Manžel se mnou odmítá spát

moxha
11. led 2018

Můj sen skončil:(

Mám(?)"ideálního" muže.Nakupuje,o víkendech vaří, vše zařizuje,chodí do práce, nekouří do hospody nechodí,stará se vzorně o dceru a vlastně i o mě ALE...

Včera jsem manželovi oznámila,že mám ovulaci a měli bychom se posnažit.Jenže on byl v posteli netečnej a co víc ani nedospěl k vrcholu.Bylo mi na nic a zeptala se proč se mnou nespí a proč to bojkotuje.Prý je vše v pořádku a nemám to hrotit a nemá mi k tomu co říct ..To těžko povídám.Neni to jen dnes ale už delší dobu a ptám se zda má milenku.Prý ne kde by na ni vzal čas když se stará o nás.(Vyznělo mi to v tu dobu jako výčitka).Tak se ho ptám znovu proč a on začal že nebude skákat jak já pískám a že když mě jednou neoplodní tak prý je všechno špatně!...Mám tomu prý nechat volný průběh. Ppvídám jak tomu mám nechat volný průběh když ty sám nezačneš? Ptám se zda chce druhé dítě a on že ano.Říkám mu že to tedy nechápu,že si ho sama neudělám a zase jsem slyšela- nemám ti na to co říct...Prý se mám zamyslet sama nad sebou.Ale v čem ptám se.Nemá mi k tomu co říct.Pak mi řekl,že co bych po 9 letech očekávala a že jsme spolu nespali 3 roky a teď jsem si dupla a že prý bude jenom po mým...Ptám se ho proč tedy během těch tří let někdy nezačal on sám - bez odpovědí.Snažila jsem se jenom zjistit pravdu a on mi řekne,že jsem si ho neměla brát a že pokud v tom budu šťourat bude to prý jenom horší a spát se mnou nebude vůbec...A tak jsem mu řekla,že si myslím že druhé dítě nechce a že kdybych to měla nechat být,tak nemáme ani Anežku.A to byla poslední kapka.

Vůbec tomu nerozumím. Ještě v listopadu po potratu tvrdil že se můžeme snažit dál a teď? Když jsem měla minulý rok od dr potvrzenou ovulaci šel se vysprchovat a čekal na mě v posteli a teď?Chce se mnou dítě a nechce se mnou spát? Bohužel jsem si téměř jistá že on nikdy nepřijde,že se chce pomilovat a já po včerejšku už asi nemám ani odvahu...Je to trest za ty 3 roky nesexu? Proč se tedy nesnažil on ( jsme spolu skoro 9 let a snažil se jen 3×)? Mám tolik otázek a tolik nezodpovědných odpovědí na které nikdy nebudu znát odpověď.

Strašně jsem nesnášela jeho bývalou manželku.Myslela jsem si,že když ho podváděla a on je nechytal,tak ho to nějak poznamenalo.Jenže dnes se ptám jestli můj manžel nebyl ten důvod proč si našla milence...

V noci jsem téměř nespala,jen brečela a přemýšlela.Jsem na dně.Nešťastná,zklamaná,rozcupována,nasraná a nepochopena.Vůbec netuším co bude a co mám dělat???

Tak strašně si přeju druhého potomka a...hrozně Vám teď závidím že máte ty klasické typy mužů se svými potřebami a touhami.

Myslela jsem,že když jsem jeho žena,( a teď nemyslím jen na papíře),že budu první kdo se dozví o jeho " problémech" ale vždy se je dozvím až po vyřešení ( jeho mononukleóza) nebo jen proto že bych se to dozvěděla ( onemocnění jeho otce- říkám ti to jen proto,že by ses to stejně dozvěděla) .Když jsem se ho zeptala zda mě má rád řekl jen ať se neptám.Že prý se snad nemáme špatně...Občas se chová jako by Anežka nebyla moje dcera a já jenom její vychovatelka.I tu výpověď v práci jsem podala,protože on mi nedovolil se tam vrátit..došlo to tak daleko,že mi i říká co mám uvařit..

Tolik to všechno bolí holky a o to víc,že nemám komu to říct.Rodiče si myslí,že máme ideální vztah a manželství.a teď tohle..

:(:(:(

Máte radu?:(:(:(

Moc se omlouvám,muselo to ze mě ven...

maagda
11. led 2018

A proč jste spolu nespali 3 roky? A není to tak, že mu dojde, že dělá úplně všechno? Přece nakupuje, vaří, všechno zařizuje. To přece není úplně dobré. A nemá třeba problém se sexuální orientací? Je toho hodně ale těžko říct. Jen Vám přeji nech se dá vše do pořádku.

shine2015
11. led 2018

Já si myslím ze první pruser je ze nebyl sex tři roky a ještě větší pruser je když se do sexu nutí nebo do vyznání ze té miluje.... tyhle otázky bych si odpustila...i když ti rozumím....
za mě si neumím představit říci mam ovulaci bude sex....

vendelinka08
11. led 2018

Mohu se zeptat..proc jste spolu 3 roky nemeli sex? Nejake zdravotni duvody? Tezko se radi...kdyz s tebou nechce mluvit a rict ti sve pocity...urcite ma vse v hlave. To je fajn...ze se tak stara....ale asi mu neco vadi. Kolik je manzelovi roku?

moxha
autor
11. led 2018

Po narození dcery to nějak vyprchalo...Je mi jasné,že toho má hodně a vážím si toho,ale pokud je to tak má to říct.Mě spíš strašně mrzí,že se mnou odmítá na toto téma komunikovat.Strašně se uzavře,přestane se buďto bavit a nebo omílá jednu a tu samou větu dokola.Nemám ti na to co říct.Já přece nejsem vědma!Nechci nic víc jen aby se choval dospěle a o problémech se mnou komunikoval.Nerozumím tomu velkému obratu v jeho nečinnosti po snaze o druhého potomka.Chceme ho přece oba!!Aspoň to tvrdí..

bubbi
11. led 2018

Já bych se ho snažila hlavně rozmluvit, protože tady ti nikdo neřekne, co se mu honí v hlavě... Píšeš, že o tom mluvit nechce, což je špatně, ale třeba má najednou pocit, že na něj moc tlačíš? Že jste spolu tak dlouho nespali taky není uplně normální, ale musíte prostě o tom mluvit, jinak nic nevyřešíte. Zkus někdy večer, až malá usne, navrhnout pokec, třeba otevřít i víno.. ale hlavně v klidu, ne si hned začít všechno vyčítat 😉 A pokud nebude chtít, zkus se ho zeptat, jestli je mu jedno i to, že by vás ztratil, protože ty takhle žít nemůžeš.. No, dobrá rada nad zlato, já vím, ale jak už jsem řekla, do hlavy mu nikdo nevidí 😉 Držím palce.

jujatko
11. led 2018

To se nedá posoudit, co se děje. Ale nedělá vše jen z povinnosti, z pocitu, že se to od něj očekává atd. (myslím nakupování, vaření atd.).? Nemá pocit méněcenosti jako chlap. Zkusila bych ho opravdu nechat být a starat se o domácnost, nákupy atd. sama a dát mu trochu prostoru .... Když někdy čtu, že chlap žehlí atd. Každý to má jinak, ale já si nejsem jistá, zda bych si takového chlapa mohla vážit jako muže. Vždy si vzpomenu na pana doktora ze Slunce, Seno ... Chlap komunikovat o svých problémech nebude. Můj řekně vše až zpětně, když se sám vnitřně srovná .... A určitě bych na něj nevyrukovala:"Mám ovulaci, jdeme na to." Co prostě něco spontálního. Třeba zamluvit někde jen tak (ne když bude zrovna ovulace) wellnes nebo něco podobného?

edeltraut
11. led 2018

Třeba toho má hodně (hodně ti pomáhá, do toho chodí do práce....), zdá se mi, že dost tlačíš na pilu a třeba se bojí selhání... Chlapi, když nemají volnou hlavu, tak ani ten sex za nic nestojí. Jestli jste spolu nespali tři roky, tak si člověk odvykne - třeba už nemá potřebu a najednou se po něm vyžaduje aktivita.... Nevím, ale šla bych na něj hlavně nenásilně. Důvodů může být milion, hlavně si to nevztahuj na sebe, to nedělá dobrotu. Prvně bych se snažila vyřešit jeho problém a až pak bych se snažila o druhé...

labijoux
11. led 2018

Taky mám něco za sebou a toto vážně smrdí, problém je, ze vám k tomu nechce nic říci, něco tají. Otázka je do tohoto, přivést další dítě, abyste nakonec nebyla s dětmi sama.nebere vás jako manželku, a co orientace je jistá..

editah222
11. led 2018

Nechápu jak spolu můžou manželé být 3 roky bez sexu. Ano, vím, že jsou lidé kteří sex nepotřebují a, že jich asi je v populací víc než se myslelo, ale to tobě ani jemu milování nescházelo?
Já bych měla dávno milence 🙂 :D Na délku vztahu bych to nesváděla, já jsem s mužem 17let a pokud nejsme zrovna v nějaké tiché domocnosti tak máme sex a navíc dobrý sex ;)
My to nevyřešíme. Problém má manžel. Třeba má jinou, třeba nechce dítě, třeba.... může to mít hodně důvodů.

hanyas
11. led 2018

@moxha Přečetla jsem celé, ale nejvíc mě trkla hned první věta dlouhého odstavce... Jít na chlapa s tím, že "právě ovuluješ a tudíž potřebuješ jeho sémě" není nejšťastnější. Manžel si možná připadá jako onuce. Samozřejmě to není to stěžejní, co se u vás děje, resp. neděje, ale tohle fakt není OK. Příště mu o ovulce neříkej a prostě ho sveď, ať má pocit, že toužíš po něm, ne jen po jeho "produktu"... 😉

dominikaromanova
11. led 2018

Budeš mu muset dát čas, pokus se ho nenásilnou formou rozmluvit. Nevím jak to u vás doma funguje, ale popsala jsi to v úvodu tak, že on dělá skoro vše a Ty nic. Vím, že to není pravda, ale vyznělo to tak. Pokus se udělat příjemnou atmosféru třeba i s vínem a dobrou večeří a v klidu si povídejte, ne o dítěti, ale celkově, zavzpomínejte, pusťte si film atd.. V tomto se strašně špatně radí, žádná z nás vás nezná, nevíme jak to u vás doma funguje.
Jen mě velice překvapuje, že jste spolu tři roky nespali, to jako fakt? Blbá otázka, vím, ale mi to přijde divné a dosti nemožné. To ten sex nechyběl ani Tobě? A jak zde již bylo psáno, co jeho sexuální orientace, to by dost vysvětlovalo.
Ještě jsi psala, že jsi potratila, mluvili jste spolu o tom? Když jsem v lednu loňského roku potratila já, můj chlap se uzavřel do sebe, když mělo dojít na sex, tak jen s ochranou, protože měl strach, aby se to celé neopakovalo. Naštěstí to netrvalo dlouho, ale také díky tomu, že jsme to tom dost mluvili. Nemůže být problém i tam? A v poslední řadě nechoď na chlapa s tím, mám ovulaci, takže dneska by to šlo. To je jako bys mu řekla, potřebuji jen Tvé sperma, ale Ty mě nezajímáš.

jujatko
11. led 2018

A kromě nesexu se k Vám chová jak? Odtažitě, fungujete jinak spolu jako rodina, jako partněři? Trávíte spolu čas? Nebo jen žijete vedle sebe?

crassulamarginalis
11. led 2018

Tiez ma napadla otazka o jeho orientacii. Asi to nechces pocut, ale podla toho, co pises, to vyzera, ze mozno fakt niekoho ma. Nie kazdy to dokaze priznat. Evidentne je to velmi zodpovedny chlap, ktory pre svoje dieta urobi vsetko, dokonca aj zostane vo vztahu, ktory takto skripe. A vyzera to, ze ti nechce ublizit. Ale sama seba sa spytaj, ktory chlap dokaze vydrzat tri roky bez sexu? Neviem, len premyslam... toto by ma asi napadlo ako prve... a jeho vyhybave odpovede.... vyzera to, ze nieco taji... urcite je to tazke aj pre nho... ma vas rad, ale nedokaze sa z tejto situacie sam dostat.... je to urcite tazke a stresujuce, preto s tym treba nieco robit. Neviem, ci z neho dokazes nieco vytiahnut, ale pokial sa nepobavite na ferovku, nic sa nevyriesi. Drzim palce!

shine2015
11. led 2018

Mě spis napadá ze se během 3 let snažil ale zakladatelka byla unavená a proste se odcizili a on si někoho na sex nasel ... a teď zůstává kvůli rodině - dítěti atp a nechce to řešit

carmenz
11. led 2018

A na začátku, před narozením dcery, to jste spolu spali normálně, vyvíjel aktivitu někdy on? Jestli ne, já bych se opravdu zamyslela nad tou sexuální orientací. Ale vskutku musí mluvit, protože mlčením nepomůže nikomu. Soulas s bubbi výše.

baris
11. led 2018

Já nechápu - nebo neumím počítat. 3 roky jste spolu nespali, ale v listopadu jsi měla bohužel potrat. Otěhotnět (přirozeně) bez sexu nejde.

Každopádně ti nezávidím. Asi jak psaly holky výše - chce to v klidu nahodit toto téma - při láhvi vína, až bude dcerka spát. A nejlépe bez přehnaných emocí a vět typu - máš mě rád? Můj muž tuto otázku nesnáší 😉, tak mu jí ani nekladu. A když mě můj muž občas se*e, tak mu napíšu vzkaz - nejdříve je plný emocí a nas*ání a pak ho asi tak 30x přepíšu.

j.a.n.i
11. led 2018

@moxha No, upřímně, mě někdo oznámit, že má ovulaci = teď musíš mít sex, tak se taky zaseknu a nic se mnou nebude. Připadala bych si jak blbec. Jako chápu, že tě prudí, že nezačne on, ale pokud jsem to správně pochopila a nedělal to nikdy, ani zpočátku, tak to prostě musíš vzít jako fakt. Horší by bylo, pokud býval aktivní a najednou ne.

guinea
11. led 2018

@moxha Myslím, že jsi přece jen napsala trochu málo informací. Jak začal váš vztah, a jak se vyvíjel? Po citové i fyzické stránce? Ty tři roky abstinence byly proč?

horsiee
11. led 2018

No kdyby mi někdo po třech letech řekl mám ovulaci jdem na to tak mě to tak otráví, že by stejně nic nebylo. Máte spolu spát protože se máte rádi a ne proto, že je potřeba vyrobit dítě. Manžel je živá bytost a ne zkumavka na umělé oplodnění. Přestaňte sledovat cyklus a dítě přijde samo ve správný čas.

mr_falko
11. led 2018

tak vseobecne se vi, ze po porodu to neni zadna slava a ze se musi dost trenovat, aby se to vsechno zase vratilo do starych koleji ( co se cetnosti a kvality tyce) - pokud jsi to bojkotovala, tak si chudak 3 roky lestil bambus a nebo si nekoho na sex nasel, protoze to podle me normalni zdravej chlap nemuze vydrzet a to ze pak prijdes a "POTREBUJES", tak to je jen hrebik do rakve... kazda rada draha, jde o to, zda byl akcni predtim nebo ne...

shine2015
11. led 2018

A jinak já bych na to nesla mluvit o tom.... jak je vidět řešila jsi to s nim už dost.... já bych to přestala řešit - dva tři měsíce o tom nemluvila vůbec ani o sexunank o dětem jen začala víc fungovat doma - navareno uklizeno a klid pro manžela...a časem se ro buď zlepší a když ne tak ne... ale tím ze mu budeš domlouvat tím se mu líbit nezačnes a doprosovani ani výhružky taky nepomuzou.... chce to mít doma klidná normální atmosféru aby si řekl uff jsem rad ze jsem doma .. sám od sebe bez donuceni a aby na tebe měl chuť....
To nevyprosis nevybrecis a ani slovem nevyresis ... to aby chtěl mít s tebou sex přijde samo... a nebo ne. Ale řečmi to jen zhoršis

ariadna12
11. led 2018

Podle mne ma pocit, ze na nej moc tlacis. Pokud navic 3 roky nic nebylo, a ted to ma jit na povel, nediv se, ze ho to stve.

lucie_91
11. led 2018

Prvně bych vyřešila komunikační problém, potom teprve nějaké případné těhotenství. Mě manžel rovnou řekl, že pokud budu počítat plodný dny, ovulace apod, tak ať na to zapomenu. Že se mnou bude spát podle chuti a ne podle nějakých počítacích kravin. Naštěstí na tohle máme stejný názor. Pokud jste spolu 3 roky nic neměli a on má na sobě takový zápřah, mohl se z něho stát takovej ten "babochlap", kterej se nevědomky částečně "převtělil" do ženské role. Manžel taky zajde nakoupit a v nouzi uvaří nebo vypere a uklidí, ale je to jen pokud ho o to požádám nebo jde kolem obchodu tak to vezme po cestě nebo prostě jak ho to samotnýho napadne.

Zkusila jsem na to mrknout jakoby myšlením tvého muže a napadlo mě tohle:
"Máme dítě, 3 roky bez sexu, nuda, k tomu jsem jak domácí puťkochlap a ještě se po mě chce další děcko na povel. Nasrat. Radši si udělám svoje domácí práce a dejte mi svatej klid." - to mě napadlo jako jedna z jeho možných odpovědí (a bohužel mi to připadá jako reakce utahané ženské než spokojenýho chlapa), když jsem si tu situaci zkusila podle popisu představit - samozřejmě by to tak vůbec být nemuselo, tak se toho probůh nikdo nijak rejpavě nechytejte.

moxha
autor
11. led 2018

Mrzí mě,že si někdo myslí,že nedělám doma nic a manžela beru jako zkumavku na produkt.Ikdyž to tak vypadá.

Jsem zodpovědná žena,která se stará o domácnost,ve všední den uvaří a postará se o dceru .Manžel vaří protože ho to baví a prý si u toho odpočine.
Je mi 36 a manželovi 38.Vztah funguje bez větších problémů.Oba se staráme o dceru,trávíme spolu víkendy,nehádáme se a pokud máme možnost a o dceru se někdo postará,( což je komplikované,protože naše rodiny jsou od nás vzdálené víc jak 100 km) tak vyrazíme do kina,večeři.Ani nejsem nezodpovědná a nerozhazuji peníze za sebe.Hodně dlouho jsem si nic nekoupil a to proto,abych nezatěžovala rodinný rozpočet když už neberu přídavky na dceru.( Máme spolu dům a hypotéku...) Snažila jsem se mu vypomoct a najít si brigádu ( to odmítl ).Prý se mám starat o dceru.Chtěla jsem v lednu nastoupit do práce na 1/4 úvazku,abych mu pomohla a taky abyvh pak získalala možnost jít na PN a mateřskou.I s tím nesouhlasil a tak jsem podala výpověď na jeho přání...

Už od začátku nebyl náš sexuální život nijak náruživým.Tedy asi jen první měsíc.Pak jsme spolu spali občas a n nebyl v

jujatko
11. led 2018

@moxha Vy jste předtím nepracovala, když neberete rodičovskou? Považujete se spíše za energickou nebo "domácí puťku"? Když píšete, že manžel vše zařizuje, nakupuje atd., tak mne napadá, zda Vás nemá jako tu hodnou holku, co uklidí, postará se o dítě, u které má ten klid, když si potřebuje odpočinout, holku, která na něj nekřičí, nenadává mu, ale někde za rohem má tu dračici, energickou, spontánní bokovku?

ivuska1986
11. led 2018

Zdravim, pakliže doma dela vse a rekne Ti, ze se mas nad sebou zamyslet, tak bych to taky udělala. Sama vim, ze kdyz je toho na me moc, tak na sex naladu nemam. A prijit mi manzel do ložnice a rict mi po trech letech co se se mnou nemiloval větu-mam ovulaci, jdem na to. Tak bych si pripadala jen jako nastroj na vyrobu děti. Zkusila bych mu primárně ulevit, aby nebyl večer tak stahny a pak bych se ho občas pokusila svádět, každý chlap potřebuje alespoň občas citit zájem ženy. Co si někam vyjet bez dětí, nejaky wellne vikend, jen pro vás

anetka1701
11. led 2018

Já nejsem schopná pochopit proč nechce abys chodila do práce... to mi hlava nebere a řekla bych že to je nějakej klíč k tomu zjistit co se děje... Protože aby chlap jen tak nechtěl aby ženská chodila do práce, to se mi ještě nestalo... vždycky za tím něco bylo...

moxha
autor
11. led 2018

Pak jsme spolu spali občas a jen občas byl akční.Nikdy jsme se o sexu nebavili- nechtěl,nikdy u toho neprojevil slovní emoce,nikdy mi neřekl jak to chce...Vždy si mě "našteloval", nikdy nedal najevo že a jestli vůbec dosáhl vyvrcholení,vždy to probíhalo v ložnici a při tmě.Nedokážu si představit,že bych se s manželem koukala na porno a pod...Když se narodila dcera po 6 letech,tak sex pak nějak vymyzel.Vina je í na mé straně,ale proč se o to ani jednou za tu dobu nepokusil on ? Minulý rok v léťe jsme se vzali a začali uvažovat o druhém potomku.Vše bylo "fajn" v sexu jsem musela být dominantnějši a vzít to do svých rukou.Ale pokud jsem oznámila ovulaci nebyl proti.Dokonce když jsem ji měla potvrzenou od lékaře tak na mě čekal v posteli.Což mě dost udivilo. V Říjnu se podařilo Jenže v listopadu jsem potratila v 7 týdnu a jeho jediná odpověd byla no jo no...Po delší době přišel a řekl,že se přece můžeme snažit dál.Tak proč teď takový obrat?
I moje máma,které jsem se nakonec svěřila přišla s otázkou jestli není gay.Já nevím...Možná je nemocný ( byl u lékaře a neměl dobré krevní testy,opakovaly se a prý byly lepší.Nic víc nevím a nic víc mi neřekne.Po smrti otce si navýšil životní pojistku.Prý pro jistotu...

Jsem strašně zklamaná,bezradná...Manžel se mnou o tom nebude komunikovat ani při víně ani při večeru.To už jsem zkoušela tolikrát.A bohužel není ani svěřovací typ jinde natož abychom řešili problém třeba v sexuologické pořádně či psychologa.

Tak co mám dělat? Co s tím?

jujatko
11. led 2018

Koukala jsem na Vaše příspěvky a zarazila mne Vaše věta:" Nespali jsme spolu 3 roky( mně to moc nechybí),ale protože chceme mimčo tak teď to jinak nejde." ..... Upřímně, tímhle chlapa prostě nenažhavíte. My když jsme se snažili o dítko, tak se nám nedařilo rok a půl a v životě by mne nenapadlo nabehnout na chlapa s tím, že mám ovulaci. Počítala jsem si ovulaci, ale nikdy jsem to chlapovi nepodávala tímto způsobem. Zmiňujete i ve svých komentech, cituji: "Ale pokud jsem oznámila ovulaci nebyl proti." Podle mne sex bere jako povinnost, protože Vy to tak berete také. Možná se mýlím. Chce na tom dlouhodobě pracovat. Tak se smiřte, že Vy budete ta akční. Ale musíte být akční a ne ho svádět ovulačním testem.

moxha
autor
11. led 2018

@jujatko
Manžel je ve vztahu ( krom sexu) dominantnější typ a občas se tak chová.Mně to vyhovuje,nejsem " vyřizovací typ"