Manžel mi neukazuje city. Poradíte, prosím?

martinka900
27. črc 2023

Dobrý den,
Chtěla bych poradit,

s manželem jsme spolu přes 3 roky. Na začátku jak už to tak bývá byl náš vztah nádherný,všímal si mě, dával najevo lásku i sex byl pravidelný a krásný. Ale tak půl roku zpět pozoruju že mi manžel neukazuje dostatečnou lásku,neobejme mě jen tak i sex nějak vázne většinou bývá tak 3 až 4 do měsíce ale je krásný,procítěný. Přijde mi že jeho málo,nevím co budeme dělat až spolu budeme 10 let 😄 Když já chci sex,tak mi řekne že by chtěl odpočívat po práci,ale vždyť to takhle pořád nejde. Když dojde z prace tak mi dá pusu obejme mě ale přes den už ne,vždy musím dojít sama. Když dojdu sama tak mu dam pusu a obejmu ho,tak mi na to řekne ve srande anoo pusinku musím dát 😄🫤Když se řeší nějaký problém tak mě vyslechne ale pořádně neodpoví,přijde mi že neumí komunikovat nebo jakoby řešit problémy já bych si vždy ráda o každém problémů promluvila a zkusila to změnit,on se urazí. Když to vzpomenu jiný den tak mi řekne že to nechce řešit,že jestli jsem nešťastná tak ať jdu že mi nechce zkazit život,ale říká to sklesle.Přes SMS umí psát luxusně,někdy si říkám že to nepíše ani on. Tolik emocí kolik dá do psaní tak neumí dat fyzicky jakoby se bál dát city najevo a to mě mrzí. Měl předešlý vztah kdy ho ex podvaděla okolo půl roku a byl z toho hodně špatný.Četla jsem jestli není emočně nedostupný,občas i věci převrací do sarkasmu. Moc mě to mrzí,chtěla bych aby bylo vše jako dřív nebo abych já aspoň to dokázala překousnout. Docela mě to ničí,dávám mu lásku,dělám vše pro to aby byl šťastný,ale není mi to opětováno ohledně citu a hlazení. Jinak je úžasný manžel,nechtěla bych to opustit.

amazienka
27. črc 2023

Doporučuji natrhat o půlnoci za úplňku Janovu bylinku a před svítáním vykouřit ložnici za použití kouzelné formule “dotykus pařezus meus lovus”, to by mělo zabrat 👍🏻
Jako bez toho, aniž bysis promluvila s manželem a řekla, co ti vadí, to nepůjde.

jannym
27. črc 2023

Tak pokud se mu lip resi veci pisemne, tak mu sve trapeni popsat v dopise, emailu…

sinicka
27. črc 2023

Každý máte asi jinou potřebu, jak dokazovat lásku..ty chceš zamilované doteky, on třeba mít uvařeno. To jsou zásadní věci, na kterých je potřeba se shodnout.. manželství bez sexu nefunguje.. max s bokovkama. Odmitnuti sexu udajně “bolí” až 72 hodin. Tzn. odmítne v sobotu, negativni pocity přetrvávají do úterý.. a takto se nedá žít.. pokud to nevyřešíte sami, pak na párové terapii, ale to by musel chtit resit i on..

klpoiu
28. črc 2023

Doporučuji přečíst "Pět jazyků lásky" Pak pochopíš.

pampelina18
28. črc 2023

Ženský a chlapi vyjadřují svoji lásku jinak. Pokud ti to vadí zajděte do manželské porady. Pokud ti vadí sex 4 do měsíce co maji dělat ženský co ho mají 1x měsíčně.

Manželská poradna by ti mohla pomoct a aspoň by ti to vysvetlil odborník a hlavně by jste tam šli spolu.