Nesnáší svoji matku 3

misulkatumova
10. říj 2021

Už jsem si říkala, že bych od něj odešla, protože to takhle nechci. Jenže spolu máme malého chlapečka, a navíc teď v břiše druhé. Když vidím ty nevinna očka, nemohla bych to tem drobeckum udělat,a moc me to mrzí. Bohužel nejde jen o moji mámu, náš vztah není úplně fajn,jaky by měl být. Přítel mi neprojevuje lásku, nedotýká se mě spontánně... všechnu iniciativu musím vyvíjet já. Neumí se mnou komunikovat. Já se problemy snažím řešit, řekla jsem mu co mi chybí/vadí.. on ne. Jen

viki999
10. říj 2021

@misulkatumova když nic jiného, měla jsi to dat do jedné diskuze do komentářů, ne do 3, tohle je mrdnik a nikdo si neprecte všechny kusy.. 🤷🏻‍♀️

j.a.n.i
10. říj 2021

@misulkatumova No, pokud mas vsechna reseni stejna jako resis pridavani prispevku, tak se nedivim, ze vam to reseni vztahu moc nejde.

vendelinka08
10. říj 2021

Prosím tě, nezakládej další a dalsi diskuze, piš to dohromady.

lv
10. říj 2021

Ja fakt nepochopim, kdyz mi fakt nesedi chovani chlapa ke mne, vadi mi jeho chovani k rodicum, proč si s takovym udelam druhy dítě (první i chápu, růžový brejle)

svha
10. říj 2021

Přečetla jsem všechny 3 příspěvky. Jen si nejsem jistá, zda se chceš jen vypsat nebo i poradit.
Co chceš ty? Pokud s ním chceš zůstat, budeš jeho vztah s tvou mámou muset nějak zkousnout. Uvidíš časem, jestli se něco změní.
Ale já bych asi v takovém vztahu nechtěla být. Už jen projevy lásky, chování ke mně, k dětem.
On rodiče nemá? Říkat mu, co má cítit k tvé mámě smysl nemá. Ale slušné chování je základ. S tím by se pracovat dalo. Jinak nevím. Čekáš druhé, ale rozhodně nečekej změnu. Dítě nikdy ve vztahu nebylo řešením problémů, jak si spousta žen myslí. Dítě, alespoň pro mě, je vyústění lásky dvou lidí (většinou, nemám iluze o životě, jestli mi rozumíš 😀)

merope
11. říj 2021

Jako první smaž zbylé dvě diskuze a to, co je v nich, přidej do příspěvku tady (snad to jde editovat a pokud ne, dej to jako komentář).

lilian2111
11. říj 2021

@misulkatumova Jako asi bych to řešila hlavně s chlapem. Když nezvládáte sami, tak nějaká poradna. Četla jsem jen tohle, nebaví mě hledat nějaký jiný části 🤷🏻‍♀️