Manžel mně dal při hádce facku
Stručně. Dneska jsme se zase hádali s přítelem. Jsme spolu 5 let. Už od rána byl na mě fakt milý protože jsem nechápala co chce myslí atd. Večer opět hádka kvůli dětem (3,5 roku a 1 rok) snažím se vést normální rozhovor ale nejde to, jsem prý nejchytřejší atak. Fakt mě rozčílil tak jsem šla do koupelny čistit si zuby. Přišel tam za mnou že malý si sladkost vydupal tak mu jí dal. No prostě jsem na něj vyprskla pastu a v zápětí jednu schytala až jsem se zakymácela. Teď nevím co s tím. Šel si lehnout i já, která samozřejmě stala jak oparena a bulela v koupelně. 😖
@podaji ja bych si nachystala jen jednu vetu, co mu reknes, ze te to mrzi jak to mezi vami je a chces to resit v poradne. Na to ti snad odpovi. Pokud nechce o tom mluvit ani sam jen s tebou, tak ale do poradny se asi nepohrne. To bych mu pak klidne dala nejake ultimatum. Zkus si ale zjistit nejake recenze, at nejdete uplne na slepo. Jinak ja uz sem prispivat nebudu, prijde mi to furt dokola. Kdybys chtela, napis mi sz🙂.
@podaji on to řešit nechce... mela sem doma podobny pristup od muze. Takze pokud neco chces řešit, musis zacit sama. Prostě mu oznam ze pujdes do poradny a bud pujde s tebou nebo tam holt jdi sama. Doma to jde zmenit i kdyz na sobe zapracujus jen ty sama. On se přizpůsobí. Zazila jsem to na vlastni kuzi😘
@podaji nejdriv v manželské, u psycholožky, u další, pak zase v manželské u někoho jiného, nakonec jeste u psycholožky. Prvni 2 mi nesedly vůbec, k těm dalším jsem docházela vždy tak půl roku, rok, dokud jsem viděla progres a pak vždy hledala lepší. Vyřešila jsem si svoje psychické problémy a dobrý. Tento vikend se ošklivě rafnul manžel s pubertální dcerou a ja je smířila😎 a všichni jsme přežili 😅
Ahoj, s odstupem casu jsem nasla tuhle diskuzi. Po tomto konfliktu se nic nezmenilo. Vanoce ten rok byli katastrofou, on vecne kysely oblicej a hnusnej na deti, a ze nedostanou darky. Fotky jak z veznice. Tchýně at se uklidnim ze vsechny chlapi jsou stejní. 3xjsem ho moc prosila at je v pohode jsou vanoce, nic a to byla posledni kapka. O silvestru 21 jsen navrhla rozchod. Jeho odpoved co? No tak jo no a jak si to predstavuju. Navrhla jsem nejdriv poradnu, nechtel. Dobře 4mes jsem dochazela sama. Opet pokus o poradnu opet nic. Se mnou pry problem jako s clovekem neměl. Ani 1 naznak o nejakou snahu o zachranu. Zacla jsem brat AD. V cervu jsem odesla, on me sbalil veci do tydne. Nedoslo k zadnemu fin vyrovnani. Pry at si vse odvezu co jsem platila, nechtela jsem kvuli detem aby z toho nebyly jeste vic v haji. Nasla jsem nam bydleni blizko, deti chodi do stejnych skolek a skol. Financne to davam tak tak, ale porad beru AD pac opravdu nevim jak to zvladnu do budoucna. Mame nastavenou spolecnou peci. O naklady na deti se delime. Jen ze ja platim pronajem v Praze on ma byt po rodicich, zbylo mu auto. Cely byt js3m si musela zaridit znova, vzala jsem si jen par veci. A dodnes jsem psychicky v haji. Porad prudi. Kluci to jeste moc nevstrebali a s ex neni domluva. Prosim ho at jim da cas ze si to vse sedne. Ne, zasadne nesouhlasi treba s tim ze by kluci prijeli ke me napr o den driv. Nebo ze s nima nemam spat v pokoji, ze je to kazi atd. Jeho rodina me totalne zavrhla jak kdyz mam prasivinu. No takze tak...

@krtcice
Tak zakryvanie si oci pred realitou je taka klasika. Ja uz radsej nic nepisem a vlastne ma asi ani nezaujima ako toto dopadne.