icon

Manžel nesouhlasí s cestováním. Měla bych ustoupit?

19. srp 2024

Hezký den. Jdu si k vám pro radu. Jestli jsem sobecká já nebo můj manžel, nebo prostě co je na tom tak špatného. Každý rok jsem alespoň jeden týden v roce cestovala po světě. Vždy mě to doma stálo hodně přemlouvání, k posledním cestě jsem řekla, že je opravdu poslední, protože manžel byl vždy neskutečně naštvaný, že vůbec někam jedu. Vždy jsem všechno zařídila, hlídání maminkou, zkrátka vše tak, aby bylo vše v pořádku, než se vrátím a manžel neměl žádné starosti navíc. Dva roky jsem s bratrem nikde nebyla. Teď navrhnul zas, abych na týden někam vyrazili. Ale manžel je proti. Já bych jela tak moc ráda, je to tak úžasné si na týden odpočinout od všech starostí a každodenní domácnosti. Ale to nechápe. Chodím do práce, starám se o děti, domácnost. Nemám žádné koníčky, na víno s kamarádkami chodím tak jednou za čtvrt roku. Jinak jsem v neustálém kolečku rodina a domácnost.Ten týden na cestách mě neskutečně dobije energií. Jenomže pochopení od manžela nemám. Od čeho si potřebují odpočinout. Řekla jsem, že to je naposledy. Jen se zmíním, že bych jela, už je oheň na střeše. Tak nevím, zda z toho mám pokorně vycouvat nebo si stát za svým. Chci toho opravdu tolik?

Strana
z9
veroniquecz
24. srp 2024

@llluckaaa jj to je přesný 🤣🤣

enoli
24. srp 2024

@lichozroutsudy
@llluckaaa nebo jak to bylo v té jedno pohádce "to já nevím, já se musím zeptat ženy, co si o tom myslime".....

llluckaaa
24. srp 2024

@enoli To bylo Čertí brko? Už jsem ho dlouho neviděla, musím si ho znovu pustit, je tam plno aktuálních témat.

pampelina18
24. srp 2024

😂😂😂proboha, vy opravdu máte IQ tykve

enoli
24. srp 2024
llluckaaa
24. srp 2024

@pampelina18 Jasně 😀

lichozroutsudy
24. srp 2024

@llluckaaa Presne!! 😁

lichozroutsudy
24. srp 2024

@pampelina18 Tak pokud ma bezna tykev IQ 135, tak ano, mam IQ tykve. A jsem za to dost rada. Mit tve IQ, by totiz znamenalo dost velky downgrade, coz by vedlo k tomu, ze bych nedokazala pochopit treba takove beznosti, jako ze lidi potrebuji mit cas i pro sebe samotne. No a byla bych v diskuzich za trubku. Jako jsi nyni ty.

Neplac, sama sis na ty vidle nabehla. 🙂

pampelina18
24. srp 2024

@lichozroutsudy 😂😂😂😂 koukám, že potrefená husa se ozvala 😂😂

lichozroutsudy
24. srp 2024

@pampelina18 Opet nepochopila... No, to bude asi prave tim rozdilem...
Hele, mej se. Hejdå!

martinakokyova
23. únor 2025

Tohle je normální život ženy která na děti a může, každá žena si zaslouží odpočinout to neříkám.. ale aby jste jezdila na týden někam bez manžela a bez dětí ?? Já bych teda nikam nejela bez svého chlapa. Když už tak výlet s mojí rodinkou kde by jsme si všichni odpočinuli ☺️

Strana
z9