icon

Manžel opouští rodinu kvůli milence. Jak se s tím vyrovnat?

kolibrikkk
2. pro 2023

Zdravím.

Ráda bych poznala někoho, kdo zažil to samé co nyní já.
Máme s manželem dvě malé děti (1 rok a 3,5 roku) a manžel se zamiloval do milenky a vybírá si ji. O děti se starat chce, mě bere jen jako matku, nemiluje mě. Milenecký poměr trval měsíc a půl, když se vše provalilo, je z druhé půlky republiky.

Budu moc vděčná za vaše názory.

Manželství jsme měli pěkné, jen možná v poslední době lehké neshody, honička kolem dětí… nyní na mně vidí jen chyby.. je to pro mne veliká rána..

Strana
z3
kolibrikkk
autor
9. pro 2023

A samozřejmě že i já mám spoustu chyb.. to je jasné.

barulina
23. led 2024

@zuzkasim ale jí to omezovat vůbec nebude muset pokud chlap bude ultra kokot. Prostě pro suk děti bravat nebude.

hanca2222
25. led 2024

@kolibrikkk
@kolibrikkk ahoj.mozem sa spytat,ako ste to s manzelom vyriesili?Ste spolu ci ste kazdy zvlast?Prezivam takmer to same....

kolibrikkk
autor
26. led 2024

@hanca2222 manžel se po Vánocích odstěhoval na Moravu, za detmi jezdí, bývá tu každý den dva dny v týdnu a když má o víkendu děti, tak 4 dny… to je ale pouze přechodné řešení, budu se v létě stěhovat s detmi. Řešíme majetkové věci, věci k rozvodu… zítra bude seznamovat novou paní s naším starším synem, berou ho na hory. Povolila jsem, jelikož mě už nebavi, ze naše děti nikam nevezme a užívá si s jinými.. js mám v sobě zmatek, nenávist, beznadej, strach, žárlivost… bojim se, jak vše bude, ale už jsem smirena s tím, ze ho nechci. Nevím, kdo je, s kým jsem celou dobu žila….

hanca2222
26. led 2024

@kolibrikkk tieto pocity mam v sebe presne tie iste.....tiez neviem,s kym som 20 rokov zila....uplne cudzi clovek zrazu....akurat,ten moj sa furt neodstahoval,takze tu trpim denne ked ho vidim.....ja nemienim opustit dom,kedze ja som rodinu nerozbila a teda ja nechcem byt ta,ktora detom vezme svoje detske izby,kde sa narodili.....ale v tomto ti zavidim,ze uz nezdielate spolocnu domacnost....sama neviem,kolko takto kvoli detom vydrzim fungovat.....ach jaj,rozum vravi-lepsie sama ako byt vo vztahu maximalne osamela ....len tie deti ma tu drzia.....ale viem,,ze na dlho to nebude....musim uz zacat pozerat aj na seba.....otazka-citovo od neho si uz odputana????

Strana
z3