icon

Manžel označuje švagra za pedofila, když si hraje s dcerou.

mneptunka
19. pro 2019

Prosim o nazor, jsem zoufala a nevim co dal. Hrozi totalni rozpad rodiny a fakt nejsem v lehky situaci !!!

Manzel mluvi o svagrovi, ktery ma sam male 4deti (my jednu dceru 6let)

Strana
z5
budouci_maminka
22. pro 2019

@mneptunka pri cteni tvých odpovědí jsem si vzpomněla na dokument který jsem nedávno od Klusaka viděla a který jde v únoru do kin. Jmenuje se V Síti. Je to o chlapech který si píšou na netu s nezletiléjma holkama (12let) a honí si ho u toho. Osobně bych si tipla že tvůj muž to zažil (Ať už jako akter samotný a nebo jako pozorovatel) a proto ví, co se dceři hrozí a snaží se jí takto hloupé chránit.. btw ty prasata co si s těma holkama píšou, volaj a onanujou jsou prý normální a sexuálně standardně orientovaný, ne pedofilove, ty holky na druhý straně PC berou jen jako objekt touhy , líbí se jim že jsou víc povolnejsi a manilulativnejsi vzhledem k veku, ale věk samotný si do nich neprojektuji.
Každopádně myslím že máte ve vztahu mnohem větší problém než je švagr a to že ti není schopný naslouchat a že mnoho podrizujes jeho dominantní povaze.

martiina_k
22. pro 2019

Já pusinkování dětí miluju a to děti od ségry, děti od kamarádky.. je pravda, že pusinkovat se nechají spíš menší děti, než šestileté, ty už spíš blbnou, ale když si mi náhodou sedne na klín synovec (8 let), tak mu taky bezděčně do vlasů pusu dám. Můj manžel s dětma blbne, zvlášť s jedněma známýma (mají tři děti), nejstarší je šestiletá holčička a často spolu "zalezou" do ložnice, tam blbnou, lechtají se, skáčou, honí se - je to jediný volný pokoj, kde můžou být sami, ale určtitě ne z důvodu pedofilie nebo podobných věcí. Ti známí (rodiče dětí) jsou naprosto v pohodě a jsou rádi, že mají děti k mému manželovi tak vřelý vztah.
Pročetla jsem diskuzi a souhlasím s většinou, že problém má tvůj manžel, ale obávám se, že těžko řešitelný, protože se ti nepřizná ani pokud by sám aktérem v dětství, ani pokud on sám má takové choutky. Jediné co myslím je dobrý nápad - zapracovat na tvém sebevědomí, abys byla schopna se manželovi "postavit" a nepřijímat jen jeho rozmary.
HOlčička to bude mít v životě opravdu těžké, protože až bude chtít např. jít ze školy sama, stavit se u kamarádky apod., tak bude mít vše zakázané. BUde pro ní těžké si vydobít samostatnost a volnost.

kulisek_28
11. únor 2020

Třeba na švagra žárlí, že si umí hrát s dětmi. Třeba ho to někdy přejde, když uvidí děti spokojené.

jjasmina
11. únor 2020

@kulisek_28 jj to je taky možnost. Já mám taky takoveho manžela, komik , samej vtípek, na narozkách dělal pro děcka takovou show s manaskem, že jsem i já brečela smíchy a děcka se po něm valej furt 😅

Strana
z5