icon

Manžel přehání? Konflikt kvůli nahotě před synem

michaelanvv
22. bře 2022

Ahoj, potřebovala bych poradit. Pohádala jsem se s manželem a zajímal by mě na to nezaujatý názor, protože už moc nechápu, o co mu vlastně jde/šlo. Jak už jsou naši kluci starší, tak tím víc mi přijde, že mému muži vadí snad každá prkotina. Kolikrát si říkám, že na syny snad žárlí nebo co. Teď o víkendu jsme byly na chatě a manžel mi to tam docela zkazil. V pátek večer jsme se známýma narychlo domluvili, že zajdeme na večeři. Volali nás, že už tam sedí u stolu, tak jsme si z procházky odskočili rychle do chatky pro věci a já jsem se ve spěchu převlíkla v místnosti, kde kromě manžela čekal i syn. Sem netušila, když tam kromě manžela a syna nikdo nebyl, že z toho bude takové peklo. Ani mě nenapadlo, že o něco jde. Jak jsem si ale sundala podprsenku a kalhotky, tak manžel tam úplně rudý a později mě ztropil takovou scénu, že jsme pomalu jeli dřív domů. Podle něho neskutečná katastrofa (že mě syn viděl těch pár vteřin nahou) a doteď s ním není vůbec řeč. Sem zůstala jak opařená, jak kdybych ho snad podvedla, nechápu.. Tak já nevím, jsem už úplně mimo já nebo to manžel přehání?

Strana
z2
mavanka
22. bře 2022

@ee.liska jo, byla to úplně stejná situace, jako tohle, a zakládala ji autorka té diskuse, kterou jsem dávala Sabinaa2, jenže ta diskuse už tu není (ta úplně stejná o převlékání v chatičce na dovolené). Pravděpodobně po ní byla bloklá uživatelka a s ní i diskuse. Pamatuju si to taky moc dobře. Z té chatičkové převlékací diskuse jsem se přes autorku dostala k téhle diskusi ze stejné dílny 🙂

ee.liska
22. bře 2022

@mavanka už chápu, promiň 🙂 Byl to dlouhý den 😁

zuzkasim
22. bře 2022

@mavanka Jo, tahle diskuze je taky její a pak byla ještě ta v chatičce na dovolené s plavkama🙂 Prostě nedokáže vymyslet jiné téma nebo má nějakou utkvělou myšlenku.

hezz17
22. bře 2022

@michaelanvv to uz tady bylo

mimi1004
22. bře 2022

@michaelanvv Nemohla by sis vymyslet něco jiného? Už to tu bylo, máme možná vykojené mozky, ale nejsme úplně senilní buchty 🤦🏻‍♀️

lilian2111
22. bře 2022

Ty hele, to už se tady jednou řešilo 🤔 úplně stejný příběh, věk syna, se tu spíš někdo nudí,…. 😉

jiss
23. bře 2022

Ach jo, už zase? Že to sem dává nějaký úchylák, co se pak dívá na fotky komentujících uživatelek a představuje si je nahé/v prádle dle daného komentáře?

loylii
23. bře 2022

@michaelanvv Tvl to jsou starosti. Manzel se evidentně nudi a chce tvoji pozornost, upoutat na sebe. Ze on má málo starosti??😅

tinaprofi
23. bře 2022

Mam kluka 17 let a fakt bych se pred nim nesvlikla, jo.. Je to ujety a staryho chapu. Muj by na me cumel, jestli mi nepreskocilo, ale by me to proste nenapadlo, gratuluju 🤣👍

zuzkasim
23. bře 2022

@jiss Tak spoustu lidí si tady nikdo nemusí představovat, protože oni sami na svůj profil polonahé fotky dávají. Nechápu, ale je to tady každodenní realita🙂

Strana
z2