Manžel přehání? Konflikt kvůli nahotě před synem
Ahoj, potřebovala bych poradit. Pohádala jsem se s manželem a zajímal by mě na to nezaujatý názor, protože už moc nechápu, o co mu vlastně jde/šlo. Jak už jsou naši kluci starší, tak tím víc mi přijde, že mému muži vadí snad každá prkotina. Kolikrát si říkám, že na syny snad žárlí nebo co. Teď o víkendu jsme byly na chatě a manžel mi to tam docela zkazil. V pátek večer jsme se známýma narychlo domluvili, že zajdeme na večeři. Volali nás, že už tam sedí u stolu, tak jsme si z procházky odskočili rychle do chatky pro věci a já jsem se ve spěchu převlíkla v místnosti, kde kromě manžela čekal i syn. Sem netušila, když tam kromě manžela a syna nikdo nebyl, že z toho bude takové peklo. Ani mě nenapadlo, že o něco jde. Jak jsem si ale sundala podprsenku a kalhotky, tak manžel tam úplně rudý a později mě ztropil takovou scénu, že jsme pomalu jeli dřív domů. Podle něho neskutečná katastrofa (že mě syn viděl těch pár vteřin nahou) a doteď s ním není vůbec řeč. Sem zůstala jak opařená, jak kdybych ho snad podvedla, nechápu.. Tak já nevím, jsem už úplně mimo já nebo to manžel přehání?
@michaelanvv to uz tady bylo
@michaelanvv Nemohla by sis vymyslet něco jiného? Už to tu bylo, máme možná vykojené mozky, ale nejsme úplně senilní buchty 🤦🏻♀️
Ty hele, to už se tady jednou řešilo 🤔 úplně stejný příběh, věk syna, se tu spíš někdo nudí,…. 😉
Ach jo, už zase? Že to sem dává nějaký úchylák, co se pak dívá na fotky komentujících uživatelek a představuje si je nahé/v prádle dle daného komentáře?
@michaelanvv Tvl to jsou starosti. Manzel se evidentně nudi a chce tvoji pozornost, upoutat na sebe. Ze on má málo starosti??😅
Mam kluka 17 let a fakt bych se pred nim nesvlikla, jo.. Je to ujety a staryho chapu. Muj by na me cumel, jestli mi nepreskocilo, ale by me to proste nenapadlo, gratuluju 🤣👍

@ee.liska jo, byla to úplně stejná situace, jako tohle, a zakládala ji autorka té diskuse, kterou jsem dávala Sabinaa2, jenže ta diskuse už tu není (ta úplně stejná o převlékání v chatičce na dovolené). Pravděpodobně po ní byla bloklá uživatelka a s ní i diskuse. Pamatuju si to taky moc dobře. Z té chatičkové převlékací diskuse jsem se přes autorku dostala k téhle diskusi ze stejné dílny 🙂