Manžel se mnou nechce spát, sex nemáme, jsem zoufalá
Dobrý den, jdu k vám pro radu, nebo podobnou zkušenost, názor.... Vim, že tohle téma se tu už resilo, ale nemohu si pomoct a nenapsat ...Jsme s manželem spolu asi 9 let a z toho 2 roky svoji. Máme dvouletou dceru, v tomhle směru vše funguje. Před tím, nez jsem otěhotněla, jsme spolu meli sex celkem často a velice rádi. Když jsme se rozhodli mít dítě, bylo to ještě lepší. V momentě když jsem ale zjistila že jsem těhotná, sex naprosto vymizel. Měla jsem pocit, že se manžel boji,aby mi nějak neublížil, že má prostě respekt, což jsem se snažila pochopit a tolerovala. Ale ono 9 mesicu bez sexu, je pořádně dlouhá doba... Po porodu sex opět nechtel a ani nevyhledával. Oduvodnovala jsem si to tím, že byl u porodu a videl jak trpím, takže nějaký čas prostě nechce, než se zahojim atd. Ale teď po dvou letech, je to pořád to samé. Diskuze jsou zbytečné, vůbec se o tom se mnou nechce bavit. Když zepředu hovor na téma sex a proč spolu už nic nemáme,odejde, nebo se bezdůvodně naštve, nechce se o tom vůbec bavit. Případně přihodí, že je unavený z práce a aby se večer když dcera usney ještě věnoval sexu, to ať po něm vůbec nechci. Když zkusím udělat atmosféru a dorážet, z velké většiny je to bez úspěchu a nakonec si připadám akorát Trapná. Byly doby,kd, jsem manžela silne podezřívala,ze jsem pro něj prostě "moc zdlouhavá"a je daleko lepší si vystačit sám.... Ani ne tak podezrivala, jako to vim. Nevím,mozna to trvá dodnes. Nicméně nevím jak z toho ven a co dělat. Začínám trpět pocitem, že se mu nelíbí, že ho již nepřitahují, že to, co z nás dělalo hrdličky, je někde pryč. Máme se moc rádi, to nezpochybňuji, ale bez sexu je to velmi těžké. Manžel je o 8 let starší než já. Když byl v mém věku, byl pro něj sex velmi důležitý. Když jsem nyní já v tom věku, mám potřeby stejně.... Ale nenaplněné. Přitom další děti by měl moc rád. Je to podivný začarovaný kruh, kterému nerozumím a vnitrne se velmi trápím. Nějaká podobná zkušenost od někoho z vas?
@petula95 To mi taky jednou řekl když už nevěděl kudy kam-že není pro mě dost dobrej... Mě už to dnes spíš přišlo jako výmluva aby nemusel říct konkrétní věc-že mě už nemiluje, že je se mnou ze zvyku-což se pak potvrdilo. Když jsem mu řekla, že se teda rozejdem tak mi řekl, že si to myslel a že se teda půjde opít... Jinak nic... Pak jsem se od lidí z jeho okolí dozvěděla, že opravdu chodil do hospody a že se tam opíjel, s tím že jsem mu ublížila když jsem se sním rozešla. Ale nebyl za tu dobu ani schopnej mi poslat blbou smsku, natož přijít s kytkou a projevit jakoukoliv touhu věc vyřešit... Tak nevím, co se skrývá za tím-být pro někoho moc dobrá?
@cerena mate naprostou pravdu!! Tohle by mohla byt nova jiskra do vztahu. Jen nevim kdy to provest, ale je fakt,ze vikend by byl fajn. Priznam se, ze ve dvou jsme jeste od porodu vikend nemeli ☹. Vim, zni to divne,vetsinou uz do roka se rodice trhnou,nechaji dite babickam a jedou. U nas je to v tomhle trochu jine. Nezminila jsem to, i kdyz to mozna hraje svou roli take a proto jsme nikdy moc nebyli sami dva na delsi dobu. Dcera ma od narozeni permanentni zdrav.potize,takze nechavat ji bez nas se nam nikdy moc nechtelo. Ted uz by to ale bylo o trochu snazsi.
@monunkaaa Na tohle tema jsem parkrat prave uz bouchla. Oba druhe hrozne chceme, ale neposkvrnene poceti to asi nebude,tak at se zamysli. Vzdy hned po teto duskuzi sex druhy den je. Bohuzel jak jsem jiz psala drive, mam pocit ze bez impulzu ze by z toho mohlo byt dite, se mnou ale nespi. Na to pry je moc unaveny...
@8slunicko6 no každý máme jinou zkušenost a jde tady poznat ze každý je úplně jiný . Protože my teď z partnerem máme ten nejhezčí vzath 😉
@petula95 Tak to vám přeju!!!Každý je jiný a prostě se tohle téma nedá paušálně řešit-máš štěstí, že to co ti řekl aspoň nebyla lež... Já už to teď taky mám jiak s jiným partnerem, tak jsem jen psala svojí zkušnost... Za mě je nakonec dobře, že jsme se rozešli, protože takový vztah, který mám s přítelem teď jsem dřív nikdy nezažila, a jsem fakt šťastná že jsme spolu...
Unaveny na sex???Nejakou dobu bych to chapala,ale takhle...podle me lze a vztah ktery mate mu naprosto vyhovuje a na vas nebere ohledy...
@abybaby Taky jsem to tak měla, ale nechci být rýpavá i když to asi tak vyzní-ale až počnete druhé dítě, co pak? Pak už se mu nebude chtít vůbec-bude si stěžovat že je víc unavený než dřív a pochybuji, že ho pak budete lákat na to mít další a další dítě aby vůbec "něco" bylo... Je to těžká situace. V první řadě z něj musíte vytáhnout co má za problém, jinak to do budoucna nevidím dobře.
Obava že není dost dobrý je dobrá náplast,ale úplná blbost podle mě. Vždyť je to nesmysl,chlap který řeší zda je pro ženu dost dobrý,to by byl exot teda. Ale výmluva je to dobrá,zeny ji i zbasti.
To by bylo hodne detinske to mas pravdu....ale ja bych toto nerozdychala,kdyz bych to zazivala ja,a porad bych se po tom pidila a vyzvidala i od pribuznych atd. 😒
@caverina myslim si,ze nejsem nejak naladova,vybusna,mam rada pohodu,klid,zabavu. Rada se postaram jak o dite tak o manzela...udelam snidani, veceri..proto ze je to potreba ale hlavne me to bavi. Kolikrat bych rada o vik.vstala a i ja mela snidani...nebo jen dotaz, "co si das?pripravim to..", toho se nedockam. Asi fakt zpohodlnel. Obcas mi rika " nechystej mi to, nevar, ja si neco najdu". Mam nekdy pocit, ze mi jakoby nechce byt vdecny, neghce mit pocit,ze by to mohl oplatit,protoze ho to nebavi...
Jsem z teto diskuze tady na foru uz trochu unavena... Dam si ted pauzu a pokusim se o nejakou akci. Nezlobte se ze ted nebudu psat. Musim si to vsechno nechat projit hlavou
Jeee, ja to chapu. Stres, unava, potomek splozen, muz ma tedy odskrtnuto. Je rad, ze je rad. Nestresujte se a ani jeho. 😉
@abybaby jako kdybych četla o sobě. Jsem s mužem 9 let, 2 roky manželé, 3 letý syn.
Když jsme se seznámili, byl zvyklý především na ruční práci a chvilku si zvykal. Pak následoval rok každodenního milování. V těhotenství jsem mu vysvětlovala, ze nesmí byt tak rázný, nepochopil, tak jsme nesexovali. Zpětně si říkám, ze jsi to mohli aspoň vzájemně dělat... Co už. Po šestinedělí jsme na to vlitli a vydrželo to asi tři týdny. Pak společný sex skončil úplně. Od te doby jsme jej měli az za víc jak za rok a následně až za další rok.
Nás problém spočívá i v ne komunikaci. Me se muž svým jednáním natolik odcizil, ze když se teď náhodně stane, ze dostane chuť, tak já neodmitnu, ale mám vážný problém,se ho dotýkat. Prostě moje ruce ho neobjimaji a nade pusy jsou takové ty "rodičovské" Já bych chtěla ještě jedno dítě, ale netusim, jestli to technicky vůbec bude možné. Muž pracuje mimo CR a jezdí domu zhruba co 2tydny. Ted naposledy nás sex vypadal tak, ze on se nemohl udělat, já mám rozbité chozeni 😀 a nakonec ho chytla křeč do stehen 😀 Prostě velké divadlo s nulovým efektem.
Četla jsem hodně diskusi na toto téma a napadlo mě, ze nejprve budeme muset znovu začít jako přátelé, partneři a az pak jako milenci. Vyrikat si vše, naučit se spolu mluvit, řešit problémy společně a hned, najít si každý den chvilku na sebe, věnovat si trochu te pozornosti. Az se napraví komunikace, začít s doteky. Pohlazení, políbení a az toto bude v pořádku, pak by přirozeně mohl začít fungovat i sex. Manžel ale musí chtít taky a musí začít pracovat tak, aby byl denně s rodinou.
Je ale možné, ze k tomuto dojde, tak se to rozpadne.. Protože me už to přestalo bavit dávno
Tak jsem právě zjistila, ze si manžel dal inzerát na sex a snaží se někoho ulovit. Hmmm tak tudy zpátky už cesta ke me nevede. Neumím si představit odejit ve 38 a začít znovu. Asi mi ale nic jiného nezbývá...
@konarko To je mazec-takže jsi ho přestala bavit a začal hledat jinde... Tak to už fakt cesta zpátky asi nevede... Můj ex si sice inzerát nedal, ale s jinou by si taky býval rád užil-kdežto doma se teda nepředvedl. A byl to konec, nemělo to cenu...
Nejsmesnejsi je, ze jsme domluvili, ze se budeme od Vánoc snažit o druhe dítě.
A bez tvojeho je ti asi lip, ze? Pro me je to sok/nesok. Přece jen jsem to mihla predpokladat
autor jaky by mi mluvil z duše. Jsem s přítelem 10 let a máme 2,5 let starou dceru. Před početím sex skoro na denním pořádku, až jsem se bála ráno otočit, aby na mě nehupsnul. Dcera ani nevím jak se podařilo po 3 měs po vysazení HA. Poté zlom ☹, já měla šílené chutě jak nikdy v životě a on mrtvý brouk. Jednou mi naznačil, že má strach, aby malému miminku v bříšku nevypýchl oko a takové podobné narážky. Po porodu žádná změna, unavený z práce, malá spí vzbudíme ji atd výmluvy. Sem tam něco proběhlo, trápilo mě to (vyčítala jsem si, že byl u porodu, že viděl asi co neměl), ale nějak uběhl čas a začali jsme mluvit o druhém. Nevěděla jsem jak na něj, tak jsem si začala dělat ovu testy a po sms mu hlásím, že je den D. Večer se krásně přitulí a do ničeho ho nenutím, ale sama vidím, že ho to vyčerpává a nejde mu to vždy. Tak si říkám, že jsem asi na něj byla moc tvrdá, když jsem od něj vyžadovala něco na co neměl sílu. Můj přítel je o 7 let starší. Když se mu to nepovede jak říkám dovést až do konce, tak je pak nesvůj a myslím, že chlapa toto ponižuje hodně, cítí že zklamal, cítí se přede mnou trapně. Na druhý den po nepovedeném předešlém dnu to zkouší znova, říká že se nedá a pak se mu to povede.
@dzejnany Ale má snahu... U vás si nemyslím, že by měl zaječí úmysl-když se takhle chová, tak je vidět, že vás pořád miluje jen je prostě asi přetažený a možná má nějaký blok. Chce to netlačit na pilu, a i když to mazlení není dotažené do konce, tak mu dát najevo, že i tak to bylo hezký... Držím palce ať to spolu překonáte, ale myslím, že vy šanci fakt máte.
@8slunicko6 to se nebojte, naznačila jsem mu, že jsem na jeho straně v každé situaci. a děkuji, já to jen napsala, aby se autor cítil líp,ale asi je to k ničemu ☹. ale i tak děkuji, je to pěkně napsané.
Tak o nas se ted rozepisovat nebudu, ale, je to o trosicku lepsi, nicmene jak vidim, ne vsude je to ruzove. Musim se priznat, ze me az zarazilo,co se pise o Madoninu reflexu. Jako bychom toho byli naprostym prikladem jen s tim rozdilem ze chut se po dvou letech stale nevratila. Nevzdavam se 🙂
@dzejnany Manzel je taky o tolik starsi, jak to ctu, je to podobne. Manzel se vymluva ze je dite u nas, ze unava a kdesi cosi, ale se sebou problem nema. To vim jiste. Ono je to tak, ze chut ma a vyjde si vstric...ale sam. Stopy mluvi jasne... A me o hrozne boli, ze me k tomu uz nepptrebuje. Proste si o vikendu uz nemuzeme polezet a pomilovat jako driv. Musim vstat brzo s ditetem a...tady je ten zakopany pes.
Obnovuji diskuzi. U nás je teď rok taky krize. Problém je, že se mnou muž nespí. Snažím se to nějak vyřešit, ale nedaří se. Je kamioňák, tak v pondělí odjede, v pátek přijede a na víkend je doma. A žádná intimita. Pusu když přijde domu a odjíždí. Občas malá pusa. Včera opilej mi konečně řekl, kde je chyba, prý spolu nemáme sex proto, že jsem jak prkno. Žádný vzrůšo. Ale jako změna poloh u něj mi přišlo bylo pasé. Povídat si o tom nechtěl. Já už nevím co s tím. Ale náprava asi není možná, když nic nebude. Jsem zmatená. Stalo se něco podobného jiné? Díky moc
Krásné ráno dámy. Můj ,, problém" je stejný. Má však jiný příběh. S manželem jsme spolu od vysoké školy. Brali jsme se po 11 letech. Nemilovali jsme se spolu od 03/2006. Snažila jsem se... romantická večeře, erotické prádlo (reakce zněla...,,vezmi si něco na sebe, ať mi nenastydneš!")...vzdala jsem to. Na mé otázky...co dělám špatně? Odpověď je...nic. Našla jsem si přítele.... postupně jsme se spolu milovali... otěhotněla jsem...narodila se nám dcera, je zdravá, krásná, roste, dělá mi radost. Manželovi jsem řekla o těhotenství 2 měsíce před porodem. Reagoval slovy... vždyť na Tobě není vůbec nic znát (jsem vysoká). Manžel si dceru zamiloval. A miluje jí stále. Do porodnice chodili oba dva (na přeskáčku). Přítel dceru miluje, pomáhá mi s ní (finanční stránka je bez potíží). Je jeho věrným odrazem. Do práce jsem se vrátila, když byl malé 1 rok. Zvládám pokrýt hypotéku, běžné poplatky, paní na hlídání, zbývá mi na normální život s malou. Uvažuji o odchodu k otci dítěte neustále. Mám obavy, jak to zvládne malá, bez mého manžela. Miluje ho a on jí. Je 100% ,,matka".Problém je ten, že nikdy neviděla, a ani neuvidí políbení, pohlazení, objetí, mezi mnou a mým manželem. Její tatínek nás miluje obě. Neprobíhají žádné hádky, nic. Vím, co je pro mě ,, nejhorší"... udělat ten první krok. Podat žádost o rozluku manželství. Manžel není homosexuál, nemá jinou ženu, jediné, co mi vychází, je asexualita - není vůbec potřeba fyzického kontaktu. Jinak funguje jako vzorný otec a manžel. Přítel, otec naší dcery na mě trpělivě čeká již 3 roky... zázemí vytvořil, miluje nás a čeká, až udělám ten krok, který by, z mého pohledu byl, podepsáním papírů, přestěhování se a běžný život by mohl pokračovat dál. 13 let bez fyzického kontaktu v ,, manželství".... vím, že to máte všechny těžké, každá máte svou bolest, jen je mezi vámi někdo, kdo to může mít i těžší (z mého pohledu, z toho vašeho to tak být nemusí). Před 13 lety mi dali lékaři 6 měsíců života. Diagnóza, o které se nesmlouvá. Operace proběhly dobře. I následná léčba a stálá kontrola, která běží dosud. Lékaři řekli, že nesmím mít děti, přes to všechno, je malá v pořádku a narodila se zdravá. Do práce chodím, rodinu zabezpečím. Jen bez lásky, i té fyzické, žít neumím a nedokážu. I přes to, že jsem se snažila. Otce mé dcery miluji a nesmírně moc si ho za pomoc a podporu, a lásku. I za tu, která není vidět, vážím.

Ahoj, připojím se k vám 😉 s přítelem jsme měli také takový problém prostě nechtěl odmítal mě a já z toho byla na dně.. Na oslavě mých narozenin mě políbil (dal pusu vecpal jazyk)kamarád a on to viděl a odešel už neviděl že jsem ho odstcila ale využila jsem té situace a řekla že si musíme promluvit a vyříkali jsme si co se nám nelíbí appd. Byla jsem už vyčerpaná a navrhla jsem rozchod přítel se úplně sesypal dali jsme vše do kupy a za měsíc bylo vše ve stejných kolejích pak až zas se mu jednou chtělo tak se otehotnela celých 9 měsíců nic pak zas nic. A před měsícem sem se nastvala a prostě ,,musel,, si semnou o tom promluvit a vylezlo z něj že má stres, strach a bojí se že pro mě není dost dobrej.. taková banalita a jak to dokáže se vztahem zakyvat .. jen moje zkušenost že vše není jen o podvodech 😉 Držím palce ať se vše mezi vámi vyřeší