Manžel se mnou nespí
Je mi 36, merim 164 a vazim 88. Nikdy jsem nebyla extra stihla, ale vim ze ted vypadam blbe. Kdybych zhubla vim ze bych byla pro spoustu muzu atraktivni, oblicej neni k zahozeni 🙂
Jsem vdana, 2 deti a s manzelem jsme se totalne odcizili. Na moje "skemrani" o sex vzdy rikal ze je unaveny, nema chut....proste spolu vubec nespime. Pred par dny jsem zjistila ze casto masturbuje. Mrzi me to kdyz vi ze ja bych chtela. Ale radsi si to udela sam. Vcera jsem si s nim o tom chtela promluvit....a dosli jsme k zaveru ze jsem proste tlusta. Momentalne mam sebevedomi pod bodem mrazu a jako zenska si pripadam k nicemu. Nevim co dal...
@kacca11 da se to rici i bez poplacavani,aby jsi otevrela cloveku oci....a slusne. Nejde o to ji litovat. Ona treba ale neni jeste ve fazi kdy to od tebe takto podane vezme....je to tezke....zakladatelky mi je lito. Neni ale prvni ani posledni kdo byl s chlapem protoze puvodni rodina selhala a zena chtela z domu od rodicu.....pryc ode vsech...a zkousla neco co si my myslime ze bychom nedaly.....ale kdo vi jak bychom to resily my v jeji kuzi kdybychom prozili jeji zivot.....ja bych ji nesoudila.
Nevidím žádný důvod pro to označit dítě za chudáka-má výbornou maminku, která se o něj dokáže sama postarat. Přeju hodně štěstí a lásky, však si oboje zasloužíte.Jste velmi hodná a takových lidí je málo. 🙂
Ja bych pani doporuvía zapracovat na sobe,prekonat to,domluvit si fitko s trenerkou....jsou i fitka kam chodi jen zeny a muzi maji zakaz,netreba se stydet.....a zajit na kosmetiku a k dobre kadernici....chodit tam pravidelne.....zacne byt spokojena se sebou vic....i se dobre citit s lepsi postavou i az uvidi co vse dokazala....casem jeste zkusit studovat - dalkove....a samozrejme mezi lidi....zzmenit prostredi...kamosky a nevracet se l to.u co bylo...
Tim nemyslim ze by pani byla hloupa....ale seznami se zase s nekym jinym....ja dalkove studovala a ma to i plusy jine - zkusenosti,nove kamaradky,dobry pocit ze jsem neco dokazala/zvladla.....
@odula Moc děkuji 🙂. A na holky se nezlobím, já si to tak neberu. Navíc chápu, že v podobných diskuzích je těžké někdy podle pár vět posoudit celou situaci a třeba se někdy píší ukvapené závěry. A jsem vděčná za upřímnost, i když je někdy tvrdá. Já jsem si vědoma příčin a následků a po dvou letech trápení jsem konečně začala v tomto ohledu něco dělat, docházím na psychoterapii, začala jsem brát antidepresiva. Ale bude to na hodně dlouho a já si myslím, že následky si ponesu do konce života. Úplně sebevědomý člověk ze mě asi nikdy nebude, ale já věřím, že se to zlepší. A i po téhle partnerské zkušenosti vím, že už bych si tolik líbit nenechala, takže to byla dobrá, i když zároveň drsná a smutná zkušenost.
P.S.: myslím tím následky z dětství...Toho se podle mě zbavit nedá, sama vidím, jak moc mě to ovlivňuje a jak málo zmůžu nějakým chtěním nebo vůlí...I pochopení všech souvislostí je málo...
@veverka33 myslim,ze toto bylo psychicke tyrani, nasel si nekoho komu mohl ublizovat a o kom vedel,ze se necha. Je to ubohe. Verim,ze kdyz budes vychovavat dite a uvidis,jak roste a prospiva,ze i to ti pomuze si sama sebe vazit a uz nikdy nedovolis,aby s tebou nekdo takhle oral. Hnus,z takovych "lidi" je mi uplne zle...
@veverka33 je mi moc lito, co si prozila už V tom detstvi, to mnohe vysvetluje a tvuj otec....to snad ani nemohl byt otec 😡
Je dobre, že si našla odvahu a silu A hlavne, že si uvedomujes, že nejaky problem opravdu je. Ono snadne to urcite nebude, ale verim,že to zvladnes a fandim ti. Máš tu nejlepsi a nejmocnejsi motivaci - sveho syna.
@odula neni se proc chytat za nos. Samotna
@veverka33 pochopila muj prispevek tak,jak byl mysleny - ne jako urazka,ani pohrdani (na to nevim jak si prisla), ale jako postesk nad tím, ze tohle už je opravdu za hranici jakekoliv unosnosti a dustojnosti a že se opravdu musi vzpamatovat. Jeji kvality jako matky nikde nezpochybnuji, ba naopak napsala, že snad je syn pro ni dostatecnou satisfakci za ty utrapy....
Ještě jednou všem moc děkuji, ani nevíte, jak jste mi pomohly. Když má člověk tak moc nízké sebevědomí, ani si neuvědomuje, že to, jak s ním druhý zachází není normální. Já jsem si to taky neuvědomovala, hledala jsem vinu dlouho jen v sobě, tak to muselo dojít až do hranice, kdy i já jsem si řekla, že tohle bych nevydržela. Přesto ještě doteď jsem o tom pořád přemýšlela, že jsem třeba mohla něco udělat jinak, třeba víc zhubnout nebo i přesto, že mi na začátku řekl, že já se nemám o nic pokoušet a začínat to zkusit...Nebo ho přemluvit, abychom šli nějak do poradny atd. Trápí mě to hlavně kvůli synovi, on ho má jinak rád, i když se s ním taky vídá jen jak to jemu vyhovuje a na něj ani na mě nebere ohled...I když od nás bydlí kousek, tak mě třeba nechal bez pomoci s horečkou, migrénou, i když měl malý 39 horečku a neměla jsem léky, tak je nechtěl donést a napsal, ať jdu s ním. A ten chudáček nebyl ani schopný vstát a jít na nočník. A je toho mnohem víc. Přesto všechno jsem pořád viděla i vinu v sobě a říkala si co by kdyby...Díky Vám vidím, že ten člověk opravdu nestojí za to a i když bude mít syn neúplnou rodinu, snad je to lepší než kdyby viděl, jak bych se jeho chováním trápila ( i když to se úplně eliminovat nedá, protože i to, jak se chová takto "na dálku" mě dokáže rozhodit. Ale toho se bohužel zbavit nedá. Od otce utéct šlo, ale on bude otcem syna pořád a pořád s ním budu muset nějak komunikovat a trpět jeho bezohledné chování...V tomto musím souhlasit tak trochu s tím, že by si měl člověk rozmyslet, s kým si dítě pořizuje...Ale v době, kdy jsem otěhotněla jsem věřila, že se změní. Plánované to nebylo, ale když se už stalo, díky tomu, že nechtěl používat ochranu a já jsem ze zdravot. důvodů nemohla brát HA, tak jsem byla za to ráda a věděla jsem, že pro dítě udělám maximum, abych byla dobrá máma.
@veverka33 prosím tě, už o jeho chování radši nic nepiš, nebo si vyžádám jeho adresu a půjdu ho pověsit za koule do průvanu a rozhoupat 😠 😠 😠 je to bezohledný hajzl - nechat tě nemocnou starat se o dítě, dokonce hnát někam i samotné to nemocné dítě........uaaaa, úplně to ve mě vře! PROSÍM tě, tohle už nikdy nedopusť, i kdybys měla o pomoc požádat sousedy, nebo cizí lidi! U všech by si snad našla víc pochopení a ochoty než u téhle hyeny...
On NENÍ dobrý člověk, opravdu ne. Čím dřív budeš od něj v rámci možností odstřižena, tím lépe. Pro tebe i pro syna.
@veverka33 Ahoj Veverko, zbavit se toho, cos prožila nedá, ale dá se to přijmout tak, aby ti to nekomplikovalo další život. K tomu je ale většinou potřeba terapie, tak je dobře, že na ni už chodíš. A nemysli si, že nemůžeš být sebevědomá, už jen to, že si problém uvědomuješ, řešíš ho a pracuješ na sobě - k tomu mnozí nedojdou za celý život! Máš můj obdiv a kdo nešel aspoň den v tvých botách, nemá právo tě soudit. Často ti, kdo měli start těžký a neupadli do sebelítosti, dosáhli nejvíc, byli totiž zvyklí na sobě makat. Tak držím palce, ať je líp a líp 🙂
@veverka33 rychle co nejdal od takoveho chlapa. Na svete jich je hodne kteri si budou vazit hodne zeny a kazdeho kilecka 😉 mysli na syna a na sebe a pak se vse samo srovna...
bože,to je príšerné, čo tí chlapi dokážu povedať a zraniť..mne by v živote nenapadlo toto povedať milovanému človeku, že nechcem s tebou sex,lebo ma nepriťahuješ,lebo máš desať kíl navyše,to je tak neskutpčne zranujúce a nechutné od neho že dovidenia...ved by si ho mala priťahovať tak či onak,ved si matka jeho detí a jeho manželka..mal by ťa milovať a brať takú aka si,ved predsa neni život len o tom,či máš kostru ako heidi klum,alebo si moletnejšía,bože bože je tam toho ...
@veverka33 přečetla jsem a jen kroutím hlavou, co za vola to žije :(
Mám několik vztahových teorií a jednu z nich mám obzvlášť moc ráda :o) Každej člověk si musí ve svém životě projít alespon jedním, opravdu příšerným vztahem. Jen díky tomu si pak bude opravdu vážit toho, když se v jeho životě objeví ten pravej :o) Jsi mladá, hlavu vzhůru :o) Ber tohle jen jako obrovskou životní zkušenost, která se musela udát proto, aby jsi se mohla posunout dál a být v životě šťastná!!
@lautiruska Já bych i pochopila, že u nich je ta přitažlivost důležitější než u nás a proto jsem se byla ochotná smířit s tím, že to normálním způsobem nebude, ale tak nějak jsem doufala, že se to časem zlepší, třeba tím, že zhubnu...I když je to opravdu, jak píšeš smutné, znám i z okolí muže, co s ženou několik měsíců po porodu nespali, když přibrala...Ale pokud by ji měl rád, šlo by to i jinak. V mém případě ale chybělo jakékoliv pochopení nebo vstřícnost, ve všem jsem se přizpůsobila a on přesto ani v té jedné věci - aby se alespoň večer umyl - nechtěl ustoupit. A tím se to stalo neřešitelné. Možná je dost rodin, kde spolu vůbec nežijí jako partneři, ale spíš spolubydlící a vyhovuje jim to, ale mě to přišlo hrozné. Když mám někoho ráda a nesmím projevit žádnou iniciativu a ještě se ve všem přizpůsobit a pro změnu nic nechtít...Ale asi jsem opravdu potřebovala tuhle zkušenost, být zatlačená vlastně úplně do kouta a nemít už možnost kam ustoupit, protože jinak by mi to nedošlo a možná roky bych v tom koutě zůstala...
Ještě jednou všem holky děkuji 🙂.
@veverka33 ty si aj zakladateľka?tuším mala iný nick.
takže on nechce v ničom ustupiť,aani aby sa večer umyl,ale on tebe vraví, že nechce sex s tebou,aby si schudla ?a žiadna reciprocita, že ?to je super,..čo tí chlapi dnes robia ženám,tak to je vážne desivé. prečo by ste mali byť ako spolubyjuci?ste manželia,máte rodinu...viem,že chlapom ide aj o to,aby ich žena bola chudulinka a neviem čo,ale čo čaká po dvoch deťoch? a ty asi tiež sama nechceš byt tlstá,tak schudnš,ale nie kvôli nemu,ale kvôli sebe ! žiadne zahnanie do kúta..to je blbosť..prečo by si mu ty mala vkuse robiť radosť ?a naozaj žobroniť o sex,to je tragické,to ani nerob,ked on nechce,skus vydržať,nechci ani ty,hraj sa na nedostupnú,to pomáha VRAj..neskúšala som..
pochoipenie nemáš a vľúdnosť tieť nie,ako vidím,ale to isté mam aj ja vo svojom vzťahu,tiež mu niečo kážem,aby urobil ,čo si ja prajem a nemam to,nikdy to nespraví,žiadna vstricnosť,ale ja vždy musím urobiť to,čo on chce..a to ma už vazne stve
@lautiruska Prosím, přečti si celou diskuzi, ať zbytečně nerozebíráš věci, které je už skoro nanic rozebírat. Už přeci ze svých diskuzí víš, že vztahy nejsou a nebudou ideální. 🙂
@lautiruska Právě, vztah by měl být o kompromisu. Pokud ustupuje jen jeden, tak ustupuje, ustupuje a pak jednou ustoupit prostě nemůže a je konec...I kvůli takové blbosti jako je 5 minut ve sprše...Jinak uvedu na pravou míru, že zakladatelka nejsem, manželé taky nejsme, dítě máme jedno a už spolu dva roky nejsme. Psala jsem to ve svém prvním příspěvku tady. Mě zpětně mrzí jen, že jsem o tom víc nemluvila, že jsem se trápila, brečela, byla naštvaná a prosila, ale neřekla jasně, že to, co dělá je už přespříliš a pokud s tím něco neudělá, tak spolu nemůžeme být..On se pak hrozně divil, když jsem mu navrhla rozchod, ale už jen to, že na tom teda trval, když už jsem to řekla a ani se nesnažil to nějak změnit hodně vypovídá...Jen je to těžké kvůli malému, už si začíná uvědomovat, že normální je máma a táta a je vidět, že mu chybí...I když se s ním vídá, tak je vidět, že to nestačí...
Ahoj, nejspíš má manžel problém sám se sebou. Kup mu čaj na zvýšení chutě, nemusí vědět co pije, zajděte si na masáž. I plnoštíhlá žena je sexy, myslím, že kdyby jsi zhubla najde si jinou výmluvu. Začni se mít ráda, začni dělat co tě baví. Neřeš to a udělej si jednou týdně jen svůj den, třeba procházka, jóga, bazén, cokoli co tě napadne, změň třeba účes, oblečení. Začni myslet na sebe, taky jsou pro nás pro ženy úžasné pomůcky. Držím palce Monika
@veverka33 četla jsem Váš příběh a je mi z toho smutno 😔 ... doufám, že dnes je líp!
když člověk vyroste v rodině kde je nedostatek vřelé blízkosti běžná věc, je pak těžké vědět co je vlastně norma.... a co má člověk právo očekávat ve vztahu...
často se pak stane, že si člověk přitáhne člověka, který to zrcadlí (někdy až mimořádně přesně a bolestně)
dobrá práva je, že i s tímhle "nastavením" z dětství, která je v nás hluboce zakořeněné, se dá pracovat... dá se vyhojit, posílit sebe sama a dříve nebo později se to velmi hezky ukáže také na vztazích - nejen v partnerství, ale také ve vztazích v původní rodině a hlavně ve vztahu nejdůležitějším, k sobě samé 🙂
držím Vám palce, ať je co možná nejlépe 😵

@kacca11 nikdo ti neříká abys litovala a placala. Ale, kdyz pominu ze komunikujes s člověkem ktereho neznáš, jak konkrétně pomůže odsudek navíc bez znalosti konkrétní situace? Navic ještě odsudek zpochybňujíci kvality te osoby jako matky? Nezdá se mi, ze existují pouze dve alternativy, které tady nastiňujes - to jest buď litovat a placat po zádech nebo drsne necitlive odsoudit, co říkáš? Me proste přišlo, ze jsi hodně prestrelila. Zvlášť když pisatelku vůbec neznáš.