Manželství a sex z pohledu chlapa

chlaphledaradu
12. lis 2015

Ahoj všem

je mi jasné, že budu obecně kamenován za to, co napíšu, ale stejně mě zajímá názor. Jsem ve svých 29 ženatý, máme super malého prcka, jsme spokojená, spořádaná rodinka. Mám fajn ženu, já jsem, myslím, dobrý táta i manžel. Ale stejně to má vadu na kráse...

Manželku příliš nebere sex. Nikdy ji nebral nějak extrémně, a ani teď s malým to není žádný luxus. Naopak já sex miluju (který chlap ne, že?). A hlavně mě lákají i věci jako D/S (dominance/submise), na což manželka vůbec není. Já jsem silně dominantní a D/S hrátky jsou jedna z věcí, které mi chybí ze všeho nejvíc.

S partnerkou jsme na toto téma bavili nesčetněkrát, vymysleli spoustu možností, ale nic moc se nezměnilo. Rozhodně neplánuji kvůli sexu a D/S hrátkám opustit rodinu. Ale jaké byste vy, jako manželky/partnerky, viděly řešení takové situace? Milenka jen na sex? Nebo radši studenou sprchu a led do trenek? Nebo za uspokojení svých potřeb platit? Jsem normální chlap, vydělávám dost, takže problém by to nebyl, ale že by to bylo dobré řešení, to pochybuju...

Pokud se mnou budete chtít o tom mluvit trochu víc, dám radši email - nerad bych tu na sebe "vykecal" úplně všechno. 🙂

zindy
24. dub 2019

No urcite, vyzkouset se ma predci vsechno, tak uz pokukuj po pikantnejsich vecech na e-kondomy.cz

hankamila
26. dub 2019

S tim musim souhlasit a hlavne v loznici clovek musi vymyslet porad neco noveho, aby to nespadlo so stereotypu.

hancazivocich
3. říj 2020

@chlaphledaradu - tak pokud si už ani ty nedokážeš určité věci od manželky představit, tak už jsi se v podstatě ,,rozhodl"...Kdysi jsem hledala na seznamkách..Tam se to dělilo na pár skupin 1) nuda ve vztahu - potřeba se vyřádit po písmenkách, touhy, vášně, představy, atd...v reálu snad ani dotyčný netoužil udělat v reálu přešlap a ,,zahnout" na ostro..skupina č. 2) poslala přirození rovnou místo pozdravu, se sděliením, jak by mi to udělali...skupina č 3) to asi chtěla od písmenek dotáhnout k realizaci. Ale dost chlapů se jen potřebovalo vykecat a vyblbnout bez nevěřy..prostě domácí pohodička, stereotyp, ale nuda. Začalo jim chybět vzrůšo, adrenalin, potřebovali polechtat ego a cítit napětí pod gumou od trenek...prostě se jen vrátit o pár let zpět. Roky jsme si psali, aniž by jsme se viděli tváří v tvář...
Taky platí, že dost žen si to například i dělá právě při představě nějakého....znehybnění, použití násilí, plácnutí, kousnutí, atd......též já jsem víc na ,,to" a muž spíš ne....Navíc má v loji záda a to je obava........
Chlapi někdy flákají předehru, pak to neba, nebo naopak ženy mají chut na brutální rychlovku, kdy lítá oblečení, nebo ostřejší sex....ženám do hlavy viděti je takřka nemožné...ano ne vždy znamená ano..a ne občasně ne neznamená...ale v posteli by mělo být vymezeno, co je zapovězeno a co je dovoleno. třeba jsi zkoušel příliš často něco, co se nelíbilo? Nebo prostě na to dotyčná fakt jen není.......
Já se čas od času už roky realizuju představama, nebo si píšu povídky. Někdy i na přání - s dost sexuální tématikou. Už i knížku jsem zkusila, ale zatím ,,šuplíkuju"..