Milenka....

2. črc 2022

Ahoj, s manželem mame dlouhodobe problémy. Hodne se do sebe uzavřel, nekomunikuje, sex 0 , utíká radeji všemožně jen aby nebyl doma. Čistě náhodou jsem zjistila že má milenku. . .hodne me to zničilo, ublížilo. Proc to ty chlapi delaj proboha :( myslela jsem ze ma nějaké problémy v práci (podnikatel) ale ono to je bohužel o jiné ženě. . Na dnešek jsem vůbec nespala, mam v hlavě silene emoce. . :( každopádně on o tom neví že to vím nedelam žádné scény, jen se ticha domácnost z jeho strany nema potřebu na me ani mluvit . Procházím si těžký obdobím on mi nebyl ani oporou a ještě tohle k tomu. . Nemam chut vůbec dýchat, fungovat:(

zrzinda
2. črc 2022

Panu manželovi bych sbalila kufr a poslala ho k nové paní. Na co s ním ztrácet čas 🤷‍♀️

tasimia
2. črc 2022

Proč s takovým jsi?

katule1990
2. črc 2022

Pokud máš ještě chuť manželství zachraňovat, tak bych si s ním sedla a řekla mu, že asi oba vidíme, že vztah dlouhodobě nefunguje a že víš o milence. Zeptala bych se ho, jestli má zájem v manželství pokračovat a pokud ano, tak samozřejmě ukončí vztah s milenkou a začnete chodit do manželské poradny a budete problémy intenzivně řešit a oba se snažit. Jestli ne, tak podle mě nemá smysl v tom pokračovat dál a celý život se trápit a doufat, že se to jednou zlepší.

misa31081988
2. črc 2022

Vítej v klubu ,prožívám to samé. Od pátku ti vím. Hele ...povím ti to takto......opakem lásky není nenávist ,ale lhostejnost. Kdyby tě miloval , bude se snažit a posral by se ,aby ti to vysvětlil. Když jsi mu jedno , nemá zájem ti něco říkat, vysvětlovat. Zrcadlí si to na sebe....když budeš zamilovaná jinde....budeš si dělat až takovou hlavu s ním ?! Nebudeš.

misa31081988
2. črc 2022

Mě třeba úplně zablokoval a zmizel. Mame dům ,hypo.

misa31081988
2. črc 2022

@katule1990 Kacko , myslíš ,že si bude chtít sednout ,teď ? Teď je v šoku ,že to zjistila a bude mít v sobě chaoz. Vůbec bych na něj netlacila ,dala mu vydechnout a pak to s ním řešila.

zmrzlinka
2. črc 2022

A máte děti?Jestli ne,tak bych už nechtěla ani vidět....ne to s ním ještě mluvit..... drž se ♥️

pinkyy
3. črc 2022

Verim, ze tohle je hodne tezke a nechtela bych to se svym manzelem nikdy zazit. Kdyz jsem byla mlada, tak me muj byvaly podvadel, ja mu to odpustila, zustala s nim, ale kamkoliv sel, tak jsem delala sceny a uz jsem mu neverila. Chces takhle zit po zbytek zivota? Bat se kam jde atd? Ja bych od nej odesla. Bude to bolet, ale najdes si casem jinou lasku a budes zase stastna, jako jsem ted ja, i kdyz jsem si to tenkrat taky neumela predstavit.

klpoiu
3. črc 2022

Vím jak se cítíš. Zažila jsem. Každopádně první krok co musíš udělat je, říct že to víš. Jinak se nikam nepohnete.

nnnadja
3. črc 2022

Je to tezke,ublizujici..ale zkusenost temer kazde z nas. Chlapi nepodvadeji proto,aby opustili sve zeny. To je treba si uvedomit. Upousteji paru,hraji si na Hero,potrebuji sex! Rekni mu to. Pokud s nim chces byt, tak zabojujte. Pokud s nim nechces byt,ne kvuli nevere,tak to skonci. Vsichni mame pravo na lepsi zivot.

petinos
3. črc 2022

Najděte si milence taky. Chovejte se úplně stejně. Uvidíte že se mu to nebude líbit. Vyfikněte se a vyrazte někam s kamarádkou, kamarádem, víkendové wellness atd. Věřte že když mu ukážete zrcadlo a stejné chování tak se najednou bude zajímat.

nicollbc
3. črc 2022

Podle mě má špatné svědomí kvůli milence a neví, jak z toho ven, proto nekomunikuje a utíká. Řekněte mu, že o tom víte a pokud nemáte děti, okamžitě se rozejděte, uleví se vám oběma.

nicollbc
3. črc 2022

Rady typu najdi si milence a chovej se stejně jsou hloupé a vedou akorát do ještě hlubšího pekla a lépe by vám rozhodně nebylo.

autor
3. črc 2022

Všem děkuji za zprávy. Dite spolu máme 3 lete. . Jinak rady at si najdu milence to bych neudelala nemam na tohle povahu. Ja chci proste milující domov a ne chodit jinam. Naprosto zničil vse . . Nehledě na to ze vím i o koho jde sama ma rodinu a bydlí kousek od nas (15 minut autem) vůči chlapovi mam averzi a určitě nic zachraňovat JÁ nehodlam. Dnes prijede po víkendu domu a nemám chuť se na toho zmetka ani podívat. . On zatím o tom neví že to vím. . Ale u nás se nic nemění prijede ani nepozdraví a bude si dělat to svoje. . V podstatě ja si přijdu že žije sama. . .

jadadee
3. črc 2022

Tak tohle asi neni uplne v pořádku, to vidíš sama, pokud se už ani nenamáháte pozdravit.. tady nejde jen o vás dva, ale i to dítko, děti nejsou hloupé a i tohle chování bohužel vnímají. Chtělo by to ten váš vztah nevztah pořešit co nejdříve.

elialen
3. črc 2022

Asi je jedno, co poradíme. Vy budete přesně vědět v co danou chvíli dělat podle toho, jak to budete cítit. Osobně bych měla strach mu to říct, jelikož když Vás ignoruje, tak spíš mu dáte ten poslední impulz k odchodu. Spíš bych se zaměřila na manžela té milenky. Třeba mu dát anonymně vědět. Rozbouří to vlny na opačné straně.

autor
3. črc 2022

@jadadee bohužel takto se začal chovat on. Když jsem se zeptala co se děje buď neodpověděl nebo řekl že nemá naladu resit kraviny , boli ho hlava apod. Nebo nebyl radeji doma. . Neustale utíká. . Hlavně že ho neboli hlava s ní. .

biedronka10
3. črc 2022

@elialen a proč by měla mít strach mu to říct, když není co zachranovat? Jak to tak čtu zakladatelko, váš vztah je už mrtvý.

klpoiu
3. črc 2022

@elialen Manžel milenky, nebo samotná milenka do jejich manželství nepatří!! Takže řešit něco s nima je úplně zcestne a pro zakladatelku ponižující!! Řešit problém musí se svým manželem!

Neboj se a prostě až bude doma,jen v poklidu manželovi řekni, "vím že máš milenku" . Víc se zatím vyjadřovat nemusíš a čekej jak se on vyjádří. Až podle toho můžeš dále reagovat. Jeho chování je opravdu typické pro nevěrného může, který neví kudy kam. Potřebujete prolomit mlčení a začít to oba řešit.

vajtek18
3. črc 2022

Zbal mu a ať jde za ní.. bez emocí ho k ní pošli

autor
3. črc 2022

Vztah mrtvý je uz déle ale udělal tohle vše on.. .on se prostě nezmění. . At jde za ní klidne ja ho nedržím. Odejít musím ja bohužel vse je jeho. Rodinu žádnou nemám, bude to strašně těžké ale nedá se nic dělat. . Vím že když mu reknu ze to vím bude ticho nebo rekne jen no jo prosím tě ty víš všechno. . Taková ta ironie

2hanah
3. črc 2022

@vajtek18 možná už by tam i byl, kdyby neměli dítě a milenka nebyla vdaná za jiného😔

ito
3. črc 2022

No popravde mas ted jednu vyhodu a to,ze on nevi, ze vis. Je dost blby, ze vse je jeho a ty nemas zadnou rodinu. Vim, ze je to strasne tezke, ale ja bych ho zatim nekonfrontovala, pokud nestojis o zachranuvztahu. Zkus si nejdriv promyslet, co ty sama chces, jestli s nim zustat nebo ne. Samozrejme i kdyz budes treba chtit zustat, hrozi tu, ze on po konfrontaci uz nebude. Kazdopadne pokud urcite vis, ze chces odejit, vyuzij te vedomosti. Porad se s pravnikem, nasetri si aspon neco bokem, pokud to jde ... je dost blbe odejit bez niceho (pravnik ti poradi, jestli opravdu nemas na nic narok), s detmi a bez jakekoliv podpory nejblizsich. Pokud by te nejak tyral,... tak to je samozrejme jina.

veronikav31
4. črc 2022

ty chodíš do práce a prcek do školky?byt a vše je jeho před manželstvím nebo až v průběhu něho?

honzik101
4. črc 2022

poslat ho hned pryč, nevěřím na sliby a slovo promiň