icon

Môj chalan nemá záujem sa ozývať mne, ale vypisovať s druhými bude, tolerovali by ste to?

nadirova56
1. bře 2019

viem, že každý sme iný a inak komunikujeme, niekto menej, niekto viac, ale ako je možné, že cez deň vám chalan s kt. plánujete budúcnosť, máte ho úprimne rada, a on vám na whatsape napíše za den dobré ráno, potom smajlík, potom neodpovie na vašu správu aj pol dňa, pritom je stále ONLINE, a potom napíše naveľa naveľa tri štyri slová, aby sa nepovedalo, a dobrú noc?
Takto si nepredstavujem komunikáciu medzi ľudmi, čo sa "riešia", asi viete, ako to myslím,máme obaja 25, ale toto ma zraňuje. Predtým som mala partnera, ktorý vkuse vypisoval, všetko fičalo, volávali sme si. Tento nič, zdá sa, že to neberie vážne, akože každý deň sa nejako ozve,ale veľmi málinko pre mňa,nie som spokojná s jeho frekvenciou písania, potom sa urazím, potom ja ho ignorujem,potom sa ma zase vypytuje,čo mi je, čo spravil,ked mu to vysvetlím, že so mnou normálne nekomunikuje, že si to predstavujem inak, (ja viem,že sme na začiatku "vzťahu , strašne málinko spolu a aj celkovo sa spoznávame a ja si ho už prisvojujem, no už sex bol tak nechápem"),ale aj tak, plánujeme spoločnú prácu v zahraničí na leto, že budeme spolu aj bývať a pod. a netuším ako to takto pôjde dalej, som žiarlivosťou celá bez seba, kedže je teda online a nepokladá za potrebné mi ani napísať, resp. poslať hlasovku niečo, málokedy píšeme normálne a vedieme normálnu konverzáciu, plnohodnotnú, ja som veľmi ukecaný človek, mne staršne chýba ze on nepíše tolko, nevolá vôbec, sem tam pošle hlasovku, pre mna je to strašne málinko. Ja by som chcela veľmi komunikovať ako s bývalým, máme samozrejme aj rečovú bariéru,lebo nedobre vie slovensky,a ešte sme aj daleko seba a máme "vzťah" na dialku,ale aj tak. ja s ním rátam do budúcna a on so mnou ?
Neviem sa vysomáriť z toho správania,akoby som mu už kompletne šla na nervy,alebo čo. Ja chcem navodiť príjemnú diskusiu vždy, ako sa mal, čo robil,ako sa vyspal, a čo papá a tak,čo má nového a on odpovie jednoslovne dvojslovne, vôbec netvorí rozvité vety, prenho je to nepodstatné sa mi javí. ked sme spolu osobne ,čo je málokedy, tak sa správa normálne, komunikuje, je živý, veselý, snaží sa normálne navodzovať témy a tak, nie je tichý. V neosobnej konverzácii je hrozný, stručný, vecný, chladný :( strašné to už len čítať, ani mi nenapíše, že má ma rád, ani nič..ani vôbec, že ma lubi, niekedy iba že chybas mi,alebo tak to je cele...alebo pošle pusu,alebo že ma bozkáva, to je celé.:( ne tak strašne chýba nejaké rozprávanie dovernejšie, a tak:( trpím tým doslova.

Zistila som, že si aj vypisuje s cudzími ženskymi,staršími o dosť od neho, také okolo 40-45, ale aj mladé, a ešte som zistila,že nemá problém aj o intimnostiach písať , ako je vzrušený, ako chce sex, ako už dlho nemal sex, čo v sexe preferuje a pod. s nimi sa baví úplne otvorene, dokonca viem,že im posiela aj fotky nahe z kupelne, a to isté od nich chce, že mozu poslat aj oni jemu foto postavy a pod

Je to pre mna dost nepochopiteľne, akoby kazda zenska prenho bola zaujimava, krasna, ja chcem byt prenho jedina! ako som bola pre byvaleh, neviem uz akym sposobom mam s nim komunikovat,aby sa spamatal, viem, o nom ze je dost nadrzany vecne, lebo nemava sex a chyba mu to a udiera mu to na mozog a my sme daleko,ale aj tak, neviem ako mam vsetko toto znasat, velmi ho lubim, chcem ho, som nim ocarena a nemozem si ho dostat z hlavy, najhorsie je ze som nanho uplne upnuta, a ked sa neozýva, nepise,alebo je online ako zvycajne a nepise, aj neskoro v noci napr. o 1 , tak placem,....a ked mu napisem,ze co tu este robis, co nespis, povie mi, pisu mi kamarati zo strednej,alebo pise mi teta, pise brat...proste odbije ma.jednoslovne,...a vobec ale vobec nic podstatnejsie...
vie pritom dobre o tom, ze ma to zranuje a som zz toho smutna a prosila som ho,aby to nerobil. prosim vas, co si o tom myslite ?

Strana
z5
lucajda17
3. bře 2019

@sudylichozrout
To ti verim, ze by si ji nejradsi neco napsala, ale uprimne, melo by to nejaky vyznam?! Moc tomu neverim. Tady je vsechno ztracene.

hejnecko
3. bře 2019

"Já jsem princezna,a krásná princezna,a ty mi musíš zavázat střevíc a musíš mi běhat pro míč,a musíš a musíš a musíš..." 😆😆😆

biedronka10
4. bře 2019

Ty brdo. Ona ta diskuze jeste existuje? Ja uz bych to zapichla

lenjii
4. bře 2019

S takovým mužem si budoucnost nezakladej. Litovala by si! Rozešla bych se... najednou jsem to zažila a díky bohu, že jsem s nimi nezůstala! Najdi si někoho, pro koho budeš jediná <3

ivuse20
12. bře 2019

Ty jo, nečetla jsem všechno (jen první stránku) přijdeš mi hrozně naivní a hloupá. Prostě holka co chce lásku za každou cenu. Bolet to asi bude, ale na takového člověka bych se prostě vypršela.

PS - screenshot - příště by to chtělo změnu nicku

magdalenax
12. bře 2019

@ivuse20 Co řešit, ona má v hlavě představu, ale my jasno...

Strana
z5