Môj chalan nemá záujem sa ozývať mne, ale vypisovať s druhými bude, tolerovali by ste to?
viem, že každý sme iný a inak komunikujeme, niekto menej, niekto viac, ale ako je možné, že cez deň vám chalan s kt. plánujete budúcnosť, máte ho úprimne rada, a on vám na whatsape napíše za den dobré ráno, potom smajlík, potom neodpovie na vašu správu aj pol dňa, pritom je stále ONLINE, a potom napíše naveľa naveľa tri štyri slová, aby sa nepovedalo, a dobrú noc?
Takto si nepredstavujem komunikáciu medzi ľudmi, čo sa "riešia", asi viete, ako to myslím,máme obaja 25, ale toto ma zraňuje. Predtým som mala partnera, ktorý vkuse vypisoval, všetko fičalo, volávali sme si. Tento nič, zdá sa, že to neberie vážne, akože každý deň sa nejako ozve,ale veľmi málinko pre mňa,nie som spokojná s jeho frekvenciou písania, potom sa urazím, potom ja ho ignorujem,potom sa ma zase vypytuje,čo mi je, čo spravil,ked mu to vysvetlím, že so mnou normálne nekomunikuje, že si to predstavujem inak, (ja viem,že sme na začiatku "vzťahu , strašne málinko spolu a aj celkovo sa spoznávame a ja si ho už prisvojujem, no už sex bol tak nechápem"),ale aj tak, plánujeme spoločnú prácu v zahraničí na leto, že budeme spolu aj bývať a pod. a netuším ako to takto pôjde dalej, som žiarlivosťou celá bez seba, kedže je teda online a nepokladá za potrebné mi ani napísať, resp. poslať hlasovku niečo, málokedy píšeme normálne a vedieme normálnu konverzáciu, plnohodnotnú, ja som veľmi ukecaný človek, mne staršne chýba ze on nepíše tolko, nevolá vôbec, sem tam pošle hlasovku, pre mna je to strašne málinko. Ja by som chcela veľmi komunikovať ako s bývalým, máme samozrejme aj rečovú bariéru,lebo nedobre vie slovensky,a ešte sme aj daleko seba a máme "vzťah" na dialku,ale aj tak. ja s ním rátam do budúcna a on so mnou ?
Neviem sa vysomáriť z toho správania,akoby som mu už kompletne šla na nervy,alebo čo. Ja chcem navodiť príjemnú diskusiu vždy, ako sa mal, čo robil,ako sa vyspal, a čo papá a tak,čo má nového a on odpovie jednoslovne dvojslovne, vôbec netvorí rozvité vety, prenho je to nepodstatné sa mi javí. ked sme spolu osobne ,čo je málokedy, tak sa správa normálne, komunikuje, je živý, veselý, snaží sa normálne navodzovať témy a tak, nie je tichý. V neosobnej konverzácii je hrozný, stručný, vecný, chladný :( strašné to už len čítať, ani mi nenapíše, že má ma rád, ani nič..ani vôbec, že ma lubi, niekedy iba že chybas mi,alebo tak to je cele...alebo pošle pusu,alebo že ma bozkáva, to je celé.:( ne tak strašne chýba nejaké rozprávanie dovernejšie, a tak:( trpím tým doslova.
Zistila som, že si aj vypisuje s cudzími ženskymi,staršími o dosť od neho, také okolo 40-45, ale aj mladé, a ešte som zistila,že nemá problém aj o intimnostiach písať , ako je vzrušený, ako chce sex, ako už dlho nemal sex, čo v sexe preferuje a pod. s nimi sa baví úplne otvorene, dokonca viem,že im posiela aj fotky nahe z kupelne, a to isté od nich chce, že mozu poslat aj oni jemu foto postavy a pod
Je to pre mna dost nepochopiteľne, akoby kazda zenska prenho bola zaujimava, krasna, ja chcem byt prenho jedina! ako som bola pre byvaleh, neviem uz akym sposobom mam s nim komunikovat,aby sa spamatal, viem, o nom ze je dost nadrzany vecne, lebo nemava sex a chyba mu to a udiera mu to na mozog a my sme daleko,ale aj tak, neviem ako mam vsetko toto znasat, velmi ho lubim, chcem ho, som nim ocarena a nemozem si ho dostat z hlavy, najhorsie je ze som nanho uplne upnuta, a ked sa neozýva, nepise,alebo je online ako zvycajne a nepise, aj neskoro v noci napr. o 1 , tak placem,....a ked mu napisem,ze co tu este robis, co nespis, povie mi, pisu mi kamarati zo strednej,alebo pise mi teta, pise brat...proste odbije ma.jednoslovne,...a vobec ale vobec nic podstatnejsie...
vie pritom dobre o tom, ze ma to zranuje a som zz toho smutna a prosila som ho,aby to nerobil. prosim vas, co si o tom myslite ?
mas pravdu, delej si co chces. klidne bud s muzem, ktery se kocha a zrejme ne jen kocha jinymi zenami, klidne s nim zij , klidne s nim odjet i tam k nemu domu. je to tvoje vec, tvuj zivot. jen pak zde nepis jak to spatne dopadlo..pokud se tedy dostanes k intrenetu..
uz ted se ti na nem neco nelibi a to jste se videli 3 x , meli jste jeden sex. dela veci, ktere milujici chlap zene nedela... tvoje volba. ikdyz pominu, ze je muslim, coz fakt nikdy nepochopim, jak nekdo nemuze chapat o cem tohle nabozenstvi je, tak se uz ted nechova jako ten spravny chlap do zivota, ne?
kazdopadne vysvetleni, ze v koranu neni psano to, co tam psano je, me nezajima. a ze bych rada kousek nasi zeme, evropy, zachovala preci jen trosku bezpecnejsi pro nase deti, je proste fakt. to , ze sem prijde 1000 pristehovalcu a jen 10 z nich dela zverstva , je pro me velky duvod pro to, aby se sem nepousteli zadni. a myslete si o tom , co chcete.
Jeste bych zakladatelce chtela rict: jsi na nem totalne zavisla (a tudiz i lehce zneuzitelna). Potrebujes svuj vlastni zivot, praci, hobby, kamarady, vyjit ven, vypnout mobil a pc, jit treba na masaz, do kina, na vystavu. Kdyz se na nekoho az takhle upnes a chces tak uzky kontakt, po case (pokud neni stejneho razeni) chlap zacne couvat
@nadirova56 nema o tebe zajem a ty ses zamilovala do sve predstavy o nem/vas. cokoli dalsiho je zbytecne resit.
@sudylichozrout no ja mam spoustu pratel Slovaku a ver, ze radsi lepsi cholericky a vztekly vychodnar od Kosic (mmch super clovicek jeden muj kamos) nez navstevnik z blizkeho vychodu 😃 a s tim uz jsem taky mela cest v realu a nebylo to nic prijemneho. I kdyz pro pro nej asi taky ne, narazit na tvora zenskeho puvodu, ktery ho regulerne serve. Ovsem byt u nich nekde, tak uz smz za svuj hrdinsky cin visim na tramu nekde.
Jinak tohle mi prijde zas jak trolling. Je sobota a k tomu super zhave jedovate tema, ocekavajic snad opet rozbourene vasne zen okolo. Minuly tyden se resila krnda a koberce a eura. Ja bych se asi hodila do pohody a vyprdla se na to. Akorat dalsi ujeta diskuze.
@biedronka10 neni to ujeta diskuze, je to zial real...a vobec nie na rozprudenie diskusie, a ziadny troling, je to zial realita nuz.
ze uz by si visela.uufff..to su riadne silne slova toto..:(nie vo vsetkych mosl. krajinach je tomu tak, ze zena odvisne...napr. v krajine tohto mojho nie..
a jednoznacne nesuhlasim s tvrdenim ze kazdy moslim je suknickar, devkar, nasilnik a bije zeny, a nevazi si zeny ! paneboze,....dve kamosky sa vydali do moslismykch krajin a siu strasne stastne uz roky..:/ ich muzi su vzdelani lekári, a su stastne a ti ich partneri si ich vazia...
@biedronka10 mas recht 🙂
@nadirova56 vis co, sbal si par veci a jed do jejich kultury budovat multikultralismus a osvetu... Uvidime jak dlouho ti to vydrzi. Pokud mas problem s odlisnym nazorem, tak nevim co jsi celou dobu studovala, protoze jako sis tloukla do hlavicky multijulturalismus, tak si taky mela tlouct do hlavy pravo na odlisny nazor a mineni kazdeho jedince. Zaplat Buh za to ze vsichni neuvazujem stejne. To by dopadlo.
@biedronka10 ? prosím a co som take strasne zle povedala za takyto nastvany nazor a reakciu? nic....respektujem praveze odlisny nazor, ja ano :D len sa mi zda, ze tu ludia nerespektuju navzajom nazory :D hah..ja som praveze za rovnake prava pre vsetkych ludi bez ohladu na nabozenstvo akulturu... rovnako sa budem bavit s moslimom, rovnako s eskimakom, a rovnako s katolikom..ja nerobim medzi ludmi rozdiely, a to ze som si dovolila vyslovit nazor, ze nie v kazdej moslimskej krajine by zena odvisla za nieco, tak je to pravda, napr. v Turecku, Azerbajdzane by zena neodvisla, lebo su to sekularizovane krajiny nie ako napr. Arabske krajiny, saudi arabia a ine
už sa to tu vazne zvrhava na nenavistne komentare ..aj tak sa podstata neriesi problemu, mojho..v uvode diskusie..a rieis sa moslimstvo ( aáách panecku..presne som vedela, ze ked sa tu odhali jeho orientacia, tak sa to tu takto zvrhne, :/
@nadirova56 víš o tom, že jsi tu měla již xxx profilů a vždyto skončilo stejně?
@nadirova56 "ja nerobím rozdiely medzi tým, či je niekto kresťan, ateista, moslim, alebo žid" - to je myslím docela riskantní strategie..
@nadirova56 tvůj "problém" jsme vyřešily ještě před tím, než vyplynulo na povrch, ze je muslim... Ten chlap tě prostě nechce - a v zájmu tvého dobra buď za to ráda ráda (i když pomineme víru, pořád takový chlap nestojí ani za pozdrav)... A k tomu, že už by ses chtěla vdávat..? To je opravdu úsměvné 🙂
@anita003 Kdyby jí bylo 16, tak to pochopím. Ale ve 25 by měl mít člověk už trochu rozum... no ne? 🙂
@sudylichozrout přesně... Mentálně zůstává na začátku puberty...
@nadirova56 mam ti znovu zkopirovat, co jsem ti jeste pred resenim jeho viry psala? Nechces to pochopit?
@nadirova56
Po precteni cele diskuze si nemuzu pomoct, ze ty proste nedokazes pochopit, ze te ten tvuj super chlap proste nechce!!!!! Fajn, nekdy ti odepise nebo snad sam od sebe napise, ale o normalnim zacatku vztahu tady nemuze byt rec. Dela si z tebe dobry den a na tvuj ucet se naramne bavi, dokazes pochopit, ze jsou i chlapi, kterym je jedno, ze se s zenou jenom vyspi a nic to pro ne neznamena? Ty ses proste jen dalsi kterou dostal, proc by asi posilal nahe fotky jinym. Treba zrovna ted suk. s jinou a ver ze na tebe si ani nevzpomene. Jako fakt promin, ale dej si poradnou facku a vyser se na nej!!! VZPAMATUJ SE!!!
Připojuju se k názoru ostatních holek. Ber to jako epizodu tvého života. Máš zážitek s exotickým milencem. Buď ráda, že to dopadlo bez následků. Jdi dál. Smaž si jeho číslo. Nepiš mu, nevolej mu. Hledej dál své štěstí.
@rencinka87 to je totiž přesně ten problém,že to pochopit nechce. I když nám popsala,jak se k ní chová a někde v hloubi duše sama tuší,že to není vzájemné,tak to od nás slyšet nechce. Jen chce dokolečka omílat svoji pravdu jako kolovrátek.
Zakladatelko, preji hodne stesti a at se ta letni brigada i cely vztah s tim chlapem nejak blbe nezvrhne. Vsichni tu jasne vime, ze o islam tu nejde, ale o jeho chovani ano, islam tu jen dokresluje situaci, stejne jako jde o to, ze laska neni o vlastnictvi ani o zmene druheho, ani o tom na nekom viset jak koule u nohy. A u tohohle chlapa bych byla hooodne obezretna. Never mu, at jde o brigadu nebo jine reci. Vsechno muze byt uplne jinak. Fakt se ti tam za situace, co o nem uz ted vis chce? Uz ted te taha pekne za nos.
Znovu jsem si přečetla tvůj první příspěvek. Ptala jsi se, co si o tom ostatní myslí. Myslím, že ti holky jasně napsaly, co si o tom myslí i před tím, než se ukázalo, že ten tvůj vysněný chlap je muslim. Já znala jednoho "Araba", který tu žil celý život, měl ženu, dva syny, normální, spořádaný člověk. Takže je neházím do jednoho pytle, nicméně sama bych si s jinou kulturou začít nechtěla. Když ale pominu to, že je muslim, ten chlap o tebe prostě nemá zájem. Myslíš, že když se spolu vezmete, nebo budete bydlet, že přestane psát s ostatníma a posílat jim nahé fotky? Nepřestane. Když dělá takovéhle věci na začátku "vztahu", tak od něj utíkej a ani se neotoč 🙂
@nadirova56 promin, ale ty si vazne zoufalka. to zoufalstvi z tebe uplne cisi. zijes v pohadce a vymyslenem svete a realita ti uplne unika. ty sis vysnila prince co te bude nosit narukach, hlasit ti kazdou stolici a bude 24h na telefonu a odpovi ti do dvou vterin. tohle ale zadny normalni chlap nevydrzi, mozna nazacatku v navalu poblouzneni, ale tohle zacne kazdemu lest na nervy, protoze je to chore. ty nemuzes chlapa vlastnit a ovladat kazdy jeho krok. cim driv se s tim smiris a zacne na sobe pomoci odborniku pracovat tim lip.
no a ted k tomu tvemu "vztahu". zadny vztah to neni proste chlap vydel zoufalku ktera je snadny cil, tak ji neco nakecal aby mu ona podrzela a papaa jde se dal. ona sice jeste chvilku prudi a vypisuje tak ji jednou za cas neco pisnu, co kdyby jsem si chtel jeste uzit ale nc vic v tom neni a je jedno jestli je to muslim, nebo jiny jizni narod.
jo a asi by si mela neco delat s tim svym slovim prujmem, prootze chudak chlap napise ti jedno slovo a ty rozjedes to co tady, tak pak radsi uz nepise nic, protoze pak vi co prijde.
vazne vyhledej odbornou pomoc, protoze tvoje naprosta zavislost a zoufalost najit si nekoho na kom budes zavisla je uz vazne chorobna. snad te odbornik probere z tvych nerealych predstav, protoze jinak jednou dopadnes hodne spatne.
Viem, ze on o mna velmi nestoji aj ked keca o letnej brigade ale nechapem vlastne preco, neviem co by mi mohol urobit ? je tu nejake riziko? no moze ma zmlatit akurat,ale to pochybujem, kedze aj s nasimi uz skypoval a slubil ze bude na mna davat pozor,aj ked som s nim, tak dava na mna velky pozor, az nezdravo :D a raz mi povedal, ze keby mi nejaky clovek nejako ublizil, tak mu zlomi vsetky kosti , tak hádam on sam by mi neublizil :( na to spolieham, ak s nim aj na tu brigadu pojdem a budem s ińim byvat, chcem si ho ziskat..a chcem aby prestal pisat s inymi, nech ma oci iba pre mna, musim si ho ziskat nejako casom...nech sa zalubi...
@nadirova56 myslím, a doufám, že uteče.
@nadirova56 Ty jsi ztracený případ... Kdo chce kam... 😀 rodiče z tebe musí mít ohromnou radost...
@nadirova56 jaky si to udelas, takovy to mas. Vic k tomu uz psat nemuzu, byla bych vulgarni.
@nadirova56 Ano, to uděláš dobře, velice dobře. Ty nevíš, co je to hrdost, co je to mít se ráda, nemáš v sobě žádný pud sebezáchovy, takže MÁŠ VŠE, co takovej chlap potřebuje. Co se týče toho plánu, bydlet s ním + získat si ho + aby si přestal psát s jinými + aby měl oči jen pro tebe..., - to jako v tomhle pořadí? Já bych dala na první místo, aby měl oči jen pro tebe - BUDE MÍT, ALE JEN Z FOTKY
@nadirova56
Myslim si, ze ať ti tady napise kdokoliv cokoliv, tak si stejne pojedes svoje. Zacinam pochybovat o tve normalnosti, fakt promin, ale tohle je sila i na me. Treba na brigade u nej skoncis v bordelu, co ty vis, jake plany s tebou ma.
Snad uz ani nema cenu psat vic, je to marne.
@lucajda17 Mam nutkani napsat ji neco od plic... Zatim se drzim, ale je to sakra tezke.

@nadirova56 "kebyze tento sa chova normalne, ako zamilovany chlap, kt. si pise iba so mnou a stale ma bombarduje spravami" - jenže právě tohle nemusí vůbec, ale vůbec nic znamenat. Chodila jsem s klukem, který mi psal každou chvíli, choval se hrozně zamilovaně, každou chvíli nějaký romantický gesto, prostě podle tebe ideál. Jenže časem se z něj vyklubal pěknej prevít (slušně), o kterýho se nelze opřít, když je potřeba, a kterej okamžitě couvá ze vztahu, když není všechno tak, jak by chtěl. Oproti tomu můj muž, který na tohle moc není, o sms jsem už psala, romantik taky moc není, mi je vždycky oporou, nevykašle se na mě a je na něj spoleh, i když mi od rána do večera nevypisuje.
A s tím vdáváním bych taky nespěchala. Nejdřív si najdi chlapa, co za to stojí, pořádně se poznejte a pak až mysli na svatbu. Ne jako teď, kdy máš (nebo spíš nemáš) chapa, kterej si vypisuje intimnosti s jinýma, a myslíš si, že se kvůli tobě změní. Nemůžeš chlapa hrozně moc chtít, ale zároveň chtít, aby se změnil. Ty nechceš toho chlapa, chceš ideál, kterej sis do něj naprojektovala. Aspoň tak mi to přijde. A ten ideál se z něj bohužel nestane.