Můj partner se mnou nechce spát. Co dělat?
dobry vecer damy.mam taku bolistku v srdci.moj partner je rozvedeny ma dvoch chlapcou.ja som slobodna a mam dceru.sme spolu tri roky.najprv nasluboval ze si ma vezme atak dalej a nakoniec ked sa da oznamil pred mojou rodinou ze to tak neciti aby si ma vzal.som po rakovine.uz somnou nechce spavat skor sa sexu vyhyba.myslim ze sa mu hnusim koli chorobe.jeho deti je jedna velka hroza starsi chlapec ma 14 r a ma na krku kuratora a pastak mladsi 10 r navrh na 2 zo spravania.moja dcera sa uci s vyznamenanim je nastastie poslusna.jeho ex je nesamostatna neustale nieco potrebuje.do toho sa on somnou neustale hada.chcem radu mam ho vykopnut z bytu alebo to tolerovat pockat .
Vykasli se na nej... Tvoje dcera je (podle toho, co jsem pochopila) super a nac se stresovat nekym, kdo za to nestoji a jeste jeho detma, ktere by potrebovali zmalovat zadek mnohem driv... Sbal mu veci a jak dojde domu z prace, rekni mu, ze je konec a vubec si nelam hlavu kam pujde, jemu je taky ocividne vse jedno..... Kdyz to ctu, tak mam obavy aby to u vas nedopadlo jeste nejak blbe :/ cim driv ti zmizi ze zivota, tim lip
Ja teda nevim, ale nejak z teto diskuze nemůžu pochopit o co ti vlastně jde?! Nadpis o tom, že se muž nechce nechce ženit (logicky čekám diskuzi o tom, že ti vadí, že si tě nechce vzít), pak tu placas něco o tom, že s ním teda nechceš být, že ho chceš vyhodit, apod. .. No nevím, je to celé nějaké divné, takové protireceni... Tak buď chci jedno a nebo druhé... Nadpis napíšu takový, aby bylo jasné co vlastně chceš...Btw.abych se jinak teda vyjádřila, ja bych už s ním nebyla, prostě ultimátum do kdy se vystěhovat, na tu dobu třeba odejít k rodičům, ale s takovým chlalepem bych nevydržela...
Trochu mi to připadá jako trolí příběh. Nějak mi nesedí, že ty brečíš, že si tě nechce vzít, ale přitom se k tobě chová škaradě. Proboha proč si ho chceš vzít? Po té, co jsi prodělala raka místo, aby tě hýčkal, je na tebe hnusný. Je ochotný řešit věci se svojí ex, ale na tebe kašle. No když je ochotný řešit věci se svojí ex, tak ať mu taky vaří, pere a bydlí u ní. 😉
Ale dejme tomu, že tvůj příběh je pravda, vyhoď ho z bytu, není důvod s ním zůstávat. Věř mi je lepší být sama než s někým, kdo tě ničí. Když na sobě zapracuješ a rozklíčuješ si proč, si vlastně chceš vzít naprostého kreténa, který si tě neváží, zpracuješ si svoje kostlivce, tak po té může vstoupit do tvého života normální chlap.
Má u tebe trvalé bydliště?
A jeho dětí mi je líto, kdo ví, čím si prošli, když jim hrozí pasťák.
PS. Pozor na tu poslušnost, není to úplně nejlepší vlastnost, jednou se může stát, že si narazí debila a bude ho poslouchat, nebo se chytne party a bude poslouchat jejich vůdce. Lepší je výchova k zodpovědnosti.
Pokud tva dcera je uplny opak toho co ti chodí domů, muž, jeho děti, atd tak je to velmi špatný vzor pro ni do budoucna, nenech aby dcera viděla, jak se ty trápíš, dcera potřebuje otce, ktery se chová jako vzor rodiny, hlava rodiny, umí rodinu živit a dava ji na řád a lásku, jinak si najde podobneho parchanta jako na ty. Protože uvidi ze to je přece normální takový chlap. Sbal ho, dej věci za dveře, výměn zámek. Horší je pokud ma u tebe trvalé bydliště nebo tak ...nevim jestli ho lze takto vyhodit. Ale pokud to neuděláš bude se ti rakovina vracet. Rakovina je stres a nervy a musíš tady byt pro dceru. Nejhorší je začátek, ten prvni krok, ale potom ta pohoda a svoboda ta stoji za to.

A já mam pocit, že spíš hledáš pomoct jak ho vyrazit. Pokud ho vyhodis a on nejde.... Dohodni se tedy treba s tátou ať na to nejsi sama. Společně mu sbalte a hotovo. Pak tedy vyměnit zámky, pokud ti nechce dát klíče a vrací se.