icon

Náhlá změna v sexuálním chování po porodu a potratu?

18. dub 2023

Zdravím, nedokážu si vysvětlit náhlou změnu v sexu s přítelem jsme spolu 5let ze začátku jasné bylo to pořád . Ale k věci první co mi nešlo do hlavy bylo to že než jsem otěhotněla,tak žádná 69 , lízání. Po narození syna najednou při každém sexu jako předehra 🤷 ale četnost styku max 2 až 4 do měsíce někdy i jednou. Pak jsem samovolně potratila😐 a od té doby je sex ob den🤷 i přes den přijde jestli ho nevykourim a před tím nic ,byla jsem ráda když když to bylo jednou do měsíce a teď tohle? Nějak nemůžu přijít na to z jakého důvodu ,taková změna🤷

Strana
z2
lencaa11
18. dub 2023

Třeba se u něj zmenila chuť co by za to jiná žena dala a nebo má jinou nebo měl úlet a snaží se to maskovat 🤔

autor
18. dub 2023

@lencaa11 to si nemyslím🤷 že by v tom byla jiná páč buď je doma nebo v práci s kolegy a po cestě když jede domů tak mi volá celou dobu než dojede,nebo když někam jede tak syn jede s ním ,takže ani nemá kdy🤷 neříkám že nejsem ráda,ale přijde mi to zvláštní 🤷

tinaprofi
18. dub 2023

To takhle sedite na slunne pergole rano s kafem a koukate, co je tady zajimaveho... 😂☕

autor
18. dub 2023

@tinaprofi Spolu rozhodně ne😂 ten ještě leží 😀

lencaa11
18. dub 2023

Tak nikdy neříkej nikdy chlapy si umí to zařídit samohrejme je asi lepší že se změnily chutě ale někdy je tom i tohle bohužel 😔

autor
18. dub 2023

@lencaa11 tak možné to je,ale pochybuji že by šel cvrdlikat někam když jede z práce zaprášený a zpocený a smrdí až ta ho😂

lencaa11
18. dub 2023

No jak říkám každý chlap si najde svůj na to čas i když jsou zaprášený atd...

lauriak
18. dub 2023

Toto sa skor deje ked sa muz zakouka do druhe ale jeste neprislo na fyzicky kontakt. Ale hormony uz pracuji tak je doma akcnejsi. Ale preji ti aby to nebyl tvuj pripad.

irmamala
18. dub 2023

Proč se doboha nezeptáš jeho? Koule mu lízat můžeš, ale mluvit o sexu jako dospělí, to ne?

exbordelar
18. dub 2023

Otazka je, zda ti to vadi a jak moc. Jestli se pri tom musis prekonavat, jestli je to pro tebe spis povinnost nez radost, jestli je pro tebe lepsi si to s nim “rozdat” nez ho odmitnout, a proc.

klokanka31
18. dub 2023

Ono není problém se u milenky osprchovat...

guliii
18. dub 2023

Napadá mě víc možností.
Měl úlet ( i když to může mít i opačný efekt)
Líbí se mu nějaká kolegyně
Hodně se mu daří a nemá starosti
Nebo a to je podle mě nejpravděpodobnější ty o sebe víc dbáš a hlavně jsi samostatnější, jako těhotnou tě měl víc jistou. A teď se možná bojí ( třeba podvědomě) abys neměla choutky na jiného.

autor
18. dub 2023

@irmamala představ si že jsem se ptala😂 a bylo mi řečeno tobě se taky pořád něco nelíbí🤷 já o sexu můžu mluvit,ale jemu se nechce

autor
18. dub 2023

@klokanka31 to by byl čistý když přijede domu. Což není dělá po stavbách

autor
18. dub 2023

@guliii je pravda že jsem zhubla ,teď často i přes den volá,když je v práci. Když vezu staršího syna na fotbal chodíme s mladším někdy k jeho rodičům tak teď naposledy tam přijel taky přišlo mi to jako kontrola jestli tam jsem ,když jsem řekla že tam budu🤷🤷 i často píše 🤷 byla jsem už v pátém měsíci ,když jsem potratila a už to na mě bylo vidět ,teď už jsem zase plocha,tak to asi je taky ono

lencaa11
18. dub 2023

Každopádně uvidíte časem chlapy jsou jako chameleoni a vždy něco za tou změnou je 🤨

autor
18. dub 2023

@lencaa11 právě 🤷 uvidíme 🙂 on sám mi neřekne 🤦

lencaa11
18. dub 2023

No chlap se nebude chlubit že buď měl úlet nebo má nějakou na obzoru atd....většinou tyhle sexuální změny jsou že něco tají znám případ kdy ženská řekne chlap nemá čas na jiné ženy dělá na stavbě po celé ČR 12h za každého počasí hm a bum byla tam nevěra atd...jak říkám chlap v tom to směru vselijaky je jasný že lepší by bylo kdyby za tím stalo něco co se tika vás ale to by vám řekl pozoruj te a držím palce ☘️☘️

autor
18. dub 2023

@lencaa11 právě🤷 ale ani si s nikým nepíše telefon má volně položený bez hesla 🤷 no uvidíme🤷

klokanka31
18. dub 2023

Moje kamarádka měla milence, a mobil taky nechávala volně a víš proč? Číslo milence si vždycky zablokovala a když byla sama, tak ho odblokovala.

autor
18. dub 2023

@klokanka31 to nevím i jsem mu ho projela a podotýkám celý🤦 a nic jen práce🤦

klokanka31
18. dub 2023

A koukla jsi do zablokovaných čísel?

teryem
18. dub 2023

Nemusí to být vůbec nic záludného, prostě je jenom nadrzenej a chce tě...je pravda, že jestli tě takhle stalkuje, jezdí tě kontrolovat, je to divné...bohužel z vlastní zkušenosti vím, že tyhle rádoby kontroly a pod znamenají to, že chlap má paranoiu, protože sám dělá něco, co by neměl ( nemusí být zrovna úplně nevěra, stačí seznamky, dopisování, flirt, zabouchnul se platonicky...) Pak chtěj bejt tak strašně nenápadný, až jsou úplně proflaknuty.. ale nemusí to tak být... mně se takovýhle návaly chuti vrací pravidelně kolem ovulace, ale chlap ničím takovým nedisponuje 😄😄 ale přeji ti, aby to v tvém případě bylo třeba jaro, nebo pouze zvýšený apetit 💐

guliii
18. dub 2023

Tak bych to viděla na to, že ti to sluší a on si tě trochu hlídá. Ono to není někdy na škodu. 🤭😏 Není si teď tak jistý 😁 a to stopro nepřizná. 🤣 Tak je to hezké, že žárlí a líbíš se mu.

autor
18. dub 2023

@teryem nejhorší je že to asi bude i ta paranoia páč jeho bývalá ho podváděla a to spolu byli jen dva roky z toho má také syna a vůbec ho nevydá 🤷 a i byl ve vězení za stolking🤷tak jestli nema nějaký stavy že bych mu mrnouse taky zakázala nebo nevím🤷

klokanka31
18. dub 2023

Tvůj chlap byl ve vězení?

guliii
18. dub 2023

Ještě mě napadlo, nemohl si do něj někdo rypnout, že bys někoho mohla mít, nebo z chlapů, že by do tebe šel a tak? To by vysvětlilo telefonáty z práce a kontrolu. Podle popisu bych opravdu spíš řekla, že se bojí aby ses mu někde nespustila ty. Telefon si nehlídá, domů chodí špinavý od práce, nikam z práce nechodí.. to se mi nezdá.. Nebo nezahla jeho nějakýmu kamarádovi manželka? Že by se teď taky toho bál? Jako může mít máslo na hlavě, je to možnost, ale v tomhle případě bych spíš řekla, že žárlí na tebe.

guliii
18. dub 2023

On byl ve vězení za stolking?

autor
18. dub 2023

@guliii jj poznali jsme se 3mesice od jeho propuštění

guliii
18. dub 2023

No má zkušenost s bývalou, tak bych řekla, že je to jasné. Prostě žárlí na tebe, jen tedy pozor, aby by to bylo ještě ve zdravé míře. Stolking není úplně prdel.

Strana
z2