Nedostatek chuti k sexi při společném bydlení

yoyo34
18. led 2017

Jsem maminka 8-týdenní holčičky. Když jsem se právě dozvěděla o přítelově nevěře. Nezdálo se mi jeho chování. Zapomínal naše společné akce, nesoustředěnost, pořád někde chodil (že za kamarády, ale bylo to čím dál častěji) a pořád měl v ruce telefon, což předtím neměl.

Začali jsme spolu bydlet až po tom, co jsem zjistila, že jsem těhotná. Nikdy jsme se nechránili, nechali tomu volný průběh a po cca měsíční pauze ve vztahu, když jsme se znovu dali dohromady, jsem otěhotněla. Důvod proč jsme se rozešli byl ten, že on nedokáže být ve vztahu. Ale přitom jsem věděla, že mě má rád a nedokáže mě opustit. Když jsem mu oznámila, že čekáme miminko, tak to byla pro něj nejlepší zpráva. Byl hrozně šťastný a já také, i když jsem se bála vzhledem k situaci a jeho problému. Nicméně jsme si miminko nechali a přestěhovali k sobě. Těhotenství byla ta nejkrásnější doba mého života. Byli jsme šťastní oba dva. Co se týká sexu, tak jsme spolu moc nespali, protože jsem měla pocit, že se bojí, aby miminku neublížil. A já vzhledem k velkému břichu na konci těhotenství jsem ani neměla moc chuť. Nikdy jsme se o tom nijak nebavili, nepřikládala jsem tomu důraz. Po porodu jsem čekala, až se všechno zahojí a těšila se opět na sexuální život. Než vůbec k něčemu došlo, tak jsem se ho jednou ptala jestli někoho má a hele ho!!!! Že prý prostě když s někým začne bydlet, tak ho sexuální touha přejde. A hledá ukojení jinde. Těžko říct, kolikrát se to stalo předtím, ale to se stejně nikdy nedozvím.
Navíc jsme teď už navždy vázaní společným dítětem.

Chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s podobným problémem u vašeho partnera. Že ho chuť na sex ve společném soužití přejde a že má problém být ve vztahu?
Děkuji předem za odpověď

tulikiss
18. led 2017

udelala sis dite s nekym s kym si nikdy nebydlela, s clovekem o kterem si vedela ze neni pro vztah.. promin ale co si cekala. to je ten vecny problem ze zenske maji pocit ze chlapa zmeni a co hur ze ho zmeni tim ze si s nim udelaji decko. tady neni co radit. doufam ze je ti aspon tak 20 ze te omlouva tvoje naivita jinak fakt nevim co si cekala.

kulistice
18. led 2017

@yoyo34 Gratuluji k holčičce 🙂 Jinak s tímto názorem teda zkušenosti "naštěstí" nemám, ale po prvním předčtení nemám teda moc slov....Neřekla bych, že by to bylo tím, že by společným bydlením nějak chuť na sex přešla, spíše se asi bál v době těhotenství sex provozovat a bohužel ho hledal jinde :( To, že řekl už na začátku, že nedokáže být ve vztahu už byl první varovný signál, že není úplně něco v pořádku...sice Vás nedokázal opustit, ale nakonec mu to nedalo a stejně si našel jinou, která ho asi do společného života nežene...co s takovým chlapem? Jen si užít a pak jít jinam? A jaký názor na to máte vy? Chcete mu to tolerovat a odpustit? Měla jsem přítele, který si chtěl jen užívat, naštěstí jsem neotěhotněla, ale vím, že kdyby ano, byl by se mnou jen kvůli dítěti a nakonec bychom se stejně rozešli.....

lv
18. led 2017

Aby vám to jako páru klapalo, museli by jste být oba benevolentní až na tolik, ze budete sexuálně žít mimo vztah. Pokud vám k tomu klape vše ostatní mimo sex - jste spolu rádi, shodnete se, povídáte si, rozumíte si.. A to je myslím velmi velmi málo párů. Spíš bych viděla smysl v rozchodu, po dobrém a být dál společně rodiči dítěti.

klea81
30. srp 2018

Ne, takovou blbou výmluvu slyším poprvé