icon

Nedůvěra ve vztahu, co s tím?

maruzi
17. kvě 2015

Ahoj holky, pro nekoho mozna banalni, ale ja nevim, co ted..jsme spolu s pritelem pet let, vsechno bylo super, vzdy vztah fungoval bez problemu. Ted jsem tehotna. Misto toho, abych se tesila na mimco, tak resim nas vztah. Posledni dobou to skripe. Pred otehotenim bylo vse ok, mimco bylo planovane. Ted to ale ok neni. Kdyz se snazim byt objektivni, priznavam, ze jsem na neho v dusledku hormonalnich zmen nekdy docela protivna. A prestala jsem mu verit, bojim se, ze me podvadi. Nemam zadny dukaz, kdyz se zeptam, tvrdi, ze je to nesmysl, ze si vsugerovavam neco, co neni pravda. Na druhou stranu ma mobil porad schovany v bunde, po praci ted porad jezdi na kole, vraci se vecer.. Kolo je jeho konicek. Jezdil i driv, nebo jsme jezdili spolu. Nechci mu to zakazovat, na druhou stranu mi vadi, ze neni se mnou. Jsem na neschopence, cely den doma a on v trapu. V praci musel nahlasit dovolenou, vzdy do konce dubna museji nahlasit. Me tvrdil, ze tam neco napsal,ani nevi poradne co. Pak z neho vylezlo, ze tyden v cervnu, tyden v cervenci. Kdyz se ho ptam, kam v cervnu pojedeme, rekne, ze ja prece nemuzu nikam jet, kdyz jsem na neschopence a rika, ze to napsal jen tak, ze neco napsat musel. Jsou i jine drobnosti, driv se proste choval jinak, v necem. Byl mnohem pozornejsi. Ted neni a pritom ted bych tu jeho pozornost potrebovala vic nez kdy jindy. Kdyz se ho zeptam, jestli se neco deje, rekne, ze mu chybi ta usmevava holka, kterou jsem byla driv. Jenze to ted nedokazu, nemuzu se smat, kdyz nejsem v pohode. Necitim z neho tu lasku, kterou jsem citila driv. Nemam ted v nej duveru, coz je hodne spatne..jen nedokazu posoudit, jestli je to hormonama v tehu, nebo je muj sesty smysl spravny..mate nekdo podobnou zkusenost, byly to hormony, nebo jste imtuitivne poznaly neveru, i kdyz dukaz nebyl zatim zadny?

Strana
z3
michalka_n
18. kvě 2015

ÄLE URCITE BYCH TO NEHLASILA JAKO VE ŠKOLCE... A PSALA SEM ŽE SEM MU REKL AŽE JDU S TEMA A TEMA A SLA SEM... TO ZE JE TEHOTNA NEZNAMENA ZE BUDE SEDET DOMA ON SI BUDE LITAT..

maruzi
autor
18. kvě 2015

No vcera jsem nemela naladu nic resit. Prisel vecer, sel spat. Zitra jdu na kontrolu, tak si nahlasim presun k nasim na par dnu a bude to.

shine2015
18. kvě 2015

@kajalka neříkat kam jdu na truc ano....ale jít s kámoškou v době kdy je v práci a nenapsat mu, že jdu ted ven atd...ale netajit to.....mozna to
@michalka_n myslela tak, že ne vše mu do puntíku v předstihu hlásit.....

shine2015
18. kvě 2015

@michalka_n souhlas.....chovat se na urovni a hlavne žádné konroly, neustalé výslechy a řešení mmentálne neřešitelného....
chlap musí byt doma že chce...ne že bude doma z donucení, že si to druhá strana vymyslela....

michalka_n
18. kvě 2015

presne tak @shine2015 kdyz muze chlap proc bych nemohl aja i tehotna jit na kaficko s kamoskou nebo segrou aniz bych mu vse kdakala aby měl přehled a on sam si uzival.. jediny zpéusb jak docilit toho aby si to chlap uvedomil je udelat oma klidny prostřčedí, navarit a dělat to co on 😉

petroklay
1. čer 2015

ahoj ja mela tohle celych 9mesicu tehu ani me nepodporil nepomazlil,atd,nejezdil z prace protoze ji nemel a chhoddil s kamosem ven a nebo do hospody a hulil travu,mel ze me jen prdel, a ted?? si nas s malym nevsima,nepomuze mi,je hnusnej a neprijemnej, a chodi do prace a lednici mame prazdnou,prijel z prace a mel na sobe nove tricko a druhy v batohu a rekl mi ze ho ma od manzelky sefa a pritom vonelo novotou,a mel i ostrihany vasy a malymu nic ani nekoupi me za 2,5roku koupil upocenou vonavku a dela z toho jak nevim co :( v teh jsem byla nestatstna ted jeste vic,tel? pise mu ja nebo sef a ma tam promazane sms jen ode me :( a hovory mi rekne ze nevi kdo to byl :(

michalka_n
1. čer 2015

ja bych vzala nohyna ramena a utikala od neho co by mi nohy stacili...

drakenn
1. čer 2015

@shine2015 souhlasím. Hormony a samota doma jsou svině! Člověk začne vidět a hlavně hledat věci, které nejsou.. A přítel určitě v telefonu maže vše, aby měl klid... za normální zprávou hormony zmítaná žena může vidět kdo ví co...uživej si těhotenství a muže zahrň pouze v plánování a společnému těšení se na miminko. Zakazování jeho aktivit ublížíš pouze vašemu vztahu..

maruzi
autor
6. čer 2015

@shine2015
@kajalka
@anetka1701
@marketnieuw
@papalinka
@michaela_2
Ahoj holky,slibila jsem dát vědět jak to dopadlo. S pritelem jsme si promluvili a zda se, ze bude zase lepe. Vsechno se odehravalo od te zatracene dovolene, na kterou me s sebou nechtel vzit a ja se bala, ze ma milenku, a chce jet s ni. Nakonec je to tak, ze jeho byvala konecne povolila a muze si s sebou vzit syna, tak chteji spolu vyrazit k mori. Nechtel mi to rict, bal se, co na to reknu, jak se budu citit, ze me tu nechava. Ja zase naopak chapu, ze si chce s klukem vyrazit, a ze se vztah s jeho ex konecne dostava do klidnejsi podoby (jen podotykam, ze jsem je nerozvedla, my jsme se seznamili nekolik mesicu potom, co byl odstehovany od rodiny). Takze sice na jednu stranu mi je lito, ze my se asi na dovcu uz nepodivame, sice pritel planuje cervenec, ale to uz asi nebudu moct, budu jak sud, na druhou stranu jsem rada, ze maji se synem hezky vztah a ze muzou nekam spolu. Ja asi ten tyden pojedu k nasim abych nebyla sama a utece to, bude to v pohode. No a z toho duvodu mazal i sms od syna atd. A ja uz měla hlave ruzne scénáře. Ted je to lepsi, je se mnou vic doma, minuly tyden jsme si na tri dny spolu vyrazili na vikend a vztah se dostava opet do tech spravnych koleji.
Vsem vam dekuju za podporu, byla jsem v te dobe fakt dost v haji a jsem rada, ze se to vysvetlilo.

Strana
z3