Někteří chlapi by fakt neměli mít děti
Koukněte, co jsem našla. Je tohle chování normální? Chudáci ty jeho děti. Co z nich asi vyroste, kdy mají takového tátu. Dyť on nemá vůbec žádný respekt k ženám? A ještě je prý "slavný". No podle mě to je hrůůůza.
http://action.nova.cz/clanek/zajimavosti/dan-bi...
co si o tom myslíte vy?
Svet se zblaznil..
Noo, tak to je strašný, fuj, fuj fuj😝😝😝
Hnus, nechápu jak se ty holky můžou nechat takto ponižovat. I kdyby mi dal někdo milion, tak bych to neudělala, protože bych se styděla a ještě kdyby mě někdo takto viděl, tak se propadnu. To že má ten chlap takové nějaké úchylky, tak to už je jiná věc, ale těm holkám u hlavy nikdo zbraň nedrží, že by to musely dělat. ☹
tak ani maminka neni normalni nejen ten chlap ...
U chlapa určitých charakteristických rysů mě to asi nepřekvapuje. Budiž mu ke cti, že rozhodně manželce ani těm ostatním, romantiku a věrnost neslibuje. Narozdíl od některých. Jaký je otec, ať jednou posoudí jeho děti. Mnohem nepochopitelnější je pro mě role a motivace těch holek.
Me ani tak nepohorsuje chovani toho chlapa a tech holek, jako tech 700 000 lidi, co to sleduji na instagramu, to fakt nechapu, a oni jsou v tom pro me ti nejvetsi ubozaci.
A teď ručku nahoru, kolik z vás přečetlo 50 odstínů a ještě se u toho vzrusilo?! 😂 Perverznost jako perverznost.
Nějaký Australan a jeho život je mi úplně ukradený, navic kdo chce kam - pomůže si sám. Řekla bych že každý slavný a bohatý na sve výstřednosti dojel.
Osobně nevidím nic, co bych měla řešit... Ženský jsou dospělý, chlap taky, dělají to dobrovolně... Můj šálek kávy to není, ale když v okolí vidím, co jsou někteří schopní udělat pro prachy, tak mě to vlastně vůbec nepřekvapuje.😎
Hrozné. Nějak se nám ze společnosti vytrácí ty pravé hodnoty. Takový člověk, co má pocit, že si koupí vše (a ono se mu to asi i daří, nakonec i ta manželka bude koupená, protože proč by s ním jinak byla?) - takový člověk má tolik sledovatelů, co v něm vidí vzor.☹
Hm...a jak je rozdil mezi nim a Hefnerem???
Já myslela že si přečtu něco zajímavýho. Dějí se mnohem, mnohem horší věci.
Tak tady je to očividně spíš taková senzace. Viz instagram...
Je to snad jejich věc ně každý ať si dělá co chce jestli je to špatný je to jen jejich problém

Tak to je masakr...ty holky nemaji vubec zadnou sebeuctu!!O toho bych si neoprala ani ponozky...😫😵😱