icon

Nemohu si pomoci. Žárlím zbytečně?

volfikovi
25. říj 2020

Ahoj holky , většinou sem nic moc nepíšu ,ale potřebuji se svěřit. Předem píši , že vím ,že jsem žárlivá. S manželem jsme 4 a půl roku , je o 9 let mladší než já. V bývalé práci nastoupila slečna svobodná ,bezdětná . Manžel si s ní hodně sedl ,ale na můj vkus až moc ,půl roku jsem poslouchala ona tohle ,ona tamto ,ona mě placla přes zadek. Když zaměstnání změnil , myslela jsem ,že vše utichlo ,pak jsem zjistila že si píší a volají když je v práci a já doma. Slečna manžela poměrně uhání . Manžel v tom nevidím problém já ano . Je mi to nepříjemné a vadí mi to. Nemohu se nějak z té žárlivosti vymanit a říkat si ,že o nic nejde mi nepomáhá . Dnes jel manžel k bývalému kolegovi na kafe říkám ok ,ale doufám ,že ona tam nebude . Ne nebude o ničem nevím . Přijel domů a říkal co kolega jak se má a tak a já mu říkám a co ona jak se má? Manžel se začal culit a vypadlo z něj že tam byla . Lhal moc dobre věděl ,že tam bude .Teď je uražený,protože sem mu vynadala že mi lhal .Já se mohu zbláznit ta slečna mi.opavdu vadí ,jiné ne ,ona ano. Jak by jste se k tomu postavily vy ?

Strana
z4
irmamala
26. říj 2020

@volfikovi Kterej chlap ti ochotně přizná nevěru? Podle mě není ještě rozhodnutý, jestli chce zůstat nebo odejít a když se ti přizná tak ví, že to rozhodneš za něj. Určitě bych se ale neponižovala tím, že bych si došlápla na tu ženskou. Budeš akorát za stíhačku a ona se ti vysměje. Vůbec nemusíš vědět jak to je, jestli on neuhání jí a před tebou dělá, že to ona otravuje jeho. Zachovej si důstojnost a chladnou hlavu, když píšeš, že jsi s těmi riziky do toho šla, tak bys měla umět udržet na uzdě i svou žárlivost, protože i když spolu zůstanete, myslím, že se to bude opakovat. Je to prostě mladý kluk, který si nic neužil a my už jsme holt staré brécy 🙂

codal
26. říj 2020

@ivetkakr dneska jsem ráda, že to tak dopadlo, ale je to jedna z těch žen, co si prostě chlapa umí omotat.. mimochodem 14 dní po našem rozchodu (měsíc po zjištěné nevěře) ona otěhotněla, ale nevěděla jestli s mým nebo se svým mužem.. oba chlapi to věděli, ona jim řekla, že se rozhodne až podle toho, či to dítě bude, s kým zůstane. Oba doufali, kupovali oblečky, oba se těšili na miminko. Oba je měla dokonale zmaknute. To těhotenství nebyl omyl, ona byla těhotná se svým mužem už před tím, potratila a čtyři týdny na to se vyspala s tím mým (ještě v šestinedělí) ,ani ne měsíc na to už byla zas plánovaně těhotná, jen to nějak plánovala s oběma 🤷🤷🤷..nakonec dítě bylo jejího muže, tak s ním zůstala. Ten můj tehdy už ex tam ještě měsíc po porodu jezdil, vozil kočárek, když její muž nebyl doma, i když věděl , že dítě není jeho, tak doufal, že ona odejde a bude s ním. Nakonec to vzdal, ona to hrála celou dobu otevřeně na dvě strany. Někdo to prostě umí. Oba to jsou vysokoškolsky vzdělaní muži, chytří, hezcí a úplně zblblí🤦🤦..

jednaholkaa
26. říj 2020

@codal Wow, tak to je teda pribeh. Jak by jedna kamaradka rekla..Ta ji ma asi diamantovou 🙂))

nazka
26. říj 2020

@volfikovi a chtěla bys ho i přes to, kdybys zjistila, že ti byl nevěrný?

volfikovi
autor
26. říj 2020

@nazka asi ano . Mě by nevadilo ,že někde ulítl , vadí mi ,že mi lhal a vlastně na mě ještě křičel za svůj prohřešek. A taky ty záněty co mám, to mi vadí . Samotná fyzická nevěra mi zas tolik nevadí a dokážu ji tolerovat pokud v tom nejsou nějaké city , on by mi ji zvládl tolerovat taky , už jsme na toto tema debatovali jen já se k tomu neodhlodlala . Nemám potřebu a to jsem byla před vztahem pěkný éro . Dnes se už kaje, mrzí ho že křičel ,ale máme tichou domácnost . Nějak nevím co říkat . On mi tvrdí že s ní nikdy nic neměl , že ona má přítele a jsou jen kamarádi co si občas zavolají a teď se viděli skoro po roce. Ona se jemu svěřuje s trablema s jejím přítelem . Je pravdou ,že manžel je víceméně pořád se mnou v práci dělá na směny a nemůže se ulejt ,že by zmizel někam si zařádit. Tak nevím . Mě jen mrzí to lhaní a mlžení .

volfikovi
autor
26. říj 2020

A ještě tedy dodám , že tady u té slečny mi prostě přišlo ,že ho uhání až moc . Jak říkám ,na jednu stranu fyzickou nevěru zkousnu , ale tady mi přišlo , že si spíš slečna hledá náhradu za přítele ,který na ni nemá často náladu a není s ní . A proto ta moje žárlivost . Kdyby mi řekl že se s ní vyspal ,stalo se tak to.vezmu jako že se stalo a jede se dál . Ale tohle bylo jiné ,cítím to jinak a vnimam jako ohrožení vztahu .

levandule_k
26. říj 2020

@volfikovi Možná bych začala, řešit ty opakované záněty, on by se měl přeléčit.
Chlapi, když ví, že žena bude nadávat, tak radši mlží a snaží se vyhnout situaci, akorát jim nedochází, že když na to žena přijde, je to 100 krát horší, než kdyby přiznali barvu.

codal
26. říj 2020

@jednaholkaa přesně 😆😆😆

nazka
28. říj 2020

@volfikovi ahoj, jaká je u vás situace? Omlouvám se, že jsem neodepsala. Nestíhala jsem. Teď nevím, jestli má smysl ještě odpovídat a nestalo se něco dalšího..

volfikovi
autor
4. lis 2020

@nazka ahoj no proběhla velká domluva ,jelikož už sem to nevydržela ,když mi znovu lhal do očí ve chvíli kdy mu volala a on tvrdil, že neví kdo volá . Už mě to vytocilo až moc a pohrozila jsem rozvodem . Tak z něj vylezlo , že ona ho chtěla ,on ji ne , protože o ně nechce přijít a teď už si jen jednou za týden volají . A že už mi lhát nebude

sudylichozrout
4. lis 2020

@volfikovi Tak to ti asi zase lze... Pardon, ale ze ona jeho ano a on ji ne? A ze si volaji jednou tydne? Tomu preci sama neveris, ne?
Podej zadost o rozvod, stahnout ji muzes vzdycky. Ale tohle je z jeho strany uplne pohrdani manzelskym slibem a tebou.

codal
4. lis 2020

@sudylichozrout souhlasím, tyhle výmluvy jsem já slyšela asi milionkrát. Nevěřila bych mu ani nos mezi očima. Dokud on nedostane strach, že o tebe reálně přijde, tak pochybuju, že s tím přestane.

nazka
4. lis 2020

@volfikovi a já jsem zase důvěřivá blbka.. Poznáš, když Ti lže.. Myslíš, že lhal i tentokrát?

volfikovi
autor
4. lis 2020

@nazka poznám ,ale zas až tak úplně tomu taky nevěřím . Rozvádět se nechci , holky ho mají rády i když není jejich táta , takže se snažím to nějak vytěsnit a neřešit ,ono se to časem nějak vyřeší . Chci si užít v relativním klidu vánoce a po Vánocích se rozhodnu co dál .

volfikovi
autor
4. lis 2020

@sudylichozrout tak on ji nevolá , vždycky vola ona vím to ,protože máme společný paušál a mohu si vyjet podrobný výpis . Ovšem neříkám ,že tomu úplně věřím ,ale nechám tomu čas

ajriska
4. lis 2020

Intuice - ta moje mi nelhala. Proto jsem se minulý rok rozvedla.Mít fajn kolegni, proč ne, ale tohle je za hranicemi.

somalicats
4. lis 2020

@volfikovi No, po tom všem, cos tu napsala, bych teda tak smířlivá nebyla a dala mu natvrdo nůž na krk. Co se dětí týče, nemysli si, děti jsou jak houba a i když se budeš snažit to vytěsnit, stejně ve stresu budeš a ony to poznají. Pokud bych byla na Tvém místě a chtěla si v klidu užít Vánoce, tak bych tu žádost o rozvod podala - stáhnout se dá vždycky, ale takhle on z Tebe bude mít akorát prču - pohrozíš, on Ti něco nakecá, a vše pojede dál ve starejch kolejích.

sudylichozrout
4. lis 2020

@somalicats Presne. Je silene, jak se sebou zenske nechavaji zametat.

somalicats
4. lis 2020

@sudylichozrout Mě nejvíc dostávají ty řeči typu "ohled na děti". Já to viděla na vlastních dětech, jak se zklidnily, když jsme se s ex rozešli - a i když jsme si nastavili střídavku, tak doma je klid -ten stres vnímaly, ač jsme se snažili to nedávat najevo. Teď mají sice dvě, ale klidné domácnosti a nepřišly o tátu ani o mámu.

bluelucy
4. lis 2020

@amazonkajanik Napsala jsem SZ

sudylichozrout
4. lis 2020

@somalicats Presne tak.

mamio
4. lis 2020

@volfikovi promiň neber to nějak zle, ale to si jako fakt dáte pod stromečkem dárečky zahrajete si na super rodinku a budete dělat že je vše super ikdyz on asi píchá jinde? A on ti fakt do očí řekne že si JEN volají??? Tvl, děláš ze sebe pěknej smeták...

mamio
4. lis 2020

@volfikovi takže ona mu chudakovi volá??? 🤣🤣A proč jí to bere nebo ju nepošle dop. dele... To jsou ale keci...

bluelucy
4. lis 2020

@sudylichozrout A co když ta ženská je zrovna v období, kdy nemůže prostě odejít...jakože je na MD, nemá vlastní příjem, nemá kam jít...

sudylichozrout
4. lis 2020

@bluelucy Vzdycky je kam jit. Nezijeme v Indii.

bluelucy
4. lis 2020

@sudylichozrout A co finance?...já si to třeba u sebe se 3 dětma s rodičákem nedokážu představit...

somalicats
4. lis 2020

@bluelucy Zrovna v těchto případech bych kromě kopnutí chlapa do zadele taky trvala na střídavé péči, on by ještě prstíčkem škrabal, až by ho milenka poslala k šípku, že mít pravidelně na krku jeho malé dětičky nehodlá...

levandule_k
4. lis 2020

@bluelucy Tady je ten byt autorky, jestli jsem dobře pochopila, takže ona má kde zůstat. Na jejím místě bych mu zabalila kufr, když se chce pelešit jinde, klidně může.
@somalicats Ty děti nejsou záletného partnera, píše to na předchozí stránce, ale choval se k nim vždy hezky.
@volfikovi Ty mu to věříš, že ona chtěla a o ne? Já jsem vždy žila v domnění, že na nevěru musí být dva. Jestli měli sex a on nechtěl, tak se tomu říká v civilizované společnosti znásilnění.

somalicats
4. lis 2020

@levandule_k Jj, já reagovala na @bluelucy . Toto je jiný případ, jak píšeš, v tomto případě zabalit kufr a vyměnit zámek a hotovo.

volfikovi
autor
4. lis 2020

Asi jsem to napsala špatně . Nemyslim si , že ho slečna uhání a on je chudáček. Jen se to teď snažím neřešit , vytěsnit , mám dvě holky , jedeme online výuku , věnují se jim . Už nevidím černě ,nestresuju , nechávám to být . Ono se to časem nějak vyvrbí , já nemám teď nějak náladu to řešit . Myslím si své , nespime spolu. Prostě uvidím . Možná ssebou nechám zametat , já si to nemyslím. Prostě vyčkávám

Strana
z4