Nemohu si pomoci. Žárlím zbytečně?
Ahoj holky , většinou sem nic moc nepíšu ,ale potřebuji se svěřit. Předem píši , že vím ,že jsem žárlivá. S manželem jsme 4 a půl roku , je o 9 let mladší než já. V bývalé práci nastoupila slečna svobodná ,bezdětná . Manžel si s ní hodně sedl ,ale na můj vkus až moc ,půl roku jsem poslouchala ona tohle ,ona tamto ,ona mě placla přes zadek. Když zaměstnání změnil , myslela jsem ,že vše utichlo ,pak jsem zjistila že si píší a volají když je v práci a já doma. Slečna manžela poměrně uhání . Manžel v tom nevidím problém já ano . Je mi to nepříjemné a vadí mi to. Nemohu se nějak z té žárlivosti vymanit a říkat si ,že o nic nejde mi nepomáhá . Dnes jel manžel k bývalému kolegovi na kafe říkám ok ,ale doufám ,že ona tam nebude . Ne nebude o ničem nevím . Přijel domů a říkal co kolega jak se má a tak a já mu říkám a co ona jak se má? Manžel se začal culit a vypadlo z něj že tam byla . Lhal moc dobre věděl ,že tam bude .Teď je uražený,protože sem mu vynadala že mi lhal .Já se mohu zbláznit ta slečna mi.opavdu vadí ,jiné ne ,ona ano. Jak by jste se k tomu postavily vy ?
@amazonkajanik já už sem přemýšlela , že se s ní spojim , bohužel neumím být v klidu a nebyla bych slušná .
@volfikovi napíšu sz,ju
A jinak já už si rozvodem prošla. Al bylo by mi tisíckrát milejší , kdyby jednal narovinu, asi bych dokázala i pochopit , že si nic neužil a chce zkusit jiný život . Bolelo by to moc, ale ok , chápala bych . Ale toto nechápu , teď na mě křičel, že sem hrozná , jen žárlím ničím mu přátelství a že se teda rozvedeme aby byl klid
@volfikovi no tak to si myslím že sní něco zcela určitě má. A zkus si promluvit sní, pokud víš že bys nebyla šlušna tak jí pošli sms. Bylo by i fajn zjistít o co jí jde, jestli jen o sex tak si možná uvědomí že nechce rozbíjet rodinu a ukončí to sním. Pokud ho chce tak se ho snaží uhnat. Což jí teď i jde. Ona je v pohodě a ty si manželovi vynadala (což chápu, ale nahrává to do karet jí). Pokud si ochotná odpustit nevěru. Tak snaž manžela znovu získat. Udělejte si hezký večer.
@volfikovi No, tak to je každá rada drahá... Manžel nechce nic řešit, za vše můžeš Ty... Prostě své případné selhání háže na Tebe. Myslím, že Tvá žárlivost je bohužel na místě. Radu nemám, alespoň držím pěsti!
@shakira007 poslední měsíce spolu moc nespime. Po styku mám vždy zánět. Předtím to tak nebylo. Všímám si toho už nějakou chvíli. A obávám se , že mi to začíná zapadat do sebe
@volfikovi a zvážila si už rozvod?
@prostenika85 ano , vše je moje chyba, ničím mu přátelství . To jsem se tedy prohřešila. Úplně mi to vzalo dech . Každopádně děkuji za držení palců 😊
@shakira007 vůbec jsem nad tím nepřemýšlela , do teď jsem se snažila nalhávat sama sobě že by mi to neudělal
@volfikovi v něčem podobném jsem žila několik let, jen to nebyla kolegyně, ale kamarádka ze střední školy. Volali si, psali, velmi často, jejich vztah mi nepřišel normálním, bylo v něm něco nezdravého, můj tehdy přítel mi tvrdil, že zbytečně žárlím, že je to jen kamarádka. Já byla hrozně zamilovaná a nechtěla o něj přijít. Snažila jsem se s ní kamarádit, snažila jsem se to přijmout, že jsou přátelé, ale bylo mi to proti srsti, protože mi to nepřišlo jako normální kamarádský vztah. Hádali jsem se kvůli tomu, on mi začala lhát, aby měl klid, tajně si s ní psal, když jsem nebyla doma nebo z práce (přišla jsem na to náhodou), tajně se s ní scházel, když jsem musela pracovně pryč. Ze mě se stala paranoidní stíhačka, co se jí udělalo úplně blbě, když mu pipla smska. Přesto jsem nedokázala odejit. Pak se ona zasnoubila, on mě požádal o ruku. Byla nádherná svatba, ale červíček tam hlodal dál. Začala jsem mu lézt do telefonu a vždycky něco našla. Dva měsíce po naší svatbě jsem mu našla erotické zprávy s ní. Prý to byla jen blbá zábava, nic s ní neměl, bla bla. Odpustila jsem, nedokázala jsem odejít, hrozně jsem ho milovala. Byla jsem úplně blbá. Zkrátim to, žila jsem v tom další čtyři roky (celkem deset let), nakonec jsem jednoho krásného dne přišla domů po noční a našla důkaz, že spolu spali (jestli to bylo poprvé netuším). Teprve pak mi přiznal, že ji celou dobu miluje a že vlastně po ní celou dobu toužil, ale ona si s ním celé ty roky hrála, vlastně si ho držela na takovém háčku, když ji bylo mizerně a tak, on celou dobu čekal jen na to, až ona konečně podlehne, aby mě opustil a mohl být s ní.Ja byla celých deset let jen náhražka. Od začátku má intuice ohledně téhle ženy byla správná (na nikoho jinýho jsem nikdy nežárlila). Jakmile začne chlap s nějakou ženou takhle vypisovat a vyvolávat, začne své ženě lhát, tak to zavání průserem. Tohle už hranici kamarádství překročilo.
@volfikovi já teda úplně nevěřím na takovéhle kamarádství mezi mužem a ženou. Pokud by šlo o celoživotní kamarády, pak možná ano. Ale když se potkají později, nějak nevěřím, že v tom aspoň z jedné strany není vždy něco víc. Mrzí mě, čím si procházíš. Blbý je, že když budeš nervni a stíhat ho, akorát ji budeš nahrávat do karet.
Je potřeba si ujasnit to, zda ti manžel stojí za boj o něj i nejspíš přes to, že tu byl nevěrný? Pokud ano, chce to jinak. Připomenout mu, proč se zamiloval do tebe, atp.. Aby ona začala být ta druhá.
Neříkám, že spolu spali, ale podle mého názoru to určitě čisté kamarádstvi nebude. Taky mám raději drsnou pravdu, než když se dělá z člověka blbec. Chápu Tě. Drž se 🍀
Máte spolu děti? Taky bych si zkusila promluvit s ní, i o realitě každodenního života, že by byla macecha a není to pak jen o zamilovanosti, ale starostech všedního dne. Případně pak chlapa nechat vybouřit, dělat mu zázemí a čekat, až se uklidní, ale to zvládne asi málokdo
@volfikovi Jeho reakce je uplne typicka a tve gynekologicke potize tomu davaji stempl. Podvadi te s ni a osobne bych asi jeho prani vyslysela a podala zadost o rozvod. Pokud se mu rozsvizi, stahnout ji muzes vzdycky.
@volfikovi hm,zánět jo,mno,tak to jsme doma. A klidně bych mu to vpalila,že tě pohlavně nakazil (nemusí vědět hned čím,ale zajímavá bude reakce )
Osobní zkušenost nemám a nikdy, doufám, mít nebudu. Ale v rodině tuto situaci řešila sestřenka. Naštěstí si ten její vybral rodinu před kamarádkou, která se snažila odloudit otce od tehdy roční holčičky. To byly samé telefonáty, smsky, chození napivo,... Sestřenka dřepěla doma sama dítětem a byla za stíhačku. Frajerka ji ke všemu bezostyšně ignorovala 🙄 Na kamarádství mezi mužem a ženou nevěřím, snad jedině kdyby se znali od dětství. Pokud máš gynekologické potíže a sex se u vás stává svátkem, pak to ukazuje jen jediným směrem 🙄
Já tohle zažila s ex a vždycky jsem byla za paranoidní stíhačku, ten rádoby kamosek bylo za těch 10 let s nim snad 20. A když jsem pak nahodou našla nějakou zprávu proste hnus. Doteď mu nemůžu přijít na jméno. Zbyla mi po něm jen dcera, která přijala za svého otce současného manžela. Bylo mu taky 23, mladší než já, ale je proste skvelej. Máme spolu synka, jsme spolu necelých 8 let a NIKDY jsem neměla ani špetku podezření. Má kamarádky, s kterými si i napíše nebo zavola, ale znám je, mají svoje rodiny a navštěvujeme se společně. Bohužel ze svého předchozího manželství mužu rict, ze je 99% ze s ni něco má: já to snasela strašně dlouho a nejradši bych si teď namlatila
Udělej si z ni kamarádku 🙂 kamarádce bude blby ti táhnout za manželem a ty nebudeš zatopit na kamarádku..
Kdysi jsem zarlila na manzelovi kamaradku, bylo to L to a L tamto, delala v klubu, casto se tam zapominal, no dneska je to i moje kamaradka, odvazela me pri prvnim porodu do porodnice, prozivala jsem s ni umrti v rodine, pomahala prekonat rozvod s chlapem ktery ji psychicky tyral, fakt si s tim mym jen rada povidal...ale tak to je asi tak jeden pripad ze sta jinych kdy chlapy narazi ma “damu” ktera si chce privlastnit prvniho chlapa, ktery aspon trochu projevi zajem...
Je to naprd, takovahle situace, ale zazila jsem si to taky. Po par mesicich psani me to prestalo bavit, tehdy jeste pritelovi jsem rekla, ze odmitam byt ve vztahu kde jsou tri lidi. Proste si musi vybrat. Chce byt s ni? Ok, at jde a je stastny, ja mu to dopreju. Vedela jsem, ze jsem natolik silna, ze to zvladnu a za cas bude dobre. Sama jsem to ukoncit nedokazala. Chce byt se mnou? V tom pripade ukonci jakoukoliv komunikaci s ni a bude opravdu jenom se mnou. Ted uz jsme spolu 14 let, k minulosti se nevracime a jsme spolu opravdu spokojeni a stastni. Nevim jestli to byl vztah i po fyzicke strance, spise ne. Nepidila jsem se po tom. Ale ve tvem pripade bych mu ty zanety po sexu dala sezrat. Se slecnou bych se rozhodne nekamaradila, pro me je takovehle chovani neprijatelne. Chteji byt spolu? Ok, ale at neublizuji lidem kolem sebe
Njn zamiloval se, kocour starej...
No jo holka, bez urážky, ale o 9 let mladší chlap..... V kolika se ženil, ve 23? To je chlap ještě dítě, nic se neužil a rovnou vyženil dvě děti, svoje vlastní s tebou už asi mít nebude.... To nemělo šanci na přežití. Příště koukej po někom vyzrálejším a nemysli rozkrokem.

@shakira007 právě že vždy řešil vše zodpovědně. O moje děti se stará jako kdyby byli jeho. Mladší mu i říká tato. Bylo mu čerstvých 23 .