icon

Nerozumím situaci po rozchodu. Jak si to má vysvětlit?

10. srp 2021

Ahoj všichni. Mám na vás otázečku. Nejprve nastíním situaci. Měla jsem partnera, docela krátkou dobu, ale bylo to moc fajn. Ze dne na den vztah ukončil, že si našel jinou a zamiloval se do ní. Vzala jsem to v klidu (navenek). Po dvou týdnech mi psal, že jsem skvělá a má mě moc rád a ať mu odpustím. Po dalších dvou týdnech jsme si psali a prý ten nový vztah není tak super jak se zdál a že neví jestli neudělal chybu. A pak, že mě miluje (to mi nikdy neřekl!), že mu chybím, že na mě myslí atd. Ale zároveň se nějak nemá k návratu a stále je s ní. Jak si mám toto chování vysvětlit? Nikdy jsem takovou situaci nezažila. :D
Leona

Strana
z3
bara88
10. srp 2021

To sme ti napsaly,že působí jako blbec a ty taky dost nevyzrale na svůj věk

odula
10. srp 2021

Jak říkám - řekl ti to on nebo jsi mluvila s jeho ex? By ti holky možná nabídly jinej uhel pohledu víš. Jako věřím ze mohl narazit na pipinu. Jednu, dvě. Ale aby měl "smůlu na ženy" do svých 40? No, jestli říká "smůla" i tomu co udělal tobě, tak to vlastně zapadá. 🤦 Jak dlouho trval jeho nejdelší vztah?

autor
10. srp 2021

@odula řekl mi to on, a popsal ty důvody dost rozumně a jasně. Ale je fakt, že to je jen jeho názor na věc.
Nejdelší cca 4 roky...

bara88
10. srp 2021

A na tebe měl taky smůlu?když od tebe po třech měsících ze dne na den utekl?

anpineapple
10. srp 2021

Ve 40, chce rodinu, takže vazny vztah a po třech měsících se zamiluje jinde? Ono se to tak rika, ženský na to slysi, na ty děti 😅 Proste blbost, jinak by neutikal a pracoval na tom vašem vztahu. Chápu, ze každy muze uklouznout a pak s odstupem času vidět o co přišel.. ale po třech měsících. Nevim, nevěřila bych mu ani slovo. Bůhví co rika ted te sve současné 🤦🏼‍♀️ Jestli on to chlapec nehraje na obě strany..: nebo dokonce na víc stran. Ruce pryč

autor
10. srp 2021

@bara88 no, asi jo, hele :D
Ale tak mnou to nebylo, to bylo, že potkal jinou

autor
10. srp 2021

@anpineapple taky pravda, kdo ví, kde všude to má rozjetý

victress
10. srp 2021

na mě to působí tak, že ho podvědomě pořád omlouváš, že to tak nemyslel a chceš, abychom ti to tady odkývaly.....já ho neznám, ale po 3 měsících vztahu by měl být člověk ještě na obláčku a ne si odskakovat jinam, už si to konečně uvědom a kopni ho do zádele, zkus to s tím druhým, i když tě tak moc netankuje a když to nebude ono, počkej si na třetího - je ti teprve 30...ještě máš čas vybírat...

adula000
10. srp 2021

ano, tebou to nebylo, to je právě ten důvod proč máš dát ruce pryč od něj, kdo ví kolik takových holek na seznamu má.

bara88
10. srp 2021

Tebou to nebylo on za to taky nemůže takže za to může ta nová vlastne🙂to jsi opravdu tak hloupá?

autor
10. srp 2021

@victress máš pravdu, jen se musím odmilovat 🙂

klokanka31
10. srp 2021

Já tohle zažila, a je to jednoduché. Dotyčný chce mít zadní vrátka. Když mu to nevyjde s tamtou, aby mohl jít za tebou. Zkrátka zoufalec co neumí být sám.

victress
10. srp 2021

stačí, když ho potkáš s tou druhou a budeš odmilovaná raz dva😉

autor
10. srp 2021

@victress bydlí 200km daleko, to se jen tak nestane :D

adula000
10. srp 2021

no tak to těch známostí bude mít víc holka :D

bara88
10. srp 2021

tvl,kolikrát ste se za ty tři měsíce viděli když bydlí tak daleko?

bara88
10. srp 2021

@adula000 přesně tak

autor
10. srp 2021

@bara88 často, to jo. 🙂 On hodně jezdí...

bara88
10. srp 2021

asi né jen za tebou🙂

autor
10. srp 2021

@bara88 super. Takže žádná škoda takovýho chlapa

elvira
10. srp 2021

Jednoduché- drží si otevřená zadní vrátka.😐 Když nový vztah krachne nebo nová nebude po ruce, přiběhne za tebou. A tak furt dokola, dokud bude v okolí pro něj zajímavý objekt...

autor
10. srp 2021

@elvira přesně to si myslím... Když má problém tam s tou, tak mi píše. Když je všechno v pohodě, tak je ticho... Úplně to sedí

elvira
10. srp 2021

A z čiré zvědavosti- co z toho plyne pro tebe?

autor
10. srp 2021

@elvira no, asi to, že pokud neudělá nějaký krok, který by mě přesvědčil, že o mě fakt stojí, že udělal chybu atd. (A to pochybuju, že by se mu povedlo), tak že se na to mám vykašlat...

tinaprofi
10. srp 2021

On je vlastně takovej chudacek malinkej, bezbrannej, no málem jsem se rozbrecela... 🙂) ty naše zachraňovatelko... Podobne příběhy by se měly tisknout a vycházet v pravidelných rubrikách o zaměrnem selháváni, jako antikoncepční vzkaz budoucím generacím 🙂))

levandule_k
10. srp 2021

Pro mě by byl vyrovný signal i to, že říká, že měl smůlu na ženský. Říká, že za to můžou ony, jenže vztahy jsou vždy oboustranné.

Podle mě, když mu to tam nebude vycházet napíše tobě a použije fráze, ktere chceš slyšet. Miluje tě, udělal hroznou chybu, lituje toho, ty jsi užasná, on to nepoznal, chce s tebou mit děti. Ja bych si s ním nepořidila ani kaktus natož dítě.

treasurka
10. srp 2021

Me prijde, ze si nechava otevrena zadni vratka. Nevidela bych to s nim na klidny a stabilni vztah. Ten druhy “z rozumu” ... no zalezi, jaka jsi povaha. Nekomu staci, ze pracuji na spolecnych cilech, ale jsou vlastne kamaradi, nekdo potrebuje zamilovanost a motyly v brise. Oboji je jisty druh lasky, ale nekomu je ten prvni malo, a kdyz do toho jde, hleda pak porad ten druhy...

somalicats
10. srp 2021

@anonym Tohle dělal jeden můj bývalý kamarád. Pořád chtěl ženskou pro život, tak brouzdal po seznamkách a měl to rozjeté na několika frontách, kdyby jedna nevyšla. Já z něj nakonec udělala bejvalýho kamaráda proto, že si ze mě začal dělat vrbu a krom toho, že randil s několika holkama najednou, byl schopný mi volat o půlnoci s dotazem, co má dělat, že mu jeho současná asi zahejbá... Ty jeho telefonáty a sms vypisování jsem postupně přestala dávat, to se fakt nedalo. Jo, a taky pořád vykládal, jak má smůlu na ženský. No ani se nedivím, když si nechával otevřená vrátka a postupně mu na to každá přišla.
Tohle především není chlap pro život ani pro rodinu.

zelenaesmolda
10. srp 2021

Tak od nekoho takoveho ruce pryc,je nevyzraly,nevi co chce.Rodinu bych s takovym clovekem nechtela.

kakamila12
10. srp 2021

A ten jeho aktuální vztah je úplně nový nebo se vrací k nějaký bejvalce? To bych to asi spíš pochopila, že navazuje na nějaké už vytvořené vazby.

Strana
z3