Nespíme spolu, ani se nepřitahujeme, jsme na sebe zvyklí
Ahoj holky a maminky,já už opravdu nevím jestli si za to nemůžu sama,S manželem máme ročního prcka a nebýt mě a tak jsme pořád ve dvou.Jsme spolu hodně dlouho a jsme na sebe zvyklí.Vím že je to to nejhorší,ale občas si říkám že se tak známe,že se ničím nezaskočíme.Co je horší je že spolu nespíme a ty věci okolo.Prostě jako manželé po 40 letech,Ani pusu si nedokážeme dát.Nejde o to jestli někoho má,třeba jo ale to musí předstírat hrozně dlouho a já ho nedržím to on ví.Stačí mu televize,počítač,jídlo a je spokojenej.Já taky nejsem bez chyby,jsem věčně naštvaná a nervní,protože mi chybí to hezký co je mezi manželi.Promluvit si s ním o tom nemá cenu.Vidí vše v pořádku.Holky jsem opravdu vadná já? Nebo Jsme prostě skončili jako manželé.
@tarra27 to co radis olusence jsem taky zkousela. Vysledek? Zklamani. 14 dni jsem mu davala vecer pusu a poprala dobrou noc, pohladila, rano vstavala s nim do prace abych mu mohla dat pusu a poplacat, po praci to stejny, atd... pak jsem jeden den vynechala a myslela jsem, ze mi tu blbou pusu da sam vecer a on se otocil a usnul, rano se vyparil jak para nad hrncem a po praci dosel prvne ke kamnum...
@tarra27 ale u něj není problém, ale je u mě. Když mu začnu pravidelně dávat pusu, když se vrátí z práce, tak nevím, zda se něco změní, ale dobrý nápad to je, slyšela jsem to už jinde. S tím, že jsme víc poslední roky máma a táta než partneři, s tím se asi dá něco dělat, ale chce to nějak víc naplánovat, už teď mám pocit, že nevím, co dřív, ale asi se dá, ale s tou chutí na nějaké intimnosti, tam je to horší.
@martula02 když mate problémy, necekej, ze za dva týdny to bude OK.....chce to vydržet dyl, najít si chvilku čas na sebe, rozhodne necekej, ze se to správi brzy.....a hlavně nesmí mít pocit ze když to děláš ty ze on MUSI taky.....nemusís kvůli němu nařizovat budika a v stávat, vstavej sem tam, jak se probudís, ale vitej ho s pusou a úsměvem a nech ho v klidu najíst......zeptej se jak se mel v práci.....nenasilne žádné lezení do zadku,ale slušné a mile jako kdybys mluvila s kamosem.....a zkus i práci, pokud jsi doma a praci nemas a mas větší dite.....přijde s mezi jiné lidi, nebudeš jen doma, přispěje vám to ...nenajde te doma Jako ted když přijde, je to porad stejne.....nevím zda toto pomůže ale myslím ze by mohlo.
Doma musí byt volnost a člověk se ma těšit domu , ma si po práci říci UF už abych byl doma.....
Hlavně necekej změnu hned.....krize taky přišla postupně, takže i postupně musí odejit. Drží se, mrzí me,čím si prochazis.
@olusenka pokud mas problém v sexu ty, nehrot to, ale pusu zaved a kafe po obědě taky o víkendu např.
Vztahy jsou složité.....a každý někdy prochází krizi...
@handula83 připadá mi, jako bych to psala já.... 😖 mám to snad úplně stejně. ☹
A holky když se bude vysi....a nebo bude se chovat jako blbec, tak mu řekněte no ty mas dneska zase náladu.....a klidně ho nechte byt...když se na něco zeptá odpovezte slušné ale ten den buďte odmerenejsi....
no.... u nas je to podobne, ale ja porad kojim, uz 14,5 mesice a nemam na sex absolutne chut, ani myslenku. Kojeni zabilo nase manzelstvi. My se porad hadame. Muz je na nervy, kdyz uz rok to nemel. Asi. A me vubec nepritahuje, pritom se mi libi, jenom jsem proste jak robot, nic necitim.
@olusenka
@luccy.luccy holky nenutte se do sexu, nenechejtechlapa měsíc bez sexu, ale zase se nenutte např ob den ....a ze nemáte občas chuť je normální......
@dokument já jsem si všimla, ze clap když nemá sex a nemá milenku, je na nervy.,.oni sex potřebují....
I když nemáš chuť, jednou za deset dnu se premoz.....a učni pusou když přijde z prace....nebo si někoho najde.....rok je dlouhá doba.
A navíc když přestanou mít dva spolu sex úplně, odcizi se a pak se ji m víc a víc nechce....a už s e to davahur zpátky.....navíc chlap ma lepší náladu lkdyz sex doma ma - i kdyby 3x za měsíc....ale musí.
Myslim si, ze nutit se na silu do sexu denne ci obden je hloupost, na druhou stranu se nedivim, ze chlapi jsou nervozni a nerudni, protoze nemit sex rok proste normalni neni.Skemrat o trochu pozornosti je ponizujici.Nejste jen rodice, ale jste i partneri a k tem patri i sdileni intimni sfery.
@tarra27 on taky neni moc aktivni. Vlastne to zacalo uz tim, jak jsem byla tehotna. To jsem mela chuti hodne, ale on, ze prej se boji o dite, takze jsme za celou dobu spolu byli tak 3x. V domacnosti mi skoro nepomuze, spis jeste nadela bordel, takze jen bych mohla chodit za nim a sbirat, zametat, prat... Jsem z toho unavena. Porad spi. Chodi sice na 3 smeny, takze po nocni spi, ale ne treba do odpoledne, klidne prospi 10, 12 i vic hodin. Cili prijde z nocni po 7. rano a spi do 19 a jeste ho musim budit, protoze chci v tu dobu ulozit dite a aspon v te loznici vyvetrat. To mi jeste vynada, ze ho budim, ze by jeste spal. Po odpoledni prichazi ve 23.15, ovsem nejde spat a ponocuje na pc, spat jde kolem 5. nebo 7. rano a spi opet do 13.15, kdy odchazi rovnou na dalsi odpoledni. Kdyz ma na rano, tak prijde v 15.15, sedne k pc nebo ji a mysli si, ze ho zacnu za vsechno obdivovat. Jsem bud venku s kocarem nebo uplne vyrizena a unavena. Popravde, nemam chut ho vitat s ovacemi. Za vsechno. Doma nedela nic, jen vynese smeti. Kolikrat uz jsem ho zadala, hadali jsme se, nic nepomaha. Pak se jen lituje, ze mu ublizuju, ze nevidim nic dobryho na nem, ale co mam videt? No a na prochazku s nami nechce, to mi taky vynada vetsinou, ze chce radsi spat, domaci peci nastesti nevyzaduje, kdyz neuvarim nebo neuklidim nic se nedeje. Ale to je tak asi vse. Kluka vidi 10 minut vecer, ten vyzaduje jeho pozornost, po chvili to velkyho zacne stvat a nevi co s deckem, takze je opet nervozni, takze mi ho zase vrazi do naruce a tim to vsechno konci. Dokonce mu zazlival, kdyz malymu bylo 14 dni, ze se na nej neusmiva... pritom my mame neuveritelne hodne dite, manzel vlastne nevi, co to je rvouci dite. Takze ja nemam chut ani kdybych nekojila mozna. Ale presto, uvitam ho radostne, kdyz prijde z te ranni, dam mu pusu, ale vsechno je porad dokola. Spat s nim ani nemam kdy, decko se budi pul az hodinu po uspani a chce spat se mnou v me posteli.
tarra27 Synovi jsou 3 roky, chodí do oběda do školky a na půl úvazek bych klidně šla,ale tady v maloměstě není práce ☹ Jsem na pracáku a díky státu když bych hctěla dělat brigádu a firma to oznámila bych si mohla vydělat o 2 tis mín než teď když "sedím doma na zadku"....Samozřejmně po 5 měsících jdu na brigádu at se děje co se děje, nemůžu být bez peněz a těžce závislá na chlapovi v penězích.....Co se týče sexu tak ho nenutím, jen se občas zeptám a odpověď je ne, že nemá chuť apod.
Promiň,ale nemím na sex 3 měsíce chuť je dost divný a jako malou krizi se to vážně nedá považovat.....Přece se z něho kvůli práci nestal impotent ne? 😀 😲
@dokument jenže jak tohle skončí?? Chlap si nekoho najde a časem přijde rozvod.
Že spí po noční bych mu nevyčítala....jak jsi napsala, že pak se jen lituje, že mu ubližuju a nvidím nic dobrýho na něm....já si myslím, že na tebe toho je hodne, představvala sis to jinak a tím, že mu doma naznačuješ, říkáš, za nic ho v závěru nepochválíš, tak on se už ani snažit nechce....má dojem, že at udelá co udelá, vše je blbě...bere to tak, že chodí do práce na smeny, je hotový, přijde domu, doma se pohádáte, na sex už může zapomenout....budu otevřená....jako vždy, snad se nebudeš zlobit, ale myslím si, že otazkou času než na netu začne vyhledavat báby nebo než si nekoho najde....ted tam možná "jen onanuje".....
Musíš zmenit atmosferu doma, je to těžké, věř mi, že vím o čem mluvím....protože tenhle chlap, když pak potká ženu, která se doslova pose.e z toho, že ji s něčím málo pomůže, tak on pro ni udelá kde co....
doma máte dusno, pokud nechceš být sama, musíš to zmenit....nejprve klidnou atmosferou doma, pozdeji na to naváže sex....nevím jak přesne to u vás chodí, ty sama se zamsli, když by ses mela videt jeho očima.....je ted celkem jedno, že máš pravdu a chlap nic nedelá, jde o to, co vidí on....jde do práce a přijde a koho vidí? co slyší?? jak mu je doma??? Na to si odpovez....
ani bych nepočítala s tím, že za dva tydny nebo měsíc bude vše růžové....ale postupně pokud nechceš aby on si nekoho našel a odešel, tak to musíš zmenit....
nebo co myslíš ty?? je jiná cesta, jak mít klidné manželství??
Ted to neber na sebe, já když si představím, že nebude se mnou chtít chlap spát, pořád mě bude říkat, co dělám blbě, navíc on už taky nebude vypadat jako kdysi, neusmeje se na me, nedá mi pusu,nevyspím se tak jak potřebuji, když chodím do práce, vydelávám peníze.......nemela bych dojem, že mě má rád...
tímhle chci říct a neposlouchá se to snadno, ne každý je toho schopný, že začít musíme se zmenou u sebe...když zmeníme svoje chování, zmení se časem - určitě ne hned, i on....
začni pusou a usmevem když přijde z práce...pošli ho at si odpočine....nechej ho vyspat...ne jednou ale pořád jak chce...udelej po obede kafe...nemusíte ho na začátku pít spolu....udelej mu svačinu do práce....
a pak když přijde a bude hnusný, řekni, no jeje, ty máš náladu...a nech ho být....a zkus mu nevyčítat., že nepomáhá......dej si pull roku, rok....pokud se budeš chovat takhle a on se nezmení, tak si pak mužeš dupnout....
a až začnete mít sex, i když se ti na začátku nechce, tak 2x do měsíce proste povol.....a mejte ho....nebo alespon 1....jinak se odcizíte....a bude to horší a horší....
ps on musí mít dojem, že jednak nedelá vše blbě...a že tam není jen od toho aby chodil do práce a přinesl peníze, ale že ho máš ráda...
@miky31 já ti rzumím...ale na druhou stranu si neumím představit přijit za chlapem a říci si o sex??? já nevím, já t vždy tak nejak udelám, že přijde on....a nebo nic....ale nemužeš přece přijí za chlapem a ptát se ho....naopak já si myslím, že muži máji rádi, když můžou za ženou chodit a ona pokaždé nechce...a ano, je to divné....a jak to máte doma?? nejprve se musí zpravit napětí doma - nelezt za ním, ale aby byl klid...a sex přestan po nem chtít....čím víc budeš chtít tím on se bude cítit tlačen a nebude se mu chtít.....
nežiju s váma, ale začala bych pracovat na sobe, na práci, na atmsfeře doma....to je zaklad, nelezt do zadku, ale doma musí být klid.....mír.....a časem uvidíš.....
ale tím, že budeš chtít sex a budeš naštvaná, že on ne, tím se to nespraví...tak ho po nem nechtej, udelej doma pohodu - nemyslím hezky se obleč, čekej s večeří v krásném spodním prádle, to vůbec ne.....ale at je doma klid...at přijde domu a odpočne si.....at nemá dojem, že cokoliv musí....včetně sexu....a ne že budeš dolezat a ptát se tak co??? A ZA KAŽDOU CENU S NÍM BUDEŠ CHTÍT MUVIT..... to at te ani nenapadne.....
nekdy my ženy když jsme doma, čekáme na chlapa a pak na neho spustíme co jsme delaly, co je nového a už jedeme....jenže chlap přijde hotový z práce, unavený, ve dveřích sputíme my....a to je konec....neber to ve zlem, třeba to nedeláš.....já to někdy dělám 😀 ale pak si to uvedomím a přibrzdím 😀
@tarra27 castecne pises presne to, co on mi rika. Ja to s nim probiram, mam dobrou vuli, pozadala jsem ho, at si sepise seznam veci, ktere mu prinaseji radost - co by si pral. Papir uz tady tyden lezi a je prazdny...
Vzdy ho vitam pozitivne, pokud neni po nejake velke hadce, ale i kdyz je, tak mi to dlouho nevydrzi a jdu se usmirit. Vis ale, kdyz on chce ode mne, abych si ho vsimala vic jak ditete, tak to jednak nejde a jednak mi prijde dost narcisticky, to ma z domu. Vyspat ho nechavam, ale kdyz uz spi treba 12 hodin a ja treba ani 5 v kuse, a jeste po mne chce, abych ho utesovala, tak to me fakt stve. Jinak ale i kdyz to byvalo lepsi, tak jsem nemela chut skrz to kojeni, on to snasel. s babama na netu me to napadlo, mne to ani nejak nevadi to vedomi, ja si fakt prijdu jak robot.
@tarra27 a kdyz si s nim chci povidat, protoze s nama ddlouho nebyl - byl v praci nebo spal, nebo - v tom nijak nestrada - sel za kamarady ... to chodi pravidelne - tak mi kolikrat hnusne rekne, ze chce mit klid. Pritom vyklada jak me ma rad a jak se mu porad libim... je to takovy divny ted On je s nama minimum casu a jeste od nas chce mit klid ☹ Nekdy mi rekne, ze ostatni chlapi jsou daleko horsi. To nevim teda. Snad takovi ti, co maji rozbitou rodinu, co jsou hnusni a tak s nima nikdo nechce byt.
@dokument jenže od netu je kousek k setkání aniž by někdo něco chtěl....ale pa kdo ví co se vyřeší.....
Nemyslím si,ze sepsání bodu na papír to vyřeší.....naopak, on sam neví a ani nechce vypisovat pohlad me, atd...
To pak by bylo i na vyžádání a to není ono.....on musí z tebe cítit vrelost....ze ho mas rada.....pokud chceš něco změnit, budeš mjuset začít, on je v zacarovanem kruhu nebo se tak cítí.....v momentě kdy se nebude sverovat s problémy tobě a ty ho nebudeš utesovat byt ti to přijde jako ze se nechal jak chlap ale jak děcko, tak on to bude vyhledávat jinde....on má potřebu politovat, pochopit a pohladit....a pokud mu toto nedas ty, půjde časem jinam.
Já na tom nevidím zase tak nic špatného, ze někdy je jako děcko.....to muži bývají....a i my ženy mivame někdy rady, když nas chlap obejme, obstará, něco udělá, třeba když jsme nemocné a on nám uvaří čaj.....
U vas je ted krize, ale da se to změnit. Co konkrétně myslím pod pojmem abych si ho všímal a víc jak dítěte? Co chce podle tebe?
@dokument chlapi celkove reagují blbe když jim řekneme, ze si chceme povídat, to utíkají často ;) a ze jde za kamarádama, tak ho nechej a s úsměvem ho privitej......nevycitej....zkus to takhle......chces aby byl doma z donuceni? Vždyť by byl otrávený.....tak ho nechej bez řeči at jde..a vrátí se do klidně domácnosti......
Navíc jak je doma dusno nebo neprijemno vyzente chlapa mezi kamarady a samy pokud můžete bezte taky mezi kamosky.......bezte na kafe,do bazénu, cvičit, nebo ven at vyvetrate hlavu.....nejhorší je sedět doma a řešit, jak vše je špatně a jak to mate těžké....to se na chlapa nastvete ještě než dorazí domu..
@dokument a co mu dat duvod "zarlit"? Treba si pis na fb nebo tady na mk s kamoskou a priblble se u toho usmivej. Nebo vecer kdyz bude doma rekni:"jdu se projit" trikrat obejdi blok a vrat se s tim samym priblblim usmevem. Zajdi si ke kadernikovy,hezky se namaluj a prestan se ho dobrosovat. Kdyz vis ze ma prijit,delej ze telefonujes a kdyz uslisis klice v zamku ukonci "hovor" slovy "vis ja uz musim jit,uvidime se zitra" nebo si domluv s kamoskou vikend nekde na chate a odjed. Treba se mu zacne styska. Tim,ze mu budes vycitat se jeste vic zabejci. Zkus si ho nevsimat... Ale je to jen napad,manzel je neco podobneho,ale bez sexu nevydrzi dele jak dva dny.
@sunshine125 myslím si, ze tohle nepomůže....je to moc okate najednou a navíc při velké krizi to spis uskodi....
Já bych brala at jede s kamoskou na víkend, vyčistit si hlavu a jemu to na rovinu řekne....kam jede a s kým.
@tarra27 ja mu nikdy nebranim ani mu kamarady nevycitam. Jsem hodne tolerantni. Vis, mne se nelibi jak se on chova proste. Treba letos na vanoce mi nedal ani malickou drobnustku. Vsechno jsem chystala sama, syn mel rok a mesic, takze to vsechno pro me bylo hodne obtizne. Porad rika, ze si ho nevazim, manzela, ale sam mi treba nekoupi ani leky v lekarne, kdyz jsem nemocna. I kdyz to ma po ceste.
@tarra27 podle me zarli. Nechape, ze dite vyzaduje nonstop pozornost a peci a mysli si, ze kdyz jsem cele dny doma, ze nic nedelam. Vubec si neumi predstavit, co takova pece o mimino obnasi. Syn je naprosto bezproblemovy, nikdy v noci nerval, nemel nikdy boleni briska, je zdravy, hodny, manzel vubec nevi, ze to je prepych u takoveho mimina. Divi se treba, ze specham, kdyz maleho uspim, protoze vim, ze mam cas se prevleknout a najist, vycistit zuby a probudi se a jdu spat. Pry manzelovi nevenuju pozornost. Proste vubec nema pochopeni pro me, kdyz potrebujeme pomoc, vzdy nas necha na holickach. Prijela jsem z porodnice, privezl nas muj bratr, a tady bordel jak v tanku. Nepomohl mi to uklidit.
@sunshine125 onje hodne zarlivy, ja nenosim snubni prsten, jen kdyz jdu mezi lidi. Nemam to proste rada, prekazi mi pri domacich pracich i treba pri koupani maleho. On zarli bezne, jen kdyz jedeme v mhd a nekdo se na me se zajmem podiva, nebo ja na kolemjdouciho, pritom ani nevim pomalu jak vypadal.
Mas pravdu s tim doprosovanim, ted momentalne me nastval tak, ze jsem se zarekla, ze uz se doprosovat nebudu. On sice rika, ze vzdy musi prijit on se usmirovat, ale neni to tak uplne pravda. Je to tak pul napul. S kamaradkami na pokec si jeste pockam, protoze dite stale kojim a jsem tady uvazana jak pes u boudy. Hlavne v noci, nemuzu nikam po vecerech.
@dokument problém je, že on se necítí dobře....já si nemyslím, že žárlí, mě spíš přijde, že má pocit, že splodil dítě a už není potřeba.....
ale narovinu, aby me z porodnice vezl brácha, to by me nasr.....nepořádek by me nevadil, ale že pro me nepřijede,....to teda by me vytočilo.
Jemu vadí, že se nevenuješ i jen jemu....bez dítete.....
@tarra27 my nemame auto, to mi nevadilo. Jeli jsme vsichni spolu. Ale ja jsem tady uklizela a prosila jsem ho at to tady jeste trosku srovna a on ze jo, ze je uklizeno a bylo to tady strasne. Spis mi jde o to, ze v tom sestinedeli jsem byla cela bolava, fyzicky jako, psychicky to bylo v pohode. A on mi fakt s nicim nepomohl. Chodila sem moje mamka a pomohla mi. Mas pravdu, ze on se neciti dobre a ze si pripada jen jako darce spermii. Nekolikrat mi to rikal. Jenze kdyby aspon trosku chtel, pomohl, chtel se bavit. Vzdy, kdyz jsme se hadali, chtel vse stokrat probirat, je hodne komunikativni. Ted, kdyz mam trapeni taky, tak pry se o tom nechce bavit. Podle me je proste neskutecne sobecky.
neni potreba...ale ja ho potrebuju a on nefunguje. Takze jsem si zvykla ho nepotrebovat. On se nepodili, takze ja musim spolehat sama na sebe. A pak ho opravdu nepotrebuju. Casto mi tady spis prekazi...
@dokument pokud chtel o tom dříve mluvit, tak není sobecky.....spíš to vidím tak, že on chce činy a ne to omílat dokola...
s tím dárcem spermatu to je přesné....někdy se tak muži cítí....
heled, že neí super extra naklizeno není trága...s detmi to je jiné...trága je, že nemáte s mužem na sebe čas....a že jste se do jiste míry odcizili...nicmene se to dá řešit....
musíš podle mě začít u sebe. Přestan mu vyčítat, co delá vše blbě....a co nedelá....když ted nic nedelá, nech ho být....nevyčítej....nic po nem ted nechtej....doma zkus to s tou pusou když přijde z práce, nic s ním extra neřeš....dej mu jídlo, zeptej se, jak se mel.....tím začni....a pak ho enchej at si jde po svým co chce....doma se to musí nejprve uklidnit....a prosím tě, až se to uklidní, nic nevytahuj a ne že začneš řešit, co bylo....vůbec se k ničemu nevracej....zkus to takhle.....a postupne se musíš snažit aby se cítil líp....
mezi náma, že chce abys mela čas i jen na neho je normální věc....já kolikrát byla hotová a tak se me chtelo spát, ale taky jsem se přemohla....občas koukáme s mužem na film, občas usnu s holkama v pokojíku....musíš se snažit, aby jste spolu melli chvilky i sami (nemyslím jen sex) ....
tohle nepujde hned že za dva týdny bude vše dobré....tohle potrvá....
ale řeknu ti, že vyčitkama žena nikdy ničeho dlouhodobe nedosáhne.....po dobrem, dosáhneš daleko víc .....když bude doma klid a když si najdeš čas i jen na neho, občas ho pochválíš nebo řekneš, co chce slyšet, pak ti doma i pomůže....pokud budete v pohode spolu....
@dokument nebo jak jinak to udelat??? Chceš mu donekonečna doma vyčítat?? nebo být ticho, naštvaná, nespokojená?? ty mu neřekneš co chce slyšet, nemáš duvod delat to a to, jsi unavená....ale co z toho???
Netvrdím, že nejsi v právu....ale chlap se musí cítit jako chlap a musí se cítit líp než jako dárce spermatu...a jediný kdo s tímhle může neco udelat jsi ty sama....nikdo jiný....
handula83
Vim jak se citiš, jsem z manzelem tři roky z toho dva roka jyko manzele a uz mezi nami nic neni. Tky nevim jestli je to mnou , nebo necim jinym ale rikam si ze po dvou letecj je na toto este brzo :(

@olusenka njede o vášen, jde o rituály....tak mu začni dávat pusu ,když přijde z práce... 😉