Pořád naštvaná. Poradíte?

lilianapul30
26. srp 2020

Ahoj holky, chtěla bych si trošku postěžovat, popř poradit. Snad mi za to ještě nevynadáte, že řeším hlouposti jako to udělali na "Jiné stránce." do předu se omlouvám za chyby.

S přítelem jsme spolu 5 let, máme dvou letou dceru a druhý mimi na cestě. Přítel se pořád snaží být milí a hodný ale ja jsem pořád nabručená, naštvaná a zlá. Chtěla bych být normální a hodná žena, jenomže to opravdu nejde a to mě ještě víc vytáčí. V hlavě to opravdu nemám v pořádku, pořád se rozčiluju a jen řvu. Přijde návštěva, jsem naštvaná. Spadne něco na zem, jsem naštvaná. Někdo něco řekne, jsem naštvaná. Zajímalo by mě jestli se téhle naštvanosti dá nějak zbavit, už mně to opravdu nebaví. Proto, už nam to
S Přítelem neklape, ale jen moji vinou a ja to moc dobře vím. Nechci aby náš vztah skončil kvůli mně. Můžu být vděčná že semnou ještě je a nemá někoho jiného. Takovou ženu by nechtěl nikdo. Snad mi poradíte. 🙂

budouci_maminka
26. srp 2020

@lilianapul30 řešit s psychologem pripadne s psychiatrem

malenka3
26. srp 2020

A je to stav jak dlouhý? Je druhé mimi chtěné? Bylo to tak i před otěhotněním? Je něco, proč bys měla být naštvaná na přítele nebo je to jen něco ve smyslu "sere mě celej svět"?

linee
26. srp 2020

@lilianapul30 a neni to unava nebo hormony? Popr. muze byt klidne i stitna zlaza...jen chci napsat, ze duvodem nemusi byt jenom neco vedomeho....

zelenaesmolda
26. srp 2020

@lilianapul30
vyhledala bych odbornou pomoc

krtcice
26. srp 2020

Určitě terapii, psychologa atd. Sama to nejspíš nezměníš...

marti89
26. srp 2020

@lilianapul30 Kamarádka měla podobné stavy při rozházených hormonech asi rok a půl po porodu, doporučuju zajít na gyndu a poptat se..

lilianapul30
autor
26. srp 2020

@malenka3 trvá to uz asi 7 měsíce, ještě před otěhotněním, mimi je plánovaný a přítel mi nikdy nic špatného neudělal tak že mě sere celej svět ale úplně zbytečně 😒

lilianapul30
autor
26. srp 2020

Asi opravdu zkusím toho psychologa, jinak děkuji holky.

malenka3
26. srp 2020

@lilianapul30 kdyby to bylo až teď, řeknu hormony. Takhle to ale může být klidně nějaká deprese. Mluv o tom s přítelem, ať si kvůli tomu nerozbiješ vztah, ale zkusila bych odbornou pomoc.

aselluska
26. srp 2020

@lilianapul30 byla jsem taky taková vlivem hormonů. Těhu to urovnalo, ovšem blížíme se do konce a trošku mi to zase litá. Ovšem určitě to bylo hormonální nerovnováhou. Nepravidelná, nedocházející ms a to jen kvůli hormonům, ale ne ty, co testují, když to nejde. Nevím jaký to přesně způsoboval, ale pomohly bylinky na hormonální rovnováhu.

zadovicek
26. srp 2020

Byla jsem to samé, byli to deprese, pomohla až psychiatrička a 1 rok na antidepresivech. Neskutečně se mi ulevilo a byla jsem opět šťastný člověk. Neposlouchejte chytrolínky a určitě se poraďte s odborníkem.

3cacorky
29. srp 2020

Dobrý den, u nás to měla dcera a byla to štítná žláza, teď bere léky