icon

(Ne)úcta od rodičů

ma_cherie
8. lis 2016

Ahoj, z finančních důvodů bydlíme s mými rodiči v dvougeneračním domě (my nahoře, oni dole - odd. vchody, spol. jen zahrada a vjezd).

Problém ale je v chování rodičů. Nemají ke mě žádnou úctu (nevím jak jinak to říci) a pořád se chovají jako by mi bylo 12 a patřila jsem jim a sloužila. S manželem čekáme mimi, zatím to neví, daří se tajit. Jenže oni využívají každé chvíle, kdy jsem sama bez manžela a manipulují mnou, kydají na něj špínu, rýpou, ironické poznámky a jsou prostě zlí. Když se vůči tomu ohradím (SLUŠNĚ!) hned jsem drzá a kdyby si tohle dovolili ke svým rodičům oni, zmlátili by je a že jsem se změnila a prý že manipuluje mnou manžel. Přitom sami vydírají, využívají nás a manipulují a kdydají prostě sra*ky! Jinak se to říct nedá. Teď je zase velká scéna a průser kvůli tomuto:

Máma jela o víkendu za babičkou - jenže o víkendu je MHD dost bídná a navíc jí měl vézt táta autem. Viděla jsem jí na zastávce busu a psala jsem ji, jestli chce vyzvednout autem od nás, aby nejela MHD. Ona mi volala "No tak se domluvte s tátou on pro mě chtěl jet, ale bude rád když nebude muset"
Na to jsme se vykašlali, protože nám se pro ní (cca 30km) taky nechtělo, tak jako jemu a dělat ze sebe debily-taxikáře nás už omrzelo - toho bylo využíváno několikrát. Něco jiného je, kdyby měl práci, byl nemocný ale takto..?

Další den mi vmetla do xichtu proč jsme pro ní nejeli my a nechali jsme jet tátu, že jemu se nechtělo.. Řekla jsem jí, že nám se taky nechtělo a že jsem jí to nabídla proto, že jsem myslela že má jet MHD. Dodneška poslouchám výčitky, že jsme si váleli prdel doma 5 dnů (měli jsme dovolenou) a že jsme pro ní nedojeli...

S manželem pracujeme tak jako oni, tak o co jde!! Holky omlouvám se za délku, musí to ze mě ven, je toho miliony a miliony a brečím vzteky jen to tu píšu

Jde o to, že než jsem měla manžela oni na mě prostě s*ali, všechno jsem si musela zařizovat a dělat sama, o vše se postarat a oni pak pokaždý něco chtěli a já jako hodná dcerunka naklusala a HNED skákala jak oni pískali

Strana
z3
houpacikonik
10. lis 2016

@ma_cherie my také měli stavebko. Prostě tenkrát byla moda ho mít, Tak jsme ho měli. A pak uzrál čas, chtěli jsme jít do svého. Vzali úvěr ze stavebka. Máme tedy dluhy, ale žijeme, splácíme, bydlíme sami. A za ten klid a pohodu to stojí. Sice bych někdy chtěla, aby mamka tady byla a já jí mohla vrznout kluky, ale je schopná kluky pohlídat u nás nebo jí je zavezu. Ano, chybí mi ten konfort, že zavolám a ona přijde pro dítě do školky, zajde s ním k lékaři, zastoupí mě, když ležím s horečkama, ano, chybí mi to. Ale chtěli jsme být sami, tak to musíme ve většině případů zvládnout sami.

armvdd
26. lis 2016

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej..
To je fakt výsada tohoto národa, válet se doma u rodičů a ještě si stěžovat, že se chovají špatně.

Strana
z3