Nevěra přítele
Ahoj maminky. Prave ted jsem zjistila, že me pritel podvádí. Vůbec nevím, jak se mám k němu zachovat, jak mu říct,že to vím a co dělat dál. Máme spolu pětiměsíční miminko, do toho studuji a když potřebuji nejvíce oporu, tak přijde toto. Jsem zoufala. Co byste udělali vy? Potrebuji asi nějak podpořit...
@hanca777 přišla jsem na to tak, ze se choval nějak jinak. Nevím, jestli opravdu existuje nějaka ta intuice, ale u me to tak bylo. Dale město není tak male, takže byli videni spolu v autě a to se ke mně doneslo. Ale to jsem ještě nevycitala, má autodopravu, tak mohl vést zákazníka. V telefonu jsem se mu nehrabala, to me ani nenapadlo, protoze jsem mu věřila. Ale jednou se přihlásil na FB a neodhlasil. No a Já jsem si šla na notebook něco napsat a Vidim tam chat a co jsem četla, z toho jsem byla v soku. ☹ Nevěra vždycky praskne, dříve či později.
Jsem toho názoru, že když je problém, meli by spolu ti dva mezi sebou komunikovat. Bohužel chlapi mysli jinak a řesi to vždy jinou ženskou. Zbytecne tak zničí ty nejdůležitější hodnoty ve vztahu. Potom vlastně ublíží hned dvěma ženám najednou.
@vodnarka2013 Já si nedovolím soudit, čí je to vina.
@elis1234 no tak pokud nevěru popírá, tak asi s tou druhou být nechce. To by se mu spíš ulevilo, že jsi na to přišla a nemusí to řešit sám. Jestli jsi ochotná odpustit, tak se ho narovinu zeptej, co chce on, oba dva budete dělat tlusté čáry - ty za nevěrou a on za tou druhou.
no to je od neho hodne sebecke a chrapunske, ze tehotnu zenu doma s malym dietatom podviedol kvoli tomu,ze ste sa hádali kvoli prestavbe bytu,to je dovod na neveru ??to je katastrofa cista./ nechapem,ako toto moze robiť.,..da sa mi zvracat.
zapiera ?ako moze zapierat ,tomu jedinemuneorzumiem,ked ty o tom uz vies, a povedala si mu ,ako o tom vies,ako si sa to dozvedela ?vsak preboha, nemoze zatlkat ..!!
ma s tou babou vztah,alebo je to iba bokovka na sex,ci ako?
ani hádky, ani rizikove tehotenstvo,ani prerabka bytu,ani to,ze si bola u rodicov ho neospraveldnuje v ziadnom prípade,aby mal sex s inou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to si treba pamatat!!
ty mu to chces odpustiť ?
podviedol raz, urobi to zas, na to sa priprav.
Doufam,ze svoje kluky vychovám v tomhle smeru dobre.Muj muz tohle videl doma,tata podvadel mamku ne jednou.Byl strasne zloneny,nastvany a pak za nejaky cas to udela taky😬CHyba byla na obou stranach,odcizili jsme se..Ven chodil sam,ona s holkama,vesela,popijelo se,vlezla a vtirava koketa..Ja tehotna s druhym synem doma.To vse moc dobre vedela ,takze mela na vybranou..Ty fotky co mu posilala mne stacily..Je to za mnou,za nama.Vše beru jako ponaučení..
@elis1234
@gepe dříve, ještě půl roku zpět měli slušnost a zeptali se, pokud maminka řekla, ne, nezveřejnili to... je to od nich hnus... člověk se svěří s problémem a chce to řešit v rámci MK a oni to dají na FB a zvou do diskuze jak do kina... je to absolutně přes čáru... kdyby šlo o diskuzi ohledně kojení, radu pro usínání dětí, prdíky a podobně, tak neřeknu... ale tohle je podle mě hnus nejvyššího kalibru... bulvár hadra...
Zdravím všechny, nějak jsem našla vás.. jsem ve stejné situaci jako zadavatelka. Jen už hooodne dlouho... nevěru jsem odhalila koncem května.2016 a pro Zadavatellku ... já to nevzdávám ani po tolika měsících ... miluju ho!
Jen malý dodatek , ale podstatný... měla jsem v té době našeho druhého syna nedonošeného. Bylo mu při provaleni nevěry 2 měsíce. ..
@elis1234 ahojky moc me mrzi co se ti ted deje. Rozhodne (mluvim z vlastni zkusenosti) bych podala co nejdriv papiry k soudu a svereni ditete do vyhradne pece matce driv nez to udela on. Treba mu to je ted jedno a pak se neco najednou objevi. Nez se tim soud zacne zabyvat chvili trva a rozhodne je otec zodpovedny za rozvrat rodiny takze bych chtela aby i na dite platil. Pokud jste manzele mate narok i aby platil vyzivne vam jako manzelce do doby rozvodu. Urcite nad tim zapremyslejte neradim vam proto abyste vyhazovala penize za pravnika ci takove. Soud ohledne svereni ditete do pece je zdarma a papiry k soudu byste urcite taky sepsala. Kdyby neco muzu Vam pomoct. Zatim se drzte. :*
@elis1234 no je to od toho začátku 11 měsíců.. vím to méně. ,ze začátku to bylo šílené, byly hádky a dohady.. ale ne o děti ale o nás.. věděla jsem ze ho ztrácím.. ale nevzdávám to a nevzdala jsem. Někdy to vypadalo na rozvod.. ale i přes to ze se jednoho dne stal manželovi úraz, zůstal u slečny rodičů. Za námi min. jezdil.. kdykoliv přijel dohadovali jsme se a jasné jsem dávala najevo ze de ho nevzdam.. pak to už začal vidět i on.. rozvod nechceme ani jeden. Ale ne kvůli dětem, kvůli sobě .. prý se chce vrátit domu,. Ale slečna ho nějak táhne. Jako by ji byl zavazany či co. Prý ji nechce ublížit, tráví s námi volný čas kdy jen to jde. Je milý a vrátili se i city.. chce to čas aby to pochopil.
@vodnarka2013 naprosto s tebou souhlasím!
Jojo, jak říká moje babička ,,KDYŽ SE MU POSTAVÍ, ROZUM SE ZASTAVÍ.." moc mě mrzí co prožíváš. Já si tím také prošla s bývalým, ale my neměli děti. Každopádně jsem mu to poprvé odpustila. Podruhé (zase s jinou) jsem to ukončila s tím, že on byl spokojený protože dle jeho slov stejně nevěděl co ke mě cítí a že už mě asi nemiluje, chce být sam bla bla bla.. no za měsíc přilezl zpět s brekem a kytkou jak mě miluje atd.. a já blbka mu znovu odpustila... Pak bylo dlouho ticho a za rok jsme se rozešli. Neklapalo to, ani nemělo šanci to začít klapat, už jsem v něm neviděla toho člověka co dřív. A do teď vím, že kdyby mě manžel podvedl tak by rozvod byl asi nevyhnutelný protože já už bych mu nikdy nevěřila..
Tím chci říct, vím že tě to bolí, bolí to strašně .. a vím že mě se to říká když nejsem ve tvé situaci, ale miluj hlavně sama sebe.. ne jeho. Ber to tak, že ON přišel o tu nejlepší ženskou co mohl mít. Že přišel o rodinu. Ty jsi domov, láska, jistota, rodina.. o to on všechno přišel - je to hlupák a věř mi že si to uvědomí..Možná to neřekne nahlas, ale uvědomí. Snaž se teď věnovat hlavně sama sobě.. nečekej až zavolá/napíše/přijde.. tím že on uvidí že ty ho nepotrebujes, že se umíš usmívat a bavit bez něj.. že na něm nejsi závislá tohle všechno možná vyřeší dřív než když to zůstane takhle. Choď ven s kočárkem, čti si, udělej si něco dobrého, dělej vše co máš ráda, co to dělá radost.. teď si TY 🙂. Přeji ti hodně moc sil, štěstí a pevných nervů ❤.
Ahoj...vim,ze je to pro tebe hodne bolestive a mozna jeste bude,ale ja bych mu dala jeste sanci.Je pravda nebu nic nalhavat ja to neudelala jednala s horkou hlavou a rozvedli se.Mrzi me to.Nejvic trpi deti.
vždy to chce dva pohledy na jednu konkrétní věc...ne vždy se nám jich ale dostane.
Pokud je váš vztah silný - vydrží, pokud ne, nevydrží a věř mi, že zůstat kvůli dětem taky nejde. Dřív nebo později budou stejně vnímat realitu, která doma panuje.
Já byla na té druhé straně...určitě jsem nebyla vtíravá a ani koketa...soudí tak jen ten, kterému bylo ublíženo.
Prožila jsem si dost utrpení a už nikdy nebude můj život takový jako před tím....nebude.
Ublížila jsem a bylo mi ublíženo.
Tohle beru zase já jako ponaučení. Možná proto je vedle mě pořád ten, kvůli komu to všechno začalo....ale já nelituju
@atkij75 jde take o to, jestli on to vůbec bude chtít. Nejdříve mi napsal,že se mnou vlastně vůbec nechce už byt, že se se mnou unahlil atd.oškliva slova. Potom přišel, abych mu odpustila. Ze je mu to lito. Ale že byl nestastny. Ze to udělal proto,aby se mi pomstil :( Už chci mit to nejhorší za sebou. Nikdy nechci, aby ten život tak rychle utíkal, ale ted už se tesim, az bude jaro a nebude to třeba tak moc bolet.
@elis1234 víš já si myslím (podle vlastních zkušeností) že když bude vědět že na něj čekáš, že ho máš ráda atd. Tak jen tak si to neuvědomí ani nepřijde. Bude vědět že ty bojuješ, že tě má jistou.. a to ho odradí,.. nebude mít potřebu si nic uvědomovat.. proč taky? Má doma ženu která ho miluje a vychovává mu dítě (děti) čeká na něj s otevřenou náručí.. a hnedka o pár domu dál čeká milenka bez starostí a závazků.. (píšu to jako příklad, ne že to tak u vás musí být). Proč by se tohohle zbavoval? Ví že když milenka mu dá košem, tak sám neskončí, má ještě tebe a ty ho potřebuješ. Je to blbý ale člověk si nejvíce uvědomuje o co přišel až když to ztratí.
Teď to bude asi trošku tvrdý, ale proč na něj čekáš? Chápu miluješ ho.. ale teď otázka, jak můžeš milovat někoho kdo ti tak ublížil? .. a další věc pokud ho opravdu miluješ sebevíc tak proč ho nenecháš jít? Není to největší důkaz lásky? Nechat ho jít svým životem? Proč ty by si ho měla "zachraňovat" on si to vybral tak ať si nabije hubu sám a to mi věř že nabije .. karma funguje 🙂.
Podle mě by ses měla zaměřit na sebe a na dítě, milovat hlavně sebe a dítě a naučit se milovat samu sebe 🙂. Pak to bude vše jednodušší. Víš kolik je na světě chlapů co by za ženskou jako ty dali vše?
@elis1234 pardon neodeslalo se to celé.. a moc takových chlapů je.. mám i takového v rodině.. ale to ty nikdy nebudeš mít příležitost zjistit, protože plytvas energii a cas na někoho kdo o to nestojí. Pokud tě miluje vrátí se, změní se.. pokud ne tak nemá smysl se takhle trápit. Nemyslím to zle, jen mi je líto že pokud se nevrátí, tak ty si tu bolest akorát prodlužuješ.
@lenatu dekuji. Napsala jsi to hezky. Je pravda,ze me asi mohl vidět jako takovou ovci, o ktere ví, že ho miluje. Vzdy mi tvrdil, že chce rodinu, že zazil take neprijemne obdobi. U nich v rodině nefungovala takova ta opora a vztahy, to vse získal v nasi rodině a bylo vidět,že je rád, že to má. Nechápu, že si jako neuvedomoval, že mi ublizuje,jako bylo ublizeno jemu a ze riskoval,ze o to přijde. Je pravda, že žit v nejistote a nedůvěře by nebyl žádný med. Připadám si hrozne a ani si neumím představit to všem říct okolo, myslím v rodině a u nejbližších. Bohužel už v dnešní době nevěřim, že by existoval nějaký muž, který by si vazil me a také mého ditete. :(
@elis1234 nevzdávej to, i když to teď vidíš černě😉 já zažila něco podobného s nejstarší dcerou, akorát její "otec" se charakterně zkurvil ještě když jsem byla těhotná... Vyrazila jsem ho ihned, nezapsala ani do RL, což mu, nutno říct, nijak nevadilo a tři roky pak byla sama. Poté jsme úplnou náhodou potkala svého nynějšího manžela. Je to báječný chlap a skvělý otec, dceru má rád jako vlastní, i si ji osvojil a máme další dvě děti😍 Jsme spolu 11 let, nicméně nejdřív jsme si prošli pár let randěním, pak společným bydlením a všemi stereotypy, které přináší. Do společných dětí a svatby (v tomhle pořadí😁) jsme dozráli časem👍🏼
Takže nemusí být všem krásným dnům konec, i když je teď hodně zataženo...
@elis1234 ted neveris, protoze jsi zranena a on Ti vzal sebevedomi. neboj, to cas vyresi.
@lenatu to je zajimava zkusenost... rozhodne je krasne vest k tomu, aby se mel kazdy rad, aby sam sobe dopral. myslis, ze ten chlap si opravdu te ovce doma- kdyz pouziju vyraz zakladetelky- v teto chvili nevazi? ja ted taky resim sebevedomi, uz to bude rok, co jsem odesla od ex, se kterym mam dve male deti. souziti bylo po porodu syna v podstate peklem a vsechno svadel na me. takze vlastne ted je ten cas, kdy oba na sobe muzeme pracovat? ja si trochu vycitala sve chyby... ale kdyz se na to podivam Tvym pohledem, tak parada- utekla jsem zavcas, mam klid, deti jsou u me (ex se o ne soudi)... takze jen se minulosti nezabyvat (snazim se) a vedet, ze je vse na svem miste a dopravat si pekne chvile, ze?

@kika_21 Máme úplne rovnaké názory 🙂.