icon

Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?

guinevra93
19. říj 2016

Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?

Strana
z6
vanea
Autor odpověď smazal
svetlus_pepca
19. říj 2016

Úplně mě do očí praštil pojem "sbírám důkazy"! Aneb prolejzám soukromí toho druhého. Já nevím, ale mě by to nenapadlo. Kde se vzalo prvotní podezření?? Prolezlas mu tašku, mobil, e-mail...?? A už vůbec nechápu, proč ty důkazy hledáš, když si s tím pak nevíš rady. Tak buď máš jasno, že najdeš-li pádné důkazy, pak ho pošleš do háje, nebo ho do háje poslat nechceš, a pak nechápu, proč ty důkazy hledáš. Abys trýznila sama sebe?? Ono na tom "co oči nevidí, srdce nebolí" něco bude! 😉 Přeju ti hodně sil a pevný nervy, ať už se rozhodneš jakkoliv!

myshoun
19. říj 2016

@guinevra93 ženská jedna sakramenská... jste v nejlepším věku, kdy si můžete vybírat budoucího partnera a mít nároky, podle všeho bez závazků. Na co ještě čekáte?! Jako Evik ze Slunce, seno, lampicku na stůl, důkazy... a obligátní otázku:"znáš ji"? "Znáš"... plesk.
Ta druhá, je úplně jedno jaká je, ta nevěra neni její problém. Rozhodne bych se za ni netrmacela. Osobně by mi chlap s VŠ vzděláním a kariérou hodně imponoval, ale pokud by mi stavěl vzdušný zámky o budoucnosti a randil s jinou, styděla bych se podívat se na sebe do zrcadla. Hodně štěstí!

aiva01
19. říj 2016

Jak ut tu bylo psano: prece nemuze jako pravnik byt tak blby a tolik dukazu po sobe nechavat i kdyz i vyjimky potvrzuji pravidlo.... psala jsi ze jste si spolu poridili byt a nejste manzele. Treba je v tom nejaka pravnicka klicka a nechce se rozejit on s tebou ale aby to bylo naopak. No at je to jak chce, davej si pozor, neco mi na tom smrdi a cele to je divne vc.toho ze viditelnou neveru tolerujes tak dlouho...

pidalka12
20. říj 2016

@barumat
A tím musím nesouhlasit. Ja znám spoustu manželství a partnerství bez nevěry. Jsem toto příkladem.

@guinevra93
Vypadá to, ze jsi ročník 93, jsi mladá, krásná holka, co má vše před sebou. Nechápu, jak s tím člověkem můžeš být, a už když to víš od února. Proč s ním chceš být? To se chceš trápit celý život? Být v nejistotě, bez důvěry? Nebudu ti nic radit, protože si to člověk stejnak udělá jak nejlíp uzná za hvodne. Jen zvaz, jestli chceš žít ve zlaté kleci...

pidalka12
20. říj 2016

@shak29 není to Milan K. Věk cca 43? Pracuje v Praze a bydlí kousek od Pardubic? Taky jsem znala takové ho.vado :D :/

vineta
20. říj 2016

@guinevra93 Promiň, ale celé mi to připadá absurdní. Přijde mi, že jsi uplacená výhodami, které ti vztah s ním přináší (ryze materiálními), což ti znemožňuje cokoliv dělat. Vlastně to má dobře vymyšlené. Najde si mladou holku v nesnázích, ohromí ji povrchním úspěchem, v něčem ji podpoří, nicméně si dá bacha, aby neměla moc vysoké sebevědomí, no a za chvíli z ní má poslušnou hospdyňku, která mu vytváří zázemí, vaří, klidně po návratech z víkendu přepočítává vypotřebované kondomy, je si sebou tak nejistá, že půl roku jen tiše slídí, opatřuje důkazy, propadá se jí sebevědomí ještě hlouběji a bojí se vlastně toho, aby on nepřišel na to, že na to ona přišla, a nevynadal on jí.
Podle mě jsi ohromená jeho úspěchy a dělá ti dobře, že si vybral tebe. Nejsi připravená někde stát sama za sebe a když se včas neprobereš, ani nebudeš. A pokud budeš jen něčí žena, budeš dostávat k Vánocům cedníky dál a tiše počítat milenky a zavírat oči před vším.
Přeji ti, aby ses probrala a přestala se nechat využívat. Ale mám pocit, že ti to do jisté míry vyhovuje.

fallingstars
20. říj 2016

Jak už tu někdo psal, nemusíš mu dokazovat vůbec nic. Ty důkazy jsou poměrně jednoznačný, takže bych si sbalila svoje věci, řekla bych mu, že vím, že někoho má a rozhodně nemám zájem se na tom podílet a odešla bych - za rodiči, kamarády, na kolej (dají se pokoje sehnat i takhle později v semestru).
Když budeš jakkoliv přešlapovat na místě, dávat ultimáta nebo ho nedejbože prosit, jen budeš dál shazovat sama sebe (teď už navíc i před ním, nejen sama před sebou, což vlastně děláš už od února...) a jeho tím stejně nezískáš... a pokud by pak naléhal a prosil, dobře bych se být Tebou rozmyslela, jestli se vrátit. Protože že si někde odskakuje, "budiž" (mám stejný názor jako @barumat - nevěra byla, je a bude a taky neznám vlastně nikoho, kdo by si tím beprošel), ale že je to trouba, co si ještě ofocuje občanku a nechává Ti to prakticky pod nosem... tak takovýho joudu teda fakt nepotřebuješ...😉
A jí vůbec neřeš.

shak29
20. říj 2016

@pidalka12 ne 😀 tuten je z prahy 😅

pidalka12
20. říj 2016

@shak29 každá koukám známé takového Milana 😂😂😂

achjonetusim
20. říj 2016

@guinevra93 Tak jsem si pomalu třikrát za sebou přečetla proč ho miluješ, udělej to taky a škrtni všechno kde nepopisuješ jeho charakter, povahu jakej je on sám. Možná budeš sama překvapená co ti tam zbyde a zamyslíš se 😉

mandala
20. říj 2016

Souhlas s @achjonetusim, nějak mě v tvém výčtu chybí opravdové kladné charakterové vlastnosti. Milí jsou ze začátku všichni, že máte společný vkus, že tě uvedl do společnosti, na tom bych opravdu nestavěla. Kromě toho píšeš, že na tebe nemá čas, tak to já bych ho nechtěla ani bez milenky. Holka, kdybyste byli manželé, měli tři děti, tak je situace úplně jiná, ale v tvém případě nechápu, nad čím váháš!!! Chceš si zkazit zbytek života, zatímco bys mohla mít šťastné manželství s někým jiným ? Vždyť on není jedinej na světě, třebaže právník by to už asi nebyl, ale o tom to přece není, ne ? @guinevra93

lucie_vavi
20. říj 2016

Jak bych reagovala já ? sbalila mu tašku, poslala ho do prdele a přestala ze sebe dělat blbce. Kde máš nějakou hrdost ? Ty ho nechceš ztratit, když ti minimálně od února zanáší ? Vážíš si sama sebe ? Jako kdyby to byla jednorázovka, dalo by se uvažovat nad odpuštěním, ale tohle......

lajla
20. říj 2016

@guinevra93 představte si ho a ji.v intimních situacích... přesně jak to bylo u vás...jen z toho by se mi zvedal.zaludek...vědět že můj chlap pravidelně ..někde jinde, to bych nedala a dělá se mi zle jen při té představě...pokud Vám toto nevadí asi snesete hodně

barumat
20. říj 2016

@pidalka12 Tak to upřímně gratuluju. Já možná znám jen pár, ale nejsem si jistá. Mně osobně přijde, že věrný je jen chlapi, který ještě neměl dostatečně vhodnou a bezpečnou příležitost, nebo chlap, který je ještě hodně čerstvě zamilovaný. Jinak už prostě na manželskou věrnost nevěřím, bohužel 😔

barumat
20. říj 2016

@pidalka12 znám jeden pár, ne jen - automatické opravy.

sisinka74
20. říj 2016

@barumat hm, tak to nějak cítím podobně. Taky jsem znala nějaké manželství, které si bylo věrné. Jednou mě zaskočila návštěva jednoho z nich, přišel sám a pak přišel podruhé a to mi už bylo divné. No, narovinu mi řekl, že se nudí a hledá povyražení. Jsem ho vyprovodila. A na rozloučenou mi řekl, že takové povyražení mají všichni jeho kolegové z práce, prostě všichni a manželky nic netuší. Mimochodem, je to velká a hodně známá firma DDD Samozřejmě, ty manželství jsou moc šťastné.

andie90
20. říj 2016

@pidalka12 Kvak? 😂

barumat
20. říj 2016

@sisinka74 Možná lepší spoustu věci ani nevědět. Po mě takhle vyjelo chlapů, dobrých kamarádů toho mého, mých kamarádů... Když jsem se jednoho relativně čerstvě zamilovaného kamaráda zeptala, jestli je věrný, řekl, že jo, ale "ne nějak z přesvědčení". Obávám se, že takhle nějak to v hlavě má poskládáno drtivá většina.

mandala
20. říj 2016

Tak to určitě přeháníte, myslím, že jsou ještě lidé, kteří uznávají nějaké morální hodnoty, znám takových dost a nevím, kdy by např. můj manžel stíhal ještě milenku, z práce - tam jsou samí chlapi- jede zrovna domů a maká kolem baráku, když nemusí, nikam nechodí... Kdo tvrdí, že v každém manželství je nevěra, zřejmě sám nějakou zažil a nevěří lidem, což podle mě není dobře

lajla
20. říj 2016

@barumat tak to asi nebudou dobří kamarádi toho "vašeho"☹

pidalka12
20. říj 2016

@andie90 Kvak jako příjmení? Tak to né 😂

@barumat Můj partner je jeden z mála, taková čistá a upřímná duše. Taky jsem si toho v minulosti dost prožila...nevěry, fyzické a psychické týrání, lhaní, krádež peněz, scény ...šílený. Asi jsem si to vybrala. Po rozchodu jsem si nastavila priority, jak to přesně chci a jakého chlapa chci. A mám. 🙂
Nicméně to neznamená, ze za x let to potká mne nebo přítele... Nic neni nemozne. Ale doufám, ze už ne!

jade85
20. říj 2016

Mezi právníky se pohybuju docela často a většinou je to model úspěšný chlap, hezký bydlení, krásná manželka v domácnosti, dvě nebo tři děti, chlap rodinu finančně zajišťuje, bere je na dovolené, všechno, ale to mu nebrání užívat si bokem. Manželka buď ví a neřeší, nebo neví a nepátrá. Fakt neznám jediného 30+ úspěšného právníka, který by to měl jinak.

aklora
20. říj 2016

@guinevra93 Myslím že je to jasné. Pokud můžu radit, tak si najdi milence taky. Pomůže ti to. Mluvím z vlastní zkušenosti. Napiš do IP a můžem o tom pokecat. 🙂

sisinka74
20. říj 2016

@mandala ale já je uznávám taky, myslím si, že je uznává i většina lidí, ale dodržet je, to už je něco jiného. Nejsem pesimista, jsem jen realista. Je mi 42 let a věř mi, že jsem v životě poznala hodně lidí. Jednou jsem načapala kolegu v práci, jak si to právě dorozdával s naší čerstvě nastoupenou absolventkou. Podotýkám, že on je tlustý jako prase, smrdí, prostě antisexuální chlap, alespoň pro mě. Funí, potí se, nicméně má doma pohlednou manželku s dvěma dětma. Pak za mnou přišel, že prý se mu sama podbízela. Tak ji přefik, ať má klid. Mimochodem, takových hystorek mi odvyprávěl hodně a já má nevěřila, protože jsem si říkala, kdo může na něco tak nechutného vlézt. No, viděla jsem to na vlastní oči, takže mu už věřím všechno.

vanea
Autor odpověď smazal
anve77
20. říj 2016

@sisinka74 jsou věci mezi nebem a zemí 😉 Fuj, kdyby na mě něco takového vlezlo, bych se..... 🤐

vanea
Autor odpověď smazal
anve77
20. říj 2016

@vanea Bych chtěla vidět tu dotyčnou,co na něj vlezla... a že by se ji to snad i líbilo? 😉 To je hnus...Každopádně, já bych nevěru neustála. Mě by to semlelo a pelášila bych od něj..Samotné by mi bylo lépe. Žádný stres a negativní myšlenky. Ať jde, kam ho srdce táhne!! 😉

vanea
Autor odpověď smazal
Strana
z6