icon

Nevěra přítele, řešit nebo neřešit?

guinevra93
19. říj 2016

Ahoj, mám takový dotaz, tak nějak mám tušení, že mě přítel podvádí.
Sbírám pomalu ale jistě důkazy už od únoru tohoto roku.
Od nalezených kondomů u něj v tašce(kondomy nepoužíváme) a teď ještě po víkendu jsem u něj v autě našla cizí dámskou halenku, schovanou v sáčku na odpadky aby nebyla cítit ta intenzivní vůně(halenka není moje velikost ani vkus, je vidět že je nošená). V únoru jsem taky našla u něj v dokumentech v tašce s notebookem i ofocenou její OP, vstupenky na výstavu Titanic, a vstupenky do kina(mě tvrdil, že musí být déle v práci). Je to holka ještě mladší(1997) než jsem já. Dělá zdravotní sestřičku v Praze v jedné nemocnici, díky Jejímu OP vím i její adresu(bydlí cca 30km od Prahy). Známý mi říkal že je to taková "matrace" nechá se hýčkat, což je pravda, taky jsem u přítele našla slevový poukaz na wellness skoro za 2tis(pro 2os, kde byl sní-ověřeno) a já dostala cedník z Globusu. Pokaždé když musím jet za rodiči mimo Prahu jeden kondom z té tašky zmizí. Jednou jsem ho už kvůli těm kondomům konfrontovala, a zapíral a řekl že je dostal k nákupu(což může být pravda, k narozeninám jsem dostala prádelko a k tomu to dávali jako dárek). S přítelem jsme spolu pět let a tři roky pod společnou střechou, před rokem jsme si koupili vlastní byt.
Už jednou jsem si srovnávala priority, a vyšlo mi že nechci být domácí "puťka" a taky ho nechci ztratit a dělat scény ale taky to nechci přehlížet....
Jak byste reagovaly vy??? Šly byste za ní do práce? Nebo domů? Chtěla bych je spolu nachytat, ať je to 100%, ale nevím jak.
Nějaká rada?

Strana
z6
mandala
20. říj 2016

@danculina Určitě ses zachovala správně a určitě neplatí, že když podvede jednou, bude podvádět i příště. Samozřejmě zakladatelka mu může dát také ještě jednu šanci, to je pouze na ní, ale na jejím místě svobodné mladé studentky si myslím, že jí to snad ani nestojí za to 😒

danculina
20. říj 2016

Kdybych asi sbirala důkazy jak píše, nebo respektivě věděla přímo o tom tak jednám jinak než jak jsem se já zachovala. Já byla ráda za to že to sám přiznal. A nedozvěděla jsem se to od někoho jiného nebo bych na to musela přijit sama jak píše. Záleží jak se zachová jak to na něj vybalí. Ale nevydržela bych tak dlouho čekat vědět o tom. 😖

killi
20. říj 2016

@japona já takovych v okolí znám taky spousty a nemusí to být ani majetný chlap. Znam spousty chlapů, kteří podvádí roky a jejich ženy by za ně dali ruku do ohně, že zrovna oni jsou ti věrní. Když vezmu kolik je ve městech bordelů a všecky se uživí.
@zuzineckah taky jsem dřiv měla takove názory a byla stejně radikalní. Nic méně dnes už by člověk hledal lupou chlapa, ktery je skutečně věrný a ani jednou nezahnul. Ja takhle taky psala jako většina pisatelek, že bych ho hned vyhodila a jak zrovna ten můj je ten věrný. Nic méně až člověk zažije, nechť soudí. My to máme za sebou, manžel je vybouřenej a stejně jako paní v příspěvku je celej vztah diky tomu 100krát lepší a i když už vím, že ted už by mě nepodvedl, tak už to neřeším, pač on on není můj majetek. Ale k tomu musí člověk dozrát, spousty věcí pochopit a taky si přiznat, že spokojený chlap nemá důvod podvádět.

lenulinka10
20. říj 2016

@guinevra93 Ja se divim,ze s nim jeste jsi. Nemela bych na to nervy ani zaludek,kdybych to zjistila. Rozesla bych se s nim hned. Takovy chlapy,ktery to udeji jednou to budou delat porad! Me by za to teda takovy chlap nestal! Je na svete plno jinych chlapu,ktery za to opravdu stoji a ne tyhle chudacci! A kdyz mu neverim a neco tusim,tak co? Tak mu proste prolezu co se da a kdyz zjistim,ze mi je neverny,tak ho kopnu do zadku a ještě bych mu to rekla,ze jsem neco tusila,tak ze jsem se tam koukla! A on ti muze co? Nic protoze je blbej a muze si za to sam!

dzogobela
20. říj 2016

Mne teda prijde cela ta uvodni zprava nedospela... Promin. Uz to trpis od unora, nechces delat sceny, ale chces se jit podivat, jak dotycna vypada... A tak vubec celkove to na me pusobi, jak kdyby Ti bylo 18. Evidentne to neni jednorazovka, ale proste regulerne udrzuje jeste jiny vztah... Tak na to bych se mu z vysoka vy*rala s prominutim. A je uplne jedno, jak se k tomu postavi... Jestli Te narkne, zes mu prohrabala tasku, tak to taky o leccem svedci... Utec od nej a nebo si s nim co nejdriv promluv. A neplanuj, jak nejlip to udelat, stejne to vetsinou pak tak nevyjde.

achjonetusim
20. říj 2016

Nevim jestli se mám smát nebo plakat, nad radou aby dotyčná zahybala taky. To pomůže čemu? To se tím zlepší chlap, vztah, její vlastní svědomí nebo kdo co vlastně?! A vůbec, argument "podvádí beztak (skoro) všichni" je míněnej jak?

killi
20. říj 2016

@achjonetusim Že podvádí beztak skoro všichni je miněno dle meho tak, že než udělá pisatelka nějaké rozhodnutí, měla by to promyslet a promluvit s ním narovinu. Co ho vede k tomu, že ji podvádí, co v sexu mu chybí, že jezdí za jinou a v hlavě si srovnat jestli s ním chce zůstat dál. Pisatelka s ním má nějaký živ. standart a je na něj zvykla tak chápu, že není úplně jednoduché jen tak odejít.

achjonetusim
20. říj 2016

@killi Odejít není jednoduchý nikdy! A v případě rozchodu z důvodu nevěry je stejně tak jedno jestli podvádí všichni nebo jen dotyčnej 🙄

zuzineckah
20. říj 2016

@killi Víš, já nejsem žádný ušák, mám něco odžito a díky tomu, že jsem se v tomhle ohledu ošklivě spálila, jsem svou první dceru vychovávala bez otce.
Já se takového zvířátka zbavila obratem, i když to bylo mnohem těžší než to může vyznít z těchto řádků, ale nechce se mi tu tragédii rozepisovat.
Můj nynější manžel patří k těm, kteří mají dostatek sebevědomí a sebeúcty, aby si nemusel honit triko milenkami 😵 pravda, brala jsem si ho po 7 letech a kdybych kdykoli v tom období zaznamenala nejmenší podezření, že se mu zapalují lejtka, tak by dnes nebyl mým manželem a neměli bychom tu početnou rodinu 😉 Souhlasím s tebou, že člověk v mnohém dozraje, ano. Já třeba dozrála v názoru, že existují chlapi, u kterých ať děláš co děláš, nemůžeš vyhrát, protože jim život řídí jejich penis... Pokud člověk s takovým člověkem zůstane (odpustí), pak lehce podlehne přesvědčení, že jinak to nejde a jiní muži prostě neexistují. Já tomu nepodlehla, toho parazita jsem vypoklonkovala ze svého života a díky tomu vím, že skutečný vztah vypadá úplně jinak 😉
Proto nechápu tu autodestrukci, kterou předvádí zakladatelka...

killi
21. říj 2016

@zuzineckah ono každá jsme jiná a každá z nas by tu situaci řešila jinak. 🙂 Já vždycky říkala, jak bych ho hned vyrazila, ale v té dané situaci jsem mu nakonec dala šanci. Ten vztah po tom je 100krat lepší, oba jsme dozráli, dokážeme spolu mluvit naprosto o všem. Proto hned ty lidi co podvádí, neodsuzuji. Ono v tom páru jsou ti lidi dva a pokud to ten jeden hledá jinde, tak by chtělo s ním na rovinu promluvit co mu doma v sexu chybí. Poslední dobou to vidím v okolí opačně. Ženy se trápí, že doma je to v sexu po letech na nic a chlap na to dlouhodobě nijak nereaguje, tak aby nebouraly rodinu, najdou si někoho na občasný sex. Samozřejmě ideál je, když i po x letech jsou šťastní, milují se a vše klape. 🙂

monishkam
21. říj 2016

Souhlasim s @barumat. U manzela se provalila nevera pred mesicem, ja v druhym mesici s druhym prcekem po iui. Tahl to s ni dva mesice, dvakrat spolu spali. Doma byl spokojeny, pri to bylo vzruseni, i mi tvrdil ze ji miluje a se mnou konci. Za dva dny otocil a desne miluje me. Zustala jsem s nim, i kdyz poslednich par dni mam tendence se odstehovat, aspon na chvilu, porad na to myslim. Kdyz se ti prizna, bude to jeste horsi. Kdyz ne, tak taky. Chce to mit ujasneny co udelas, ja nemela. Nic jsem netusila a kdyz mi to rekl, nejhorsi bylo, ze odejdr. Zustal, a me mrzi, ze jsem ho nevyhnala, aby vedel, jaky to je. Sama nevim, co mam delat.

markyzka84
22. říj 2016

@zuzineckah ja bych ruku do ohne nedala za gadneho chlapa...tomu neverim. !Je mi tedy pouze 32 let ale teda je rozdil mit paralne vztah nebo opravdu momentek a polehnout... stat se muze i vy rikate ze jste spolu xy let ale jsou tu dve veci nezodpovezene a to moznost ze na neveru neprijedete a pak druhak ze je dost dlouha doba pred Vami.

marion2017
23. říj 2016

Já jsem byla vždy velmi radikální a po zjištění jsem je vyhodila ihned. Měla jsem kamarádky, které pravidelně randily s ženách a staly se mi, ze jsem naivní, a ze jednou to bude můj manžel...My jsme to měli oba jasné nastavené a já si myslím (i z názorů a různých reakci), ze by me nepodvedl (já měla kolikrát v práci takové nabídky tom manažerů šťastné zenatych). Zároveň jsem po letech dospěla k názoru, ze dnes je velká možnost, ze se to muže stát i náhodou a v tom případě to nechci vědět.. Ale proč hlavně píšu: začal me lanarit kolega z práce. Nejdříve jsem mu jasne dávala najevo nezájem a argumentovala rodinami. Ať se věnuje rodině a tak. Ale, zároveň musím přiznat, ze mi jeho zájem imponoval. S manželem jsme spolu byli 10 let a zrovna byla z me strany krizicka=Pořad uklizim, uz tam není chemie atd...tak jsme vyšli na rande, pak jsem se snažila to hodit za hlavu, ale on neustal. Viděli jsme se vícekrát a jeho přítelkyně na to přišla a začala mi psát. Abych řekla pravdu, já jsem v tom byla dost "nevinně" a bylo mi to dost nepříjemné.psala, ze je volný a ať se k němu stěhuji. Tak jsem ji psala, ze nic neni a ať to daji do pořádku.S nim jsem to def. Skončila.Ale on nepřestal a psal mi, ze me miluje a tak... Po nějaké době jsem se s nim sešla a řekla jsem, ze mi to nedělá dobře, ať to daji do pořádku a my stejně nemáme budoucnost..jenže..ona mu stále vše četla a já mu říkala, ať vše maže a nezasahuje mne do toho...jednou jsme je-li na dovolenou a celou jsem ji strávila sms s ni i sním.psala jsem ji, proč me do toho tahá, atd. A ať si to urovnaji a ona, ze já jsem poslední kapka, ze je to i z jiných důvodu a ze on neni tak zlatý, jak si myslím. Psala jsem ji, ze vím jaký je, ale nejsem rozhodčí a nechci ho a nemám s tím nic společného. A ona, ze me miluje a křičí me jméno ze spaní..Psala jsem jemu, ať me nechají a řeší si to sami...on ze me miluje..co tím chci říct: u mne bych milenku neřešila, ale řešila bych jeho a nás vztah. Ten první rok mi psal, jak me miluje apod. A já nic, neutrál a bylo mi nepříjemné, ze ona ví, kde pracuji, jak vypadám apod., plus mne všude prezentovala, ze jsem rozvracecka rodiny...ano, po nějaké době jsem udělala chybu, ale poučila jsem se a nikdy více! Takže nemusí platit, ze když jednou, tak vždy... S dětmi je to pak ještě jinak.. PS: někdo tu psal, ze v okolí neví o nevěrach: múzou byt a nemusí, ale pokud jsou, tak myslíte, ze o nich víte? To neni téma k chlubeni.
V tomto případě bych šla od toho..

marion2017
23. říj 2016

S ženáci místo ženách a smaly místo staly😌

beisis
23. říj 2016

Dřív jsem taky myslela, že bych nevěru neodpustila, ale jednou jsem se zamilovala tak, že i když chlap odešel k jiné a semnou chodil spát a oblbovat mě, že se vrátí a že mu chybíme atd já mu věřila. Teda asi půl roku. Nejhorší na tom bylo, že o mě věděla jeho milenka, že semnou spí pak už jeho přítelkyně a já byla milenka. Když se mi otevřely oči, tak jsem dospěla do názoru, že jim to přeju a že jsem byla blbá a zamilovaná. Jak jsem si to představovala dál? A hlavně, jak bych mu mohla znova věřit? Každý máme někoho s kým tohle zažila. Já narazila na Patrika, který se vlastně ani Patrik nejmenoval, ale měl úžasné charisma a hlavně dokázal oblbnout lidi. A já mu na to skočila. Nejsem naivní už vim, že mě zřejmě podváděl víckrát jen já vždy byla ta dostupná ke které se mohl vrátit 🙂 Myslím, že teď už bych na to koukala taky jinak. Vážím si sebe a nejsem hadr pro chlapa, který si neváží toho co má doma a je věčně nespokojený proto všechno hledá jinde 🙂 Už bych neuvěřila sladkým řečem. Jsem radši pro důkazy místo slibů 🙂

zuzineckah
25. říj 2016

@killi tak jistě, že jsme každá jiná. A na tohle prostě svůj názor nikdy nezměním, nicméně to neznamená, že to nemůže fungovat👍🏼 Vy jste zjevně příkladem, že může. Já jsem v takové situaci byla dvakrát (nevěra) - jednou to bylo v čase puberty, kdy na ní ztroskotává mnoho vztahů, ale v takovém věku se snad dá ještě pochopit a dnes už na to vzpomínám s úsměvem, i když tehdy jsem to taky utnula. Podruhé to bylo mnohem horší... A vím, že bych tak jednala znova, i když mám děti tři. Nicméně tahle představa je pro mě ve vztahu k manželovi naprosto sci-fi 😀 I po 11 letech z něj mám motýle v břiše a vím, že tohle jiskření je vzájemné. Nějak si nedovedu vybavit důvod, co by ho mělo k nevěře vést.

@markyzka84 já za svého muže ruku do ohně dám. Ať to zní jakkoliv naivně. Nevím co jednou bude, ale jsem si naprosto jistá, že vím co bylo posledních 11 let a co je dnes.

markyzka84
25. říj 2016

@zuzineckah tak to je bezva ze se takove najdou 😎 😎 😎 😎 😎

ale jo kdyz je chlap nevzhledny nebo nemovity tak to riziko je vyrazne nizsi ... (prosim Vás tim nesmeruji na Vás)

markyzka84
25. říj 2016

Jinak ja ze sve zkusenosti musim rict ze pokud milenka kope v barvach muze ktery podvadi /přítelkyni/manželku tak manzelka nemá sanci nic zjistit. Tak to proste je. Navíc jako bonus pokud za chlapem stoji i kamarádi je takzka neprustrelný.

Já to vedet musim. Byla jsem na te strane milenky ..( nechci aby mne tu nekdo krizoval, ale ja si chtela uzivat a byl to muj ex... proste v tomto jsme si vyhovovali a to pomerne dlouho rekla bych par let asi tak cca 5...) Bylo nam fajn( já nikdy nepodvadela, v dobe kdy jsem si uzivala jsem enchtela mit zadne vztahy ... mela jsem ho vzdy po ruce a vyuzivala jenom kladu tohoto pomeru.. doted jsou z nas kamaáradi dokonce ho zna i muj manzel ) Mimochodem jeho manzelství fungovalo tak dobre dik tomu ze jsem byla nebo jsem tomu trochu prispela ... nic mene po tom co jsem se chtela usadit a nasla jsem si tehdy meho ted uz manzela jsem tento pomer prehodnotila na vztah kamarádsky a jeho manzeltví se po kratke dobe rozpadlo nic mene manzelka nemela ani páru

marketa137
25. říj 2016

@guinevra93 tak spíš si řekni co chceš Ty? jak se koukáš na nevěru? n tě nevěrný je a jestli s nim spíš bez kondomu tak riskuješ strašně moc. Pokud by nebyla tahle bude jiná, on asi věrný být neumí tak dle toho se rozhodni. Chce celý život řešit jeho avantýry, úbytek financí pro milenky, jednou možná pro nemanželské dítě? on to ani extra neskrývý takže je mu fuk jestli na to přijdeš 😖

zuzineckah
25. říj 2016

@markyzka84 nejsem vztahovačná, bez obav 🙂 a nejspíš to tak při omezenějších mozkových kapacitách bude...
Nicméně manžela se netýká ani jedno ani druhé. Vzhledově je "normální", žádný vystajlovaný seladon, ale ani usedlí tatík. Je bývalý profesionální sportovec. Co se peněz týče, tak je určitě nadprůměrný. Já jsem ale přesvědčená, že vzhled či peníze jsou úplně jedno pokud má chlap hlavu na krku, ne proto, aby mu nepršelo do krku, ale proto, by přemýšlel 😉 Má prostě srovnané priority.
V neposlední řadě, žena je ta, kdo má jeho chování obrovský vliv... Když je doma po všech stránkách spokojený (nemám na mysli jen sex, nebo plné hrnce), nemá potřebu hledat jinde...

sisinka74
25. říj 2016

@zuzineckah no, nemůžu souhlasit s posledním odstavcem 😀

zuzineckah
25. říj 2016

@sisinka74 ano, já vím, že ne u všech chlapů to tak je, sama jsem pár stránek zpátky psala, že jsou tací u kterých může být žena klonem Moniky Bellucci kříženým s hospodyňkou roku a stejně si půjdou vrznout jinde.
Ale ten poslední odstavec se vztahuje k těm, co používají mozek a mají srovnané priority, o kterých jsem psala 🙂 U těch to funguje. Jen jsem to asi měla napsat hned k tomu, aby to bylo správně pochopeno.

bibam
26. říj 2016

Prosíém Tě, tento chla p Tě stajně dříve, nebo později opustí, tak od něho běž, dkud jsi mladá

candat
26. říj 2016

No jak to tak čtu, tady nejde ani tak o tu nevěru, ale o strach ze ztrát výhod plynoucích z tohoto vztahu.

markyzka84
4. lis 2016

@zuzineckah neni to o potrebe hledat jinde... staci ze nejake sikovne padne proste do hlavy .. a chlapa dostane pokud bude vyckavat a prasit cesticku neverim ze chlap nepodlehne ... zadne manzelství neni idilicke a staci jednou mensi hadka 🙂 a nahodny stret s danou osobou a ona nevera je hned ... nerikam muze jit o jen jednou a pak nic ale jde mi to gro... no ja za zadneho chlapa ruku do ohne nedam 🙂 myslim že ruzove bryle nenosim... jako u pak partneru se domnívam že nezahli 🙂 ale ze bych to tvrdila jako fakt vubec.

zuzineckah
4. lis 2016

@markyzka84 za svého muže klidně ruku do ohně dám. Co bude do budoucna samozřejmě nevím 😉 Ale vím s kým žiju a když už bych to hnala do extrému, tak není těžké si spočítat, kolik času mu zbývá mezi práci a rodinou - žádný 😉 A navíc nepatřím zrovna mezi ženy, které by si nevšimly, že se něco děje...

markyzka84
4. lis 2016

@zuzineckah nám osobne stacila pasuza na obed 😎

zuzineckah
4. lis 2016

@markyzka84 v takovém případě není o co stát 😉 a druhá věc - nevěřím, že chytrá žena nepřijde na to, že si chlap v rámci obědu nevrznul jinde, to musí být buď úplně blbá nebo lhostejná 😉 Problém je, že mnoho žen to vědět nechce i když tuší... je jednodušší strčit hlavu do písku "protože rodina"...

markyzka84
4. lis 2016

@zuzineckah každý je jiny a kazdy preferuje neco me osobne nejake dlouhe postelove cosi nenaplnuje... tim padem takto.. ale nic mene jak rikam jeho manzelka nemela ani ponetí -ani nemohla.Moc jsem chtela aby jim to klapalo. A přeji mu stale štěstícko...
Jinak mocsum rict že ani jeden z techto tri mých stalych byvalých milců nebyli bych rekla bezcharakterní krysy. Vubec ale to zivočišno je nekdy holt pudové. No abych to sečetla at si mysli kdo chce co chce kdyz to chce tak to jde.. A rozhodne musim rict ze jsme probirali spolu i manzelske situace takze mam slusnou predstavu co doma bylo a musim rict ze tedy si vubec nestezoval a naopak manzelku mel moc rád ... Dokonce jsme ji spolu vybrali i kytku ja nevim snad do nemocnice kdyz byla nebo tak jezis nevim uz je to 12 let ...Je to mozna divné ale ja teda na to mám jiny pohled protoze jsem zazila sve situace poznala mnoho lidi 🙂

Ale jinak všem holky přeji verne manžele 😕 😎

zuzineckah
4. lis 2016

@markyzka84 ty si vlastne strašne hodná holka s pevným charakterem a pan samozrejme taky... 👌😎
No nic... možná to takhle někde funguje, ale opravdu ne každý chlap je zvířátko,kterému stačí naznačit, že je vjezd povolen na zatroubení a hurá na to🅿👌nicméně chápu, že z tvé perspektivy tomůže znít jako uplné sci-fi ✌😉

Strana
z6