icon

Nevěřím mu a naši syna nezajímá. Mám odejít?

chlapecektehu
18. led 2022

Mám problém a potřebuji poradit. Jsme s přítelem spolu už skoro 3 roky. Začátky naše vztahu byly dost krušné hodně jsme se hádali on furt čuměl v mojí přítomnosti na ženský a hodně si s ženskými psal i přes to že jsem si to nepřála protože to nebyly normální konverzace ale hodně mě pomlouval a stěžoval si jakej je vlastně chudáček a kde si co si.... Potom co si zrušil všechny sociální sítě se to tak nějak trochu uklidnilo ale stejně pořád nechával oči na jiných a mě to rvalo srdce myslela jsem si že pro něho nejsem dost dobrá když se furt po někom kouká 😏
Řekněme že tohle všechno se po roce tak nějak ustálilo a pochopil že se to prostě nedělá a že mě se to nelíbí.
Ale přece jenom furt byl jeden problém a to lhaní.. lhal mi a lže mi do dnes. Někdy to jsou hlouposti ale někdy to jsou i dost vážné věci jako například že třeba 4x nezaplatil mobil. Dneska máme 3 týdenního chlapečka a můžu říct že se to všechno zhoršilo... O malýho nemá absolutně žádný zájem při tom jsme chtěli miminko oba dva a hodně. Vždycky přijde dom z práce a jediný co udělá je to že dá malýmu pusu a si vezme mobil a čumí do něho zbytek dne.. jsem na všechno sama s ničím mi nepomůže když chci aby mi s něčím doma pomohl tak jediný co slyším Joo udělám to potom nebo mám čas. Strašně mě to štve začínám se dostávat i do poporodních depresích a myslím si že to je kvůli němu. Teď nedávno byl v hospodě a furt se tam kolem něj motala jedna ženská od nich z firmy před 14 dny mi ještě tvrdil jak se s ní ani nebavil a včera z něho vylezlo to jak si týkají kde si co. Při tom je to 50 léta ženská která na firmě roztahuje nohy 😣. Furt mi tvrdil jak jenom se bavili o Šimonkovi který mimochodem v té době ještě nebyl ani na světě tak že se neměli v podstatě ani o čem bavit. No prostě mu nevěřím a myslím si že s ní taky něco měl..
Je to čím dál horší prostě nevím co mám dělat už hodněkrát jsem se s ním chtěla rozejít ale vždycky mě ukecal a teď mám s tou chutí se sbalit a jít za rodiči s malým ... Je zadlužený udělá si další dluhy lže mi bůh ví co dělá s ženskými a nejhorší je že ho absolutně nezajímá ten malej.. a ještě ke všemu je sobecký myslí jenom na sebe jako například když malej spí co po celým dnů nemohl usnout tak on dojde a schválně ho vzbudí protože jenom on chce . Nebo mi už tři týdny kupuje poporodní pás a stále ho nemám 🙄 tak co si myslíte MMA od něho odejít nebo s ním zůstat a PS už jsem mu hodněkrát domlouvala a k ničemu to nebylo.
😏

Strana
z3
orisek56
18. led 2022

Já mám taky deti a manželství s jediným a prvním mužem a to po všech stránkách (když odmyslíme platonické školní lásky) a funguje nám to nad očekávání už 10 let, jsme spolu rádi a šťastní, vtom to zase tak nebude. Vy jste sto ale podle mě uspechali co se týče dítěte, zřejmě jste oba ještě nedozrali a nezjistili co pro každého z vás je důležité. Ani jeden jste neměly usazené priority, ani emoce a hned jste si uvrtli dítě. To je hodně velký závazek do tak vrtkaveho vztahu, vlastně ten největší vůbec. Chlapa nezměnis samozřejmě, ten může jen v určitých věcech dozrát, ale jádro nikoliv a to dost často bývá zásadní, formuje se už v dětství a dospívání a to jak a v čem vyrůstal, tak to bude prak stejně přenášet dál ve svém životě. Co ti řadit. Buď odejdi nebo zůstaň. Ono chtít, aby vás rozsoudili cizí lidé na internetu je taky trochu dětinskost. To si musíte urovnat sami. Teďka pozdě bicha honit, začni formovat budoucnost co a jak chceš a co a jak chce on a co jste ochotný nebo nejste postoupit či nepodstoupit.

mimi1004
18. led 2022

Začala bych se ohlížet po lepším tatínkovi. Myslet si, že dítě chlapa změní je hodně naivní. Vrať se k rodičům, domluv si s přítelem, jak a jestli se chce starat, navštiv OSPOD, zjisti si, na co budeš mít jako samoživitelka nárok. A až si najdeš nového chlapa, sakra přemýšlej, jestli je vhodný kandidát na tatínka.

kacenka1111
18. led 2022

@mimi1004 najde druhého a.z velké lásky si udělá další dítě po půl roce....to nechces

bara88
18. led 2022

@kacenka1111 ty máš co mluvit🙂

kacenka1111
18. led 2022

@bara88 hele, krava 🙂

kacenka1111
18. led 2022

@bara88 a miláčku, já.mam všechny tři s jedním 🙂

journals
18. led 2022

@mimi1004 ja myslim, ze hledani noveho tatinka fakt neni na poradu dne

mimco
18. led 2022

@kacenka1111 👍😂

bara88
18. led 2022

@kacenka1111 hele s kolika chlapama nás děti je mi jedno ale vím co si tady psala a že komentujes takto takovou kz mě fakt rozesmalo🙂

kacenka1111
18. led 2022

@bara88 tak si to užij, dneska s tebou ztrácet čas nebudu krásná princezno 🙂 užívej dne 🙂

chlapecektehu
autor
18. led 2022

@kacenka1111 jojo už teď bych si udělala další dítě 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ to fakt ani omylem 😅

mimi1004
18. led 2022

@kacenka1111
@journals Holky, nemyslím samozřejmě, aby si hned pořizovala další dítě 🤣 Ale našla si chlapa pro život a ne toto 😉

michaela_2
18. led 2022

Nečetla jsem odpovědi.
Můj názor je, že u 3 týdenního miminka, ještě nelze objektivně říct, že na nej tatínek kašle. Některé maminky mají v tomto období těžké deprese, o miminko se postarat nedokážou a také o nich nereknes, ze na nej posléze nemají nárok 🙂
Také je možne - můj názor - že jeho chování z dřívějška, hodně ovlivnilo tvůj aktuální přístup k němu. Protože ptát se ho, o čem se s kým bavil, to je taky trochu zvláštní 🙂) ale nechci být nějak striktní, je dost možne, ze k zarleni mas důvod. A nebo taky nemáš.
Hele, odejít můžeš vždycky. Dala bych tomu ještě par týdnu čas 🙂 užívej si malého, je to klišé - ale uteče to jako blázen a on už nikdy nebude takhle maličký.
Dej šanci sobě i partnerovi, ať si na tu novou roli zvyknete.
Jeho chování sice není ideálni, ale na změny a řešení bude vždy prostor.
To co píšeš mi nepřijde zas tak alarmující, abych si kvůli tomu kazila sestinedeli 🙂

orisek56
18. led 2022

@michaela_2 přesně tak. Já jsem teď třetí dceru skoro ignorovala 2 měsíce. Jen jsem ležela a trápila se zdravím, taky jsem si vypěstovala depku

cikitkapb
18. led 2022

Absolutně ignoruju kolik ti je, i když jsem to někde v diskuzi zahlédla. Je nepodstatný kolikátej návštěvník tvýho pelechu to je. Vypsala jsi vlastně všechno špatný, co ti na něm vadilo ještě před dítětem. A ruku na srdce, nejsou to zrovna zanedbatelný maličkosti, nad kterýma člověk mávne rukou. Jako třeba, že nerad chodí za kulturou (na to můžeš mít kamarádky), nebo že pije moc kafe. Byl to debil před dítětem, takže myslet si, že s dítětem přestane být debilem, je prostě naivní, bez ohledu na věk. Zaplatila jsi zbytečně vysokou cenu za tuhle zkušenost. Ale stalo se, a může ti být útěchou, že fakt nejsi první, a bohužel ani poslední, se stejně blbou myšlenkou, že s dítětem se něco zlepší (ať už vztah partnerský, nebo partner). Teď se prostě rozmysli, jestli ho máš ráda, a chceš s ním to dítě i vychovat. Protože jestli ho ráda nemáš, tak s ním hlavně nezůstávej kvůli dítěti. To je další blbá myšlenka. Pokud se rozhodneš odejít tak si rozmysli kam půjdete, zařiď si vše potřebné a klidně začni zpátky u rodičů, když tě k sobě vezmou (na to ale nespoléhej). A domluv se s frajerem na alimentech.

fyii
18. led 2022

@chlapecektehu tak jsem si precetla zdejsi komentare..jste mladi, ty po porodu, dej tomu jeste cas nez zacnes borit mosty, to dite za to stoji. Kazdy chlap se s prichodem miimina zmeni, nekdo k lepsimu, nekdo k horsimu. Tobe pracuji hormony. Na me pusobis jako zarlivka, tak treba by bylo taky dobry ubrat a nestihat ho, na koho se podiva atd. Jste mladi, ale zase ne 15 ti leti pubertaci. Chteli jste mimino, budte stastni ze ho mate a dle toho se chovejte jako dva zodpovedni rodice. Kdyz to nepujde, res to, ale dej tomu sanci. Odejit muzes vzdycky, ale jednoduche to urcitecne bude.

chlapecektehu
autor
18. led 2022

@fyii jo žárlivá jsem a mám k tomu svoje důvody.. nepotřebuji to tady rozebírat dál...
A ano hormony určitě pracují komu taky ne že?
Šanci tomu můžu dát ale nevím jestli to k něčemu povede 😏 jediný co bych ještě chtěla vyzkoušet třeba nějakou fakt tu poradnu

chlapecektehu
autor
18. led 2022

@michaela_2 tak ideálně moje představa je ta že by se snažil třeba sám od sebe například si malýho vzal a zkusil ho přebalit nebo že by ho třeba zkusil vykoupat klidně u něho budu a pomůžu mu ale aspoň náznak té snahy víš.
A ani žárlím a ano žárlím hodně ale ono se taky není čemu divit on mi do mobilu může čumět ale on mi neukáže ani jednu zprávu to taky není úplně normální 🤷🏻‍♀️
No uvidíme jak to dopadne třeba se vzpamatuje a bude to lepší ale to teď nemůžu nikomu slíbit ani říct na 100 %

lotosek
18. led 2022

Jaký náznak snahy? Odpoledne mu oznámíš - Bolí mě záda, nemůžu se moc ohýbat, koupat budeš ty, tatínku.
On se k tomu očividně nehrne, tak ho holt zapojíš takto ty. Ale co nejdříve. Je to taky jeho dítě. Nebo ty se nechceš večer v klidu navečeřet, zatímco bude tatínek koupat?

michaela666
18. led 2022

@chlapecektehu Nechci se ho nijak zastávat, ale s tím zájmem o miminko to tak má na začátku spousta chlapů. Je na tobě abys ho do péče zapojila. Takže ty potřebuješ sprchu, najíst se zrovna když malý pláče a táto starej se.
Můj muž se třeba ze začátku hrozně bál malou chovat nebo přebalit. Prvních pár dní stál vedle mě a díval se, ale sám to zkusit nechtěl. Až když já byla ve sprše a bylo potřeba vyměnit plínu, sebral odvahu a udělal to aby neplakala než přijdu...Zkus ho zaúkolovat a uvidíš jak se k tomu postaví.

sorboni30
18. led 2022

@chlapecektehu zustat s chlapem který ma dluhy,kasle na tebe a resi jen mobil..? To je sebevražda. Já bych odešla k mamce, zjistovala jak bez tebe funguje..pak si s nim casem sedla, promluvila co dál a bud se vratila nebo rozesla. Ted potřebuješ pomoct a zklidnit. To najdes u mamky.. jak budes psychicky ok můžeš řešit dál...

chlapecektehu
autor
19. led 2022

@lotosek právě že třeba chci

levandule_k
20. led 2022

@chlapecektehu Žárlivost je zabiják vztahu, žárlivé scény jsou strašně otravné a defacto jimi ženeš svého přítele do náručí jiné. Když ti bude chtít zahnout, zahne ti. Neuhlídáš to. Žárlivost značí tvoje nízké sebevědomí a nedůvěru ve váš vztah.

Pokud chceš, aby chlap něco dělal, musíš ho o to požádat - slušně požádat, ne se k němu chovat jako bachař ve vězení. Chlapům většinou nedojde, že něco mají dělat. Navíc ten tvůj je ještě mladý, tak se musí spoustu věcí naučit.

Pokud do manželské poradny jít nechce, jdi tam sama, protože sama potřebuješ v některých věcech dozrát.

daniiiicka
21. led 2022

@chlapecektehu ahoj upřímně tě chápu něco podobného jsem měla ale ještě horší on mi sice lhal ale když jsem na to přišla tak to svedl na mě že já můžu zato že mě podvedl a tak. No zktatim to vydržela jsem to 9let pořád jsem se snažila to zachránit kvuly malýmu aby jsme byli rodina. Taky o něj neměl vůbec zájem až když malýmu byli 4 tak začal stim že by mohl být samostatný a sice jsem koukala že se mu najednou věnuje ale bohužel stilem že když si třeba Málej krknul u jídla tak jo bouchnul do hlavy což jsem hned ho serval a zakrocila ale pak začal na malyho tlačit aby dělal tohle a tohle a tak aby vše dělal sám jako by byl už 10lety.a teď je pryč půl roku odstěhovala se že chce jinou rodinu což mě ranilo ale to horší teprve přišlo když najednou má zájem o malyho chce ho do péče přitom vím že se o něj nepostara jeho hlídání je dát malýmu mobyl a hlavně ať jemu dá pokoj. A když to vezmu spatecne tak bych ráda vrátila čas a když před porodem poprvé zahnul tak bych ho zpátky nebrala, Malej by ho nepoznal a měl by třeba lepší život s někým kdo by měl onej zájem jako já a teď by byl malý v pohodě. Takže na tvým místě bych šla od něj nezmění se bude to ještě horší a doplatí na to ty i dítě.

mimco
Autor odpověď smazal
chlapecektehu
autor
21. led 2022

@daniiiicka noo koukám že jsi to měla teda taky pěkně těžký. To že jsi ten vztah vás chtěla zachránit tomu taky rozumím. A jak jsi přišla na to že tě podvedl jestli se můžu zeptat a nevadí ti to?
Každopádně to byl pěknej podraz od něho 😒 já kdybych měla fakt důkaz 100% že mi zahnul tak bych mu to neodpustila protože když to udělá jednou udělá to klidně po druhé 🤷🏻‍♀️

daniiiicka
24. led 2022

@chlapecektehu když po prvé odešel před porodem tak začali kamarádi mluvit, ne jenom že mi tajil peníze ze je zadluženéj a ještě že hraje bedny a nakonec jsem se dozvěděla tolik věcí že jsem udělala něco co mě nikdy nenapadlo vlezla jsem mu na fb a dost jsem se divila že si psal s dost holkama do téhle doby jich za ty roky bylo 67kterym posílal své nahé fotky, psal jak je miluje atd, nakonec ta jedna mi i psala a tvrdila že to byl jen sex a že dal sním můžu být jako protrpela jsem si hodně škoda že jsem v té době nebyla tak silná a přesto že mi tvrdí že mě podvedl jenom jednou což pronej je jenom že sní spal, několikrát, ale pro mě to bylo i to psaní a různé praktiky jako mazlení atd. A vždy nakonec dokázal abych věřila tomu že za to můžu já. Momentálně se snažím myslet na malyho i když mi strašně ublížil a na malyho kaslal tak jsem chtěla aby Málej měl otce a teď když je Málej starší tak najednou má zájem ale spíš si myslím že mi chce jenom ublížit rprpotoze když je s malým tak si ho vůbec nevšímá ani se nestará ještě že je u babičky že když je sním tak jeho babička dá malýmu na jist a děda mu ukazuje zvířátka. Jednou jsem mohla už od něj odejít ale dostal strach ze už nemá ve mě jistota a začal slibovat svadbu a že mě miluje a že se změní a já zase podlehla a když jsem zase dělala ústupky v tom co mu vadí a začala jsem mu věřit tak se zbali a odešel. Takže teď mám zlomené srdce vložila jsem hrozně moc síly, citu, lásky, času vztahu, do kterého on nic nedal a vzdal se ho. A já teď nevím co mám dělat, bojím se začít něco nového a bojím se být sama, bojím se že mi vezme malyho, opravdu si říkám vše by bylo jinak kdyby mi tehdy někdo řekl že si prožil něco podobného a že se nezmění.

Strana
z3