icon

Nevím co se děje s přítelem - mám volat na policii?

lenikarna
19. dub 2019

Ahoj, nevím co mam dělat,. Přítel včera v 5odpo. Odjel autem údajně wa kamarádem a pak se mi naposledy ozval v 10 večer že za chvíli jede domů od té doby ma vypnutý telefon a ještě není doma. Obvolala jsem ze zoufalství všechny nemocnice nikde není ani u známých a kolegové o něm taky neví. Občas se stalo že na noc nepřišel ale vždy byl do 7ráno doma. Mam volat policii nebo ještě čekat nevím

Strana
z3
hlasimse
20. dub 2019

Tak já si třeba neumím představit, že by chlap byl noc a den nezvěstný a třeba tázajícím dětem muset říct, že vůbec nevím, kam tatínek šel. Co kdyby ho potřebovala?

zahodila
21. dub 2019

@la_amanita Za svobodna mi bylo celkem jedno, kdy partner přišel, i když kdyby se ozval az v sedm večer, tak by ho hledala celá rodina. Ale otec od rodiny? Kdo se podle něj celou tu dobu staral o dítě?? Co by asi řekl na to, kdyby mu to udělala ta žena?

la_amanita
21. dub 2019

Ze šíleného strachu nikdo nepotratí. A o ten tady nejde, ten bude pořád existovat i v éře mobilů. Jde o ty "vyspělé" reakce diskutérek, které jsou vyloženě manipulativni a detinske. Ale od partnerů takové ženy očekávají, že se budou chovat dle jejich představ, bez nároku na velké i malé chyby.

gruyerre
21. dub 2019

@la_amanita Očividně o tom nevíš nic, pouze si hraješ na odborníci. Já ale vím, že ze strachu se potratit nebo předčasně porodit dá. Píšeš, že máme nevyspele reakce. Mně spíš ty tvoje reakce připadají na úrovni rozmazleného pubescenta.

luciebx
21. dub 2019

@la_amanita njn když u vás doma na vás zatím čeká pouze televize tak proč spěchat domu co. To ze je tobě jedno kde se vyskytuje tvoje polovička a jemu je jedno kde si ty a jeden k druhému nemáte očividně žádnou zodpovědnost to ze se doma neukážete 24 hodin a nedáte jeden druhému o sobě vědět opravdu NORMÁLNÍ není. Tazatelka mají spolu dítě -druhé na cestě a tam už sakra velká zodpovědnost je pokud ne k partnerce tak k ten dětem určitě. Co kdyby se něco stalo a ona musela do nemocnice. Co s dětmi?! Ty woe tvoje myšlení mi naháni husi kůži když si přectavim ze si jen tak vypadneš od svého dítěte a chlapovi o sobě 2 dny nedáš vědět a pořad si budeš myslet ze tvoje chování je naprosto normální. NENI

hlasimse
21. dub 2019

@la_amanita ona se určitá "šlechetnost" bohužel moc nevyplácí. Zkrátka jaký si to udeláš, takový to máš.

malinkaelinka
21. dub 2019

@la_amanita psychický stav matky má zcela zásadní vliv na vývoj dítěte... ano stres, vypětí, dlouhodobá psychická nepohoda - to vše může poškodit plod a vést až k předčasnému porodu/potratu. Každý (nebo skoro každý) gynekolog říká čerstvě těhotným, ať jsou hlavně v pohodě a v klidu 🙂 zkus si o tom něco přečíst 🙂 Možná, že některé reakce jsou přehnané, ale na přehnanou situaci, přehnané reakce. Kdyby mi manžel napsal, že odněkud jede, pak byl nedostupný a 20 hodin nesehnatelny, umirala bych strachy. První co by mě napadlo - že měl nehodu a přijde mi ta úvaha celkem logická. A takhle zbytečně strašit své blízké mi nepřijde zrovna fajn. Ať jde o partnerku nebo třeba rodiče. Svoboda ve vztahu musí nějaká být, ale vocamcad pocamcad. Kdyby napsal, jsem u kámoše, parime hry, oukej. Ale výmluvy na režim letadlo - to se jen tak samo nespusti...

biedronka10
21. dub 2019

@luciebx moje rec. Tak nejak jsem myslela i ja tu svou "detinskou" odpoved. A ono je fakt dohaje rozdil byt bezdetnym clovekem v paru, nebo uz rodicem. To jsou dva uplne jiny levly. A taky co se tyce ucty k tomu druhymu. Tak bud s nim jsem a dam mu o sobe vedet, aniz bych to povazovala za hlaseni sve polohy cetnikovi a nebo si na vztah jen hraju a pak je to pokrytecke, pokud je mi jedno kde ten druhy je, nebo ja se ani neozvu.

urtica
21. dub 2019

@la_amanita Nevím no, tohle už snad není ani o partnerských vztazích ale o základní slušnosti mezi lidmi. Stejně jako partnerovi, dám vědět i kamarádce, kolegyni, babičce, že nepřijdu, nebo přijdu pozdě - pokud jsme se na něčem domluvili a nemohu to splnit...

marcicek84
21. dub 2019

No jo tak přítel je zrovna ten nespolehlivej typ,to jsou takoví ti trápiči ženských,jiné to s ním nikdy nebude...no a mít s takovým typem 2 děti,co teď s tím,že jo,ano vynadat a dát mu to sežrat,ale stejně příště provede zase něco jinýho...Taky jsem s takových chlapem mohla být,ale nedala bych to psychihicky,zničilo by mě to,ta nespolehlivost,neuskutečněné sliby a jiné vzdušné zámky tak jsem jednou řekla takhle už ne,přijď až na vztah budeš pripravenej,ano mota se kolem mě už snad 20 let a je to s ním pořád stejný,tak si říkám,ještě že s ním už dávno nejsem,už bych musela být utrápená...

ariadna12
22. dub 2019

@la_amanita ale potrati.....

rajecka
23. dub 2019

A tak to je snad jasný, že je v tom ženská, imaginární kamarád, o kterém nic nevíš, 20h režim letadlo....... A ty obvoláváš nemocnice 🙂 Vys*at se na něj.

marcicek84
23. dub 2019

Hele já bych zase soudy nedělala, ano může v tom být ženská, ale taky mohl být tak na kaši že nevěděl na co v tom tel. klikal...zas ona s ním má 2 děti, takže určitě ted se od něj odtrhnout a třeba jestli je dobrej táta aspoň, no byla bych opatrná na jakékoli soudy, jo čouda to bych mu dala, ale takového chlapa předělat prostě nikdy nepůjde, zas můž emít jiná pozitiva, ale to si musí zakladatelka zhodnotit sama...

vironeka
23. dub 2019

Takže psal, že jede domů, v tu chvíli ani zmínka, že je jinde, než měl podle historky po příchodu být. A mezi tím je další den pryč, kdy si nevšiml, že je v režimu letadlo. Má tu zprávu alespoň v telefonu, neodeslanou?
Netroufnu odhadovat, co kde dělal, nevím, nakolik mu to pálí nebo jak moc má v paži, co ty si myslíš nebo cítíš. V první chvíli jsem si pomyslela, že tě chtěl opustit a tak jel ke kámošovi a objeví se jen pro tašky, ale tohle je taky solidní mazec. Připomíná mi to takový to "dám si ještě pivo" , pak "kluci mne ještě přemluvili na další", potom sms o třetím a pak už někde leží zpitej do němoty. Ale proč by tohle neřekl, kdyby se jen opil... /pokud nebyl na léčení a neslíbil ti, že už nebude pít/. Fakt divný. Ženská se mi nezdá jiná, to by musel bejt skutečně blbej nebo mít na háku tvý pocity, že by si nezajistil adekvátně dlouhé alibi...

ivuse20
22. kvě 2019

@la_amanita máš pravdu v tom, že ženský v hodně diskuzích píšou o rozchodech. Nicméně zde se musím přiklonit k tomu, že režim letadlo se sám nespustí. Neodeslana zpráva to hlásí, že se zpráva neodeslala.
I můj bývalý mi hlásí kde je, proč se zdržel a kde je. Změny plánu apod. A nemusí. (Ještě stále spolu bydlíme)

Buď napíšu že jedu, nebo že nevím v kolik se vrátím. Nechci opickovat co tu psaly děvčata, ale tohle je opravdu chování nedospělého jedince.

A zase bych to nesrovnavala s tvým vztahem. Vy co určitě máte také nastavené jinak.

Strana
z3