Nevlastní děti a péče o ně. Poraďte prosím

vajdelinka
12. led 2017

Dobrý den,dostala jsem se do zvlaštní situace našla jsem si partnera který má 6letou holčičku.Když jsme se poznávali malá byla uplně v pohodě byla ve střídavé péči a ten týden u nás byl super.Najednou se to začalo měnit chtěla už jen mě jako tetu na tátu skoro zapomínala a pak chtěla neustále k mamince.Musím napsat že maminka žije s další ženou a mají dost uvolněnou výchovu.Tak že po bojích kdy malá plakala atd...jsme se rozhodli že ji mamince necháme a bude k nám jezdít jen jednou za 14 dní.Jen netuším jestli je to správně jestli jsme někde neudělali chybu že jsme ji tam nechali i když víme že ta holka tam nebude mít žádný řád .

nika82
12. led 2017

ja by som sa poradila s detskou psychologickou

lv
12. led 2017

Možná právě rozpor mezi výchovou, pravidly, nejistotou pro holčičku je důvodem, proč najednou. Nebo se nechce o tátu dělit, s tebou.
Jako první by si měl sednout otec s matkou, probrat to.

vajdelinka
autor
12. led 2017

Spatně asi napsané ale ona chce mne(tetu) ne otce.Ona nechce kvůli otci ne kvůli mě.Jasně že tam se i líbí víc když si může dělat co chce ale není to to špatný?

andelka
12. led 2017

Též bych se šla poradit.

lv
12. led 2017

Aha.. napadá mě, jestli neslyší pomluvy celého mužského pokolení..

vajdelinka
autor
12. led 2017

Tak to mě nenapadlo ale když o tom přemýšlím je to hodně možné.

martulka6188
12. led 2017

Taky mě napadlo, jestli nemá problém přijmout mužský element...

vajdelinka
autor
12. led 2017

No asi ji ty Chlapy dělají problém ona si totiž myslí že žít se ženou je naprosto v pořádku a tak to má být jen to ještě všichni lidi nepochopili a tak se musí čekat než jim to dojde.

lv
12. led 2017

Tak

lv
12. led 2017

Tak ono žít se ženou JE v pořádku, byť to preferuje méně lidí, než heterosexuální pár.

korin
12. led 2017

Moje lesbické kamarádky vychovávají dceru (4 roky) a ta má v plánu se v dospělosti vdát za muže. Mužů se nebojí, nemá s nimi problém. Je otázka, jak k tomu přistupují mámy holčičky, které se týká dotaz zakladatelky, jestli si přes ni něco neřeší (ať už ve vztahu k mužům nebo k bývalému partnerovi). Ale taky to může být jen období...

soyevita
12. led 2017

Moje dcera to měla stejně.Tetu měla raději než tátu a proč?
Protože ona ji od malička krmila,koupala,česala,uspávala a hrála si s ní.Táta byl na vedlejší koleji.Neměla by se chyba hledat taky i u něj.Kolik času věnuje denně dceři?Víc než Ty a co kolem ní obstarává?
Co to vyřešilo,že jste ze střídavky přešli na 1x za 14dní?
Děti ve mění,co bylo v pořádku před tím,nemusí být teď?
A co je to uvolněná výchova??