icon

Nevšední žádosti snoubence. Je to normální?

hotblood
6. říj 2021

Dobrý den, jdu sem trochu s netradičním příběhem a zároveň dotazem. S přítelem jsme měli 6.6.tohoto roku. Naše první výročí od prvního rande. Nicméně na dovolené mě požádal o ruku. To by mi ani tak nevadilo, jako spíš to, co se postupně začíná u něj objevovat a mě to znepokojuje. (Nutno podotknout, že jsem těhotná) a již mám z předchozího vztahu syna, ale to není teď důležité. Jedná se mi o to, že se u něj stupně ukazují divné věci, co chce po mě. Teď přijde ta část, pro někoho divná, nechutná, intimní. Možná by se našlo i více výrazů. K věci. Žádá si u mě čím dál častěji, abych ho holila. (A ne nemyslím zrovna obličej) potom kolikrát chce, abych mu dělala dobře stylem že mu strkám gumovýho kámoše do zadku a on se tím prostě uspokojí (rozumíme si doufám..) Než jsem otěhotněla, tak jsem měli problém ze sexem, že kolikrát mělo k němu dojít (vyvrcholení) tak prostě nic. I k otěhotnění pomohla zázračná modrá pilule. Přišlo mi, jako bych ho nijak nepřitahovala nebo co. Prostě mi to prošlo divný, ale pak jsme otěhotněla a já přestala mít chuť na sex. Po sléze mi to stejně doktorka zakázala. Skrz placentu nízko a ve předu. A jako třešinka na dortu, tak začal nosit pánské tanga. Tak se chci zeptat. Je to vůbec normální. Mě už i donutilo se ho zeptat zda není třeba bisexuál, ale on mě ubezpečuje, že je heterosexuál. Ještě k tomu holení. Postupně mě začíná zarážet, že ho holím pokaždý, když jede někam do Prahy na montáž. Jako začínám se fakt děsit, co bude dál. Máte někdo prosím zkušenosti. Jestli to třeba není začínající nějaká magořina nebo já nevím. Jestli by neměl vyhledat nějakou odbornou pomoc. Jak mu to naznačit, že to není normální. Nechci si ho vzít s pocitem, že bych dělala pořád tohle a nebo nedej bože nebo i jiného. I když už nevím co by bylo horší. Tak budu ráda za každou odezvu, která mi dokáže poradit. Co dál ?

Strana
z3
cuuza
13. říj 2021

@hotblood A nechceš se podělit, co za tím stalo?

verais
13. říj 2021

@cuuza tak teď jsem napnutá jak kšandy a zajímalo by mě co byl/je ten důvod 🤔

properjoey
13. říj 2021

@hotblood no a co jsi se dozvěděla?

nihanin
13. říj 2021

Určitě to co popsala zakladatelka této diskuse není normální u heteraka takže dle mého názoru at vysvětlení bylo jakékoliv sama tomu nebudeš nadále věřit.. Příjemný večer

hotblood
autor
28. říj 2021

@cuuza Nic. To co mi říkal, už předtím, že prostě pánské tanga rád nosí a že ho ten styl co jsem psala vzrušuje, ale sere mě, že to začal vytahovat prostě pozdě a ne hned od začátku vztahu. I tak mi to dál přijde divný, ale co mám dělat.

zelenaesmolda
Autor odpověď smazal
zelenaesmolda
28. říj 2021

@hotblood
Jinymi slovy ti nevysvetlil vubec nic a dal te taha za nos.Ty mu to zeres i s navijakem.
Heterosexualniho chlapa tezko budou vzrusovat panske tanga,nemyslis?

Strana
z3