Nevšední žádosti snoubence. Je to normální?
Dobrý den, jdu sem trochu s netradičním příběhem a zároveň dotazem. S přítelem jsme měli 6.6.tohoto roku. Naše první výročí od prvního rande. Nicméně na dovolené mě požádal o ruku. To by mi ani tak nevadilo, jako spíš to, co se postupně začíná u něj objevovat a mě to znepokojuje. (Nutno podotknout, že jsem těhotná) a již mám z předchozího vztahu syna, ale to není teď důležité. Jedná se mi o to, že se u něj stupně ukazují divné věci, co chce po mě. Teď přijde ta část, pro někoho divná, nechutná, intimní. Možná by se našlo i více výrazů. K věci. Žádá si u mě čím dál častěji, abych ho holila. (A ne nemyslím zrovna obličej) potom kolikrát chce, abych mu dělala dobře stylem že mu strkám gumovýho kámoše do zadku a on se tím prostě uspokojí (rozumíme si doufám..) Než jsem otěhotněla, tak jsem měli problém ze sexem, že kolikrát mělo k němu dojít (vyvrcholení) tak prostě nic. I k otěhotnění pomohla zázračná modrá pilule. Přišlo mi, jako bych ho nijak nepřitahovala nebo co. Prostě mi to prošlo divný, ale pak jsme otěhotněla a já přestala mít chuť na sex. Po sléze mi to stejně doktorka zakázala. Skrz placentu nízko a ve předu. A jako třešinka na dortu, tak začal nosit pánské tanga. Tak se chci zeptat. Je to vůbec normální. Mě už i donutilo se ho zeptat zda není třeba bisexuál, ale on mě ubezpečuje, že je heterosexuál. Ještě k tomu holení. Postupně mě začíná zarážet, že ho holím pokaždý, když jede někam do Prahy na montáž. Jako začínám se fakt děsit, co bude dál. Máte někdo prosím zkušenosti. Jestli to třeba není začínající nějaká magořina nebo já nevím. Jestli by neměl vyhledat nějakou odbornou pomoc. Jak mu to naznačit, že to není normální. Nechci si ho vzít s pocitem, že bych dělala pořád tohle a nebo nedej bože nebo i jiného. I když už nevím co by bylo horší. Tak budu ráda za každou odezvu, která mi dokáže poradit. Co dál ?
A jezdí fakt na montáž?? 🙂
Buď je gay (který to nechce přiznat buď okolí nebo i sám sobě - i proto by mohl chtít založit rodinu, aby se cítil normálně a naplnil očekávání společnosti), nebo má prostě jisté choutky. Jako mám kamarádku a její manžel občas vibrátor používá a také mají malého připínacího kamaráda (😁). Ale oběma jim to vyhovuje. Což mě přivádí k mé první radě - choutky může mít jaké chce, ale ty bys neměla dělat nic, co ti vyloženě vadí. On to musí buď akceptovat a nebo si najít někoho, komu to vadit nebude. Jinak je to cesta do pekel. Takže byste to měli spolu probrat (nějak citlivě) a určit si nějaké hranice, kompromisy..
Co by mě ale asi stresovalo, tak ten problém se sexem. To trochu více nahrává teorii o tom, že je gay. Popřípadě má nějaký problém, i to je dobré řešit. Takže asi také si s ním zkusit promluvit, proč si myslí, že to tak je a co by s tím mohl dělat (návštěva lékaře, sexuologa..). Možná by trochu mohla pomoc i párová terapie, aby se rozmluvil o tom, v čem je jádro pudla 🤷
@littlebee124 nejsou všichni chlapy stejní holka, takže nepaušalizuj. A prst v zadku při oralu, nebo při sexu, nebo se nechat ojet vibrátorem do prdele je k*rva rozdíl.
@leniczka23 No nevím, ale ani ten prst se asi většině normálních chlapů nelíbí 🤔
@cuuza to bych zas tak nespekulovala. Pokud to ma jako spucast hratek, tak si muze chtit jenom uzit, dokud to jde. Nez jedu k nasim tak se cetnost taky zvysuje...
@jana_zofie Proto tam byl smajlik. Zase autorka psala, že chce oholit před odjezdem.
Na druhou stranu, mám kamaráda, který si stěžuje, jak potkává jen konzervativní slečny, protože žádná ho nechce ojet připínákem…
@cuuza Takže je taky gay nebo bisexuál...
@klokanka31 nemyslím si, že chlap co tam ten prst chce je nenormální. A nemyslím si ani, že těch, co to nechtějí je většina. 😏
@klokanka31 Proč? Dráždění prostaty je většině mužů prijemne, jen spousta lidí(mužů i žen) má strach o svou čokodírku… To jsou ty následky křesťanství, sex jen jako prostředek výroby dětí. Takové staré Řecko a Řím...
@cuuza cokodirka je strasne slovo a treba nachylnost k hemeroidum nemila vec, to bych nezlehcovala. Ale jako jo, no. Nicmene to jsme trosku odbehly od tematu.
@keysi90 tak má třeba problém s vyvrcholením a potřebuje dráždit jinak.. to máš jako ženský, dle mýho gyndaře 70-80% ženských musí stimulovat samo k dosažení orgasmu, nestačí samotný akt a taky je nikdo neoznačuje jako lesby.. tím neříkám, že je jeho chování v pořádku, ale nemusí to být hned nutně gay
@leniczka23 Tak spousta chlapů nechce o prstu v zadku ani slyšet, ale dráždění prostaty je stejně prijemne jako když si žena dráždí klitoris. Jen to osoba musí umět a vědět jak prst namirit. A proto je pro nej prijemne i to dildo, dráždí ho daleko více než jen prst. Ale hned to z chlapů snad nedela gaye 🙈 Je jim to jen prijemne a proto za tim jdou hned a hold je tolik vagina neuspokojí. Ale porad to z nej nedela gaye.
@dashyyy no tak já už na začátku psala, že může mít prostě jen jine choutky, ale vzhledem k tomu, že má problém se svou partnerkou se sexem už od začátku vstanu, mi přijde prostě že je gay. A taky že musel použít modrou pilulku aby bylo dítě 🤷 ano může to být nakonec jinak, gay být nemusí, ale já si myslím že je.
@hotblood Třeba může mít i nejakou poruchu erekce. Znám několik chlapů co s tím mají problem, nekdy se postaví okamžitě, nekdy to trva a po chvíli zase klesne. Dělala sem i na urologii a je to časté.
Taky mě zaráží tady za jistota že anální choutky=gay. Jenže to, že je člověk gay neznamená že ho toto vzrušuje, jsou gayové (a prý to není nijak vzácné) co anál nevyhledávají a pokud mají stejně zaměřeného partnera, tak ani nepraktikují (mají orální sex, používají ruce).
Takže gay být nemusí (ale samozřejmě může), netradičně sexuálně zaměřený je ale rozhodně. No budete si asi muset promluvit a asi bude dost záležet na míře tvé tolerance.
Uvažuju asi jinak, ale zeptala jsi se ho, co se mu líbí? Nebylo by řešení, mu do zadku strčit vrnitko a užívat si dal normálně? Nebo najít řešení, jak to udělat, aby se vám to líbilo oběma? Já si též nemyslím, že nutně musí být gay, ale trochu mi tu chybí info, co jste pro to udělali, aby mu to fungovalo? O tomto jste mluvili?
@properjoey Tak jsme si to všechno pěkně řekli a již vím na čem jsem. Tak jsem klidná. Všem děkuji, co se zapojily do diskuse.

@gracinka7 Zkusím si s ním prostě ještě jednou promluvit, jak to vlastně je. Děkuji za reakci.