Odejít od manžela, jak dál?
Ahoj,jelikoz nemam v okoli nikoho kdo by byl rozvedeny tak se obracim sem.Chi odejit od manzela,duvod jednoduchy nemiluji ho,je pro me spis dobry kamarad,navic miluji nekoho jineho,manzel vse vi,chce mi pomozt ale je to tezke.jak jste zacali vy? jak zvladate financne,jsem po rd a nemam jeste ani praci ☹
@shine2015 jo to by byla i moje varianta nic nebourat a zatim se schazet s novym ale to manzel uz po pul rice jaksi nedava kdyz vidi ze vsechna laska se projevila jinde a ne u nej.chodime do poradny,takze nejakej pisun je,nechci se hned rozvadet.mi muzem s msnzelem fungovst uplnr stejne i kdyz budem bydlet kousek od sebe pokud se mi podari neco sehnat
je jasny ze jsou reakce jaky jsou,ja je chapu ns jednu stranu to vidim stejne ale vim ze kdyz zustanu za rok dva se problem vyjevi jinde jinak.a pak se budu mlatit do hlavy ze jsem tenkrat nesla.manzel mi taky rika jestli se nemuzu zamilovat do nej ale to si sama hold nevybiram,budto to tam je nebo neni.a ruku na srdce ktera z vas by dokazala nebo jeji muz zit bez intimity?
no coment toto... je mi lito deti 😢
Chudák manžel a děti. Nezdá se mi, že by ses vdávala z rozumu, ale ze sobeckých důvodů. Zrovna jsi potřebovala dárce spermatu, ale ten už posloužil a dál nemá využití. Kdybys to dělala z rozumu, nebudeš se teď divit, že to nefunguje. K tvé původní otázce bych řekla, že teď je ta chvíle použít rozum. Sama si tvoříš realitu a sama si budeš muset poradit.
@shine2015 kdyz muj manzel je jinej nez ostatni chlapi on si vsimne uplne vseho nemusim nic rikat ani davat najevo,on to rekne za me co si presne myslim,takze neutaj nic a to dosliva kdybych si vytrhla jeden chlup z oboci on to pizna,coz me taky stve pritize nemam absolutne zadny soukromi i kdyz ted vetsina rekne,ze to je duksz lasky jak me dobre zna atd ale on si vseho vsima i u cizich
@ratatooy to je jasne! hlavne zit bez odpovednosti! tak se to dnes dela ?!? nezlobte se, ja nechci rypat. je mi po tom prd. at si kazdy dela co chce, ale vidim to okolo sebe, kazdy si chce jen uzivat a nevera a rozvody jsou na denim poradku, prave to same resi kamaradka a jsem z toho uz znechucena
Mě by vlastně zajímalo, jak přemýšlíte nad dětmi. Celou dobu tady řešíte to, co je dobré pro Vás, že tohle by bylo dobré pro chlapa. Nemyslím si tedy že je nejlepší rozhodovat za muže on to zvládne sám ani mu podsouvat koho si může najít. Ale jak si to představujete s dětmi? Sama říkáte, že nechcete být uvázaná s nimi doma a žít jako smrtka. Chcete si do nového vztahu vzít děti sebou? Nebo kde vlastně děti budou až budete chodit k tomu novému? Proto chcete najít bydlení blízko muže? Aby se staral zatím co Vy budete "žít"? Já nevím, ale je mi vtloukáno že na prvním místě vždy musím být spokojená já. To samozřejmě ano, aby byli spokojené i děti. Ale nikdy jsem nemyslela jen na sebe a vždy život upravovala tak, aby to pro děti bylo vhodné. Nedokážu si představit, že bych je ze svého života takto vyloučila a myslela jen na sebe a nový vztah. Protože pokud bych takové myšlení měla, nikdy bych si děti nedělala. Na to bych zůstala bezdětná, abych si mohla takto užívat, protože to ve finále odnesou jen děti. Říkáte že na náhrobku budete mít napsáno všichni byli spokojený jen já ne. Nemělo by pro Vás hlavně nejdůležitější to, aby byli spokojené Vaše děti? Vaše krev?
Me taky muj muz nahanel a taky sem ho ze zacatku nechtela ale tim jak o me stal a jak je hodnej tak si me postupne ziskal.To ste mu porodila dve deti atd a nic k nemu za celou dobu necitite ?To snad ani nejde,to musite byt opravdu bezcitna,vubec nechapu co ste od teto diskuze cekala protoze kazda mama vam napise to same.
@ratatooy Nesuď ostatní, když o nich nic nevíš 🙂 Nemáš důvod kolem sebe kopat. Tuhle diskuzi jsi založila, aby jsi si přečetla názory. V tuhle chvíli je to spíš hon na to, že se nesrovnáváš s ostatními maminkami. Což chápu každá sme jiná, každá máme jiné hodnoty. Ty tvé už známe 🙂
dejme tomu ze zapomenu na nej a zuszanu s manzelem,da se zit na urovni rodiny? starat se jen o deti a domacnost,m

@shine2015 a na nahrobni kamen si dame muj zivot se libil vsem,jenom ne me