Opilý partner: Jak zvládat opilost po návratu z hospody?
Předem chci napsat, že můj muž není alkoholik a doma žádný alkohol nepijeme... Pivo jen v létě ke grilování.
Chci se zeptat, v jakém stavu chodí vaši můži domů z hospody... Ten můj jde stěží jednou za měsíc na pivo, a je jedno jak dlouho tam je, ale téměř vždy přijde nalitej, kolikrát i zvracel, ale to už jsem mu zatrhla. Zaleze spát na gauč a já celou noc nespim, poslouchám jak funí, škyta, heká nebo mluví ze spaní... Ráno je úplně k nepoužití plus ten smrad... Ještě než jsme měli děti tak to byla katastrofa, sotva vylezl po schodech a vše poblil, hlavně po vánočním večírku...
Nechápu proč pije tak moc, spíš se setkávám s názorem že to je normální...
@jajaneu můj chlap do hospody nechodí. Max se mnou, nebo s kolegy jednou za půl roku posedět, případně vánoční večírek. Jezdíme ale aktivně tak 3 x do roka na srazy amerických aut, kde máme svoji partu lidí, složenou ze všech koutů ČR. Za dva roky co jsme spolu jsem ho viděla opilého, jakože opilého asi 2x a byl prostě milej 😁 sice smrděl, ale byl úplně bezvadný. To já jsem zvolila víc, než on😁 jako jednou za čas, klidně at kňučí, zaslala bych se mu, že má co chtěl a uvařila kotel česnekový polívky. Nevadí mi to, kdyby se cg valnjako debil, tak bych teda reagovala jinak
@jajaneu Tak to vůbec neřeš. Jednou za dva měsíce, by se to asi dalo považovat za relativně normální. A někdo prostě zvrací, někdo třeba ne...lepší, že to ze sebe dostane... pro něj, i když je to nepříjemné, chápu. Ale pokud vám to jinak klape, nech to být. Zase ale jednou za měsíc kdyby to bylo, už by asi bylo horší....

@klokanka31 přesně tak