Opustil mě v 10tt
Ahoj holky,
Jsem v 10tt a ppustil me pritel ☹ byli jsme spolu skoro 3 roky, za celou tu dobu jsme prozili 2x zamlkle tehotenstvi a ted kdyz se to konecne povedlo, tak se na me vykaslal.
Obcas jsme meli nejake hadky, ale posledni dobou se mi zda, ze to bylo v pohode, az na nas intimni zivot, protoze mi byvalo posledni dobou opravdu zle, tk jsme spolu moc nespali, ale s tim snad musel pocitat, kdyz jsem tehotna, ne?
Nevim jak dal ☹
@sarka91 jste spolu 3 roky a čekáte mimčo. Takhle se vztahy neukončují, teda dospěláci ne. Podle mě je potřeba si promluvit. Vyřešit problémy a né je schovávat do skříně. I kdyby jste šli od sebe, což si nemyslím, ale i kdyby jo, tak budete muset vyřešit peníze, vztahy s mimčem, bydlení apod. Myslím, že se zalekl velké zodpovědnosti a pokud se opil a všechno řeší v opilosti, neber to teď v potaz, zkus nereagovat a jen si domluvte, že přijede v pátek a vše vyřešíte. Asi tam někde v sobě má problém a je potřeba o tom mluvit... Třeba se bojí, že zase o všechno příjde, o tebe i o to dítě...
@sarka91
Ahojky To je mi moc líto,ale třeba se v něm pohne svědomí a vrátí se.Možná se jen zalekl,nevím.Doufám kvůli tobě a mimi,že se vrátí.Každopádně se šetři a nenervuj,mysli na mimčo.Mě přítel po roce opustil,protože jsem neplánovaně otěhotněla.Byl to šok,ale naštěstí mám skvělou rodinu a vše jsem zvládla.O dceru se stará,posílá alimenty a naštěstí spolu vycházíme.Má novou rodinu,se ženou,která je na jeho úrovni,já jsem obyčejná vedoucí prodejny a to je pro ing.málo,mohl to říct hned,ale to bych neměla dceru,kterou miluji.
Přeji tobě i miminku hodně štěstí,ono je tvá ririta,mysli především na něho.
Martina
@sarka91 Holka ty máš smůlu, ale snad ti pomohou s malým rodiče či příbuzní. Ale přece jenom když už jste ustáli 2 ZT, tak co se mu tentokrát honí v hlavě - dítě jste myslím chtěli oba....
tak moc nechápu tu jeho reakci.

@sarka91 mě to ani nepřišlo, věř mi 🙂 na moji gyndě se dělá ultrazvuk při každé kontrole, v čekárně býval tak max 1-2 tatínkové a ženských třeba 10, jen jednou se mě dr. zeptal, jestli tatínek dojde, když byl utz ve 20.tt a měl mi říct pohlaví, já řekla, že nedojde a tím to haslo, víc se neptal nikdo nic 🙂 u porodu jsem měla nejlepší kamarádku, původně tam měly 2, ale ta jedna mezitím také otěhotněla a doktor ji to nedoporučoval, že kdybych měla nějaké komplikace, tak by mohla mít blok z vlastního porodu... s kočárkem jsem taky moc nechodila sama... někdy jsem chtěla, abych vypla hlavu, jindy jsem se domluvila s nějakou kamarádkou, z koníka jich pár znám osobně, tak jsme měly stejně staré prcky.... nebudeš na vše sama.. rodinu máš, přátelé taky jak píšeš a hlavně, ten prcek ti to vynahradí, uvidíš 🙂 díky němu už právě nikdy nebudeš sama... 🙂