Otec je počítačový hráč. Máte to doma taky?
Ahoj holky. Můj manžel je počítačový hráč. Dřív mi to teda vadilo taky, že u přiblblých her strávil klidně skoro celý volný čas. Ale zvykla jsem si, že náš společný čas se smrsknul víceméně jen na společné nákupy. Ale ono to trvá i když máme mimčo. Jako když je doma a řeknu mu, tak malou přebalí, nebo nakrmí, ale je vidět jak se klepe k počítači. Máte to doma taky?
Můj muž (35let) taky hraje, ale přiměřeně.. vždy se mne jde zeptat, jeslti budeme mít program spolu, nebo jestli může hrát. Obvykle si zahraje třeba na 2-3h večer když děti usnou.. tak 1-2x za týden. Někdy třeba měsíc nehraje.. má to jako oddech. Tak já si třeba čtu a on si hraje.. Přes den vodí do školky, vyzvedává, na hřiště a na kolo je vezme. Cvičit chodí.. víkendy na výlety atd.. Takže to jako špatné neberu.. Každého něco baví. Občas se dívám jak hraje a kometuji mu to :D
takze sis upichla dite s nekym, kdo uprednostuje sebe a svuj pc svet pred realitou... dobre nosi prachy, ale rodina mu je u *rdele.... zmenit se evidentne nehodla, tak mi prosimte rekni, co te s nim drzi, proc uz jsi davno neodesla? co asi takovy clovek da za vzor vasemu diteti? ty nechces chlapa, se kterym budete travit spolu cas, ktery se postara o dite, aby ses mihla venovat sobe?? Zensky jsou nekdy faaakt blbi☹
@odula No traumat má z dětství a dospívání víc než dost. A každý, i on sám, říká, že jsem s ním udělala velký kus práce. Ale dalo to práci... No budu si muset dát práci i s tímhle. Když se malá narodila, on z toho byl totálně paf, bál se jí i dotknout aby jí neublížil. Postupně jsem ho naučila jak ji držet, jak přebalit, převlíknout, nakrmit. Jen mu pak někdy něco přecvakne, a chová se jak puberťák. Je to těžký, ale snad se srovná.
@kometkak To já mu to taky někdy komentuju, ale on je z toho na infarkt. 😆
@lida9 U pr**** mu zas úplně nejsme, když chci na výlet, jedem. Když chci procházku, jdem. Jen prostě nechápe že dítě není jen o tom s ním deset minut zablbnout a jít si po svým.
Tak to buď ráda ten muj nejde ani na dovolenou, ani na výlet, ani na procházku.. A v obchodě říká že musíme jít. Nevím co bude dělat až se za měsíc narodí miminko.
@andyskarsgard Tak to zas ten můj na ty výlety je, v létě jsme byli i přes noc v hotelu, a už si plánuje kam vyrazíme příští léto. A na Vánoce mě vždycky vzal do Prahy na adventní trhy... Asi budu muset v něčem přivřít oči, a trochu zvolnit. Já jsem takový cvok co potřebuje mít vždy naklizeno, domácnost jako z cukru. A manžel říká, že kdybych se jeden den třeba vykašlala na žehlení, měla bych čas na sebe.

Pokud mu to ani po tom fiasku s hlídáním, kdy to po pár hodinách vzdal, nedošlo, že to není žádná pr.el být doma s dítětem a dělat sama všechno i kolem domácnoti, pokud si pořád jede svou, že on má těžší práci a potřebuje si chudáček odpočinout, tak mu prostě přestaň vařit, prát, dělej věci jen pro sebe a pro malou a asi bych mu narovinu řekla, že jako partner i otec stojí za h...o a že bude lepší jít od sebe. Pokud vás miluje, tak ho to třeba vyděsí a chytne se za nos.