icon

Otec je počítačový hráč. Máte to doma taky?

11. říj 2020

Ahoj holky. Můj manžel je počítačový hráč. Dřív mi to teda vadilo taky, že u přiblblých her strávil klidně skoro celý volný čas. Ale zvykla jsem si, že náš společný čas se smrsknul víceméně jen na společné nákupy. Ale ono to trvá i když máme mimčo. Jako když je doma a řeknu mu, tak malou přebalí, nebo nakrmí, ale je vidět jak se klepe k počítači. Máte to doma taky?

Strana
z2
codal
12. říj 2020

Pokud mu to ani po tom fiasku s hlídáním, kdy to po pár hodinách vzdal, nedošlo, že to není žádná pr.el být doma s dítětem a dělat sama všechno i kolem domácnoti, pokud si pořád jede svou, že on má těžší práci a potřebuje si chudáček odpočinout, tak mu prostě přestaň vařit, prát, dělej věci jen pro sebe a pro malou a asi bych mu narovinu řekla, že jako partner i otec stojí za h...o a že bude lepší jít od sebe. Pokud vás miluje, tak ho to třeba vyděsí a chytne se za nos.

kometkak
12. říj 2020

Můj muž (35let) taky hraje, ale přiměřeně.. vždy se mne jde zeptat, jeslti budeme mít program spolu, nebo jestli může hrát. Obvykle si zahraje třeba na 2-3h večer když děti usnou.. tak 1-2x za týden. Někdy třeba měsíc nehraje.. má to jako oddech. Tak já si třeba čtu a on si hraje.. Přes den vodí do školky, vyzvedává, na hřiště a na kolo je vezme. Cvičit chodí.. víkendy na výlety atd.. Takže to jako špatné neberu.. Každého něco baví. Občas se dívám jak hraje a kometuji mu to :D

lida9
12. říj 2020

takze sis upichla dite s nekym, kdo uprednostuje sebe a svuj pc svet pred realitou... dobre nosi prachy, ale rodina mu je u *rdele.... zmenit se evidentne nehodla, tak mi prosimte rekni, co te s nim drzi, proc uz jsi davno neodesla? co asi takovy clovek da za vzor vasemu diteti? ty nechces chlapa, se kterym budete travit spolu cas, ktery se postara o dite, aby ses mihla venovat sobe?? Zensky jsou nekdy faaakt blbi☹

autor
12. říj 2020

@odula No traumat má z dětství a dospívání víc než dost. A každý, i on sám, říká, že jsem s ním udělala velký kus práce. Ale dalo to práci... No budu si muset dát práci i s tímhle. Když se malá narodila, on z toho byl totálně paf, bál se jí i dotknout aby jí neublížil. Postupně jsem ho naučila jak ji držet, jak přebalit, převlíknout, nakrmit. Jen mu pak někdy něco přecvakne, a chová se jak puberťák. Je to těžký, ale snad se srovná.

autor
12. říj 2020

@kometkak To já mu to taky někdy komentuju, ale on je z toho na infarkt. 😆

autor
12. říj 2020

@lida9 U pr**** mu zas úplně nejsme, když chci na výlet, jedem. Když chci procházku, jdem. Jen prostě nechápe že dítě není jen o tom s ním deset minut zablbnout a jít si po svým.

andyskarsgard
12. říj 2020

Tak to buď ráda ten muj nejde ani na dovolenou, ani na výlet, ani na procházku.. A v obchodě říká že musíme jít. Nevím co bude dělat až se za měsíc narodí miminko.

autor
12. říj 2020

@andyskarsgard Tak to zas ten můj na ty výlety je, v létě jsme byli i přes noc v hotelu, a už si plánuje kam vyrazíme příští léto. A na Vánoce mě vždycky vzal do Prahy na adventní trhy... Asi budu muset v něčem přivřít oči, a trochu zvolnit. Já jsem takový cvok co potřebuje mít vždy naklizeno, domácnost jako z cukru. A manžel říká, že kdybych se jeden den třeba vykašlala na žehlení, měla bych čas na sebe.

Strana
z2