icon

Partner dává přednost synovi. Jak řešit nevšímavost vůči mě?

4. lis 2024

Dobrý den, maminky chtěla bych znát váš názor. Ono to možná bude vypadat jako kdybych na syna žárlila ( tedy tak mi to alespoň říká chlap) , ale už je mi to proti srsti. Zkrátka chlap dělá mimo ČR a když přijede na pár dní, tak se vše točí kolem syna, ono by to nebyl až takový problém, ráda syna " odložím" ať se stará tatínek, ale taky potřebuji aby vnímal i mě, potřebuji ve vztahu pozornost tzn, objetí, pusu, nebo i že mě chytne za ruku, zkrátka aby dal nějak najevo že mě má rád, ale nic z toho se nekoná, když spolu jdeme někam, vždy malého nese a šišlá na něj ( a to je mu už skoro šest let) jde buďto předemnou nebo někde mimo, pořád mu říká jak ho miluje, jak je to jeho láska a ano i před lidma, já jsem od něj neslyšela ani že mě má rád, šíleně ho rozmazluje, malý muže vše a já se na něj nemůžu ani škaredě podívat. Když tatínek není doma vše funguje jak má, malý má svůj režim a je hodný, ale když je tatínek doma řve, vzteká se a uspat ho je nadlidský úkol. Když o tom s partnerem mluvím, pokaždé jen slyším jak si něco namejšlím, jak hledám jen problém, když mu řeknu že se z jeho strany cítím nechtěná, ignoruje to, jsem mu dobrá jen v posteli a to taky není žádná hitparáda. Zajímal by mě váš názor, nebo případně jestli nemáte podobnou zkušenost.

Strana
z2
goldenova
5. lis 2024

@95newmommy2020 Taky nevařím, ve školce jídlo má, o víkendu raději zajdeme na oběd, abychom ten čas ušetřily na něco zajímavějšího. Na OČR je s dítětem babička, já musím, jako samoživitelka, pracovat. Svoji práci miluju. A taky to neznamená, že nemiluju svoje dítě. Naopak, položila bych za něj život. To, jak si kdo definuje lásku, je velmi subjektivní. Takže buď v klidu.

Strana
z2