Partner dává přednost synovi. Jak řešit nevšímavost vůči mě?
Dobrý den, maminky chtěla bych znát váš názor. Ono to možná bude vypadat jako kdybych na syna žárlila ( tedy tak mi to alespoň říká chlap) , ale už je mi to proti srsti. Zkrátka chlap dělá mimo ČR a když přijede na pár dní, tak se vše točí kolem syna, ono by to nebyl až takový problém, ráda syna " odložím" ať se stará tatínek, ale taky potřebuji aby vnímal i mě, potřebuji ve vztahu pozornost tzn, objetí, pusu, nebo i že mě chytne za ruku, zkrátka aby dal nějak najevo že mě má rád, ale nic z toho se nekoná, když spolu jdeme někam, vždy malého nese a šišlá na něj ( a to je mu už skoro šest let) jde buďto předemnou nebo někde mimo, pořád mu říká jak ho miluje, jak je to jeho láska a ano i před lidma, já jsem od něj neslyšela ani že mě má rád, šíleně ho rozmazluje, malý muže vše a já se na něj nemůžu ani škaredě podívat. Když tatínek není doma vše funguje jak má, malý má svůj režim a je hodný, ale když je tatínek doma řve, vzteká se a uspat ho je nadlidský úkol. Když o tom s partnerem mluvím, pokaždé jen slyším jak si něco namejšlím, jak hledám jen problém, když mu řeknu že se z jeho strany cítím nechtěná, ignoruje to, jsem mu dobrá jen v posteli a to taky není žádná hitparáda. Zajímal by mě váš názor, nebo případně jestli nemáte podobnou zkušenost.

@95newmommy2020 Taky nevařím, ve školce jídlo má, o víkendu raději zajdeme na oběd, abychom ten čas ušetřily na něco zajímavějšího. Na OČR je s dítětem babička, já musím, jako samoživitelka, pracovat. Svoji práci miluju. A taky to neznamená, že nemiluju svoje dítě. Naopak, položila bych za něj život. To, jak si kdo definuje lásku, je velmi subjektivní. Takže buď v klidu.