Partner je na mňa podráždený a nervózny, zlý
ahojte,pred pár mesiacmi,bola moja diskusia adminom uzatvorena,tak som sa rozhodla založiť dalsiu. dala som na Vaše rady,ktoré ste mi radili,ale bohuzial," nazivanie " vydrzalo len dva tri týždne,opat sa to vratilo do starych znamych kolaji, zase vecne upozornovanie za to,co robim "zle",zase mentorovanie,a pod. zase pekne vidno,ako mu idem na nervy..bol par týždnov normalny,ze sa snazil svoju zurivost potlacat,aspon v suvislostiso mnou, ale nevydrzalo mu to ani mesiac. dohodli sme sa na jasnych pravidlach, že on ma nebude upozornovať, za všetko,čo robím, a ked tak milou formou,nie nas*aty a tak,že ja na oplatku,nebudem kricať po nom,ani tolko riešiť,na tomto sme sa dohodli asi mesiac dozadu,vravim nevydržal to ani mesiac,zase začal rypat do mna,ked som bola unho.zase je podrazdeny a zase sa nechová zrovna najlepšie.ja v priebehu toho mesiaca,som dostala novy pausal,kde mam neobmedzene free sms do kazdej siete aj volania,tak prve viete ako,co mi napada,je napisat mu sms aj tri cez den,proste ma to láka,jeho to otravuje,na niektoré mi ani neodpíse,a dokonca ked sme sa minule pochytili a pisala som mu v noci sms,ani na nu neragoval,uplne ignoroval ma,tak " ako sa patri "...a povedal mi,ze som sibnutá,že co furt vypisujem,že prenho to neni problém,co sa deje.no pre mna ano.stále je nervozny,vkuse podrazdeny,raz jeden týžden mi rozpráva mile veci,aka som krásna,uplne vyzera ze je zo mna namakko,a potom príde týžden,kedy ma ani vobec netuzi vidieť,ani nič,nechce sa mu ani len odpísať na moje sms,alebo zavolať mi..stále to iste dokola,az som sa nastvala,a somprijala pozvanie na kavu od chalana,co ma cele roky chce,je do mna poblazenny,ale mne onho vobec nejde,no usekla som to,nema to zmysel,ja som zalubena do svojho, lenže tym,ako sa hnusne chová,tak si ma od seba odhána..začal rozprvať,že nech schudnem a neviem čo,zase,že som detinska a tak,a zase tie jeho cistotnosti a poriadky a neviem čo..zase to jeho klasicke upozornovanie a ked sa nanho za to hnevám,povie mi,že som smiešna,že čo je na tom,a zase hrešil,povedal do krista a boh(a)..ked som m uto vytykala,ze ci mi uz nic nemoze pvedat,no moze,ale akym sposobom...on nerozumie,ze mne ide o sposob,akym to hovorí, takym razantnym..ja nechapem,kde sa ta prisnost a razantnost v nom berie..stále nerozumiem..ale všimla som si,že len ku mne je taky k nikomu inemu..a hlavna vec,ze mne rozpráva,nech sa ja kontrolujem vo svojich prejavoch..ale on sa nevie..aj ked ho o to prosím,a ani ked nanho naziapem,aby to spravil,tak ja nechapem,kd furt je chyba.
@lautiruska on se už přestal,přetvařovat, ono mu to líto není, proč to nechceš pochopit, sama píšeš, že stále chceš néco řešit, musí to pro něj být úmorné. 100X jsi tady četla, že je to otravné a nikdo to nevydrží, proto je na tebe takový, lezeš mu s tím na nervy, je otrávený. Proč si to nepřipustíš, jsi jako kolovrátek, přestaň toho chlapa mučit, tohle mi někdo dělat, tak beru nohy na ramena. Máš tady 1000 rad, ani jednu nechceš, jenom tady fňukáš, ze ti řekl to a ono, ty furt do něj hučíš, musí to být k zbláznění, obdivuji ho, že to vydržel 7 let, nezlob se, chtěly jsme ti tady trosku poradit, ale je to ztrata casu, on by i ten psycholog po tvých návštěvách začal brát neurol.
Myslím, že ho vás vztah vůbec nezajímá, ale nemá koule to ukončit. Proto se chova tak, jak se chova a je mu to jedno. Možná má i někoho jiného. Pochop, že tohle nemá žádnou perspektivu, nesnaž se v tom hledat nějaké vysvětlení či logiku. Spoustu žen, matek, manželek ti tu radilo dle svých životních zkušeností a shodly se téměř 100%ne ohledně vašeho "vztahu". Setrvat, ale nechat žit a neresit, nebo odejít. Rypanim se v cele věci už v tomhle stadiu nic nevyresi.
Promin, tohle uz je moc. Nemyslis? @rituska88 ti dala kopu rad a tvoje reakce je "zhrnúť som si to vedela,aj sama.." !!!! A dalsi podobne tvoje reakce kdyz ti nekdo da radu.
Co chces? Radu? To asi ne, ty tu padli. A ty jen ofrnujes nos. Vysvobozeni z teroru? Neumime! Zazraky na pockani se dejou jinde, ne na MK! Pomoc aby pritel fungoval jako pritel? Jedine odbornik typu poradna pro pary, tam ho ale nedostanes, takze se vracime opet na zacatek, a to..... Damy a panove, tramtararaaaaaa, otazka tydne zni, chces radu? Mas jich tu skoro 6 stran (zbytek jsou urazky, apod.).
Toto je pro ostatni:
Omluvte tu mou nasr.. a teatralnost, ale ctu to denne, obcas prispeju a furt nejsme madam dobry. Moje tridni kdyby tu mohla prispet by rekla " skoda dechu na radu co padne vedle". A mela by pravdu. Zakladatelka totiz nevi co chce, i kdyz se tvari a rika ze vi. Rady ji nejsou dobry, pomoc nechce. Jen ctu on,on,on, a ona jako ze nic. Jako ze chudatko.
Vite co, holky, nejlepsi by bylo kdyby jsme tu asi prestali prispivat. Stejne melem jak blby porad dokola, obcas tu nekdo vysmysli neco super jako @rituska88 , a stejne je to pro zakladatelku malo. Rozejit nee, promluvit neee - on prece nechce (tomu se mi nechce ani nerit. Jako ze nikdy by nemel chut se pobavit). At se v tom tedy placa sama a my pojdme kecat o nemocech, detech a podobne co tu na MK je, protoze tam o to aspon nekdo stoji (doufam) 🙂
I kdyz je ji neco kolem 25, pripomina mi moji dceru 4 roky starou....
Podle me si zakladatelka mysli o sobe neco na zpusob, je tezke byt skromny kdyz jsem nejlepsi. A ted me bude osocovat jak jsem zla a utocna. Nejsem! Jen ty rady tu padli ale ty je nevidis.
Holky pojde se na to tu vys.... At ma diskuzi bez reakci a treba pak ji to dojde. Nevim co jinyho uz k tomu napsat.
@lautiruska do prde.. Tak co resi? Necjce, nepujde, nemat krizi. Hele dej mi.na nej cislo, zavolam mu a vyresim to, co ty na to? Klidne cinknu i na Slovensko. Hlacne at se to tu rozlouskne!
Napadá mě studená sprcha a pár na prdel a případně opakovat 😀. To není možné, to nemůže být reálná osoba. Jestli jo, chci ji poznat osobně. Není ji pomocí. Ještě mě napadá, ona žije v ČR, já nějak nechapu, proč není na koník.SK.....ne, že by nemohla, tak to nemyslim, jen mě třeba nikdy nenapadlo jít vypisovat na slovenského koníka.....
Popisovala jsem to manzelovi a tem ma dve rady z pohladu chlapa.
1) zakladatelko najdi si zenskou, s tou vyjdes a bude ti lip.
2) prd na vztahy, kdyz nevydrzis ani se zenskou ( nebo ona s tebou) je to marny, kup si zvire, to snese vse.
@mimco prestal sa pretvarovať ?a vzťah je o pretvárke ?je mu jedno,čo si myslím? je mu jedno,čo on robí ?divné nie ?toto by tak byť nemalo akosi..
@brokovich on tvrdí,že nič z toho neni pravda,ked sa pýtam,nemá inu,nechce inú,ma rad mna...hm..ale nechce ni riešiť..
@dindonka vážne on nikdy nič nechcel riešiť,nechapem,prečo tomu nerozumieš...vazne nie..nekecám..nechápem,...
a študujem v CR preto asi som na ceskom konikovi,a byvam aj tak blizko hranic,🙂asi preto a na slovensky mk nechodím,lebo je to tam o ničom,len urazlive nafukane krepy 🙂myslela som,ze tu to bude epšie 🙂
Holky! Vezměme to jako terapii pro sebe a nepřispívejme! Držme se! I když pokušení je to velké;)
@lautiruska "ja riešim iba vtedy,ked ma nieco nasere a totalne nastve,ked nieco blb spravi on"
Však jo - tzn. řešíš pořád a pořád, dokola stejné hovadiny, to se nedá jinak nazvat. Prostě na něm visíš, a já už nevěřím vůbec tomu, co tu píšeš - jakože jste spolu sedm let, že jste oba po VŠ, protože se chováš jako slepě zamilovaná puberťačka, která chce, aby se jí chlap věnoval celých 24 hodin denně. A když ji neustále neujištuje o své lásce nebo snad nedejbože chce být sám či s přáteli, je zle. A hned se začne rozebírat náš vztah a já se snažím a ty už mě nemiluješ - je to prostě pořád dokola. Jenom pořád já, já, já. A kde je slovo MY?
Prostě jsi sobec, zamilovaný do představy správného vztahu, který vůbec nechápe, jak normální vztah vypadá, a že může žít i v dobrém manželství třeba, a přitom mít své názory, svůj život a své přátele, nespojené s tím druhým. A že takto se pověsit na člověka je smrtící pro vztah. Ale škoda mluvit, stejně zase zakončíš výkřikem JÁ JÁ JÁ.
A otázka - ty studuješ ještě nebo už zase? Píšeš že bydlíš na intru a současně, že máš inkousta. Tak se jenom ptám. Protože je taky možné, že ti absolutně chybí sociální inteligence.
Omlouvám se, až ted jsem dočetla rozhodnutí nepřispívat. Takže beru na vědomí a končím. Kecá, je to troll.
@anelamates čo je na tom nepochopiteľne ? mam inzineira a studujem dalej,robím si doktorat..čo sa nedá na tom pochopiť ?po inzinierovi som šla studovat dalej,lebo ma neuspokojuje iba jeden titul pred menom..a nechápem,čo je na mojom správaní pubertálne? to,že by sa mal správať slušnejšie ?to je akože pubertálne ? keby k tebe sa tak správal tvoj muž,to ti z celého srdca želám...len počkaj,aby si tu ty raz nerozoberala svoj vzťah a svoju krízu..a akého máš zlého muža..božie mlyny melu vieš ako..
@lautiruska
Nejsi středobod světa, i když se jím cítíš být a připadáš si uražená, když se kolem tebe vše netočí. Že jsi úplně volná nám tady je jedna věc, jsi cizí, ale že jsi ještě víc u zadku tvému "příteli", to tě dost štve. Kdybys byla normální holka, bylo by mi tě líto. Ale ty, vládce náš, slunce naše jasné, si za to můžeš sama.
Ta holka se mi snad zdá. Ona vyžaduje, aby se k ní všichni chovali slušně (tj. jak ona si zrovna usmyslí), jinak je zle, ale sama se prostě bude ke všem chovat jako totální ***, protože ONA má přece právo chovat se k okolí tak, jak se jí zlíbí.
Řekněte mi prosím někdo, že je to celé vymyšlené a ve skutečnosti je jí maximálně deset! V tomhle věku by se snad takovýhle postoj dal ještě pochopit.
Ano, máš pravdu. Ty jsi taková skromná, tichá, milá, všechno pro druhé - a ten tvůj darebák to nechápe a nechce se kvůli tobě měnit. To mě fakt při tvé inteligenci překvapuje - jestli ji máš a víš, o čem mluvím.
A k těm božím mlýnům - vzhledem k tomu, že jsem vdaná už nějakých 35 let, za chvíli 36, tak nějak už vím, co můžu od manžela čekat. A že by na mne zkusil něco takového, jako mi sprostě nadávat, toho se vážně neobávám. Takže máš děvče smolíka. Ale je fakt, že když už se hádáme, tak tu ty lehké děvy luftem lítají. Ale hádáme se v práci a pouze kvůli práci. Já mám totiž i své koníčky, stejně jako on, a nevisím mu na krku jako mlýnský kámen - jako ses pověsila na něj ty.
A jinak si myslím, že je to taky troll. Protože člověk, který po sedmi letech vztahu neustále řeší jednu p.ču na dovolené, člověk, který neumí po sedmi letech vztahu říci, proč toho druhého miluje, člověk, který neustále jenom mele znovu dokola já chci, já chci, a člověk, který se stále chlubí svým vzhledem, inteligencí a povahou - mi připadne stejně reálný jako šmoula.
@kacenka1111 bohužiaľ, titul so sociálnou inteligenciou nijak nesúvisí a táto slečna jej fakt veľa nepobrala. Na jednej strane jej vadí, že ju priateľ uráža a že ona robí iným to isté, to je úplne v poriadku. Snahy pomocť a rady úplne ignoruje. Ja už som to vzdala a asi nie som jediná.
@berenika39 Nešlo by tu diskuzi zase zamknout? Minule to naplnilo o dost více stran a teď je to v zásadě ve stejném bodě. Až se otevře další, bude to trvat třeba už jen 5 stran a pak se možná dočkáme toho, že se tu ta diskuze už ani neobjeví.
Zakladatelky - pokud to je opravdu reálná osoba - je mi svým způsobem líto. Myslím, že poradit se jí nedá.
jÁ SE SEM PROSTĚ CHODÍM JENOM BAVIT. pROTOŽE NIC JINÉHO SE TU DĚLAT NEDÁ. pŘEČTU, ZASMĚJU SE A HNEDKA JE MI LÍP. bOŽE MŮJ, CO BUDOU DĚLAT TYHLE TÝPKY, AŽ NA NĚ V ŽIVOTĚ TRHNE DOOPRAVDY TRÁPENÍ, TO SI FAKT NEUMÍM PŘEDSTAVIT. A zase ten hnusný Caps, prosím prominte mi.
Diskusi zamykám, urážky od zakladatelky opět celou diskusi ukončily.

@baysha jemu vždy ulitne nieco skaredeho na mna,ale on sam od seba nepríde za mnou a nepovie prepáč,alebo že nechcel som tak povedat,mrzi ma to- proste on sa oduje ešte a ide preč,a ja za ním idem,a pytam sa ho že co to malo znamenať,ze to co povedal zase ?v klude sa ho to pytam,ze ci si to zasluzim a pod,take jednanie,a on povie,ze nechcel..to je cele,ale ide preč,nijak to nerieši,nijak sa neospravedlnuje,nijak sa neciti a netvari proste zle,ze mu to je luto,preco preboha sa chlap nema,alebo nemoze tvarit,ze mu je nieco luto ,to je u nich bežne ,alebo??lebo teraz akosi nechápem...podla mna,nezavisle od pohlavia,ked je niekomu nieco luto,tak sa ospravedlni a tavri sa previnilo,ale on ani to...
komunikacia medzi nami neni od zaciatku dobra,len som nad tým zatvárala oci,on nehovori moc,je tichy typ,hanblivy,a nechce nic riešiť,ja som ta,co komunikujem vela,
možno ma na mna nervy,lebo na neho tlacim v niecom,ale zase na druhej strane ja tiez nieco od neho vyzadujem,a ked uz nic ine,aby aspon sa chhoval slusne...to je asi zaklad.