Som tehotná a opustil ma. Dôvod? Je vraj bisexuál

malamo
11. lis 2017

Ahoj,som tu nová a neviem ako to presne funguje no neviem už kam s tým ísť..
S priateľom sme spolu za dosť drsných podmienok druhý rok..
Celé to bolo dosť zamotané,ale o tom nechcem písať. Vo februári som čakala bábo ale prišli sme o neho.. bolelo to veľmi a povedal že sa nemám báť že to pôjde...
Išlo to... A ja som teraz šťastná že som tehotná už v šiestom mesiaci.
Problém ale je,že saoc dlho netešil,možno mesiac..potom zo dňa na deň sa zobudil a bol úplne iný.. bez toho aby sa niečo stalo, aby sme sa pohádali alebo niečo podobné..
Zrazu bol nepríjemný,nevenoval sa mi..
Chcela som sa s ním o tom porozprávať,ale nepovedal nič.. vraj sa nič nedeje. nechala som to tak a tešila sa z bábätka..
Stále to bolo horšie.. rozumeli sme si už len snáď v posteli.. potom jedného dňa so mnou prestal spať,chodiť do sprchy, keď som sa prezliekala zatváral dvere... Vraj sa nič nedeje... Keď som bola vo štvrtom mesiaci som mu povedala že už mi to musí povedať že toto sa nedá. Povedal že je zrejmé Bisexuál.. pre mňa nič hrozné, vôbec mi to neprekáža. Navrhla som ako to riešiť.. veď je kopec spôsobov... Snažila som sa mu len dať to čo chcel.. už so mnou vôbec nespí a povedal mi že už so mnou nechce byť a mám ísť preč.. nemám kam ísť a ani neviem čo spravím.. som vydesená,smutná a netuším čo budem robiť...
Jedine čo ma štve že je tej malej nedal ani šancu...ani tu nieje a posiela ju od seba preč.... Je to nefér..

radulka57
11. lis 2017

@malamo podle toho jeho chování ale není bisexuál, spíš gay. Jinak by s tebou přeci dál spal a nezavíral by dveře když si nahá. Nemůže už asi nahou ženu vidět a bisexuál má rád ženy! Je tu spousta maminek, kterou přítel opustil těhotnou a je jedno jakej to mělo důvod, měla by ses ted nejvíc soustředit na to že budeš mít miminko a těšit se z toho, když ten blb ti to chce takto kazit. Rodiče nemáš aby si za něma šla?

puresin
11. lis 2017

@malamo Ja myslim, ze neni bisexual ani gay, jenom idiot. Spis to totiz vypada, ze se mu dite rozlezelo a vydesil se. To, ze Te nechce videt nahou neznamena jinou orientaci - Ty se preci na zenskou taky klidne podivas a nehnusi se Ti to, spis myslim vidi Tvoje rostouci brisko - prvni opravdu realny dukaz, ze vazne cekate dite. A pri sexu by to citil taky.
Takze vlastne nemam poradnou radu, protoze jestli nemas kam jit, zbyvaji jen organizace jako Bily kruh nebo urad OSPOD. Kazdopadne drzim pesti, a moc me to mrzi. 😘

ariadna12
11. lis 2017

@puresin souhlasim. Pokus se soudne po narozeni ditete vymoci otcovstvi a vyzivne na dite, pokud bude nekontaktni a nespolupracujici. Udelal ti dite, tak at se o vas postara. Je jedno, jestli je gay, bisexual nebo neco jineho. Zkus kolegy, rodinu, kamaradky. Jsou tu i socialka, neziskovky a azylove domy pro matky s detmi, vyrid si pripadne pobyt uz ted, kdyz jsi tehotna, at mas kam jit, a ruzne socialni davky.

galatea_a
12. lis 2017

Podle mě bisexuál není, jenom ho nenapadla žádná lepší výmluva, jak z toho vycouvat. Je hrozný, že se k tomu nepostavil čelem a ještě horší je, že tě vyhazuje. Ty nemáš vůbec kam jít?

rhoy
12. lis 2017

Keď som si prečítal tento príbeh, kopec vecí mi na ňom nesedí, ale nebudem spochybňovať to, čo sa v ňom píše. Osem rokov sa zaoberám problematikou homosexuality. Môžete sa mi ozvať, hoci ideálne by bolo, keby sa mi ozval otec Vášho dieťaťa. Napíšte mi správu, pošlem Vám svoj kontakt.

bacika
12. lis 2017

@puresin Souhlasím, taky bych neřekla že je homosexuál nebo bisexuál. Celou dobu spolu spali a pokud by byl jen navíc bi, tak by mu přeci jen pohled na ní nevadil a spal by s ní dál. Myslím že s tím rostoucím bříškem jsi se trefila. Je to smutné ☹ co si druzí umí vymyslet. Jen otci asi nedochází, že to dítě už zplodil a závazky už má.

dadamatysek
13. lis 2017

Je mi Tvé situace moc líto... Pána bych s chutí nakopla špičatou botou do prdele. 😈
Pokud by Ti pomohlo aspon trochu, že bych Ti darovala nějakou výbavičku a kočárek pro miminko..neváhej mi napsat do zpráv.
Osobně bych od něj odešla někam co nejdřiv, abych nemusela koukat na ten jeho podrazáckej ksicht.