icon

Partner v neustálém kontaktu se sestrou. Co s tím?

6. říj 2023

Ahoj ...Mam takovej dotaz
Je vas manzel/ parnter v neustalym kontaktů se svou segrou? ..Svagrova mu pise ,vola kazdej den .Kdyz je doma hned rano , kdyz v praci hned jak dorazi domu nestacim zalít kafe 😱 zacina mne to vadit . V pohode napisu si s brachou ale kazdy den? (A to si nezapomenou vecer napsat jak se maji rády spis ona prvni )
Co delas? Co budes delat? Den co den to samy .
Mesic co zemrela tchyne mnela bych to pripisovat spis tomu? Partnerovy to evidentne (zatim??) nevadi

Strana
z2
ilone
11. říj 2023

Tak znovu - zemřela jim matka. Svagrova zřejmě potřebuje větší kontakt, aby se dostala ze smutku. Ty zrovna moc empatie neprokazujes.

paturik
11. říj 2023

Co bych dala za to kdybych si rozuměla takhle s bráchou nebo můj přítel se svou rodinou ...

paturik
11. říj 2023

Žárlit na ni nemusíš chce se kamaradit

rosie18
11. říj 2023

Nikdy nemuzes vedet, jak by jsi Ty reagovala po ztrate rodice. V tuhle chvili nejde vubec o tebe, ale o ne. A navic, kazdy se se ztratou sveho milovaneho blizkeho vyrovnava jinak. Kdyz me zemrela mamka, taky jsme si s brachou dost psali a rozhodne to nebylo o tom, jak prozivame ztratu a tak. Resili jsme taky v podstate blbosti. Takze by neuskodilo, kdyby jsi se obrnila trpelivosti a hlavne, empatii 😊

lennus
11. říj 2023

Položila bych si otázku, jestli mě to nějak omezuje a jestli kvůli tomu častému kontaktu manžel třeba kašle na mě nebo děti, svoje povinnosti? Není to žárlivost z tvé strany? Čím míň to budeš řešit, tím líp, je fajn, že mají hezký vztah a je jí oporu poté, co jim umřela máma. Často tu čtu, jak jsou v rodině špatné vztahy.

gigi2
11. říj 2023

Z toho,co pîšeš,tak to opravdu nepochopíš…mně na tom nepříjde nic divného…když nám umřel táta,denně jsme několikrát v těch prvnich týdnech s bráchou byli v kontaktu,potřebovali jsme se..taky kdo jiný by tohle měl pochopit,než rodina🤷‍♀️…ale my nedělíme na moje a tvoje rodina,my jsme všichni dohromady jedna rodina a když to tak někdy čtu,tak jsem za to ráda..
Teď se snažíme vzpamatovat ze smrti syna a to je teprve nářez,teď se o to vice v rodině potřebujeme,i když jde třeba jen o to:co budeš dělat,jak si spal,atd..což asi,kdo nezažil,nepochopí…

rnika
11. říj 2023

A vadilo by ti to stejně od bratra a ne od sestry? Pokud to muži nevadí, nechala bych to být. Ztráta v rodině s nima musela dost zamávat. Jo a ještě mi přijde rozdíl jestli hodiny telefonují nebo jestli si napíšou sem tam nějakou větu... Manžel si píše s bráchou i rodiči denně. Přiznám, že mám dny kdy mi to taky leze na nervy. Jinak jsem udělala tu "blbost", že jsem tchanovcum odkyvla že můžou psát i mě, já jim tam posílám fotky děti (říkala jsem si jednou za pár dní, no taky mi to od nich pípa každý den). Prostě to občas ignoruju 😁

autor
12. říj 2023

@rnika Ja to vsechno beru .Ano je rada ze spolu mluvi ..Drzi spolu . Ja to ted chapu.Jen bych nepochopila kdyby to mnelo bejt i rok
Proste kazdodenni volani mi prijde proste od veci .Moje kamosky to taky tak nemaji. Jejích muzi si nevilaji se segrou den co den.
Ted to chapu v tyhle situaci ..Jen si myslim ,ze si na to ona zvykne je docela vtirava to uz ji znam

mourovatakocka
12. říj 2023

Zeptám se takhle, omezuje to nějakým způsobem tebe? Máte s partnerem děti, které by musely čekat, až si tatínek pokecá s tetou? Já bych s tím OK nebyla, vadilo by mi to. Každodenně a několikrát kontakt mi přijde trochu moc. Úmrtí v rodině z toho dělá jinou situaci, jak někdo psal, je možné, že si takhle volala a psala s mámou a teď najednou nemá nikoho. Jako zrovna šťastný člověk mi to nepřijde, nemá rodinu (myšleno nemá děti u sebe, to je samo o sobě zvláštní), kolegy v práci, prostě nějakou vrbu. Tak si vzpomněla na bráchu. Dokud to nebude narušovat váš rodinný čas, stejně s tím neuděláš nic. Na jednu stranu je super, že ji v tom chlap nenechá, na druhou stranu z toho může časem vzniknout strašně nepříjemný "trojúhelník".

autor
12. říj 2023

@mourovatakocka presne tak .Uplne souhlasim ..Nemam nic proti ni..Ale ten každodenní kontakt mi prijde moc proste.Nejhorsi je na tom to ,ze si ma to zvykne...Proc jako nemuzeme mit den bez toho ,ze zavola? Nebo kdyz ma odpoledni tak zavola dopoledne a pak nezapomene jeste po prichode domu psat jeste vecer tak mi nerikejte ze tohle je v poho ...
Ma jeste starsiho brachu ,, ma tatu a nevim jestli to aplikuje i tam ... Kolik krat se vyjadrila ze nezavolala synovi uz dva dni 🤷 to mi hlava nebere ale brachovi volat vkuse nezabuda ..Mne prijde vtirava bohuzel😏 ona byla i pred tim takova ..Byla jsem tehotna a chodila na navstevy kazdy druhy den a jeste cekala obskakovani presedela u nas i cely den .

Strana
z2