icon

Partnerka tvrdí, že pro mne není dost dobrá. Co si mám o tom myslet?

22. čer 2021

Ahoj dámy, mám dotaz jako muž.. Partnerka mi sdělila, že pro mne a pro syna (nejedná se o jejího syna) není dost dobrá, že nám nedá rodinu a zároveň že nám bude lépe, když si najdeme někoho jiného.. Nevím co si o tom myslet, partnerka nekomunikuje, jen neustále omlévá že to pro nás bude lepší, jak není pro nás dost dobrá atd..
Děkuji za odpovědi.

Strana
z4
autor
28. čer 2021

Tak poslední komentář k tomuto... samozřejmě jsem podlezl a dolezl s tím, jestli si můžeme promluvit a nechci zvládneme společný víkend... reakce? 😀 já už mám své plány... no, tak drahá holka, plány máš no... evidentně do těch plánů nespadám, tak čágo belo, nemá smysl ztrácet čas 🙂 tím je to vyřešené a ještě jednou všem děkuji za jejich názory a pohledy 🙂

priefi
28. čer 2021

Upřímně? Dle toho, co píšeš, jak to píšeš atd.mi přijde, že jsi ji nemiloval, jen sis s ní zaplácnul volnou chvíli. Pan dokonalý si určo taky najde rychle náhradu. Jen menší rada, dej do toho i city. Dle komentářů, které tady od Tebe padly to vypadá, že to tam extrémně chybělo.

autor
28. čer 2021

@priefi Není to o citech... ano, pan dokonalý už prostě neví jak dál, protože zkusil všechno a dokonce si myslím, že jsem dělal dost pro to, aby byla štastná a dle jejích slov, jsme byli dost synchronizovaný... bohužel nejde nikoho nutit aby byl ve vztahu... a jestli si někoho najdu.. samozřejmě do budoucna určitě.. tímhle přeci život nekončí.. že to bude za týden, měsíc? to asi ne.. ani nemám v "rukávu" náhradu..

priefi
28. čer 2021

Co není o citech?

autor
28. čer 2021

mé rozhodnutí.. je to spíš o tom jak to člověk bere "prakticky"... o tom jestli jsem ji milovat a miluji bych asi úplně nepochyboval.. ale do jisté míry prostě boj proběhl, nejde říct, že bych nedělal nic a nejde někoho přemlouvat... myslím, že je lepší to nechat být, popřát jí štěstí a jít každý svou cestou, než mít něco slepované a hrané... neříkám, že je mi to jedno, ale taky si říkám, že rozhodně nemám pochybnost o tom, že jsem se snažil.. čímž neříkám, že jsem dokonalý člověk, jako každý mám své mouchy..

zuzineckah
28. čer 2021

@priefi nemyslím. Slečna nedokázala na férovku říct, že buď někoho má, nebo že role pseudomatky je nesvědčí. Osobně se autorovi vůbec nedivím. On svůj cíl má, to je jeho syn. A buď se prostě objeví fajn ženská, která to dá se vším všudy (třeba i s vlastními dětmi), nebo bude proplouvat...

verinikki
28. čer 2021

Je to bolestivé se s něčím takovým smířit.
Nemilovala Vás asi.
Možná byla spokojená a vyhovovalo jí to ze začátku a pak začala pochybovat a vztah jí neseděl. Dovedla bych si i představit že Vás podvedla nebo měla někoho jiného, do koho se zamilovala, ale ono je tohle ve výsledku vedlejší.
Prostě Vás nemilovala tak, aby s Vámi zůstala. Pokud v tom bylo dítě, dokážu si představit, že se i snažila a třeba nějakou dobu přesvědčovala sama sebe, že to zvládne být takto ve vztahu
Každopádně dobře pro Vás a hlavně nezahořknout.
Těch možností je několik, od toho co píšu, po jiný vztah. Faktem je ten, že je slaboch a zbabělec, pokud to nedokáže říct a zbytečně druhého trápí.
Ruku na srdce, takovou byste chtěl zpátky?
Berte to tak, že jste dal do vztahu co jste mohl a udělal to, co jste považoval za správné.
Pokud to slečně nestačilo nebo nesedělo, ztrácela čas ona, ne vy, pokud jste ji miloval.
Je to těžké se s tím smířit, ale prostě to byl vztahový omyl.
Je to jen o správném člověku a myslím, že by byla škoda zanevřít nebo se chovat jinak, než to člověk cítí.

priefi
28. čer 2021

@zuzineckah jo, to jo, to už jsem psala dřív, ale na základě toho, jak o ní celou dobu píše, myslím, že tam láska chyběla 😉

priefi
28. čer 2021

@zuzineckah teda pokud to není trolling 😅

levandule_k
30. čer 2021

@priefi Dějová linka mi přijde docela logická, příběh je uvěřitelný, i kdyby to nebylo úplně aktuální, nějaká zkušenost tam bude. Troll se do toho začne většinou strašně zamotávat a má tam nesrovnalosti ve faktech.

autor
30. čer 2021

Můžu vás dámy ujistit, že jsem možná vůl, ale netrolim 🙂

Strana
z4