icon

Peníze - nedostatek a více dětí. Jak na to stále nemyslet?

floruska
28. lis 2019

zdravím nechci moc dlouze se rozepisovat ale chtěla bych si popovídat s někým nebo
probrat to s někým kdo to má podobně a když musí řešit více peníze
má více dětí a jsem z toho frustrovaná a opravdu hodně
jako vím že dětem nestačí moc že jim stačí když se jdeme projít ven nebo tak ale prostě
stačí i pokud jdeme do obchodu nebo tak nemohu jim něco koupit jen tak
trápí mě to
i když vím že to asi řeším moc jen já
manžel do práce chodí ale i tak mi přijde že ty peníze prostě nestačí jako se 4dětmi
co pak kroužky atd?kdyby prostřední syn neměl 3kroužky v rámci školní družiny kdy to jsou zatím jen stovkové uhrady tak by asi ani nechodil
já bych šla do práce hrozně ráda ale hlídání není a nejmenší (10měsícu) má lepší někdy horší
dny i to spinkání je jednou tak podruhé tak
přála bych si řešit něco jiného chci si užívat i ty děti ale když pominu i to že veškerý program
je na mě a že náš táta je prostě gaučák
trápí mě že občas musím řešit jestli jim vubec koupit kokino nebo zmrzku nebo tak
mám třeba kamarádku ta má děti 3 a zase je s nimi pořád sama ale v tom rozdíl není když chlapa mám třeba doma a stejně se dětem věnujijen já
ale není to o závisti to ne ona třeba zase peníze řešit nemusí ale jen mi to přijde moc líto
zase si říkám že mužeme být rádi že všechny ty 4děti jsou zcela zdravé atd
máte někdo radu jak to vytěsnit více z hlavy abych na to nemusela pořád tak myslet?

knuffel
1. pro 2019

@klea81 Dopoledne lyže, oběd, odpoledne lyže. Prostě dvoje teplé 😀

sasui1
1. pro 2019

@klea81 ty posles dite na tyden na lyzak s 3 kalhotama. Na cestu, oteplovaky a teplaky na chatu??? 😂😂😂 Tak timto si pro me ukazala ze jsi taky z tech co musi provokovat a byt neustale v opozici i kdybys placla tu nejvetsi kravinu hlavne ze to rozviri diskuzi... Podarilo se protoze na to nejde nereagovat!! 😂😂😂

shaun40
1. pro 2019

@klea81 ty se radši postarejte aby jste nežili z jednoho platu.

shaun40
1. pro 2019

@klea81 a řekla jsem že mám děti dvě tak se nauč počítat.A co práce?Kdy vysvětliš kdo u vás nemaka

shaun40
1. pro 2019

@sasui1 Hlavně že na téma práci neodpovídá hvězda.

shaun40
1. pro 2019

@llluckaaa Já to psala cca pro dva myslím to bude i více. Ale klea81 nepochopila že musím jednat spravedlivé.nemůžu poslat jednoho a druhého nechat doma.Mám dětičky po roce .

klea81
1. pro 2019

@llluckaaa my ne, a ostatní školy mají taky oběd v 15 hod až po ježdění

klea81
1. pro 2019

@shaun40 nám jeden plat stačí brouku 😜

shaun40
1. pro 2019

@klea81 Jo priznej barvu že si váliš doma šunky a ze jsi lína.A budeš tady poučovat lidi kteří poctivé pracuji.

shaun40
1. pro 2019

Já byt chlap tak te nakopu víš kam.

klea81
1. pro 2019

@shaun40 můj chlap chtěl, abych byla doma a uvařila mu oběd 😉nevím, proč ty nenavistne komentáře, když jsem doma zadarmo, neberu žádné dávky, navíc státu zaplatím každý měsíc 2500, abych vůbec mohla být zadarmo doma, takže se uklidni. Ty máš nemocnou štítnou žlázu a já nemám 13 let žádnou, takže laskavě neřeš můj život a raději se snaž, aby si tvůj kluk neodrovnal slinivku těma ultrazpracovanyma sušenka bez kterých se neobejde 😇

klea81
1. pro 2019

Tak je zajímavé, že na to jak jsem podle tebe líná, moje děti na lyzak mají a tvoje ne. Při stejné celkové výplatě je to k zamyšlení 🙋

shaun40
Odpověď byla odstraněná
shaun40
1. pro 2019

@klea81 Jdi makat.

shaun40
1. pro 2019

Ty nemáš právo o penězích ani mluvit.Žádné nemáš .

shaun40
1. pro 2019

Kdyby jsi neměla chlapa tak nemáš ani na ponožky na ten lyžák.

shaun40
1. pro 2019

@klea81 Pane jo eště ti ten tvůj plati z platu pojištění jo ? Tak to je mazec .Mlada žena ktera nemůže kvůli vaření oběda do prace.Co na to ten tvůj říka že má doma vyžirku ?Ty jsi sen všech chlapů. TO JE STRAŠNÝ co delaš cele dny?

ilonne
1. pro 2019

@shaun40 Tak tohle ti i upřímně závidím. My máme příjmy dohromady více než slušně, ale neumíme si nic odrict. Já tě obdivuji. A chtěla bych to umět.

klea81
1. pro 2019

@shaun40 jak píšu, bylo to jeho přání, aby měly děti i on servis, navíc nemusíme řešit hlídání o prázdninách a jíst šlichty ve školní jídelně či kantýně, já si užívám života a vypomaham ve svém okolí jako dobrovolník. Do 65 let se ještě napracuju dost, neměj obavy.

klea81
1. pro 2019

@shaun40 proč bych musela makat, když nemusím 🤔😇myslíš, že jsme se narodili, abychom dělali pro cizí 12 hod denně? Já v tom teda smysl života nevidím.

klea81
1. pro 2019

@shaun40 jak prizivnice, na kom jako? Má manžel raději platit cizí paní na výpomoc?

klea81
1. pro 2019

@shaun40 třeba mám brigádu, když chci dětem dopřát let balónem k vánocům 🙏to nasere, co 😎

shaun40
1. pro 2019

@ilonne To jsi na to zvykneš.Vemu výplatu a alimenty všechno poplatim.Odeberu 7500kč a to mám na 30dnu na jídlo co zbyde tak se řeši třeba oblečení nebo obuv.No a pak zábava rádi jezdíme do bazénu tak to použijeme. Fakt je to o zvyku .A píšu si všechno co koupim mám na to sešit a vím kolik na co utratím. Ale kdybych mela muže tak bych třeba taky utrácela.Nevím.

shaun40
Odpověď byla odstraněná
klea81
1. pro 2019

@shaun40 na svůj názor máš samozřejmě právo, akorát pozor, co vysíláš, to se ti vrátí 😉

shaun40
1. pro 2019

@klea81 Jak nemusíš makat ten tvůj má plat 27000kč a z toho ti plati pojistku 2500kč a ty jsi říkáš že nemusíš makat.?Doufám že ti nakopne brzy zadnici Tvůj manžel.

shaun40
1. pro 2019

Kdyby jsme všechny říkali že jsme se nenarodili aby jsme pro cizí makali tak tvoje dcera by šla na lyžák naha proto že vybavení musí někdo vyrobit .A tvůj manžel kdyby tohle říkal tak nemáš co do žaludku.Pěkně si se vybarvila.Konec konců to byl Můj záměr od včerejška.

ilonne
1. pro 2019

@klea81 Trochu by jsi ve svém vyjadřování měla brzdit. Nechápu, co je špatného na pracujících matkach. Je hezké, že vám to doma takto funguje a jste s tím oba spokojeni, ale uvědom si, že není každého představa sedět doma a nechodit do práce. A tvé povysovani rozhodně není na místě.

llluckaaa
1. pro 2019

@shaun40 @klea81 Holky, neperte se 😉 Holt každá to má doma zařízené úplně jinak, hlavně že jsou všichni v domácnosti spokojení a každá dělá, na nejlépe myslí a umí, no ne? Já být chlap, tak bych taky chtěla mít doma ženu, co mi navaří, uklidí, nakoupí, postará se o mě... Doma ze srandy říkám, že si najdeme ještě jednu manželku a já si s ní svou práci rozdělím. Ráda bych byla ta, která chodí do práce, a po příchodu by na mě čekala voňavá a naklizená domácnost 😍

zelenaesmolda
1. pro 2019

@shaun40
tady nekdo tezce zavidi...proc by mela byt ubozacka,vyzirka a prizivnice?protoze se ma lepe nez ty?

Strana