Peníze - nedostatek a více dětí. Jak na to stále nemyslet?
zdravím nechci moc dlouze se rozepisovat ale chtěla bych si popovídat s někým nebo
probrat to s někým kdo to má podobně a když musí řešit více peníze
má více dětí a jsem z toho frustrovaná a opravdu hodně
jako vím že dětem nestačí moc že jim stačí když se jdeme projít ven nebo tak ale prostě
stačí i pokud jdeme do obchodu nebo tak nemohu jim něco koupit jen tak
trápí mě to
i když vím že to asi řeším moc jen já
manžel do práce chodí ale i tak mi přijde že ty peníze prostě nestačí jako se 4dětmi
co pak kroužky atd?kdyby prostřední syn neměl 3kroužky v rámci školní družiny kdy to jsou zatím jen stovkové uhrady tak by asi ani nechodil
já bych šla do práce hrozně ráda ale hlídání není a nejmenší (10měsícu) má lepší někdy horší
dny i to spinkání je jednou tak podruhé tak
přála bych si řešit něco jiného chci si užívat i ty děti ale když pominu i to že veškerý program
je na mě a že náš táta je prostě gaučák
trápí mě že občas musím řešit jestli jim vubec koupit kokino nebo zmrzku nebo tak
mám třeba kamarádku ta má děti 3 a zase je s nimi pořád sama ale v tom rozdíl není když chlapa mám třeba doma a stejně se dětem věnujijen já
ale není to o závisti to ne ona třeba zase peníze řešit nemusí ale jen mi to přijde moc líto
zase si říkám že mužeme být rádi že všechny ty 4děti jsou zcela zdravé atd
máte někdo radu jak to vytěsnit více z hlavy abych na to nemusela pořád tak myslet?
@cumaceka
zavidi,ona je sama samozivitelka tak ma pocit,ze kdo to ma zarizene lip je vyzirka...
@ai30
jestli je lyzak zasadni nebo ne je vec pohledu a priorit,kazdy to ma nastavene jinak.
@zelenaesmolda lépe se nemá píse že má stejne jako já.
@shaun40 tak v tom pripade nechapu proc je vyzirka?
Já nesnáším lidi kteří nepracuji a tečka.A takova ktera nemá ani na rohlík se do mě naváží kvůli tomu že muj syn nejede na lyžák.
@zelenaesmolda proto že finančne zneužívá manžela .
Já mám v práci kolegu který má taky takovou doma a je z toho na nervy chudák.
Kdyby tady napsala žena že živí chlapa tak by pulka z vás napsala že je to příživnik .Ale že je to naopak tak je to o.k
@shaun40
a na tos prisla jak,ze ho financne zneuziva?tak snad se tak domluvili a vyhovuje jim to,zadne zneuzivani za tim nehledej.
Je normální napsat proč bych musela makat pro cizí 12hod.denne když nemusím .smysl života v tom nevidím. Tak co je smysl života? Pověsit se na chudáka z platem 27 000 Kč a obrat ho o všechno a este ho zkásnout o 2500kc na pojištění. A on má chudák dělat co musí to trpět. Když má takový názor tak ju bude živit do důchodu poněvadž makat nikdy nebude.
Mě by zajímalo kdyby její manžel přišel za ni a řekl hele ja nevidím smysl života chodit do práce.Tak mi zaplať sociální a zdravotní pojištění a ja budu doma vařit a starat se o domácnost. To by koukala.
@shaun40
aspon je uprimna,myslim,ze nikdo by nesel makat 12ctky kdyby nemusel ne?a ze v tom nevidi smysl zivota se ji ani nedivim.nerikej,ze ty bys nebyla rada nemuset chodit do prace a setrit kazdou kacku 🙂
@shaun40
proc do toho furt ryjes?ty ji snad zivis?je to jejich vec jak si to doma zaridi.
nazyvat ale nekoho prizivnici protoze nepracuje je trosku silne kafe
Hanbou bych se propadla kdybych ne donesla do rodiny žádné peníze. A to má dceru dáva ji hezky příklad. Proboha doufám že si něco takového nepovesi na krk mí synove .
@zelenaesmolda Ona do mne ryla kvůli lyžáku.
@zelenaesmolda Ne nebyla nevím co bych cele dny dělala. Já marodim a jsem na nervy že nemůžu do práce.
@shaun40
prehanis to.jim dvema to takhle vyhovuje,neni to tvuj problem.ty ji snad zivis?
podle stejne logiky je prizivnice kazda zenska na rodicaku protoze nenosi domu penize.
a taky polovina populace v zapadnich zemich kde je materska par mesicu a pak nazdar zpatky do prace.mimochodem co kdyby nekdo rikal,ze jsi ty prizivnik,ze simulujes a valis se doma zatimco ostatni pracuji a odvadeji dane a pojisteni,aby ty ses mohla lecit?
@zelenaesmolda Na rodičáku má každý příjem.A nikdo nám nepotvrdil že to vyhovuje oboum.
@shaun40
kdyby mu to vadilo tak s ni asi nebude ne?a tech par susnu,ktere ma zenska na rodicaku jako prijem nepocitam.
@zelenaesmolda asi tak, já jsem doma zadarmo a někdo bere 15000 na bydlení, kdo je větší prizivnik? Manžel si snad může se svojí výplatou dělat co chce, ne? Někdo ji prochlasta nebo prohuli a on za to má 3 tepla bezlepková jídla denně. 😇
@shaun40 tema recma o vyzirkach atd.. jsi ztratila moje sympatie. Pro tebe je tedy prace, rozumej zamestnani, smysl zivota. Pokud to neni zaroven velky konicek, je to dost smutne.
Ja teda priznam, ze bych byla tuze rada, kdybych se mohla vice venovat rodine, domacnosti a sama sobe!! A muj prijem by byl jen tak na prilepsenou a zamestnani pro muj dobry pocit. Nejspis se mi to nikdy nestane 😁ale budu stastna, pokud budu moci delat nejaky castecny uvazek, a mit cas a energii na rodinu...aspon dokud bude mlade male
@shaun40
no vzhledem k tomu,ze jsi momentalne na neschopence bych se tim jaky je z koho uzitek moc neohanela protoze ty tedka pro spolecnost momentalne prinosem taky nejsi 🙂

@shaun40 to trochu prehanis, ne? prej a bude ti prano...