Podezření na nevěru: Chybějící kondom po služebních cestách?
Zdravím ... Před rokem jsem v batohu partnerovi po služební cestě našla otevřenou krabičku kondomu ( jeden chyběl ). Trvdil že batoh už má spoustu let a asi to tam bylo dlouho ( v batohu byla i účtenka, že batoh je měsíc starý - takový ten decatlon za 69,- ) , v té době jsem s ním čekala dvojčata a byla jsem pár dní před porodem. Nechtěla jsem to řešit v emocích ( šestinedělí ) a pak jsem měla moc starosti , mame ještě tříletého syna... Teď po roce stejná situace, taky novější batoh, jeden kondom v krabičce chybí , zase po služební cestě. Tvrdí že mu tu krabičku ze srandy dali kluci z práce , ať už se nerozmnožujeme ... Já bych otevřenou krabičku kondomu nikdy po někom nepoužila, pokud by nebyli z obchodu koupené mnou či partnerem, tak mi to přijde jako naprostá kravina ... Včera jsem mu podala krabičku kondomu , že tu situaci jsme řešili před rokem a že mě to už fakt nebaví ... On me osočil, že mu nevěřil a přísahal na naše děti ze nevěrný mi nikdy nebyl ... Podotýkám , že mu neprohledávám věci, poprvé to bylo ,že jsem uklízela úklidovou místnost a tam máme batožiny a kontrolovala jsem jestli tam nemá věci na praní či co hnije a teď protože ten batoh měl s námi na výletě a nemohla jsem najít čepici od syna ... Věřili by jste ??? Nebo je to pro vás důkaz nevěry ???
@jola777 já myslím že když chlap nebo žena chce bejt nevěrný je jedno zda je s rodinou každý den nebo má volno i pro sebe stačí že vztah projde jen malou trhlinou a může se to klidně stát práve i klidně a pak se jde dál buď ten člověk lituje a napraví důvěru a vztah a oba na tom pracujou nebo jde vztah do háje je to o vztahu jsou lidé co kážou víno a sami ho vyzkoušeli
@sherryel trochu se to tady stocilo jinym smerem,me by zajimalo jak to vypada se zakladatelkou...jak doma manzel funguje,je nalepeny na telefonu, vyresili jste neco?
@kevi1 jinak pochybuji,ze kdyby te manzel podvedl,ze by jeho kolegove (bez vyjimky)tvrdili,ze je blbec,ze te podvedl,protoze te maji radi a lepsi by nenasel...velmi subjektivní vnimani 😀. Vsak na tom nic neni si nekde vrznout dle tebe, tak proc by to měli chlapi tak vnimat?
@30bar ja som nikde ale nenapisala, ze na tom nic nie je a je to v uplnom poriadku, ibaze je nepravdepodobne, aby si dvaja ludia boli cely zivot verny a s tym ako realista pocitam. To neznamena, ze manzela potlapem po pleci, ked ma podvedie. Ale osobne to proste nechcem vediet ak je to len nieco jednorazove a necitim sa preto, ze si nevazim samu seba.
@kevi1 jo tak to souhlas. Ale pokud to povazujes temer za normu, tak pak nevidim duvod,aby kolegové rikali,ze je tvůj manzel blbec,protoze oni to muzou považovat tez za normu,ze vernost neexistuje. Ja teda si budu raději naivne myslet,ze muj manzel by me nepodvedl,ze si me váží, zije se mi s tim lepe a pokud se to stane,vedet to tez nechci.
Jinak ja si myslim a mam s tím bohuzel i osobni zkusenost ,ze jsou odvětví,kde se proste podvadi casteji. Muj byvaly pracoval v armádě a tam spal kazdy s kazdym a o policistech a zdravotnicich na noční si taky myslim sve. Ja te prilezitosti tolik mit nebudu,kdyz si odsedim svych 8hod.v kanclu jako voják na cvičení nebo policajt na nocni...myslim,ze se moc nepletu...
@30bar ono cela pointa mojho povodneho prispevku bola ina. Sam moj manzel v praci travi len cas co “musi”, mam zdielany jeho pracovny kalendar takze vidim, ze ma cely den meetingy s x ludmi naraz a uz o 16:30 najneskor byva doma. Je ten typ, co si po veceroch programuje alebo do niecoho investuje, skoro vsetok cas dobrovolne travi prave s nami, az ho niekedy sama vyhanam von. Snazim sa, aby aspon raz za rok vypadol niekde s kamaratmi na lyze alebo tak. Tym ze pracujem, tak je vela aj on sam s detmi a je to narocne sklbit vsetko. Takze keby si sa ma opytala, ci si myslim, ze ma manzel momentalne podvadza, poviem, ze je to extremne nepravdepodobne a obecne je asi typ, do ktoreho by som neveru ako prveho netypla. Ale keby moc chcel tak ta prilezitost sa jedenkrat do mesiaca minimalne urcite naskytne. A co sa deje, ked je sam u rodicov a vybehne von s kamaratmi alebo na teambuildingu, to netusim.. takze take to “moj manzel ma urcite nepodvadza a nikdy by ma nepodviedol” mi pridu proste silne reci. My mame pekny vztah si myslim, mame super zivot.. takze nepatram, nie som podozrievava, ale zijem nohami na zemi na kontrast s tymi, co tu pisu, ze by im partner nikdy neverny nebol, takze by ma jeho nevera nepolozila na dno, ale riesila by som to samozrejme. A ak to ma byt jednorazovka alebo nejake pobluznenie, tak nech mi to preboha nehovori. Preco? Aby mi ublizil? Nemam ani silne reci, zeby som chlapa kvoli nejakej debilnej noci alebo mesacnemu zatmeniu mozgu hned ostrihla a rozviedla sa s nim. Nezahodim predsa vsetko, co roky budujem, ten krasny zivot co mame, kvoli jednemu zlyhaniu. Samozrejme, nebavim sa o nejakom kurevnikovi, ale normalnej ludskej chybe
@kevi1 Do kamene tesat.
Jenže podobným “já nikdy x on nikdy a ti, co porušují mnou vyhlášené morální krédo, jsou odpad”, těžko vysvětlíš, že díky vzájemné důvěře bez otěží, se dá v klidu žít, nezanášet a trapně nemoralizovat.
V našem případě to je 15 let. Byly příležitosti, ale proč si komplikovat život. Vím, že za ta léta svobody, kdy jsem svatá po jednom dokoněném vztahu fakt nebyla, je ten aktuální muž tím nej, co mne zatím potkalo. Věřím, že je za náš vztah rád a ví, co ve mně má.
A když už jsme u těch “protřelých harcovnic nad věcí”…
V návaznosti na tuto debatu jsem si vzpomněla na svého bývalého kolegu - jeho žena umírala na rakovinu téměř 3 roky. Jako dvacítky jsme byly s kolegyní v šoku po zjištění, že paralelně udržoval vztah se svou kolegyní. Nechápala jsem - v reálu to byl nesmírně hodný člověk, velmi inteligentní - jak tohle může dělat. Než mi jiná kolegyně kolem padesátky řekla, ať se vžiju do jeho života - roky se stará sám o své dospívající syny, domácnost a ženu, která přežívá od dávky k další morfia. Za hodinu po podání plakala a skučela a žadonila o další. Všichni jsme věděli, že umírá.
Pro něj ten sex vedle byl jeden z mála záchytných bodů - pocitů normálního života, schopnosti se nadechnout a vracet se a fungovat doma. Dělat klukům zázemí, aby se nezbláznili, kluci dostudovali, tchýně se nezhroutila.
Ne, fakt nebudu podobného člověka za nevěru soudit, natož odsuzovat.
Podobně jako pár známých v okolí, kteří snášeli yx měsíců / let sexuální abstinenci, protože děti se pro jejich partnery staly božstvem. Nebo jim víra nedovoluje se rozvést s člověkem, který s nimi právě přes závazky “jsme rodina” manipuluje. Nebo prostě mají jiné sexuální potřeby než jejich partneři.
Nejsem tu od toho, abych se povyšovala a moralizovala. Nežiju v jejich kůži.
A svět není jen černobílý.
@brunetka11 to s tou umirajici manzelkou je docela zajimave tema. Je fakt ze ve 20 letech bych taky rekla ze je to peknej hnus a jak jen mohl...v soucasny dobe (kdy blizky clen rodiny na rakovinu umira) tam mam taky pochopeni, protoze je to pro tu rodinu enormne emocionalne narocne a verim tomu ze starat se o tak nemocneho cloveka potrebuje energii kterou je potreba taky nekde dobít a ten manzel urcite taky chtel a potreboval pohladit, potulit a citit taky chvili i neco jineho nez smutek vztek a bolest. Uz bych tak prisne nesoudila...
@jola777 spokojeny zadany chlap ktery travi vetsinu casu s rodinou se taky zvladne zamilovat jinde, neboj se. To, zda udrzi ptaka v kalhotech je na nem, ale ty prilezitosti jsou. Tvrdit ze nejsou je naivni.Od kolegyne z prace, noveho zamestnance dodavatele, prodavacku z obchodu, cisnici v restauraci, ucitelku ve skole vasich dětí, pani co jde odecitat vodu, oblibene jsou mezi neverami i sousedky..se mnou ted dost flirtoval doktor na pohotovosti na Bulovce, takze me napadaji jeste treba zdravotni sestricky, policistka co ho zastavi a chce mu dat pokutu, kadernice...pokud nebydlite na samote u lesa, vsechny potraviny si nepestujete sami a nechodite do prace tzn nikdy nikde nepotkavate lidi pak muzes prohlasit ze prilezitost nema (nicmene pastevci treba z nedostatku zen s..a.li kozy) takze i tak bych byla skepticka ze prilezitost zasunout jinam neni.
A slabe chvilky ve vztahu jsou, stejne jako ty silne. Neni to preci jen konstantni a nemenne.
Me tvoje argumentace strasne pripomina ty hystericke matky co presvedcuji ucitelku Muj Pepicek by nikdy!!!, to vsechno ten Lojza Novákovic!
@budouci_maminka úplně jste mi to vzala z pusy myslím že každá žena řekne můj chlap by to nikdy neudělal ale " pak přijde na lámání chleba a šup nevera je i tam i kde by ji nikdo nečekal to samé i i žena má možnosti mít nevěru ...
@lencaa11 prave, ja mela treba jednou za steracem od auta listecek "hezka slecno zavolejte" a telefonni cislo - a to po 15 min navstevy na registru vozidel, kde jsem krom urednice za okynkem s nikdym nepromluvila ani slovo.
Takze prilezitosti je milion...a clovek je nemusi cilene vyhledavat. Proste jsou.
Ale je na tech lidech, zda je vyuzijou.
@jola777 ja ti neberu ze znas sveho muze lepe kdokoliv jiny. Ale neshodnu se s tebou na nazoru ze tvuj muz nema prilezitost nekoho potkat a ze nema cas nekde nekoho za 2 min na zachodku naplnit. Pokud ho nedrzis privazaneho ve sklepe 🤭
@jola777 každá žena zastává svého chlapa to je jasný každá žena svého muže zná nejlepe je jasný že když vás můž by vás nikdy nepodvedl tak je to super chlap to máte štěstí jen nikdy nevidíte do hlavy a budoucnosti svého muže a ani vy nevíte zda třeba se vy a vaše poblouznění nevzbudí nikdy člověk neví 🤔🥴
@lencaa11 za svobodna jsem mela pomer s nekolika zenatymi muzi a od MNOHA dalších jsem dostávala a stále dostávám návrhy, tak mi řekni, kde se schovávají ti, kteří by NIKDY nepodvedli? 🤔
@budouci_maminka jo přivázaní ve sklepè jsou 😅 Tak to uz to chápu 👍
@jola777 muj muž mi taky neni nevěrný, v době kdy jsme spolu 😀 Co dělá v práci nebo když nejsem doma, to je jeho věc, ale mám jedno pravidlo - případná nevěra NESMÍ krást čas strávený s rodinou, a tuplem musí být utajená, takže vrznout si na služebce? Když chce... Ale chraň ho Bůh, abych našla v jeho batohu načatou krabičku šprcek 😡 Me by ani tolik nenastvalo, že si vrznul s kolegyní, ale fakt, že mu nestojim ani za to, aby ty šprcky lépe schoval 😡
@jola777 libi se mi, jak mas plnou hubu moralky a ucty, ale sukat s zenacema ti nevadi. No, proti gustu... :D

@bara88 ja som to pochopila tak, ze musi, ked nemusi a chce tak je to v poriadku samozrejme.