icon

Pokoj pro nevlastního syna: Je nutný vlastní prostor?

7. únor 2024

Ahoj,

Mam 2 dcery, každá má svůj pokoj. No a partner má jednoho syna. Kterého má 1x za 14 dní na víkend. V době už není žádný volný pokoj. Jako jo, mám pracovnu, ale vzhledem k tomu že v 99% času pracuji z domu tak te se odmítám vzdát. Mi přijde zbytečné mu zařizovat pokoj a hlavně se mi nelíbí varianta že by 10leta dcera měla pokoj s 4letou. Jako kdyby ho měl v trvale péči nebo ve střídavce, tak by jsme asi nějakou variantu museli najít, ale takhle 🤷‍♀️ abych to uvedla na pravou míru. Partner i já si myslíme, že je to zbytečné, partnerova ex řekla, že pokud nebude mít svůj vlastní pokoj, bude dělat vše proto aby se nevidali. Toto řešíme ještě před společným bydlením. Stěhovat se bude on ke mě. Jak by jste to řešily vy? Žárověn je tu někdo kdo je v postavení té matky a mohl by mi říct názor na to? Moje dcery, taky nemají u otce vlastní pokoj, ale on bydlí sám a v době kdy přijedou k němu spí ony v ložnici a on v obýváku. Nevic je bez partnerky a dalších děti. Takže to z mého pohledu nemám šanci usoudit. Nic méně ony jsou s otcem tak 1x za měsíc (je kamionak a málo kdy je doma)

Strana
z6
miryp
12. únor 2024

@sorboni30 zapojíš-li se do diskuze, musíš očekávat, že s tebou bude vedena diskuze. A nemusíš mít obavy, autorce už jsem dávno radila, stačí si přečíst diskuzi. Kdyby tomu tak nebylo, tak bych nedostala upozornění na tvůj příspěvek. Pěkný den 😉

Strana
z6