Pokračovali byste ve vztahu s mužem, který skrývá rodinu?
Zdravím, mám poměr s mužem (jen sex nic víc - momentálně ani vztah nehledám). Celou tu dobu našeho poměru, jsem měla za to, že je rozvedený a má 2 děti. U něj doma jsem nikdy nebyla (po rozvodu se nastěhoval do domu k rodičům a já to chápala tak, že by jsme tam neměli soukromí a oni by chtěli hned mě poznávat - o to fakt nestojím). No jenže on tam už nějaký pátek žije s partnerkou, která před 14 dny porodila... A kdybych mu nevolala, že mám čas výjimečně i v ten den tak bych se to asi nedozvěděla... Zvedl mi telefon a jen mi do něj řekl, že je v porodnici a nemůže mluvit. Tak jsem na něj při první příležitosti udeřila a on se přiznal, že to je jeho přítelkyně a mají spolu čerstvě miminko. No abych se přiznala cítila jsem se v ten moment hrozně kvůli ní, vím jak zranitelná a citlivá jsem byla já v těhotenství a po porodu.... Z mojí strany je to vše tím momentem ukončeno, on mi stále píše, že to byl přesně ten důvod proč mi to neřekl. "Jste všechny vadné, jak by to nebylo jedno jestli někoho mám nebo ne. Tebe se to netýká a je to jen a jen můj problém! Tak to neřeš a pojďme to vrátit do původních koleji." A moje otázka zní byl by někdo schopný v tom pokračovat (já si stojím za svým, na tohle žaludek nemam) a měli by jste potřebu upozornit na to tu jeho partnerku nebo ne? Jeho první manželství skončilo právě kvůli opakované nevěře s jinýma zenama a ne jen s jednou... Nebo to mám nechat plavat 🤷♀️ myslím si, že když ji nebude podvádět se mnou bude ji podvádět s někým jiným....
@veronicka89 no, i to je možné... 🤷♀️ To je to, že ani u příspěvku na ig nebo kdekoliv člověk neví co je v pozadí a zda je to vážně taková idilka, kterou někteří závidí..
Tohle je pro mě vždycky dilema, když se někdo ptá, jak bychom se zachovali, jestli přítelkyni/manželce sdělit, jaký je její chlap hovado. V tomto případě ale 100% hlasuju za to, ji nijak nekontaktovat. Je teď hodně zranitelná. Představím si sebe v její situaci a je mi šíleně. Takže ne. V sobě sis to uzavřela, chválím za tvůj přístup, a ona na to třeba přijde časem, až na to bude "líp" připravená. Anebo taky nepřijde. To už je jejich boj
Ja se ridim jednoduchym heslem - nedelej nikomu nic co bys nechtela aby nekdo delal tobe…🤷♀️ stejne tak jako bych nebyla schopna podvest manzela (a za 22 let vztahu jsem ho nepodvedla) nebyla bych schopna zit s vedomim ze chlap nekoho podvadi se mnou.
Naprasila bych ho... Chudák holka si myslí jak má skeleho může a on ji zahejba. No na druhou stranu ty si chtěla jen sex. Takže vlastně místo aby platil nějakou ženu na D1 tak to u tebe měl zdarma. Takže asi tobě to může být jedno zda někoho má nebo ne...
@xer vždyť já celou dobu ho považovala za svobodného. Cca 2 roky po rozvodu... Kdybych to věděla rovnou, tak bych do toho nešla...
@pampelina18 no může, ale není.. Mám nějakou morálku, sama bych nechtěla aby mě můj chlap podvedl a ještě v době těhotenství/po porodu. Tak proč bych to dělala jiné, navíc nevidím nic špatného na domluveném sexu za určitých podmínek. Vztah nechci, ale potřeby mám pořád a sama sobě si člověka omrzí 🤔
@pampelina18 Ale to přece nevíš, že ona žije v nějakém bludu. Třeba moc dobře ví, co má doma, ale holt to z nějakého důvodu akceptuje. A neříkám, kdyby to byla kamarádka ( i když i tak bych si to musela hodně rozmyset), ale říznout do vztahu dvou cizích lidí, nevím... Připadala bych si jako největší trapka, kdybych měla na paní zvonit a tohle jí vykládat. Kamarádka má přítele a vždycky moc dobře věděla, že není svatý, ale strašně ho milovala a nechtěla nic vědět. Pak měli vytouženou holčičku a pár měsíců po porodu taková jedna dobračka na ní zazvonila. A co z toho? Samozřejmě ho neopustila, už jen proto, že by se sama z mateřské neuživila a už se k tomu musela nějak postavit, když to takhle před ní někdo hodil. Takže posranejch x měsíců, kdy měla být nejšťastnější.... Takže jestli to uděláš, ublížíš nejvíc tý ženský, s kterou to vlastně myslíš tak strašně dobře..... Nemůžu si pomoct, ale stejně mi připadáš zhrzená, i jak to řešíš s kamarádkami, co máš dělat. Měla jsem x vztahů tohoto typu a neumím si představit, že bych měla potřebu se tomu druhému mstít, nebo mu rovnat život. Užili jste si, o to snad šlo, skončilo to, jak si bude žít on se svoji přítelkyni by mi bylo srdečně u prd.....
Pokud šlo jen o sex, tak se musí počítat s tím, že si ten druhý třeba jednou najde někoho na stálo. Jeho přítelkyni bych rozhodně nezatěžovala, on si může najít na sex kdykoli někoho jiného. Jinak je to jeho problém, ne tvůj. Na tobě jen je, jestli v tom chceš pokračovat.
Jo jasne, to nemela byt vycitka vuci tobe, to jen ohledne toho pokracovani/nepokracovani. Pokud mu ten druhej lze s tim se neda nic moc delat ale ve chvili kdy to clovek vi uz je to jina. Na tvym miste bych se zachovala stejne, okamzite utnout je podle me jedina spravna cesta kdy se pak clovek za sebe nemusi stydet.
😂😂😂 Dobře tak jsem zhrzená milenka... Nevím jaké kamarádky máte vy, ale já mám takové se kterýma si říkám každý prd. Já vím vše o jejich partnerech / milencich oni o těch mých.. Asi jsem divná, nebo pro některé nepochopitelná, ale vážně mi záleží na cizí ženské, sama jsem byla podváděna ne v úplně "slunečném" období a ještě k tomu jsme plánovali druhé... A mi to ta slečna řekla, ano v ten moment to byl hrozne a ponižující, ale zpětně si říkám ze to nebylo až tak špatné a možná lepší než kdybych se to dá má dozvěděla po x milenek později.. A ne nebudu jít nic říkat, pokud tak na to přijde sama nebo ji to řekne nějaká po mě... 🤷♀️ A vážně to není o pomstě, ale o tom vás nemusím přesvědčovat.. Důležité je, že to vím já.
@irmamala

Uz ctu ten dum rodicu ....tak to nic ;)
Jinak huste je ze tady to hovado muze byt pak vyfocene s miminkem a tou zenskou jako idylicka rodinka a my jim budem davat liky ...🤢🤮