icon

Pomůže návštěva sexuologa při neuspokojivém sexuálním životě?

19. črc 2024

Partner mi vůbec nevyhovuje v sexu. Přesto s ním jsem protože ho mám ráda a máme jinak hezký vztah už skoro 6 let. V sexu si ale nesedíme.
Partner nepřiráží když jsem nahoře, tím pádem mi vůbec nepomáhá a po pár minutách mě bí nohy. Když je nahoře on hned ho bolí nohy, nebo ruce. Sedět ani klečet při tom nemůže/neumí takže to je tajy hodně omezující.
O nějakém hraním si, objevování, zkoušení nového nemůže být ani řeč. Sázíme na osvědčené 3 polohy a i tam je někdy problém. O nějakém vzrušení nemůže být ani řeč. Orgasmy mám vydřené honem honem abych to stihla protože když ho do 10 minut nemám vzrušení mu opadá a mnohdy sex zkončí v půlce nebo tím že je on. Když to trvá za mě přiměřeně třeba 20, 25 minut tak už není citlivý a neudělá se. Nejvíc mi vadí že když třeba něco nejde tak to vzdá a nechce pokračovat třeba jinak. Přerušuje tím sexuální energii. Přeruší tím naše napojení a je po všem. Nikdy předtím jsem tohle nezažila. Přece když už se začne tak se to vždy dá normálně dokončit aby byli oba spokojení ať už rukou, pusou, jakkoliv. Ale on se pristě vypne a je po všem. Na mě přitom nebere ohled.
Příklad bolelo mě to tak bych pokračovala rukou, pudou jakkoliv. On hned že to je ok a že teda nebudeme pokračovat. A je konec. Nebo mu to třeba nejde. Myslíte že ho napadne pojračovat a věnovat se aspoň mě. Ani náhodou. Jsem už totálně frustrovaná. V minulisti jsem s nikým po téhle stránce neměla nikdy problém, spíš naopak. Asi jsme si prostě nesedli. Jenomže co s tím? Příjde mi že to moc se ženou prostě v posteli neumí...Bohužel vše je v háji. Pohádali jsme se a vše jsme si natvrdo řekli. Připadám si teď nejvíc neschopná v posteli. Nikdy jsem neměla sebevědomí rakhle na nule. Nejhorší je že jdyž jsem s ním tak to nejsem já, mé pravé já. V sexu jsem vždy byla dobrá ake s ním si připadám neschopně a neohrabaně. Mu jsem bohužel taky vše vyčetla. Že mě ani pusou ani rukou neumí, že ani nepřiráží ale leží jako pecka, že jho pořád něco bolí a jaždý druhý sex s ním je přerušenÿ že je to prostě příšerný...Myslíte že pomůže sexuolog??
Nebo

klokanka31
19. črc 2024

Sexuolog, milenec, nebo ho to prostě naučit...Mi neříkej že třeba u polohy lotosový květ nezvládne sedět...🤔

autor
19. črc 2024

@klokanka31 nezvládne. Nechápu to. Bolí ho kolena a i ruce o které se opírá. Ani sedět s nataženýma nohama nezvládne...

klokanka31
19. črc 2024

Rukama se nemá opírat ale objímat tě...já bych se ho asi zeptala, jestli spím s nějakým dědkem nebo pořádným chlapem...

1pomnenka
20. črc 2024

To vypadá, že je mu nejméně 70. Obávám se, že to tady nevyřešíme. Buď ho dostaneš do kondice nebo si najdi milence. Sexuolog mu nepomůže, když nevydrží ani sedět.

adelisss
20. črc 2024

Asi by fakt partner měl zamakat na kondici. A ty si nemůžeš pomoct hračkou? Když bys vytáhla womanizer, tak by mu to vadilo?

llluckaaa
20. črc 2024

Přesně jako u holek, napadlo mě, že je mu tak 80 ☹ Nějak tam nevidím snahu o zlepšení a nevadí mu, že jsi nespokojená. Nějak si neumím představit takto žít po zbytek života.

hanca78
21. črc 2024

Tady jsou jen dvě možnosti. Milenec, kterého ale on bude akceptovat, protože ví, že to s ním stojí za dvě věci, nebo rozchod 💔. Měla jsem podobného přítele, absolutně to v posteli nefungovalo, souložil opravdu jak králík a nešlo mu to, nevěděl jak na to, nic nepomohlo. Pro život by byl úžasný, ale vím, že dlouhodobě bych tohle nezvládla. Přijde mi, že je to jak s malováním, to taky pokud neumíš, tak se to nikdy nenaučíš. 🙂

vendulis
12. srp 2024

Velice zajímavé téma, jsem prakticky v podobné situaci😁. Zažila jsem toho moc a spoustu skvělých hrátek, prakticky můj manžel je nejhorší a ani to nepřizná. Z části si myslím, že je i lenoch. Ale stále jsme spolu a milujeme se. Nemusíte dělat aerobic, zkuste něco, co vychází z vaši lásky, co je příjemné oběma? Co masáže? Bohužel ani můj není dobrý v masáži, ale dělá jemné masáže, kterè se mi líbí. Zkus netlačit na pilu, třeba náhodou na ptocházce něco na veřejnosti? Něco ho bavit musí, aerobic asi ne🙂.