icon

Pravděpodobnost otcovství: Je kamarádka těhotná s vaším manželem?

agienka3
21. říj 2023

Ahoj všem, doufám, že mě nezlynčujete, ale potřebuji se někomu svěřit. Mám dlouholetou kamarádku a manžela, ona má také manžela. Jeden večer byla u nás a popíjely jsme vínko, pak došlo na téma trojka a jak jsme byli v alkoholovém opojení, tak jsme začaly dělat intimní věci a můj partner se k nám přidal, došlo i na sex mezi námi třemi. A teď k věci, dnes mi radostně kamarádka oznámila těhotenství, které plánovala, jenže v tom týdnu, kdy spala i s námi a i má manžela se kterým měla také styk. Ano, byla mu nevěrná, nevrátíme to zpátky. Samozřejmě jsme měli přerušovaný styk, ale na to se také nedá spoléhat. Ano, jsme blbý a bůhví co ještě. S jejím manželem spali nepřerušovaně.
Jaká je pravděpodobnost,že by to nemuselo být jejího manžela? Jsem z toho docela v hajzlu a moje kamarádka je úplně v pohodě a nepřipouští si, že by to dítě nemělo být jejího manžela, jenže….. Ach jo, co mám dělat? ☹

Strana
z4
ai30
21. říj 2023

Nic. Dite je manzela, nebo bude manzela. Kdyz to ona neresi, ty to neres.

martinka_33
22. říj 2023

Jestli to je reálná vec a ne výmysl neci pubertální hlavy, tak to fakt prekérka 😃 Ne, ted vázne, s mejvetsi pravdepodobnosti bude dite jejiho manzela, ona asi vi kdy mela plodne dny a ze to nebylo v dobe trojky, proto je v klidu, tak buď taky.

1pomnenka
22. říj 2023

Dítě bude jejího manžela, protože je vdaná. I kdyby bylo náhodou podobné tvému muži, nic s tím neuděláš. Dost pochybuji, že by to pak chtěla řešit, že její manžel není otec dítěte.

veruuu_kubesovic
22. říj 2023

A co je tobe do toho🤦‍♀️? Je úplně fuk, kdo ji oplodnil, ty pro příště víš, že trojka s kamarádkou a tvým mužem není dobrý nápad...

vikinkav
22. říj 2023

@veruuu_kubesovic je ji do toho asi to, ze se jedna i o jejiho manzela ne? Minimalne vyzivovaci povinnost na dite, dedictvi, pece atd. Kazdopadne ja bych to brala tak, ze na 99% je to kamaradky manzela a snazila bych se na to nemyslet.

slecnami
22. říj 2023

Tak pokud otěhotněla v době, kdy spala se svým manželem, ale i s tím tvým, tak je to prostě 50:50. Přerušovaná soulož není ochrana. Kamarádka se buď snaží "zapomenout", nebo svým přístupem "jediný možný otec je manžel" přesvědčit sebe i okolí o tom, že vše je v pořádku. Za mě není a tvé obavy chápu. Ale radu nemám, fakt blbá situace.

95newmommy2020
22. říj 2023

Ofiko je manžela, a pokud ho ten tvůj vytáhl včas, tak šance, že by bylo biologicky tvého muže je minimální.

te_reza
22. říj 2023

Jako takhle, jestli se snažili delší dobu a bum, je těhotná zrovna když si vrzla i jinde. Tak bych na to, že je jejího manžela nespoléhala.

aarriel
22. říj 2023

A jak dobre kamaradky jste? Nebyl to treba umysl? Treba jim to doma neslo a tak si nasla na oplodneni tvyho manzela a tak hezky to nahrala, aby z toho byla trojka 🤣🙈 treba jeji manzel o tom vi, ale chteli proste miminko 🤷

agienka3
autor
22. říj 2023

Holky, děkuji za odpovědi. Opravdu si nevymýšlím, nemám tady zapotřebí zakládat nesmyslné diskuze. ☹ prostě v době plodných dnů spala s mým manželem (s námi) a i s jejím mužem. Akorát můj manžel se do ní neudělal, to víme 100%. Jen prostě víte jak to je, že se tam uvolňuje tekutina ještě před vyvrcholením. Já vím, že by to byla sakra náhoda, ale prostě mi to nedá spát. ☹ ještě když to vychází přesně na ten týden co spala s námi. No masakr. Já i premyslela o testech dna, ale nechci kamarádku stresovat ☹

agienka3
autor
22. říj 2023

@aarriel Jsme kamarádky už 15 let. To víš,že mě napadla tahle myšlenka, ale vím,že to tak není…

lauriak
22. říj 2023

Toto nemoze byt pravdive, ze nie? 🤣
K veci, naco to uz teraz riesis? Co chces akoze spravit? Dieta sa narodi a v RL bude zapisany jej manzel. A ty to mozes bud vypustit alebo sa cely zivot trapit, ci dieta je tvojho manzela.

hankapiiisek
22. říj 2023

Opravdu nechápu že jde dospělá vdaná žena do trojky a ani nevím proč ty bys měla řešit testy DNA? Když už tak by to mělo zajímat tvého muže.

agienka3
autor
22. říj 2023

@lauriak Je to pravdivé. Já jsem taky z toho v šoku, když mi poslala ten test. Ani nevím, tak si jen představ tu situaci, nevrtalo by ti to hlavou? Kdyby se ti tohle stalo? Určitě jo…

hankapiiisek
22. říj 2023

@agienka3 mě by se to nestalo jelikož trojku neprovozuju. Nicméně ne opravdu bych testy neřešila. To je věc její a když už tak tvého muže

lauriak
22. říj 2023

@agienka3 a keby si aj teda nejako dosiahla to, ze by isla na test DNA a bolo by to tvojho muza, tak co? Rozvedes sa? Alebo co chces robit? Mna len zaujima, co by bol ten dalsi krok. Lebo ty si s tym suhlasila a zjavne ti nevadilo ani, ze to bolo bez ochrany 🤦🏼‍♀️

agienka3
autor
22. říj 2023

@lauriak to je další otázka, říkám, že to jen zvažuji… ale taky nevím co by bylo, kdyby to bylo jeho ☹ strašná představa, neb manžela miluji a máme spolu 2 létě dítě a stavíme baráček, tak by rozvod ani nepřipadal v úvahu…

nat
22. říj 2023

@vikinkav no ale na to mely myslet driv 😀 Prece musely vedet ze z toho muze byt problem,ktery ted nastal ....A to ze byly opity,je ma jako omluvit??No to je azse rada nda zlato👶

hankapiiisek
22. říj 2023

@agienka3 proč by ses sním také rozváděla když si sama trojku chtěla a nevadilo ti to ..

biciklissie
22. říj 2023

Já si tedy nemyslím, že by to byla velká náhoda, kdyby to bylo tvého může. Kdysi jsem četla, že když žena má stálého partnera a pak má styk s někým jiným, tak v době ovulace pravdepodobneji otěhotní s tím novým. Nejak to má příroda zařízené, kvůli biologické variabite. Takže bych neřekla, ze jde o minimální sanci, ale spíš o šance vyrovnané. Divím se, že je to té kamarádce jedno, asi to fakt vytěsnila, aby si nezažila radost. Nebo fakt chce dítě za každou cenu. A i se divím maminkám tady, že pisou, že by to to mělo jedno. Mě by tedy jedno nebylo, ze můj manžel má dítě jinde a moje děti sourozence. Byla to pěkná blbost, měli byste se k tomu postavit jako dospělý a řešit to společně. Nebo sex spolecny je ok, ale řešit důsledky ne... Je to fakt prekérka, ale já bych to být nenechala. Co na to muži, taky dělají, ze nic?

hankapiiisek
22. říj 2023

@biciklissie otázka zní zda to manžel kamarádky ví. On jediný by měl právo být vážně naštvaný pokud by to nevěděl.

amazienka
22. říj 2023

@biciklissie A má toto vůbec dospělé řešení? Manžel kamarádky o tomto počinu zřejmě neví. Ustál by tu informaci? Nebo by se rozvedl? A co manželství autorky? To by se měl pak manžel dát dohromady s kamarádkou?

irmamala
22. říj 2023

Takze kamaradka hned jak se dozvedela, ze je tehotna, bezela za tebou, aby ti to rekla a jeste k tomu pridala informaci, ze otehotnela presne v TOM tydnu, protoze mela plodne dny. Pokud bych nechtela, aby nekdo otcovstvi resil, delala bych mrtveho brouka a rekla to az za nekolik tydnu, kdy uz by se nikdo nedopocital. Takze za me fake🤷‍♀️

agienka3
autor
22. říj 2023

@biciklissie Děkuji za názor. Cítím to stejně. Manžel mojí kamarádky to neví, šlo o nevěru ☹. Takže jeden velký hardcore. Já sama nevím, jak se k tomu mám postavit. Kamarádka doufá,že je to jejího manžela, když můj manžel se do ní neudělal, ale jako doufat? Nevím, já osobně jsem z toho na větvi a nesvá.

agienka3
autor
22. říj 2023

@hankapiiisek Neví…

hankapiiisek
22. říj 2023

@amazienka no pokud o tom neví tak by mu to měla říct i za cenu rozpadu manželství. Někoho takto oblbovat je hnus a v budoucnu by to mohlo prasknout.
Zakladatelka pokud jak říká by se nerozvedla a otázka jak by to vzal její muž a jak si s její kamarádkou rozumí. Nebyla by první ani poslední kdo vzal kamarádku do trojky a partner nakonec odešel ke kamarádce.

krisstina93
22. říj 2023

Ty to nijak nezjistis, musela by ona jít na dna testy, ale pokud to ona neřeší, tak se to nikdy nedovis.

lauriak
22. říj 2023

@agienka3 to je uplny bizar, ze zvazujes rozvod. Ved on ta ani nepodviedol, bola si pri tom ked sa to dialo 🤦🏼‍♀️ Jediny, kto ma naozaj pravo byt nahnevany a rozvadzat sa je manzel od kamaratky. A pokial sa chces dozvedet ci decko je jeho alebo tvojeho manzela tak mu to povedz a ver mi, ze ju posle na testy DNA.
A pokial budete patrat kto je otecko moze dopadnut dvoma sposobmi - bude to tvoj muz a s velkou pravdepodobnostou sa vam rozpadnu manzelstva vsetkym alebo to bude jej muz ale uz mu bude jasne, ze ona ho podvadzala a zrejme ju necha tak ako tak a ty mozno s tvojim muzom vydrzis.

biciklissie
22. říj 2023

@hankapiiisek Ale tak když ví, že měli takový uleticek, tak ho to snad taky muselo napadnout...

biciklissie
22. říj 2023

@amazienka Jo, aha, já myslela, že měli čtyřku a oni trojku. Matika mi nejde🙂.

Strana
z4