Pravděpodobnost otcovství: Je kamarádka těhotná s vaším manželem?
Ahoj všem, doufám, že mě nezlynčujete, ale potřebuji se někomu svěřit. Mám dlouholetou kamarádku a manžela, ona má také manžela. Jeden večer byla u nás a popíjely jsme vínko, pak došlo na téma trojka a jak jsme byli v alkoholovém opojení, tak jsme začaly dělat intimní věci a můj partner se k nám přidal, došlo i na sex mezi námi třemi. A teď k věci, dnes mi radostně kamarádka oznámila těhotenství, které plánovala, jenže v tom týdnu, kdy spala i s námi a i má manžela se kterým měla také styk. Ano, byla mu nevěrná, nevrátíme to zpátky. Samozřejmě jsme měli přerušovaný styk, ale na to se také nedá spoléhat. Ano, jsme blbý a bůhví co ještě. S jejím manželem spali nepřerušovaně.
Jaká je pravděpodobnost,že by to nemuselo být jejího manžela? Jsem z toho docela v hajzlu a moje kamarádka je úplně v pohodě a nepřipouští si, že by to dítě nemělo být jejího manžela, jenže….. Ach jo, co mám dělat? ☹
Jestli to je reálná vec a ne výmysl neci pubertální hlavy, tak to fakt prekérka 😃 Ne, ted vázne, s mejvetsi pravdepodobnosti bude dite jejiho manzela, ona asi vi kdy mela plodne dny a ze to nebylo v dobe trojky, proto je v klidu, tak buď taky.
Dítě bude jejího manžela, protože je vdaná. I kdyby bylo náhodou podobné tvému muži, nic s tím neuděláš. Dost pochybuji, že by to pak chtěla řešit, že její manžel není otec dítěte.
A co je tobe do toho🤦♀️? Je úplně fuk, kdo ji oplodnil, ty pro příště víš, že trojka s kamarádkou a tvým mužem není dobrý nápad...
@veruuu_kubesovic je ji do toho asi to, ze se jedna i o jejiho manzela ne? Minimalne vyzivovaci povinnost na dite, dedictvi, pece atd. Kazdopadne ja bych to brala tak, ze na 99% je to kamaradky manzela a snazila bych se na to nemyslet.
Tak pokud otěhotněla v době, kdy spala se svým manželem, ale i s tím tvým, tak je to prostě 50:50. Přerušovaná soulož není ochrana. Kamarádka se buď snaží "zapomenout", nebo svým přístupem "jediný možný otec je manžel" přesvědčit sebe i okolí o tom, že vše je v pořádku. Za mě není a tvé obavy chápu. Ale radu nemám, fakt blbá situace.
Ofiko je manžela, a pokud ho ten tvůj vytáhl včas, tak šance, že by bylo biologicky tvého muže je minimální.
Jako takhle, jestli se snažili delší dobu a bum, je těhotná zrovna když si vrzla i jinde. Tak bych na to, že je jejího manžela nespoléhala.
A jak dobre kamaradky jste? Nebyl to treba umysl? Treba jim to doma neslo a tak si nasla na oplodneni tvyho manzela a tak hezky to nahrala, aby z toho byla trojka 🤣🙈 treba jeji manzel o tom vi, ale chteli proste miminko 🤷
Holky, děkuji za odpovědi. Opravdu si nevymýšlím, nemám tady zapotřebí zakládat nesmyslné diskuze. ☹ prostě v době plodných dnů spala s mým manželem (s námi) a i s jejím mužem. Akorát můj manžel se do ní neudělal, to víme 100%. Jen prostě víte jak to je, že se tam uvolňuje tekutina ještě před vyvrcholením. Já vím, že by to byla sakra náhoda, ale prostě mi to nedá spát. ☹ ještě když to vychází přesně na ten týden co spala s námi. No masakr. Já i premyslela o testech dna, ale nechci kamarádku stresovat ☹
Toto nemoze byt pravdive, ze nie? 🤣
K veci, naco to uz teraz riesis? Co chces akoze spravit? Dieta sa narodi a v RL bude zapisany jej manzel. A ty to mozes bud vypustit alebo sa cely zivot trapit, ci dieta je tvojho manzela.
Opravdu nechápu že jde dospělá vdaná žena do trojky a ani nevím proč ty bys měla řešit testy DNA? Když už tak by to mělo zajímat tvého muže.
@agienka3 mě by se to nestalo jelikož trojku neprovozuju. Nicméně ne opravdu bych testy neřešila. To je věc její a když už tak tvého muže
@agienka3 proč by ses sním také rozváděla když si sama trojku chtěla a nevadilo ti to ..
Já si tedy nemyslím, že by to byla velká náhoda, kdyby to bylo tvého může. Kdysi jsem četla, že když žena má stálého partnera a pak má styk s někým jiným, tak v době ovulace pravdepodobneji otěhotní s tím novým. Nejak to má příroda zařízené, kvůli biologické variabite. Takže bych neřekla, ze jde o minimální sanci, ale spíš o šance vyrovnané. Divím se, že je to té kamarádce jedno, asi to fakt vytěsnila, aby si nezažila radost. Nebo fakt chce dítě za každou cenu. A i se divím maminkám tady, že pisou, že by to to mělo jedno. Mě by tedy jedno nebylo, ze můj manžel má dítě jinde a moje děti sourozence. Byla to pěkná blbost, měli byste se k tomu postavit jako dospělý a řešit to společně. Nebo sex spolecny je ok, ale řešit důsledky ne... Je to fakt prekérka, ale já bych to být nenechala. Co na to muži, taky dělají, ze nic?
@biciklissie otázka zní zda to manžel kamarádky ví. On jediný by měl právo být vážně naštvaný pokud by to nevěděl.
@biciklissie A má toto vůbec dospělé řešení? Manžel kamarádky o tomto počinu zřejmě neví. Ustál by tu informaci? Nebo by se rozvedl? A co manželství autorky? To by se měl pak manžel dát dohromady s kamarádkou?
Takze kamaradka hned jak se dozvedela, ze je tehotna, bezela za tebou, aby ti to rekla a jeste k tomu pridala informaci, ze otehotnela presne v TOM tydnu, protoze mela plodne dny. Pokud bych nechtela, aby nekdo otcovstvi resil, delala bych mrtveho brouka a rekla to az za nekolik tydnu, kdy uz by se nikdo nedopocital. Takze za me fake🤷♀️
@biciklissie Děkuji za názor. Cítím to stejně. Manžel mojí kamarádky to neví, šlo o nevěru ☹. Takže jeden velký hardcore. Já sama nevím, jak se k tomu mám postavit. Kamarádka doufá,že je to jejího manžela, když můj manžel se do ní neudělal, ale jako doufat? Nevím, já osobně jsem z toho na větvi a nesvá.
@hankapiiisek Neví…
@amazienka no pokud o tom neví tak by mu to měla říct i za cenu rozpadu manželství. Někoho takto oblbovat je hnus a v budoucnu by to mohlo prasknout.
Zakladatelka pokud jak říká by se nerozvedla a otázka jak by to vzal její muž a jak si s její kamarádkou rozumí. Nebyla by první ani poslední kdo vzal kamarádku do trojky a partner nakonec odešel ke kamarádce.
Ty to nijak nezjistis, musela by ona jít na dna testy, ale pokud to ona neřeší, tak se to nikdy nedovis.
@agienka3 to je uplny bizar, ze zvazujes rozvod. Ved on ta ani nepodviedol, bola si pri tom ked sa to dialo 🤦🏼♀️ Jediny, kto ma naozaj pravo byt nahnevany a rozvadzat sa je manzel od kamaratky. A pokial sa chces dozvedet ci decko je jeho alebo tvojeho manzela tak mu to povedz a ver mi, ze ju posle na testy DNA.
A pokial budete patrat kto je otecko moze dopadnut dvoma sposobmi - bude to tvoj muz a s velkou pravdepodobnostou sa vam rozpadnu manzelstva vsetkym alebo to bude jej muz ale uz mu bude jasne, ze ona ho podvadzala a zrejme ju necha tak ako tak a ty mozno s tvojim muzom vydrzis.
@hankapiiisek Ale tak když ví, že měli takový uleticek, tak ho to snad taky muselo napadnout...
@amazienka Jo, aha, já myslela, že měli čtyřku a oni trojku. Matika mi nejde🙂.

Nic. Dite je manzela, nebo bude manzela. Kdyz to ona neresi, ty to neres.