icon

Pravděpodobnost otcovství: Je kamarádka těhotná s vaším manželem?

agienka3
21. říj 2023

Ahoj všem, doufám, že mě nezlynčujete, ale potřebuji se někomu svěřit. Mám dlouholetou kamarádku a manžela, ona má také manžela. Jeden večer byla u nás a popíjely jsme vínko, pak došlo na téma trojka a jak jsme byli v alkoholovém opojení, tak jsme začaly dělat intimní věci a můj partner se k nám přidal, došlo i na sex mezi námi třemi. A teď k věci, dnes mi radostně kamarádka oznámila těhotenství, které plánovala, jenže v tom týdnu, kdy spala i s námi a i má manžela se kterým měla také styk. Ano, byla mu nevěrná, nevrátíme to zpátky. Samozřejmě jsme měli přerušovaný styk, ale na to se také nedá spoléhat. Ano, jsme blbý a bůhví co ještě. S jejím manželem spali nepřerušovaně.
Jaká je pravděpodobnost,že by to nemuselo být jejího manžela? Jsem z toho docela v hajzlu a moje kamarádka je úplně v pohodě a nepřipouští si, že by to dítě nemělo být jejího manžela, jenže….. Ach jo, co mám dělat? ☹

Strana
z4
reeeza
30. říj 2023

@konidana a co to dítě? To nemá/nebude mít právo vědět kdo je jeho biologický rodič?
A co manžel těhotné? Ten nemá právo znát pravdu? Že má v hnízdě poloviční kukačku, že financuje a že miluje dítě které není biologicky jeho?
Stejně by se na to časem přišlo, třeba při lékařském vyšetření atp.

konidana
30. říj 2023

@reeeza ale na 99% je jeho. Manzela tehotne

agienka3
autor
31. říj 2023

@reeeza Ahoj, jo určitě dám. Akorát kamarádka si to rozmyslela a na testy nejde. My jsme byli ochotni zaplatit 70%. :-/ a prý si je jistá, že dítě je manžela, že tohle je moc malá pravděpodobnost a tím to skončila.
Takže já vám vůbec nevím co teď, asi nic… neustále mi to vrtá hlavou…

agienka3
autor
31. říj 2023

@reeeza Jo no, máš pravdu. Hlavně oni jdou v 16.týdnu na genetické testy a tam se určitě bude zajišťovat dna.
Jako ono určitě s větší pravděpodobností je to jejího manžela, ale také se na to nechci spoléhat, protože znám tyhle náhody…

andys
12. pro 2023

Mohu se zeptat jak tahle situace dopadla, resp. pokracuje?

hanka_12345
12. pro 2023

@agienka3 tak to je docela zasadni info ze tvuj manzel to do ni nepustil..taky si myslim ze to bude jejiho manzela. To by byla asi docela velka nahoda kdyby ten co to do ni pusti ju neoplodni a ten co to do ni nepusti tak tomu to utece a je to jeho. Pokud neni teda neplodnej....Testy se daji delat uz i ted ne? Myslim si ze by jste meli udelat testy at je jasno...tohle by vase kamaradstvi mohlo i ukoncit, ta nejistota 9 mesicu, budete si vycitat kdo co jak a proc, proc se to stalo atd

hanka_12345
12. pro 2023

@agienka3 mam pocit ze by ji to vubec nevadilo ze je to tvyho manzela..nejak se vykrucuje a je se vsim hned hotova :D

Strana
z4